تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا! حسن و حسين را دوست بدار و دوستداران آن دو را نيز دوست بدار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834751856




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهمترین‌ انتصاب حسن روحانی در دولت


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
مهمترین‌ انتصاب حسن روحانی در دولت




یونسی گفت: رئیس‌جمهور برای انتخاب وزرا و معاونان و غیره چارچوب‌هایی را مدنظر داشت که اعتقاد به حقوق شهروندی ازجمله آنهاست. مهم‌ترين اقدام آقاي روحاني نيز درخصوص انتصاب وزير ارشاد بود.





روزنامه آرمان: يكي از سر فصل‌هاي مهم وعده‌هاي كانديداي میانه‌روی خرداد 92 و رئيس‌جمهور منتخب اكنون به تدوين و تصويب لايحه حقوق شهروندي مربوط بود. وعده‌اي كه تلاش‌هاي مثبتي درجهت تحقق آن نيز صورت گرفت.

 در آذرماه سال 92 و يعني تنها 5 ماه پس از تصدي پست رياست‌جمهوري توسط دكتر روحاني، پيش‌نويس منشور حقوق شهروندي در اختيار عموم قرار گرفت تا تمام اقشار اجتماعي و علمي بتوانند درخصوص آن نظر داده و در اصلاح آن بكوشند. اتفاقي كه براي اولين‌بار در كشور رخ داد، يك دولت درصدد است منشور حقوق شهروندي ارائه دهد تا هم دراختيار افكار عمومي درجهت نقد و قضاوت قرار گيرد و هم، آن دولت خود را موظف بداند به آن حقوق شهروندي متعهد و پاسخگو باشد.

پس از آن نيز و پس از گذشت مدتي از انتشار متن پيش‌نويس منشور، الهام امين‌زاده، معاون حقوقي رئيس‌جمهور اعلام كرد حدود 1000 ایمیل و 200 مقاله علمی- تحقیقی برای نقد و بررسی این منشور از سوی مخاطبان دريافت كرده‌اند كه پس از اعمال نظر مخاطبان در راستاي اصلاح منشور آن دراختيار رئيس‌جمهور قرار گرفت تا به‌صورت لایحه به مجلس تقدیم یا به‌صورت مصوبه در هیات دولت بررسی و تصویب شود.

 وي همچنين تصريح كرده بود. «منشور حقوق شهروندی به تنظیم روابط میان شهروندان می‌پردازد و هدف نهایی تدوین آن، حرکت به سوی داشتن جامعه‌ای قانون‌مدار است که در آن، منافع مردم تامین و حقوق تک تک شهروندان تضمین شود».

در بحبوحه جشن‌ها و مراسمات دهه فجر حجت‌الاسلام والمسلمين يونسي در حاشيه مراسمي درخصوص پيروزي انقلاب اسلامي كه توسط انجمن كليميان تهران برگزار شد، خبر از آماده شدن زمينه براي ارائه منشور به مجلس و تصويب نهايي آن داد.

دستیار ویژه رئیس‌جمهور در اين مراسم و در طول سخنراني خود از تدوين قانون شهروندي در دولت يازدهم خبر داد. همين مساله بهانه‌اي شد تا هنگام خارج شدن يونسي از مراسم و در راهروي سالن سوالي از وي درخصوص وعده‌هاي رئيس‌جمهور در اين مورد پرسیده شود.

فكر مي‌كنيد دكتر روحاني درخصوص وعده‌هايي كه درمورد حقوق شهروندي داده‌اند، تا چه حد در طول اين مدت موفق بوده است؟

هم صحبت‌هايي كه خود آقاي روحاني تا به امروز داشته‌اند، انتصاباتي كه داشته‌اند و برنامه‌هايي كه ارائه دادند در اين جهت بوده است.

مهم‌ترین تصمیم رئیس‌جمهور برای انتخاب وزیری که به حقوق شهروندی متعهد باشد، کدام انتصاب بود؟

رئیس‌جمهور برای انتخاب وزرا و معاونان و غیره چارچوب‌هایی را مدنظر داشت که اعتقاد به حقوق شهروندی ازجمله آنهاست. مهم‌ترين اقدام آقاي روحاني نيز درخصوص انتصاب وزير ارشاد بود. وزير ارشاد فردی است كه در رفتار و عمل خود به‌طور مستمر تلاش مي‌كند كه از حقوق شهروندي دفاع كند. آقاي روحاني از وزير كشور هم اين را خواسته‌اند و همين طور دستياران ويژه‌اي در اين جهت انتخاب كرده‌اند.

 پس رئیس‌جمهور به‌عنوان هسته مرکزی و وزرا به‌عنوان حلقه‌های بعدی درصدد تحقق منشور حقوق شهروندی هستند. درست است؟

بله؛ همینطور است. مهم‌تر از همه صحبت‌ها و دفاعي است كه رئیس‌جمهور از حقوق شهروندي داشتند و از همین مسیر، توانست آن جو سنگيني را بشکند كه در گذشته وجود داشت. آقای دکتر روحانی تلاش کرد تا زمينه‌ای فراهم شود براي ارائه قانون حقوق شهروندي در مجلس و جو براي تصويب نهايي آن آماده شود.

 روحانی با شعار حقوق شهروندی آمد و در اولین روزی که او اعلام کاندیداتوری کرد اعلام نمود که من برای حقوق شهروندی آمده‌ام و هنوز هم به این مساله اعتقاد دارد که باید حقوق شهروندی در تمام سطوح که منبعث از قانون اساسی است، رعایت شود.

 مساله حقوق اقلیت‌ها در منشور حقوق شهروندی چقدر دیده شده است؟

بخشی از این حقوق شهروندی حقوق اقلیت‌هاست؛ اگر حقوق شهروندی به‌طور کامل اجرا شود، به شعار و اقدام دیگر نیازی نیست. حقوق شهروندی در قانون اساسی به‌طور کامل دیده شده اما در برخی مواقع مغفول مانده است لذا اگر این موضوع به‌‌طور کامل اجرا شود، هیچ شعار دیگری در هیچ حوزه‌ای باقی نمی‌ماند و همه جهات تامین می‌شود ولی آقای دکتر روحانی مشکلات راه را خوب احساس می‌کند، در جریان بوده و می‌داند برای رسیدن به این اهداف باید نسبی فکر کرد اما برخی حقوق دارای اولویت بیشتری هستند که ازجمله آنها، مساله حقوق اقلیت‌هاست؛ حقوق اقلیت‌های قومی، مذهبی و دینی که هر سه در حکم ایشان برای من آمده است. دکتر روحانی بارها این موضوع را مطرح و بر آن تاکید کرد لذا انتظار مردم است که ایشان به حقوق اقلیت‌ها و اقوام توجه ویژه داشته باشد.

 اصلا چه شد که رئیس‌جمهور توجه به حقوق شهروندی را لازم دانست؟

برای اداره یک کشور منطق، عقل و امنیت و عدالت اقتضا می‌کند که حقوق یکسانی برای همه شهروندان در نظر گرفته شود. در قانون اساسی به این موضوع توجه شده و در مبانی دینی و مبانی حقوق بین‌الملل آمده که حقوق اقلیت‌ها باید حفظ و همه ایرانی‌ها از حقوق یکسانی برخوردار باشند یعنی تساوی حقوق شهروندان به رسمیت شناخته شده و به تفاوت‌های مختلف قومی و مذهبی با دیده احترام نگریسته شده و آنها را تهدید ندانسته است. چندگانه بودن قومی و مذهبی به عنوان خطر و تهدید دیده نشده بلکه به‌عنوان واقعیت زیبای یک کشور دیده شده است.

فكر مي‌كنيد مجلس درخصوص تصويب اين قانون چقدر با دولت همراهي خواهد کرد؟

 من اكثريت مجلس را همراه دولت مي‌دانم. يك اقليت در مجلس هستند كه شلوغ مي‌كنند و جو را به هم مي‌ريزند وگرنه اكثريت نمایندگان مجلس با دولت همراه هستند. این افراد به‌طور حتم در نظر مردم هستند و افکار عمومی درباره آنها تصمیم‌گیری خواهد داشت.

يونسي و اقليت دانستن نمايندگان تندرو

گفت‌وگوی حجت‌الاسلام والمسلمین يونسي با «آرمان» گرچه به‌دليل عجله او و همراهانش آن‌طور نبود که به جزئیات پرداخته شود اما حاوي نكات فشرده بسيار مهمي نيز بود. «انتصاب وزير ارشاد در جهت كمك به بهبود حقوق شهروندي»، «دفاع تمام‌قد يونسي و مجموعه دولت از علي جنتي»، «درخواست روحاني از وزير كشور براي حفظ و پيگيري حقوق شهروندي» و «اقليت دانستن نمايندگان تندرو مجلس» از نكات ريز اما مهمي بود كه در سخنان ایشان بیان شد.







تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن