تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860547441




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- شستشوی مداوم دستها 50درصد فرد را دربرابر بیماری آنفلوانزا مصون می کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شستشوی مداوم دستها 50درصد فرد را دربرابر بیماری آنفلوانزا مصون می کند زنجان - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان گفت: شستشوی مداوم دستها با آب و صابون به میزان 50درصد فرد را در برابر ابتلا به بیماری آنفلوانزا مصون می کند.


دکتر محمدرضا صائینی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه آنفلوانزا از بیماریهای بسیار شایع در فصول سرماست، افزود: عدم رعایت مسایل بهداشتی و بی توجهی به برخی موارد موجب ابتلای فرد به این بیماری می شود.
وی یادآوری کرد: یکی از راهکارهای بسیار ساده برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری و انتقال آن از فرد بیمار به افراد دیگر شستشوی مداوم دستها با آب و صابون است.
صائینی با تاکید بر اینکه رعایت اصول اولیه و آداب تنفسی و همراه داشتن دستمال مناسب و استفاده از آن هنگام عطسه امری ضروری است، افزود: در صورت نداشتن این وسیله و برای جلوگیری از انتشار ذرات تنفسی به فرد مقابل می توان با دستها نسبت به این امر اقدام کرد.
وی اظهار کرد: یکی از موضوعات مورد توجه هنگام عطسه این است که دستمال آلوده به ویروس باید به سطل درب دار انداخته و از رها کردن آن در فضای آزاد خودداری شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه در ارتباطات و تعاملات اجتماعی روبوسی کردن چندان توصیه نمی شود، گفت: برخی افراد به دلیل رودربایستی بیماری سرماخوردگی خود را مطرح نمی کنند و به راحتی ویروس را به فرد مقابل انتقال می دهند.
وی ابراز کرد: بر این اساس توصیه می شود افراد بدون هیچ قید و بندی دیگران را از بیماری خود مطلع کنند.
صائینی افزود: تغذیه نامناسب از دیگر مسایل مهم و تاثیرگذار در کاهش سیستم ایمنی بدن و ابتلا به بیماری سرماخوردگی و آنفلوانزا به شمار می رود.
وی بااشاره به اینکه اغلب افراد براین باورند که مصرف ویتامین "ث" و یا قرص جوشان آنان را در برابر ابتلا به بیماریها به خصوص آنفلوانزا محافظت می کند، تصریح کرد: این باور غلطی است چرا که مصرف مرکبات مختص این فصل از قبیل پرتقال، لیمو شیرین که سرشار از ویتامین ها و ریز مغذی های فراوان است به ارتقای سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
به گزارش ایرنا، آنفلوانزا بیماری ویروسی حاد دستگاه تنفسی است که با تب، سردرد، درد عضلانی، عرق، آبریزش بینی، گلودرد و سرفه تظاهر می کند.
سرفه اغلب شدید و برای مدتی ادامه می یابد ولی سایر نشانه های بیماری بعد از دو تا هفت روز خودبخود بهبود پیدا می کند.
6085/7320



28/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن