واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سامانه نظارت هوشمند طرح های اشتغالزایی کمیته امداد راه اندازی می شود تهران- ایرنا- مدیر کل امور طرح های اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره ) از راه اندازی سامانه نظارت هوشمند برطرح های اشتغالزایی و خودکفایی مبتنی بر ثبت معتبر زمان و مکان بازدید تا پایان سالجاری خبرداد.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا ازکمیته امداد امام خمینی(ره )، «منوچهر رزمجو» گفت: این سامانه در قالب سیستم جامع کمیته امداد امام (ره) با همکاری مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات این نهاد راه اندازی می شود.
رزمجو، ضرورت بازنگری در شیوه نظارت را مهم و با اهمیت عنوان کرد و افزود: اصلاح ضوابط جذب، جهت به کارگیری ناظرین مجرب و واجد صلاحیت، ساماندهی و ایجاد وحدت رویه در پرداخت حق الزحمه ناظرین فنی، افزایش مسوولیت ناظرین فنی در قبال طرح های تحت نظارت ، نظارت بر طرح ها در قالب سیستم یکپارچه به صورت آنلاین و توجه به پایدار سازی طرح ها از ضروریات بازنگری در شیوه نظارت است.
وی تصریح کرد: در روش فعلی نظارت ها به گونه ای است که فرد با مراجعه حضوری ،فرم ها را به صورت دستی تکمیل می کند و این فرم ها سپس توسط کارشناس، رویت و در نهایت بایگانی می شود.
وی گفت : این در حالی است که ثبت سریع و هوشمندانه اطلاعات در نظارت هوشمند به وسیله نرم افزار صورت می گیرد و فرم های تکمیل شده بررسی و تائید اطلاعات می شود. ضمن اینکه تجمیع و دسته بندی هوشمندانه اطلاعات توسط سیستم انجام خواهد شد.
مدیر کل امور طرحهای اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره ) جلوگیری از اطلاعات نامعتبر، امکان اتصال به سیستم جامع امداد و کمک به توسعه و پایداری طرح های اجرا شده را از مزایای اجرای سامانه هوشمند عنوان کرد.
وی، همچنین، وجود بستر تبادل اطلاعات بین ناظرین و مدیران، تولید و ارایه تحلیل های آماری برای مدیران عالی و میانی و محاسبه خودکار و تهیه فهرست حقوق و دستمزد ناظرین فنی را از دیگر مزایای سامانه یاد شده برشمرد.
رزمجو خاطرنشان کرد: نظارت، همراه با ارایه مشاوره فنی و تخصصی چهره به چهره به مجریان طرح ها، انجام نظارت های قبل، حین و پس از اجرای طرح به منظور اطمینان از تبدیل تسهیلات به شغل از اهداف راه اندازی سامانه هوشمند نظارت است.
وی ادامه داد: اجرای صحیح طرح و ایجاد ارتباط بین کیفیت طرح های تحت نظارت با سیستم جبران خدمت ناظرین فنی و ایجاد سیستم ارزیابی ناظرین مبتنی برشاخص های کمی براساس کیفیت نهایی طرح های تحت نظارت نیز از دیگر اهداف سامانه یاد شده است.
وی ، زمان زیاد برای تجمیع، بهنگام نبودن اطلاعات، مشکل تجزیه و تحلیل، عدم اطمینان کامل به اطلاعات، هزینه های زیاد عملیاتی، خطای انسانی، عدم ارایه اطلاعات کاربردی برای بهره برداری کلان و دخل و تصرف اطلاعات توسط مدیران میانی را از معایب روش فعلی نظارت بر طرح های اشتغال و خودکفایی کمیته امداد برشمرد.
رزمجو ادامه داد: اجرای بیش از 713 هزار طرح اشتغال و خودکفایی، طی پنج سال اخیر با اعتباری بالغ بر 40 هزار میلیارد ریال و لزوم پایدارسازی این طرح ها که هم اکنون بیش از 200هزار میلیارد ریال سرمایه است ، از دلایل راه اندازی سامانه نظارت هوشمند است.
وی تصریح کرد: 988 ناظر بخش خصوصی و 850 کارشناس اشتغال و خودکفایی بر 713هزار طرح نظارت دارند که به طور میانگین سالانه یک میلیون و 800 هزار بازدید دارند.
مدیر کل امور طرح های اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره ) گفت: سامانه نظارت هوشمند در 30 اردیبهشت سال جاری توسط معاون اول رییس جمهوری رونمایی شد که تا کنون مقدمات اولیه آن انجام و در سه استان فارس، کردستان و خراسان رضوی به صورت پایلوت عملیاتی شده است.
اجتمام**9188**1776
29/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]