تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ثروت فراوان، دشمن مؤمنان و پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826376916




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- انتخاب ارقام مناسب در افزایش تولید محصول حایز اهمیت است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عضو هیات علمی موسسه تحقیقات چغندر قند کشور انتخاب ارقام مناسب در افزایش تولید محصول حایز اهمیت است قزوین - ایرنا - عضو هیات علمی موسسه تحقیقات چغندر قند کشور گفت: انتخاب و کشت ارقام مناسب در افزایش تولید محصول چغندر قند نقش بسزایی دارد.


به گزارش ایرنا، "اباذر رجبی" روز دوشنبه در همایش مباحث نوین در چغندرقند که با حضور جمعی از مسوولین در سالن اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین برگزار شد، افزود: بهترین روش برای انتخاب رقم مناسب چغندر قند مراجعه به فهرست ارقام ملی گیاهی و انتخاب ارقامی با عملکرد بالا است.
وی اظهارکرد: عواملی همچون زمان کاشت، مقاومت به ساقه روی، شکل مناسب ریشه، سرعت زیاد رشد اولیه، پایداری عملکرد و تجربه شخصی درباره یک رقم نیز می تواند در انتخاب رقم مناسب این محصول نقش داشته باشد.
رجبی تصریح کرد: چغندر قند در طی دوره رشد با انواع تنش های زنده مثل آفات و غیر زنده از جمله خشکی و شوری مواجه است که می تواند موجب کاهش عملکرد این محصول شود.
وی بیماری ویروسی ریزومانیا، بیماری قارچی پوسیدگی ریزوکتونیا را از جمله بیماریهای شایع در محصول چغندر قند ذکر کرد.
این محقق، کشت ارقام مقاوم، زهکشی مناسب مزرعه و آبیاری نکردن بیش از حد، پرهیز از جابجایی خاک، ضدعفونی کردن بذر با قارچ کش های مختلف، تناوب زراعی با غلات دانه ریز و ذرت قبل از چغندرقند، کنترل علفهای هرز، تناوب طولانی مدت و استفاده از گیاهان پوششی (تله) را از جمله راههای مبارزه با این بیماریها برشمرد.
یک محقق موسسه تحقیقات چغندر قند کشور نیز در این همایش گفت: انتخاب روش مناسب و دوره بحرانی کنترل علف های هرز، توجه به فرایند کالیبراسیون سمپاشی و انتخاب علف کش مناسب در مدیریت و کنترل علفهای هرز در مزرعه و رسیدن به محصول مناسب لازم و ضروری است.
"علی یوسف آبادی" با تاکید بر اینکه در زراعت چغندر قند نباید همزمان با کشت یا قبل از کشت از کود نیتروژنه استفاده کرد، جلوگیری از قطع آبیاری و بروز هر گونه تنش رطوبتی شدید، جلوگیری از ریزش برگهای قدیم و رویش برگ های جدید و مصرف نکردن کود نیتروژنه به ویژه از اوایل مرداد ماه به بعد را مهمترین نکات مدیریتی موثر بر عملکرد کمی و کیفی در مرحله سوم رشدی چغندر قند برشمرد.
وی آخرین مرحله رشد چغندر قند را مرحله ذخیره قند در ریشه ذکر کرد و خاطرنشان کرد: از اوایل شهریور ماه تا زمان برداشت می توان با مدیریت صحیح مزرعه سرعت ذخیره سازی قند را در ریشه ها افزایش داد.
یوسف آبادی، جلوگیری از عوامل تحریک کننده رشد مجدد اندام هوایی مانند خودداری از مصرف هرگونه ترکیب غذایی حاوی عنصر نیتروژن و جلوگیری از مصرف آب زیاد با طولانی کردن دوره آبیاری و همچنین جلوگیری از برداشت برگها و چرای دام را در این مرحله از رشد چغندر قند ضروری دانست.
این محقق موسسه تحقیقات چغندر قند کشور، استفاده از روش های نوین آبیاری، کاهش طول دوره رشد محصول با استفاده از روش کشت نشایی، کاهش طول دوره رشد یا کاشت دیرهنگام ارقام زودرس، کاشت زود هنگام ارقام نرمال و استفاده از نزولات جوی، تغییر آرایش کاشت و اعمال روش آبیاری یک در میان و مدیریت کم آبیاری در مراحل اول و سوم رشد را از راهکارهای عملیاتی برای کاهش مصرف آب در زراعت برشمرد.
رییس بیمه صندوق کشاورزی استان قزوین نیز گفت: بیمه در محصولات کشاورزی نقش مهمی دارد و باید بستر مناسب برای ترغیب کشاورزان و بهره برداران به سمت بیمه محصولات کشاورزی فراهم شود.
"علی کلانتری" افزود: باتوجه به غیرقابل پیش بینی بودن حوادث طبیعی مانند سرما، یخبندان، تگرگ، طوفان، زلزله، باران های سیل آسا و تنش های گرمایی، عقد قرارداد بیمه به عنوان پشتوانه تولید برای همه کشاورزان یک امر ضروری است.
وی اظهار امیدواری کرد: صندوق بیمه بتواند در ارزیابی خسارت ها و انجام به موقع تعهدات خود موفق عمل کند باید بتواند زمینه جلب اعتماد بیشتر تولیدکنندگان کشاورزی و افزایش سطح بیمه را فراهم کند.
در پایان این همایش، کشاورزان و تولیدکنندگان مسائل و مشکلات خود را در خصوص تولید محصول چغندر قندر بیان و پاسخ های کارشناسی به آنها ارایه شد.
7390/ 614



27/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن