تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند متعال، به بنده‏اش در هر روز نصيحتى عرضه مى‏كند، كه اگر بپذيرد، خوشبخت و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870865424




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- رییس دادگستری استان کرمانشاه: مردم پاسداران واقعی انقلاب هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس دادگستری استان کرمانشاه: مردم پاسداران واقعی انقلاب هستند کرمانشاه - ایرنا - رییس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت: پاسداران واقعی انقلاب مردم هستند و امنیت حاکم بر منطقه نیز توسط خود مردم ایجاد شده است.


به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا عدالتخواه عصر روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت شهید سلیم قنبری رییس دادگستری روانسر افزود: مردم منطقه اورامانات و بویژه شهرستان روانسر با حضور باشکوهی که در مراسم تشییع، تدفین و یادبود این شهید بزرگوار داشتند، نشان دادند قدردان خدمتگزاران صدیق و خدوم هستند.
وی اظهار داشت: ضارب اهل روانسر نبود، این نااهل قطعه ای از زمین این دیار را اشغال کرده بود؛ اهل روانسر شما زنان و مردانی هستید که قدرشناسی خودتان را با حضور باشکوه در مراسم تشییع، تدفین و این مراسم ختم نشان دادید.
رییس کل دادگستری استان کرمانشاه یادآور شد: همه بدانند حساب این فرد با حساب تمام مردم اورامانات به طور کلی جداست چرا که این مردم وفاداری خود را به آرمان های انقلاب نشان داده اند.
عدالتخواه تصریح کرد: این نااهل (ضارب) خودش هم پشیمان است، دیروز وقتی با وی صحبت می کردم حتی حاضر نبود عکس فرزند شهید را ببیند که مورد اصابت گلوله قرار گرفته است.
وی اظهار کرده: ضارب آدم خبیثی بوده اما در درون خودش پشیمان است و اعلام کرد من برای هر نوع مجازاتی آماده ام و حاضرم بیان بکنم چه اشتباه بزرگی کرده ام.
وی تاکید کرد: ما در نظامی زندگی می کنیم که محور اصلی آن اسلام است و شیعه و سنی باید کمک کنند تا امنیت همچنان بر منطقه حاکم باشد و در مقابل کسانی که به این کشور چشم طمع دوخته اند با وحدت هر چه تمام تر همیشه در صحنه باشیم.
امام جمعه پاوه نیز گفت: حضور بابصیرت مردم در تشییع پیکر رییس دادگستری روانسر توطئه فتنه گران را خنثی کرد.
ماموستا ملا قادر قادری، با بیان اینکه خداوند متعال در آیات سوره الرحمان از مرگ به عنوان یک نعمت یاد کرده افزود: مرگ شهید قنبری برای خانواده اش یک مصیبت و برای دوستان وی یک خسارت است، ولی برای منطقه اورامانات و برای اهل تشیع و تسنن حقیقتا یک نعمت است.
وی با محکوم کردن شهادت قنبری تصریح کرد: در این مقطع از زمان مرگ شهید قنبری ما را بیشتر با اوضاع منطقه آشنا کرد و برای ما هوشیاری و بصیرت را به ارمغان آورد.
امام جمعه پاوه با اشاره به اینکه شهادت برای سلیم قنبری فیض عظیمی بود، اظهار داشت: این شهادت برای ما نعمت و خیر بود که موجب بیداری ما شد.
ماموستا قادری، ضمن قدردانی از حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع و تدفین پیکر شهید قنبری اضافه کرد: این حضور نشان داد که مردم راضی به این کار نبودند و اندوهگین هستند و نگذاشتند دشمن از این قضیه سوء استفاده کرده و فاجعه دیگری رخ دهد.
وی یادآور شد: آحاد مردم متدین منطقه اورامانات با شنیدن این خبر آن را محکوم کردند و ما همه متاثر هستیم.
امام جمعه پاوه خطاب به خانواده شهید قنبری و مردم اسلام آباد غرب گفت: درود بر شما که توانستید آتش فتنه را خاموش کنید.
نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: شهید قنبری بیش از یک دهه در روانسر با مردم این شهرستان زندگی کرد و به گواهی مردم اورامانات یکی از مومن ترین، دلسوزترین، عادل ترین و از همه مهمتر مردمی ترین قضات قوه قضاییه بود.
نعمت الله منوچهری افزود: شهید قنبری در میان مردم و با سادگی، صداقت و دلسوزی و اخلاق حسنه خدمت کرد و مردم او را جزء خانواده خود دانسته و می دانند.
وی اظهار داشت: مردم این دیار به معنای واقعی کلمه داغدار و عزادار هستند چرا که شهید قنبری مظلومانه و بی دفاع و در کمال ناباوری به شهادت رسید.
نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مردم اورامانات و بویژه مردم روانسر در این چند روزی که این حادثه رخ داده با تمام وجود ادای تکلیف و دین کردند و قدرشناسی خود را نشان دادند.
این مراسم با حضور اقشار مختلف مردم، علما و روحانیون و مسوولان شهرهای روانسر، جوانرود، پاوه، ثلاث باجانی، نوسود، کامیاران، سنندج، کرمانشاه، اسلام آبادغرب، باینگان در مسجد جامع روانسر برگزار شد.
سلیم قنبری رییس دادگستری روانسر ساعت هفت و سی دقیقه صبح روز سه شنبه 21 بهمن ماه سال جاری در بلوار معلم شهر روانسر به هنگام خروج از منزل مورد هدف گلوله قرار گرفت و به شهادت رسید.
8066/7455



27/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن