تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):علت روزه گرفتن آن است كه به سبب آن ثروتمند و فقير برابر شوند زيرا ثروتمند گرسنگى را اح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834322330




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- سیاست جمهوری اسلامی ارتباط سالم با ملت ها و دولت های منطقه است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس: سیاست جمهوری اسلامی ارتباط سالم با ملت ها و دولت های منطقه است قم- ایرنا- رییس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس گفت: سیاست ویژه جمهوری اسلامی ایران بعد از پیروزی انقلاب ،ایجاد ارتباط سالم با ملت ها و دولت های منطقه بوده است.


به گزارش ایرنا از مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، حجت الاسلام والمسلمین احمد مبلغی روز سه شنبه در دیدار با جمعی از اصحاب رسانه کشور مصر در قم خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی که منطقه با خطر بزرگ تفرقه مواجه شده، یک میل جدی برای تعامل میان ملت ها و دولت های اسلامی بویژه بین 2 کشور ایران و مصر ظهور یافته است.
وی با اشاره به اینکه زمینه برای ایجاد ارتباط هر از چند گاهی از سوی طرفین ایران و مصر به نحوی خودنمایی می کند، گفت: الازهر مصر در چارچوب تحرک منطقه ای، بر مبارزه با تکفیر و افراطی گری تمرکز کرده است و همه می دانند چنین مبارزه ای بدون حضور تمام کشورها بویژه جمهوری اسلامی ایران که نقش بسیار پررنگی در تحولات منطقه ای دارد امکان پذیر نیست و این همان میلی است که در طرف های ایرانی و مصری به چشم می خورد.
وی ادامه داد: ایران از زمان پیروزی انقلاب اسلامی، سیاست ویژه ایجاد ارتباط سالم با ملت ها و دولت های منطقه را برگزیده و اخیرا نیز این سیاست شدت یافته و به تدریج در یک میل جدی برای تعامل دولت ها ظهور یافته است.
مبلغی ؛ تفرقه را زمینه ساز ظهور خطرهای بزرگ برای امت اسلام دانست و گفت: تفرقه خطرهایی مانند رشد تکفیر، جنگ های داخلی، شکست مسلمانان، عقب ماندگی جهان اسلام و دور شدن از تمدن اسلامی را به دنبال دارد و ممکن است امت اسلامی را منهدم کند.
رییس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس افزود: سیاست تعامل جدی با دولت ها اخیرا در ایران، قالب یک چارچوب نظری بیشتری را نسبت به گذشته به خود گرفته است به تعبیر دیگر، جمهوری اسلامی ایران از ابتدا بر سیاست ایجاد رابطه سازنده تاکید می ورزید ولی آنچه امروزه به مثابه یک تحول ظهور یافته و به سمت جدی تر شدن پیش می رود محوری و کانونی تر شدن این سیاست است.
مبلغی گفت: جالب است که در پاره ای از کشورهای منطقه، سیاست تعامل با ایران نیز شکل گرفته و یا زمینه های آن پدید آمده است و اگر این فضا به درستی از سوی طرفین مدیریت و ابتکارات موثرتری از سوی آنها به کار گرفته شود ممکن است به توافق بر قدرمشترک های سیاسی منتهی شود.
استاد حوزه علمیه قم افزود: بی گمان نمی توان گفت که کشورهای اسلامی اختلافات صد درصد با هم دارند به این معنا که می توان در شرایط پرمخاطره کنونی، قدر مشترک سیاسی را بین آنها در نظر گرفت و لباس توافق را بر تن آن پوشاند که در این زمینه حرکت هایی به سمت نتیجه گیری موثر به انجام برسد.
مبلغی یادآور شد: هر کدام از دولت های اسلامی می توانند از فرصت توافق قدر مشترک های سیاسی استفاده مثبت ببرند، اهمیت چنین راهبردی نیز کاهش اختلافات سیاسی، مذهبی و کنترل فضاهای پرخطر امت اسلامی است.
مبلغی در پاسخ به این سوال که " آیا تقریب بین دولت های سیاسی بر عهده سیاسیون است یا رجال دینی؟"، گفت: همه صاحبان نقش های اجتماعی باید در عرصه ورود پیدا کنند ولی شخص های مصلح نقش مهمتری در این زمینه دارند، هر چند نقش ویژه در ابن زمینه بر عهده دولت ها و سیاستمداران است که با گفت و گوی های سیاسی، وضع را تغییر دهند و خوشبختانه نوعی فهم اجتماعی - سیاسی، منطقه را فراگرفته است.
استاد حوزه علمیه قم اظهار داشت: این باور امروز ایجاد شده است که اگر زبانه های آتش تکفیر و خشونت بلندتر و دامنه دارتر شود، وضعیت منطقه به سمت پیچیدگی ها و اوضاع خطرناک تری به پیش می رود، ما می توانیم از چنین فهم اجتماعی و سیاسی در منطقه برای توافق سیاسی هر چند به صورت تمرکز جهت دست یابی به حداقل هایی، استفاده کنیم.
وی یادآورشد: جمهوری اسلامی ایران واجد استعدادهای مهم و جدی برای گفت و گو است و استعدادهایی نیز کمابیش در دولت های منطقه به چشم می خورد، البته ابتکارات نباید صرفا به صورت سیاسی دنبال شود بلکه ابتکارات علمایی و فرهنگی کشورها در قبال هم فرصت بزرگی است که لازم است انجام بپذیرد.
مبلغی گفت: همه می دانیم تفرقه به یک زمینه خاصی محدود نمانده است، بلکه سیاست، فرهنگ، دین و اقتصاد همه نیز در تیررس خطرهای تفرقه قرار گرفته اند و مشکل به صورتی شامل و جامع به سمت اسلام و پیامبر اسلام (ع) نشانه رفته است.
نماینده جمهوری اسلامی ایران در کنفرانس الازهر مصر، خطاب به این روزنامه نگاران مصری گفت: وقتی در مصر بودم بسیاری از سوالات پیرامون این موضوع دور می زد که " با توجه به دعوت الازهر مصر از ایران برای حضور در کنفرانس بین المللی مبارزه با تکفیر، آیا امکان گشودن رابطه میان دو کشور وجود دارد؟" و رسانه ها و تحلیل گران نیز بر این باور بودند که این سفر می تواند نقش گشاینده در رابطه ایران و مصر داشته باشد.
مبلغی اظهار داشت: برخی تعبیرات در سخنان برگزار کنندگان کنفرانس مبارزه با تکفیر، ذهن ها را متوجه نوعی علاقه و رغبت برای ایجاد ارتباط بین الازهر مصر و حوزه های قم و نجف می کرد و این رغبت نیز در رویکرد رسانه های مصری ظهور خوبی یافته بود و الان نیز ادامه دارد و طبعا این رویکرد رسانه ای بدون وجود یک پیش زمینه سیاسی و دینی فراهم نشده است.
تعدادی از روزنامه نگاران و شخصیت های مصری با حضور در مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی در قم با احمد مبلغی رییس این مرکز دیدار کردند.
7401/ 6133//1358



28/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن