واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: بگلریان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
تعاملات توأم با مهر نسبت به اقلیتهای مذهبی، قطعنامههای حقوق بشری علیه ایران را زیر سؤال میبرد
نماینده مسیحیان دامه جنوب کشور گفت: تلاشهای نمایندگان اقلیتهای مذهبی در شناساندن احترام و حرمت اقلیتهای مذهبی در ایران اسلامی میتواند اقدامات سازمان ملل متحد مبنی بر صدور قطعنامههای ضد حقوق بشری علیه ایران را زیر سؤال ببرد.
"روبرت بگلریان" نماینده مسیحیان دامه جنوب کشور در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه نمایندگان، نهادهای مرتبط و جوامع اقلیتهای مذهبی در هر فرصتی از تعاملات سازنده توام با مهر و لطف جمهوری اسلامی ایران با اقلیتهای مذهبی برای جوامع بینالمللی صحبت میکند، اظهار داشت: فرمایش مقام معظم رهبری در دیدار با نماندگان اقلیتهای مذهبی مبنی براینکه رفتارهای جمهوری اسلامی را هم در خارج منعکس کنید، بر این اساس است که این عملکردها به صورت سیستماتیک جدیتر و پیگیرتر دنبال شود.
وی تصریح کرد: تلاشهای نمایندگان اقلیتهای مذهبی در شناساندن احترام و حرمت اقلیتهای مذهبی در ایران اسلامی میتواند اقدامات سازمان ملل متحد مبنی بر صدور قطعنامههایی از حیث عدم رعایت حقوق بشر علیه ایران را زیر سوال ببرد.
بگلریان با تأکید بر اینکه با در نظر گرفتن تلاشهای نمایندگان اقلیتهای مذهبی، جوامع، نهادها و همچنین نهادهای دولتی در این مورد باید یک سیاستگذاری متمرکزتری به ویژه از بعد رسانهای صورت بگیرد، افزود: هیئتهای خارجی که به ایران میآیند اغلب درخواست دیدار با نمایندگان اقلیتهای مذهبی را میکنند و طبعا ما نیز واقعیتهای جامعه خود را برای آنان مطرح میکنیم و از آنها دعوت میکنیم در صورت تمایل از نهادها، جوامع و فعالیتهای اجتماعی اقلیتها دیدار کنند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان داشت: هیئتهای خارجی به دلیل برنامههای کوتاه مدت و پردیدار با همتایان سیاسی خود در این سفرها به ندرت دعوت نمایندگان اقلیتهای مذهبی را برای بازدیدها بپذیرند مگر پیشاپیش در برنامههای آنها این دیدارها ذکر شود، بر همین اساس باید نهادهای مرتبط مانند وزارت امورخارجه و سازمان فرهنگ و ارشاد هم فعالتر باشند.
نماینده مسیحیان دامه جنوب کشور اظهار داشت: طبعا توصیههای مقام معظم رهبری از دو بعد تنذیر و بازگشایی چشمانداز بومی و همچنین آسیبشناسی فعالیتهایی که تاکنون صورت گرفته، بوده است.
بگلریان خاطر نشان کرد: اگرچه این وزارتخانهها نیز تاکنون بیکار هم نبودهاند و فعالیتهای مستمری انجام دادهاند اما شاید لازم باشد بازنگری مجددی در رسالتهای سازمانی و راهبردیشان، تمهیدات و برنامهریزیهای تازه و گستردهتری را انجام دهند که در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری باشد.
شایان ذکر است؛ نمایندگان اقلیتهای مذهبی کشور در مجلس شورای اسلامی، روز ششم بهمن با رهبر معظم انقلاب حضرت آیتالله خامنهای دیدار کردند.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
نمایندگان اقلیتهای مذهبی مجلس اهانت به مقدسات اسلامی را محکوم کردند
آصفری:چرا بانکیمون برای اعدام قاچاقچیان مواد مخدر دلسوزی میکند؟/نماینده کلیمیان در مجلس:تمامی حقوق اقلیتها در چارچوب قانون اساسی رعایت میشود/جوکار:گزارش "بان کی مون" هیچ گونه ارزش حقوقی ندارد
چرا بانکیمون برای اعدام قاچاقچیان مواد مخدر دلسوزی میکند؟/ ایران مبارزه با مواد مخدر را افتخاری برای خود میداند
منبع گزارش "احمد شهید" موصاد و منافقین هستند/ "بهائیت" فرقه ساخته دست انگلیس
اقلیتهای دینی ایران نیازی به نسخهپیچی کشورهای غربی ندارند
ادعای تضییع حقوق بشر در ایران غیرواقعی است/ اقلیتهای ایران احتیاجی به نسخهپیچی غرب ندارند
ظرفيتهاي كانون نمايندگان ادوار مجلس افزايش پيدا ميكند/ امکان حضور اقلیتهای مذهبی در کانون
کد خبر: ۵۱۳۶۰۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]