محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845332703
سکانسهایی از سیاهبازی اصلاحطلبان/ از دوقلوهای دردسرساز تا اپیدمی استعفا!
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: باشگاه خبرنگاران گزارش میدهد
سکانسهایی از سیاهبازی اصلاحطلبان/ از دوقلوهای دردسرساز تا اپیدمی استعفا!
اظهارات اقتدارگرایان جناح اصلاحات در همایش 25 دی کانون توحید و 9 بهمن حزب مردمسالاری مبنی بر ایجاد شبهه و انقلت در کارکرد شورای نگهبان، بار دیگر شاخکهای واقفان به معادلات سیاسی کشور را حساس میکند که طیف تمامیخواه اصلاحطلب چه خوابی را برای بهارستان دهم دیده است؟
به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، قدمت واژه اصلاحطلبی در ایران، به درازای تاریخ معاصر است؛ "میرزا محمدتقیخان فراهانی" را میتوان سردمدار اصلاحات ایران در یکصد سال گذشته دانست. از اصلاحات در حوزه اقتصادی و مبارزه با رشوهخواری گرفته تا اصلاحات آموزشی، نظامی و همچنین طبع ضد استعماری و ضد استکباری وی در حوزه سیاست خارجی.
البته این نکته را نیز نباید در محاق نادیدگی قرار داد که بعدها قدارهکشی همچون "رضاخان میرپنج" دایهدار اصلاحات در ایران شد؛ اما ماحصل حکومت وی و فرزند بیاراده و وادادهاش- محمدرضا پهلوی- چیزی جز درماندگی برای مردم و بدل شدن ایران به "ژاندارم منطقهای آمریکا" نبود.
گردانه اصلاحات چرخید و چرخید و هنگامه خرداد 76 فرا رسید؛ انتخابات ریاستجمهوری سال 76 نقطه حساسی در تاریخ معاصر کشورمان بود؛ چراکه تکیه "محمد خاتمی" بر مسند اجرایی کشور در آن سال، مولودی به نام "اصلاحطلبی نوین" را روی دست سیاست ایران گذاشت که تا سالها جامعه را هزینهپرداز شیطنتها و خرابکاریهای این طفل نورسیده کرد؛ از غائله کوی دانشگاه در تیر 78 گرفته تا اوج نابخردیهای تجدیدنظرطلبان در فتنه 88.
شعار تئورسینهای اصلاحات که "محمد خاتمی" بلندگویی آن را برعهده داشت، توسعه سیاسی و افزایش تعداد و شمارگان مطبوعات و باز شدن فضای آزادهاندیشی بود. این شعارهای پرطمطراق به صورت اسلامی و در سیرت لیبرالیزهشده، کار را به حمله تندروهای اصلاحات علیه ارزشهای اسلامی و ایجاد شبهه و تشکیک در آموزههای دینی کشاند و پروژه توسعه سیاسی، بیش از آنکه فضا را برای طرح مطالبات مردم فراهم کند، به ساختارشکنیهای سلسلهوار ژنرالهای تجدیدنظرطلب منتهی شد.
سکانس اول؛ لوایح دوقلو
آبانماه سال 81 كليات لايحه تغيير قانون انتخابات- معروف به لوایح دوقلو- در صحن علنی مجلس ششم مطرح شد؛ مجلس ششمیها که میدیدند کلید پاستور و مجلس را در جیب خود دارند، خیال قدرت برشان داشت که در این طرح، "نظارت استصوابی شورای نگهبان" را حذف و نیز در فرم ثبتنام برای حضور در انتخابات التزام به "اسلام" و "ولایت فقیه" را صرفا با "ابراز وفاداری به قانون اساسی"! جایگزین نمایند.
شورای نگهبان با رد کردن طرح تغییر قانون انتخابات در بهار سال 82، امید اصلاحطلبان برای رسمیت بخشیدن و قانونی کردن اوهام باطلشان را به ناامیدی بدل نمود. رد شدن طرح "لوایح دوقلو" از سوی شورای نگهبان، رسانههای زنجیرهای تندرو را برآن داشت تا با روشن نمودن بولدوزر اتهامزنی، موانع سر راهشان را برای عملیاتیساختن خواست نامتعارف خود با خاک یکسان کنند.
در همین ارتباط، روزنامه "یاس نو"- ارگان مطبوعاتی وابسته به جبهه مشارکت- لايحه تغيير قانون انتخابات را "بزرگترين چالش كشور"! ناميد و در خط و نشان کشیدنی آشکار مدعي شد: مملكت دو راه بيشتر در پيش ندارد: يا بايد "ديدگاههای اعمالی حاكميت" به سمت پذيرش "رأی آزادانه مردم" در انتخابات مجلس هفتم پيش برود كه لازمه آن "لغو نظارت استصوابی" است و يا بايد نقطه نظرات خاص شورای نگهبان در ارتباط با رد صلاحيت، جامه عمل بپوشاند."
این قبیل اظهارات در حالی مطرح میشد که اصلاحطلبان تا آن زمان توانسته بودند در چارچوب همین نظارت استصوابی شورای نگهبان، انتخابات سالهای 76 و 80 را با پیروزی به نام خود ثبت کنند.
قبل از مطرح شدن لوایح ننگین دوقلو، ۱۲۷ تن از نمایندگان مجلس ششم- اردیبهشت سال 81- به احتجاج واهی تقابل عملکرد نهادهای قانونی کشور همچون شورای نگهبان با خواست و اراده مردم متمسک شدند و در مرقومهای خطاب به "رهبر معظم انقلاب"، ایشان را برای تن دادن به مطالبات ناحق خود، دعوت به نوشیدن جام زهر کردند.
افزون بر نگاه غضبآلود جریان تندروی اصلاحات به مظاهر دینداری، تجربه نشان داده که هرگاه اصلاحطلبانی از این دست، میوه شیرین قدرت را از درخت سیاستورزی چیدند، روشنفکرانه شعارهای آنچنانی و پر زرق و برق در نقد بسته بودن فضای موجود سر دادند و هرگاه بازی را در زمین سیاست باختند، همچون کودکی بهانهگیر پای بر زمین کوبیدند و با "استعفا"و "تحصن" سعی در تحت فشار قرار دادن حاکمیت و به کرسی نشاندن حرف نامربوط خود داشتند.
سکانس دوم؛ انحلال شورای اول شهر تهران
اسفندماه سال 77 نخستین انتخابات شورای شهر برگزار شد و اصلاحطلبان پس از فتح پاستور در سال 76، قدم در راه بهشت گذاشتند و تمام 15 کرسی شورای شهر تهران را به نام خود ثبت کردند.
قرار گرفتن "عبدالله نوری"- که لیدری جناح اقلیت کارگزاران در شورا را بر عهده داشت- در مسند ریاست شورا، اولین جرقههای اختلاف را رقم زد به گونهای که انتخاب "دانش آشتیانی" به عنوان شهردار تهران با پشتیبانی 9 رأی مشارکتیها- جناح اکثریت شورا- نوری را برآن داشت تا چاره را در تهدید به استعفا بداند.
همین تهدید، شوراییها را برای انتخاب جایگزین دانش آشتیانی به تکاپو انداخت. "بهزاد نبوی"- از اعضای بلندپایه سازمان مجاهدین انقلاب- پس از کشوقوسهای فراوان، در نهایت دست رد به سینه ریاست زد و راه را برای تکیه "مرتضی الویری" بر کرسی سیادت شهرداری تهران فراهم آورد.
این انتخاب پر حاشیه و رابطه، استارت درگیری میان شورا و شهرداری را زد؛ محل مناقشه بر سر عدم پایبندی و توجه شهردار به ماهیت تشکیلاتی شورا و تصمیمات آن بود به گونهای که الویری در جلسه روز 17 مرداد 79 شورای شهر گفت: مدیریت شورایی مورد قبول من نیست و در هیچ جای دنیا هم موفق نبوده است. من شهردار را "بازوی اجرایی" شورای شهر نمی دانم، زیرا اساسا معتقدم که شورای شهر کار اجرایی نمی کند که شهرداری بازوی اجرایی آن باشد.
الویری مخالفان زیادی در شورا داشت اما همواره موافقانش با عدم حضور در جلسه استیضاح، ریاست وی در شهرداری را تمدید میکردند. در میان هجمهها علیه الویری، دولت اصلاحات اما موافق حضور وی در رأس مدیریت شهری تهران بود؛ نشان به این نشان که با وجود اظهارات ابراهیم اصغرزاده-عضو شورای شهر- مبنی بر عزل الویری و غیرقانونی بودن انتصابهای وی، وزارت کشور در خردادماه سال 80، طی بیانیهای اعلام کرد که الویری همچنان شهردار تهران است.
اما هر بار که الویری از دام استیضاح رهایی میجست، مخالفان قسمخوردهاش در شورا برای عزل وی جسورتر و بیپرواتر میشدند؛ فشارها به حدی بود که شخص الویری با ارائه استعفای خود به شورا، رفتن را بر ماندن ترجیح داد.
پس از الویری، نوبت به "محمدحسن ملکمدنی" رسید تا با سکانداری شهرداری تهران، طوفان مخالفت اصلاحطلبان را در مقابل خود ببیند. اصطکاک ملکمدنی با شورا بر سر ماجرای فروش تراکم آغاز شد و مخالفت وی با این فروش و نیز بالا گرفتن اختلافات در پارلمان پایتخت، در نهایت کار را به انحلال این نهاد مدنی کشاند. حتی تلاش هیأت حل اختلاف مشتمل بر 2 نماینده از دولت اصلاحات- محمدعلی ابطحی و اشرف بروجردی- ، 2 نماینده از قوه قضاییه و 3 نماینده از مجلس برای جلوگیری از انحلال شورای شهر تهران کارگر نیفتاد و در آخر هیأت مزبور با اکثریت آراء، رأی به برچیده شدن این شورا داد.
سکانس سوم؛ استعفای 108 نماینده مجلس ششم
در آستانه انتخابات مجلس هفتم شورای اسلامی- دیماه 82- شورای نگهبان برحسب وظیفه قانونی و شرعی خود، صلاحیت تعدادی از اصلاحطلبان ساختارشکن در مجلس ششم را برای حضور در این انتخابات احراز نکرد. همین مسأله به مزاق تندروهایی که تا آن زمان دو قوه "مجریه" و "مقننه" را در قبضه داشتند خوش نیامد تا جایی که "محسن میردامادی"- رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ششم و از اعضای ارشد جبهه مشارکت- در تعبیری عجیب، ردصلاحیتهای شورای نگهبان را به "كودتای غيرنظامی!" تشبیه نمود.
اصلاحطلبان رادیکال که نمیخواستند به انتهای خواب "فتح سنگر به سنگر" خود- که در سال 76 با صعود به قله پاستور آغاز و با تسخیر مجلس در سال 78 ادامهدار شده بود- برسند، لاجرم مجبور به بیداری گشته و از این جا مانده و از آنجا رانده دست به دامان اهرم فشار تحصن در مجلس شدند.
تحصن در حدود یک ماه- از 21 دی تا 17 بهمن- به طول انجامید؛ آرام آرام ماهیت تحصن از یک اعتراض صرف به شورای نگهبان، سمت و سوی دیگری به خود گرفت و "تغییرات بنیادین در ساختار جمهوری اسلامی" سیبل رادیکالهای دوم خردادی شد. به قول معروف مقصود تویی! تحصن و شورای نگهبان و رد صلاحیت بهانه است.
در همین راستا "علیرضا علویتبار"- از اعضای جبهه مشارکت- در گفتگویی چنین رخ از چهره واقعی ژنرالهای مجلس برداشت؛"اگر ما به اين نتيجه رسيديم كه مشكلات ما سيستماتيک است، از اينرو "ميل به تغييرات بنيادين" بايد در شعارهای اصلاحطلبان مطرح شود."
صحبت از تغییرات بنیادین در جمهوری اسلامی، واماندگان خارجنشین را بار دیگر به ولوله واداشت تا با انتشار بیانیههای سلسلهوار، از اقدامات گماشتگان داخلی خود حمایت کنند. "حزب منحله توده" با انتشار بیانیهای ضمن ابراز رضایت از حرکت متحصنین، لازمه تأثیر این حرکت را کشانده شدن دامنه اعتراضات از سوی نهادهای سیاسی و اجتماعی به سطح جامعه دانست.
برگههای تقویم یکی پس از دیگری ورق میخورد و نزدیک شدن کشور به 1 اسفندماه، موعد انتخابات هفتم مجلس را خبر میداد. مجلس ششمیها که گوش شنوایی برای شنیدن مهملات خود پیدا نکرده بودند، پیش از پایان یافتن هنگامه تحصن و در حرکتی گعدهای استعفای خود را تحویل هیئت رئیسه دادند. استعفای مجلسیها ظرف مدت کوتاهی بدل به اپیدمی سراسری در کشور شد؛ به گونهای که ویروس استعفا به استانداران، فرمانداران و حتی بخشداران!- تحت زعامت "عبدالواحد موسوی لاری" وزیر کشور وقت که امروز دم از حرکت زیر چتر نظام میزند- رسید.
اما امروز که تنها 13 ماه تا انتخابات مجلس دهم باقی مانده، بار دیگر شاهد دمیده شدن صور تشکیکآفرینی در سازوکارهای انتخاباتی از سوی تجدیدنظرطلبان هستیم. اظهارات اقتدارگرایان جناح اصلاحات در همایش 25 دی کانون توحید و 9 بهمن حزب مردمسالاری مبنی بر ایجاد شبهه و انقلت در کارکرد شورای نگهبان، بار دیگر شاخکهای واقفان به معادلات سیاسی کشور را حساس میکند که طیف تمامیخواه اصلاحطلب چه خوابی را برای بهارستان دهم دیده است؟
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
نقش موسویلاری در اردوگاه اصلاحطلبان چیست؟ / اصلاحطلبان این روش احراز صلاحیت را قبول ندارند!
پشت پرده هجمه بیسابقه اصلاحطلبان علیه شورای نگهبان/ گردهمایی با طعم تشکیک و تخریب!
بوی "کمیته صیانت از آراء" آید همی!/ زینشدن اسب اتهامزنی اصلاحطلبان علیه شورای نگهبان
رفع حصر؛ اسم رمز/ افکار عمومی، مجلس ششم و بی اعتنایی به مشکلات اقتصادی را فراموش نکرده است
کد خبر: ۵۱۳۳۴۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]
صفحات پیشنهادی
رفتار غیراخلاقی راننده تاکسی دردسرساز شد
در منطقه لستر انگلیس رخ داد رفتار غیراخلاقی راننده تاکسی دردسرساز شد یک راننده تاکسی که به زنی 23 ساله در منطقه لستر انگلیس حمله کرده و او را مورد آزار و اذیت قرار داده بود محاکمه شد به گزارش سرویس حوادث جام نیوز به نقل از ایران متهم «عبد باسیار» 34ساله کهچرا اصلاحطلبان از سران فتنه اعلام برائت نمیکنند/امتیاز ویژه دولت به برخی فتنهگران
محمدنبی حبیبی چرا اصلاحطلبان از سران فتنه اعلام برائت نمیکنند امتیاز ویژه دولت به برخی فتنهگران دبیر کل حزب موتلفه اسلامی گفت انتخابات سال آینده موضوعی قیامتی است و اگر اصولگرایان که ممکن است عضو هیچ تشکلی هم نباشند اما مطیع رهبری باشند در یک صف قرار بگیرند و اگر همت کردهیادداشت/علیرضا قربانی اصلاحطلبان و اصولگرایان؛ یک نگاه به دو جبهه
یادداشت علیرضا قربانیاصلاحطلبان و اصولگرایان یک نگاه به دو جبههآیا سران اصلاحات که مدعی پایبندی به قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی هستند قادر خواهند بود با مهار طیف افراطی قطار این جبهه را بر ریل اصلاحطلبی سازنده نگهدارند حوزه احزاب خبرگزاری فارس علیرضا قربانی حدود یک سدبیر کل حزب موتلفه اسلامی: سران فتنه لکه ننگی بر پیشانی اصلاحطلبان هستند
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی سران فتنه لکه ننگی بر پیشانی اصلاحطلبان هستنددبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره بهاینکه اصولگرایان راهی جز اتحاد ندارند گفت اسران فتنه لکه ننگی بر پیشانی جریان اصلاحطلبان هستند به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر محمدنبی حبیبی پیش از ظهر امروز در همایدوقلوهایی که به خاطر پاسخنه یکی از آنها به خواستگار ، در تصادف عمدی کشته شدند
دوقلوهایی که به خاطر پاسخ نه یکی از آنها به خواستگار در تصادف عمدی کشته شدند آفتاب روزنامه ایران نوشت ساعت 7 5 صبح یازدهم بهمنماه امسال وقتی خواهران دوقلوی روستای دهپش از توابع جیرفت خانهشان را ترک کردند تا به مدرسه بروند ناگهان خودروی وانتی بهطور کاملاً مرموز نه تنها ازدبیر کل حزب موتلفه اسلامی مطرح کرد ائتلاف اصولگرایان با محوریت جامعتین انجام میشود/اصلاحطلبان چرا از سران
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی مطرح کردائتلاف اصولگرایان با محوریت جامعتین انجام میشود اصلاحطلبان چرا از سران فتنه اعلام برائت نمیکنند امتیاز ویژه دولت به برخی فتنهگراندبیر کل حزب موتلفه اسلامی گفت انتخابات سال آینده موضوعی قیامتی است و اگر اصولگرایان که ممکن است عضو هیچ تشکلاصلاحطلبان و اصولگرایان؛ یک نگاه به دو جبهه
اصلاحطلبان و اصولگرایان یک نگاه به دو جبهه آیا سران اصلاحات که مدعی پایبندی به قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی هستند قادر خواهند بود با مهار طیف افراطی قطار این جبهه را بر ریل اصلاحطلبی سازنده نگهدارند خبرگزاری فارس اصلاحطلبان و اصولگرایان یک نگاه به دو جبهه به گزارش نکرباسچی در گفتوگو با فارس: اصلاحطلبان با لیست واحد در انتخابات مجلس حضور میبایند
کرباسچی در گفتوگو با فارس اصلاحطلبان با لیست واحد در انتخابات مجلس حضور میباینددبیرکل حزب کارگزاران سازندگی گفت قطعا همه گروههای اصلاحطلب دور هم جمع شده و یک لیست واحدی را برای حضور در انتخابات مجلس دهم ارائه میدهند غلامحسین کرباسچی در حاشیه سفر به اردبیل در گفت&zwnjجوکار در گفتوگو با فارس: اصلاحطلبان بدانند سیاست «کیبود کی بود من نبودم» نخنما شده است/ علیخانی
جوکار در گفتوگو با فارس اصلاحطلبان بدانند سیاست کیبود کی بود من نبودم نخنما شده است علیخانی در مجلس هشتم از امضاکنندگان تقدیر از رحیمی بودنماینده مردم یزد در مجلس گفت اصلاحطلبان به خوبی واقف هستند که در ماجرای پرونده آقای رحیمی اولین کسانی که این موضوع را مورد بررسی قرار ددوقلوهایی که قربانی یک خواستگار شدند
تصادف عمدی فاجعه آفرید دوقلوهایی که قربانی یک خواستگار شدند خواهران دوقلوی روستای دهپش از توابع جیرفت خانهشان را ترک کردند تا به مدرسه بروند ناگهان خودروی وانتی بهطور کاملاً مرموز نه تنها از مسیر اصلی خارج شد بلکه با رفتن به لاین مخالف جاده و از پشت سر این دو دختر 17 ساله رانقش موسویلاری در اردوگاه اصلاحطلبان چیست؟ / اصلاحطلبان این روش احراز صلاحیت را قبول ندارند!
باشگاه خبرنگاران بررسی میکند نقش موسویلاری در اردوگاه اصلاحطلبان چیست اصلاحطلبان این روش احراز صلاحیت را قبول ندارند با واکاوی لایههای پنهان اظهارات موسویلاری در اجتماعات اخیر اصلاحطلبان کاملا مشخص میشود که وزیر کشور دولت اصلاحات چه راهی را برای پایان بخشیدن به شکستتحلیل کرباسچی از حضور اصلاحطلبان در انتخابات مجلس
تحلیل کرباسچی از حضور اصلاحطلبان در انتخابات مجلستاریخ انتشار جمعه ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۴ ۰۰ دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی گفت قطعا همه گروههای اصلاحطلب دور هم جمع شده و یک لیست واحدی را برای حضور در انتخابات مجلس دهم ارائه میدهند غلامحسین کرباسچی در حاشجوک دردسرساز رییس جمهور آرژانتین
جوک دردسرساز رییس جمهور آرژانتین روز نو رییس جمهوری آرژانتین که برای درخواست دریافت وام به کشورچین رفته است با گذاشتن یک مطلب طنزآمیز روی صفحه توییتر خود انتقاد شدید کاربران و کارشناسان را بر انگیخت به گزارش آسوشیتدپرس کریستینا هرناندز رییس جمهوری آرژانتین عصر روز گذشته چکرباسچی: اصلاحطلبان با لیست واحد در انتخابات مجلس حضور میبایند
کرباسچی اصلاحطلبان با لیست واحد در انتخابات مجلس حضور میبایند دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی گفت قطعا همه گروههای اصلاحطلب دور هم جمع شده و یک لیست واحدی را برای حضور در انتخابات مجلس دهم ارائه میدهند به گزارش نامه نیوز غلامحسین کرباسچی با بیان اینکه تخلف رحیمی مربوط بهحضور اصلاحطلبان با لیست واحد در انتخابات مجلس
حضور اصلاحطلبان با لیست واحد در انتخابات مجلس دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی گفت قطعا همه گروههای اصلاحطلب دور هم جمع شده و یک لیست واحدی را برای حضور در انتخابات مجلس دهم ارائه میدهند به گزارش فرهنگ نیوز غلامحسین کرباسچی در حاشیه سفر به اردبیل با بیان اینکه تخلف رحیمی مربدوقلوهایی که به خاطر پاسخ"نه" یکی از آنها به خواستگار ، در تصادف عمدی کشته شدند
دوقلوهایی که به خاطر پاسخ نه یکی از آنها به خواستگار در تصادف عمدی کشته شدند جامعه > حوادث - روزنامه ایران نوشت ساعت 7 5 صبح یازدهم بهمنماه امسال وقتی خواهران دوقلوی روستای دهپش از توابع جیرفت خانهشان را ترک کردند تا به مدرسه بروند ناگهان خودروی وانتیاصلاحطلب میانهرو هستیم/ در چارچوب تصمیمات کلی اصلاحطلبان پیش خواهیم رفت
حکیمیپور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اصلاحطلب میانهرو هستیم در چارچوب تصمیمات کلی اصلاحطلبان پیش خواهیم رفت حکیمیپور با بیان اینکه حزب اراده ملت ایران یک حزب اصلاحطلب میانهرو است گفت ما در چارچوب تصمیمات کلی اصلاحطلبان پیش خواهیم رفت احمد حکیمی پور دبیرکل حزب ارا-
سیاسی
پربازدیدترینها