واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ابتکار در یک نگاه تهران- ایرنا- «170مجهوال الهویه» و «شفاف سازی هسته ای رئیس» عنوان های مهم روزنامه ابتکاردر شماره روز چهارشنبه است.
این روزنامه تیتر یک خود را به خبر170مجهوال الهویه اختصاص داد و نوشت: پس از آن که محمدرضا رحیمی در نامه خود در جواب بیانیه برائت جویانه محمود احمدی نژاد درباره صدور حکم محکومیت معاون اولش درباره پرداخت پول به 170 نماینده مجلس برای انتخابات مجلس هشتم خبر داد، کمال الدین پیرموذن، نماینده اردبیل نیز در گفت وگویی اعلام کرد که چنین پرداخت هایی در مجلس هشتم نیز روی داده است و گفت که این ماجرا از سوی نمایندگان در کمیسیون اصل 90 مجلس پیگیری می شود. این در حالی است که برخی نمایندگان از جمله محمدرضا باهنر و حمید رسایی، در گفتارهای جداگانه ای اعتقاد دارند که دریافت پول و کمک گرفتن کاندیداها در انتخابات امر رایجی است. با این حال اغلب نمایندگان اعتقاد دارند که این رسم باید برچیده شود. رسایی دیروز در حاشیه صحن علنی مجلس درباره ادعای محمدرضا رحیمی مبنی بر پرداخت پول به 170 نفر از کاندیداهای انتخابات مجلس، گفت: کمک گرفتن در ایام انتخابات ریاست جمهوری و مجلس امر رایج و متداولی است، اما به هر صورت عمل مجرمانه ای محسوب می شود که باید به آن برخورد شود؛ به ویژه اگر این کمک ها از منابع سالم جذب شده باشد یا در قبال توقعاتی باشد تشخیص آن با قاضی است که باید به آن رسیدگی کند.
روزنامه ابتکار در تیتر دیگر خود به خبرشفاف سازی هسته ای رئیس پرداخت و نوشت: روحانی همچنین با تاکید بر این که در دولت یازدهم با شتاب بیشتری در حال تلاش در زمینه علوم هسته ای هستیم گفت: نه تنها در دولت یازدهم، بلکه در جمهوری اسلامی ایران برای پیشرفت در علم و دانش از کسی اجازه نمی گیریم و نخواهیم گرفت. هیچ کس این گونه فکر نکند که ما در حال تعامل و مذاکره با دنیا هستیم پس می خواهیم پیشرفت های علمی را کنار بگذاریم. رئیس دولت تدبیر و امید یادآور شد: بحث مذاکره ما این نیست که علمی کنار گذاشته می شود، بلکه در کنار تمام پیشرفت های علمی ما با قدرت پیش خواهیم رفت. رئیس جمهوری با بیان این که کار دولت این است که بهانه را از دشمن بگیرد ادامه داد: گاهی دشمنان ما می خواهند در یک توطئه علمی بهانه گیری کنند و به مردم کشور فشار وارد کنند. برخی از کلمات، جملات و موضع گیری ها به دشمن در این بهانه گیری ها و طرح اتهامات ناروا علیه کشور کمک می کند، در همین راستا تلاش دولت این است که حربه بهانه گیری از دست قدرت هایی که علیه ملت ایران تلاش می کنند را بگیرد. روحانی تصریح کرد: ما این کار را آغاز کرده ایم و تا روزی که معلوم شود این حرف ها واقعی نیست مسیر خود را ادامه می دهیم.
این روزنامه خبر توصیه های آیت الله برای تعامل با جهان را بازتاب داد و نوشت:هاشمی رفسنجانی در ادامه با ارائه تحلیلی از اوضاع منطقه، مخصوصاً شرایط امروز یمن، گفت: باید با تدبیر و دوراندیشی، سیاست داخلی و خارجی کشور را در جهت حفظ و تقویت نظام، تداوم حضور تأثیرگذار در منطقه و تعامل با جهان تنظیم کرد.رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، همدلی داخلی و همکاری منطقه ای و جهانی را موجب تقویت جایگاه ایران در نظام بین المللی دانست و یادآور شد: تجربیات مثبت و منفی گذشته و اوضاع کنونی که شاهد رشد قارچ گونه گروه های تروریستی در منطقه و بعضی از کشورهای اسلامی هستیم، ایجاب می نماید که با عقلای جهانی برای کم کردن آلام جامعه ی انسانی تعامل داشته باشیم.وی در پایان دامن زدن به منازعات باندی و جناحی را ناسازگار با مصالح اسلامی و ایرانی توصیف کرد و گفت: همه باید برای سربلندی ایران، تقویت تشیع و جهانی شدن فرهنگ اسلام تلاش کنیم.
روزنامه ابتکار گزارش روسی از جاسوسی امریکایی از ایران را انعکاس داد و نوشت: متخصصان امنیت دیجیتال در کمپانی کاسپرسکی در نشست بزرگ تحلیلگران امنیت از کشف یکی از شیوه های قدیمی اما ناشناخته جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) خبر داده اند که همه معادلات و تصورات پیشین درباره جاسوسی دیجیتال را به هم می ریزد. به گفته آن ها اکثر هارد دیسک های دنیا از سال ها پیش در دیدرس آژانس امنیت ملی آمریکا بوده است. به نوشته روزنامه دیلی تلگراف، محققان سایبری و جاسوسان سابق گفتند، سازمان امنیت ملی آمریکا راهی را برای پنهان کردن ابزار جاسوسی در داخل سخت افزارهای ساخت تولید کنندگان ارشد پیدا کرده اند که این آژانس را قادر می سازد تا از اکثر کامپیوترهای جهان جاسوسی کند. موسسات دولتی، سازمان های نظامی، کمپانی های مخابراتی، بانک ها، شرکت های فعال در حوزه انرژی، متخصصان انرژی اتمی، رسانه نگاران و فعالان اسلام گرا از مهم ترین اهداف این پروژه جاسوسی بوده اند.کاسپرسکی از آوردن نام کشوری که پشت این کمپین جاسوسی قرار دارد، امتناع کرد اما گفت، این کمپین ارتباط نزدیکی با بدافزار "استاکس نت"، سلاح سایبری تحت رهبری آژانس امنیت ملی آمریکا دارد که از آن برای حمله به تاسیسات غنی سازی اورانیوم ایران استفاده شد.کاسپرسکی در گزارش تکان دهنده خود درباره این نرم افزار جاسوسی، به کشور یا کشورهایی که ممکن است در توسعه آن نقش داشته باشند اشاره ای نکرده، اما از ارتباط مستقیم و معنی دار آن با استاکس نت پرده برداشته.
**1893**9131
29/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]