تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى معلم به كودك بگويد: بگو بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم و كودك آن را تكرار كند خد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870933355




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- نوک تیز قوانین باید به سمت عوامل اصلی تولید و توزیع مواد مخدر باشد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس کل دادگستری استان گلستان: نوک تیز قوانین باید به سمت عوامل اصلی تولید و توزیع مواد مخدر باشد گرگان - ایرنا - رییس کل دادگستری استان گلستان با تاکید برضرورت دستگیری عوامل پشت پرده تولید و عرضه مواد مخدر، گفت: باید نوک تیز قوانین حوزه مواد مخدر به سمت عوامل اصلی تولید و توزیع مواد مخدر باشد.


به گزارش خبرنگار ایرنا، "احمد فاضلیان" روز چهارشنبه در نخستین جشنواره ملی ایده های برتر در زمینه کاهش و کنترل مواد مخدر درگرگان با قدردانی از تلاش های صورت گرفته درحوزه مبارزه با مواد مخدر گفت: برای مقابله جدی تر در این حوزه باید نسبت به اصلاح و تجدید نظر در قوانین اقدام شود زیرا قوانین فعلی از جامعیت و شمولیت لازم برخوردار نیست.
وی با بیان اینکه بسیاری از کشورها قوانین سختگیرانه و مجازات های شدید درحوزه مواد مخدر و بازدارندگی دارند، اضافه کرد: برخی مجازات های پیش بینی شده در قوانین کشور ما باز دارنده نیست و باید نسبت به وضع قوانین سختگیرانه تر اقدام شود.
وی تصریح کرد: برخی ظرفیت های قانونی کشور درحوزه مواد مخدر نیز به دلیل فراهم نبودن زیرساخت ها قابل اجرا نیست و یا اینکه اعمال برخی مجازات های سنگین مثل اعدام برای متهمین جوان کشور، هزینه های سنگین بر جامعه و خانواده ها تحمیل می کند.
رییس کل دادگستری گلستان با تاکید برضرورت دستگیری عوامل پشت پرده تولید و عرضه مواد مخدر، خاطرنشان کرد: این افراد که غالبا با قوانین نیز آشنا هستند، از ناآگاهی برخی جوانان و افراد برای اهداف شوم خود استفاده می کنند.
وی با اشاره به اینکه مواد مخدر تهدیدی ملی و فرا ملی است، گفت: هم اکنون جرم 75 درصد زندانیان استان گلستان به صورت مستقیم و غیر مستقیم و نیز 80 درصد سرقت های خرد در این استان مرتبط با مواد مخدر است.
فاضلیان با بیان اینکه مواد مخدر همت و اراده را از نیروی انسانی می گیرد، افزود: بزرگترین خیانت به نسل بشر و انسان ها، مواد مخدر است که قدرت اراده را از افراد یک جامعه می گیرد.
وی با تاکید برضرورت تجدید نظر در روش های مبارزه و اصلاح قوانین حوزه مواد مخدر ازسوی دولت و متولیان، اضافه کرد: با روش های و تکنیک های قدیمی و فعلی در تحقق اهداف موفق نخواهیم بود.
رییس کل دادگستری گلستان برلزوم استفاده بیشتر از مشارکت های مردمی و ایده های جدید در مبارزه با مواد مخدر و نیز انجام اقدامات پیشگیرانه دراین خصوص تاکید کرد و گفت: برگزاری جشنواره ایده های برتر اقدامی خوب برای به دست آوردن ایده های خوب در زمینه مقابله و پیشگیری از این معضل و پدیده شوم اجتماعی است.
نخستین جشنواره ملی ایده های برتر در زمینه کاهش و کنترل مواد مخدر با حضور قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه بامواد مخدر کشور و برخی مسوولان و اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان درمحل سالن ولایت سازمان تبلیغات اسلامی گلستان برگزار شد.
دراین جشنواره که افزون بر 15 هزار ایده به آن ارسال شده است، از 11 ایده برتر با اهدای لوح سپاس و هدیایی تجلیل شد.
/3039/1860



29/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن