محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827556437
صالحی: بهترین قاضی مردم هستند |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: صالحی: بهترین قاضی مردم هستند
بعضی از آدمها تکبر میکنند تا مردم به شکلی کاملا تحمیلی به آنها احترام بگذارند. آنها با قدرتنمایی در جستوجوی دیده شدن هستند. خیلی از مردم عراق از ترس برای سلامتی صدام فریاد میزدند اما حقیقت این بود که آنها ترسیده بودند. اما هیچکدام از آن فریادها ارزش نداشت. صدام نتوانست قلب مردم سرزمینش را تسخیر کند.
کد خبر: ۴۷۵۸۳۶
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۲ - 16 February 2015
انتخاب «علیاکبر صالحی» بهعنوان رئیس سازمان انرژی اتمی دولت یازدهم از نظر عدهای، یکی از عجیبترین انتخابهای حسن روحانی رئیسجمهوری ایران بعد از تکیه بر مسند ریاستجمهوری بود. این انتخاب به این دلیل عجیب و غیرمنتظره به حساب میآمد که صالحی در دولت محمود احمدینژاد (که حداقل در ٢سال پایانی با بیسرو سامانی اقتصاد حاصله از قوت گرفتن تحریمها و اعمال سیاستهای غلط اقتصادی همراه شد) در مقطعی رئیس سازمان انرژی اتمی بود و بعد بر مسند اداره وزارت امور خارجه تکیه زد. صالحی، درحال حاضر عضو کابینهای است که سیاست خارجی اش، ١٨٠درجه با دولتی که او سکان وزارت خارجه اش را برعهده داشت، توفیر دارد. به هر روی، «صالحی» به عضویت در دولت روحانی درآمده و کار پیشین خود در سازمان انرژی اتمی را برعهده گرفته است.
او در گفتوگو با شهروند از دنیای سیاست، کار خیر و اخلاق سیاسی، سخن گفته است که در حاشیه مراسم افتتاح «مرکز تحقیقات فناوری های عصبی هوشمند دکتر موفقیان» انجام شده است.
شما به رقم اینکه سمتهای فرهنگی و آموزشی برعهده داشتهاید، بهعنوان چهرهای سیاسی شناخته میشوید که مسئولیتهای متعددی هم داشته است، با این اوصاف، از آمدن و رفتنها و از دست دادن و بهدستآوردن پستهای مختلف چه حسی دارید؟
آمدن و رفتنها در حالت کلی اهمیتی ندارد. بهنظر من در این میان، نام نیک بر جای ماندن، مهمترین موضوعی است که باید به آن اندیشید اما بهنظر میرسد این رویه در فضای کنونی، مغفول مانده است. وقتی آدمی مسألهای را زیاد تکرار و بیان کند، طغیان میکند. آیه ٦ و ٧ سوره مبارکه علق میفرماید: قطعاً انسانها سركشي و تمرّد ميآغازند اگر خود را دارا و بينياز ببينند.» ماهی وقتی داخل آب است، قدرش را نمیداند. شاید اصلا نمیداند قدر دانستن به چه معناست؟ باورها، سنتها و عقاید موجود در دین میگوید: «ای انسانی که همیشه باقی نخواهی ماند کار نیکی انجام بده که از تو بر جای بماند.» ادبیات پر فروغ ما هم همین آموزهها را دربر دارد. سعدی میگوید: «سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز، مرده آن است که نامش به نکویی نبرند.» سنت و دین ما همواره زندگیکردن به طریقی که نام نیک بر جای بگذارد را توصیه میکنند. این راه، راه جاودانگی و ابدی شدن است.
احتمالا میل به جاودانگی یکی از آن ویژگیهایی است که همه آدمها دنبالش هستند. سوال اینجاست که از نظر شما وقتی روزی فرامیرسد که دست ما از دنیا کوتاه خواهد شد، چه راهی برای جاودانگی وجود خواهد داشت؟
بهنظر من جاودانگی برای ما آدمها وقتی رخ مینمایاند که کتابی نوشته باشی، یا اختراعی که مردم از آن استفاده کنند یا اگر سرمایهای داری، آن را در راه ساخت مدرسه و بیمارستان و... صرف کنی. این کارهاست که میماند و نام آدمی را جاودانه میکند. تنها راهی که میشود با استفاده از آن پس از مرگ هم یاد آدمی باقی بماند، از راه همین اعمال خیر است.
باتوجه به اینکه هر دو دوره قبل و بعد از انقلاب را درک کردهاید، میخواهم بدانم، وقتی به وضع کار خیر خاصه وقف در ایران امروز، نظر میکنید چه موضوعی ذهنتان را بیش از هر چیز به خود مشغول میکند؟
اولین موضوع آن است که قبل از انقلاب، موقوفات زیادی در ایران وجود داشت. هر جا میرفتید میتوانستید اثری از این موقوفات ببینید. وقتی فلسفه وجودی این اقدامات را میخوانید لذت میبرید. بسیاری از آن بناها برای مسافران بین راه، بیماران و ... است. متاسفانه امروز نسبت به انتظارات و ظرفیت موجود موقوفهها کمتر شدهاند. امروز نسبت به احتیاج و انقلابی که ما داریم، وضع موقوفهها چندان به سامان نیست. انقلاب ما یک حرکت بزرگ فرهنگی و ارشادی بود و هست که میخواهد آدمی را در مسیر درست زندگی قرار دهد. اگر بنا، قرار گرفتن در مسیر درست زندگی است اقداماتی چون وقف باید هر روز بیشتر و بیشتر شوند.
به نظر میرسد دکتر موفقیان که از اساتید دانشگاه شریف هم هستند نمونه خوبی برای یک انسان خیر هستند. دکتر موفقیان بخش فراوانی از داشتههای مالی خود را در مسیر دانش این کشور وقف کرده است...
کاملا درست است. دکتر موفقیان خیری است که بیش از ٢٠ مدرسه و چندین بیمارستان ساخته است. به تازگی هم ساختمان محل کارش را به دانشگاه صنعتی شریف واگذار کرده تا دانشگاه آن محل را در یک مسیر علمی به کار بگیرد. انشاءالله دانشگاه شریف بهعنوان یک مرکز علمی پیشرو خواسته این خیر را برآورده میکند.
به نظر شما که دو دورهای ریاست دانشگاه شریف را برعهده داشتهاید این دانشگاه، که از نظر وقف با نوعی بختیاری همراه بوده تا چه حد توانسته از این ظرفیتها آنگونه که باید، استفاده کند؟
دانشگاه شریف از این مسیر به خوبی بهره برده است. آقای مصلینژاد هم پیش از این در این دانشگاه سرمایهگذاری عظیمی انجام داده و یکی از بهترین خوابگاههای دانشجویان را بنا کرده است. برای این دانشگاه مجموعه ورزشی ساخته که بعد از مجموعه ورزشی انقلاب، بهترین مجموعه ورزشی ایران است. ایران ما از این دست افراد خیر، کم ندارد اما نیاز است تعداد خیرین در این زمینه بیشتر و بیشتر شود.
بیایید پا را از ایران فراتر بگذاریم. در بسیاری از کشورهای دنیا با وجود آنکه بنیان وقف از سابقه محکمی که در کشورهای اسلامی وجود دارد بیبهره است، وقف در زمینه دانش، تکنولوژی و آموزش به بنیادی فعال مبدل شده است. تجربه شما در این مورد چه میگوید؟
کاملا درست است. وقتی به یک کشور خارجی سفر میکنید، خواهید دید آنها بسترهای فکری ما را به لحاظ عقیدتی و معرفتی ندارند اما کارهای عظیمی در زمینه وقف انجام دادهاند. دانشگاه هاروارد، دانشگاهMIT، استنفورد و... همه با موقوفاتمیلیارد دلاری، اداره میشوند. آنها کشورهایشان را با همین کارها ساختهاند. آنها به بخشی از توصیه دین ما که کاملا هم عقلانی است، عمل کردهاند و به جایی که امروز شاهدش هستیم رسیدهاند.
بروز چنین وضعی نشان از نوعی غفلت نیست؟ وقتی از شرایط موجود چنین برداشتی به دست میآورید، چه حسی به شما دست میدهد؟
فقط میشود گفت: ایکاش ما هم این کار را بکنیم و مشمول گفته شیخ محمد عبده نشویم که میگفت، «رفتم به غرب، اسلام را دیدم ولی مسلمان ندیدم. برگشتم به شرق، مسلمان دیدم اما اسلام ندیدم» (عبده و سیدجمال اسدآبادی که انقلابیون قرن نوزدهم میلادی بودند، در پاریس مجله عروهالوثقی را چاپ میکردند). آنها فهمیدهاند چه باید بکنند و خداوند هم راهشان را باز کرده است.
اجازه دهید وارد حوزه سیاست و اخلاق سیاسی شویم. شما ازجمله افرادی هستید که هم در دولت قبل و هم در دولت یازدهم، در حلقه نزدیکان روسایجمهوری مسئولیت دارید. اگر قرار باشد یک لحظه خودتان را از بیرون قضاوت کنید و فرمول کلی ارایه دهید، چه دلیلی برای حضور توأمان علیاکبر صالحی در دولت دهم و یازدهم پیدا میکنید؟
بهنظر من بهترین قاضی مردم هستند. میدانید چرا؟ چون عقل جمعی، فهم جمعی، استنباط جمعی آنجاست. مردم قضاوت درست را خواهند داشت. به نظر مردم اگر کسی مسئول است باید از چند کار دوری کند؛ دروغ نگوید. باید در کلامش صادق باشد. نفاق در وجودش نباشد که برای رسیدن به مقاصدش در جمع، به گونهای سخن بگوید و در تنهایی به نحو دیگری حرف بزند. در مجموع رفتار، گفتار و کردار فرد مسئول باید نشان از صداقت و اخلاص داشته باشد. مردم این موارد را به خوبی درک میکنند. از سوی دیگر باید تا جایی که امکان دارد، اخلاقیات و توصیههای اخلاقی را رعایت کند.
بسیاری از حاضران در عرصه قدرت، با رفتارهایشان تعریفی از سیاست ارایه دادهاند که باعث بدبینی عامه درباره واژه سیاست شده است. با این توضیح میخواهم بدانم شما در وادی سیاست چگونه میاندیشید؟
در ابتدا باید این نکته را در نظر داشته باشیم که آدمها اخلاقیات مشترکی دارند. هر انسان به پولدار شدن علاقه دارد، هر فردی دلش میخواهد مشهور، سالم و سلامت باشد. هر انسان دلش میخواهد محبوب دیگران باشد. این آرزوها هیچ ایرادی ندارند. خداوند هم راه رسیدن به آن را در مسیر تواضع، ترسیم کرده است. تواضع درست مثل حالتی است که درختی پر ثمر به خود میگیرد. شاخههای درخت پر ثمر بیشتر و بیشتر به زمین نزدیک میشود اما درخت خشک و بیبر، گردنکش است. اشکال ما این است که فکر میکنیم اگر تکبر کنیم به جایی خواهیم رسید. اما ماجرا درست برعکس این باور است. تواضع کاری میکند که به جایی که میخواستیم با تکبر و خود بزرگبینی برسیم، زودتر برسیم. بعضی از آدمها تکبر میکنند تا مردم به شکلی کاملا تحمیلی به آنها احترام بگذارند. آنها با قدرتنمایی در جستوجوی دیده شدن هستند. خیلی از مردم عراق از ترس برای سلامتی صدام فریاد میزدند اما حقیقت این بود که آنها ترسیده بودند. اما هیچکدام از آن فریادها ارزش نداشت. صدام نتوانست قلب مردم سرزمینش را تسخیر کند. در تاریخ کسانی بودهاند که قلب مردم را به نوعی خاص از رفتار و اخلاق که ویژه خود آن شخصیتها بوده، از آن خود کردهاند. زندگی حضرت رسول (ص) را ببینید. محبت امروز مردم به این شخصیت والا از کجا سرچشمه میگیرد؟ ١٤٠٠سال از رحلت پیامبر(ص) میگذرد اما هیچکس احساس نمیکند ایشان از دنیا رفتهاند. دوستداران واقعی حضرت هر روز بارها و بارها نام ایشان را بر زبان میآورند و از ارادتشان به این مرد صحبت میکنند. بعد از ١٤ قرن از سرزمین مراکش تا کشور اندونزی میلیاردها بار نام حضرت محمد(ص) بر زبان رانده میشود. حضرت رسول تواضع داشتند. به همین خاطر است که بهنظر من، از منش او باید تبعیت کرد. در احادیث آمده: وقتی غربیهای وارد جمعی میشد که حضرت رسول هم در آنجا حضور داشتند، در نگاه اول نمیتوانست ایشان را از بقیه حاضرین تشخیص دهد. امروز اما به محض وارد شدن به جمعهای ما، به سرعت میشود وکیل و وزیر را از دیگران تشخیص داد. تفاوت کار بسیار زیاد است. حضرت رسول(ص) از همین مسیر بالا رفت. او مرد امین و راستگویی بود. امروز هم اگر دروغ بگویید و حرف درست بر زبان نیاورید و حرمت بزرگان خود را نگه ندارید، راهی به قلوب پیدا نخواهید کرد. امروز اما، من نوعی که بهعنوان مدیر وارد یک اداره میشوم، مدیر قبلی را دشمن میدانم و دست به تخریبش میزنم. میروم تا او را نابود کنم و ادعا میکنم با آمدن من همه چیز احیا میشود. گویی قبل از من هیچکس هیچ کاری نکردهاست. این اخلاق اصلا خوب نیست. بیاییم بزرگانمان را له و لورده کنیم که چه اتفاقی بیفتد؟ مردم این بداخلاقیها را درک میکنند.
اگر بخواهیم درباره شخص علیاکبر صالحی صحبت کنیم، شما در دوران مسئولیت خود تا چه حد به موضوعاتی که گفتید یا تعاریفی که در ذهن دارید، عمل کردهاید؟ آیا اصلا فضای بیرونی میتواند زمینهای برای پیادهسازی تعاریف درون ذهنی باشد؟
در این مورد خاطرهای از مراسم بزرگداشت آقای دکتر مجتهدی دارم. تقریبا بچهسال بودم که رئیس دانشگاه شدم. اوایل انقلاب ٢٩ سالم بود. از سالهای قبل از انقلاب عضو هیأت علمی این دانشگاه بودم. از روز اولی که به شریف رفتم قدردان روسای قبلی دانشگاه بودم. جایگاه ریاست دانشگاه را ارثی میدانستم که از اساتید قبلی برایم بر جای مانده بود. همیشه میگفتم: من روی شانه روسای قبلی ایستادهام که قدری بالاتر رفتهام. اگر آنها نبودند و خدمات ویژهای انجام نمیدادند، افق دید امثال من بلند نمیشد و رشد و پیشرفتی در کار نبود. از همان اول خواستهام این بود که از مدیران قبل از خودم، قدرشناسی کنم. به همین خاطر هم هیچوقت دست به تخریب آنها نزدم. مشکل اما اینجاست که خیلی از افراد گمان میکنند هر اقدام مثبتی تنها قرار است در دوره مدیریت آنها اتفاق بیفتد. نباید یادمان برود ما میراثدار گذشتگان خود هستیم. از سوی دیگر همه ما در زندگی اشتباهاتی انجام دادهایم. ما معصوم نیستیم. با این وجود درباره خیلی از ما، بروز اشتباهات، سهوی است. شاید فکر میکردهایم کارمان درست است. خدا آقای مجتهدی را رحمت کند. ایشان قبل از انقلاب از کشور خارج شده بود و از بازگشت به ایران میترسید. دور دومی که بهعنوان رئیس دانشگاه صنعتی شریف انتخاب شدم با قبول عواقب کار و بر دوش کشیدن بار مسئولیت از این مرد دعوت کردم به ایران بیاید تا برایش مراسم بزرگداشت برگزار کنیم. هر چه فکر میکردم میدیدم او در تمام دوران زندگیاش به ایران خدمت کرده است. به آمریکا که رفت از ناحیه چشم با مشکلی مواجه شده بود اما به دلیل فقر مالی نمیتوانست به بیمارستان برود. حال آنکه اگر بنا بود دزد باشد، برای حل بیماریاش با مشکلات مالی مواجه نمیشد. برخی از دانشجویانی که دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف بودند، پول جمع کردند و هزینه درمانش را دادند.
از عواقب سیاسی موضوع هراسی نداشتید؟
نه. با خودم گفتم اقدامات چنین مردی را که سالها در دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه امیر کبیر زحمت کشید و در دبیرستان البرز خدمات زیادی ارایه داد، باید قدرشناس باشیم. اتفاقا وقتی قضیه را مطرح کردم، خیلیها گفتند این کار ممکن است برایت مشکلات سیاسی ایجاد کند. با این وجود زیر بار نرفتم و اهمیتی به این اظهار نظر ندادم. او به ایران آمد و تقدیر شد. این اقدام بازتابهای فراوانی در عرصه جهانی داشت. بازخوردهای مثبت این اقدم آنچنان بود که میتوانم ادعا کنم اگر میلیاردها تومان هزینه صرف میکردیم تا برای جمهوری اسلامی تبلیغ کنیم بهحدی که مراسم بزرگداشت کارآیی داشت نمیرسید. او در مراسم بزرگداشت خود گریه کرد. در همان مراسم اظهار محبتی مثالزدنی به انقلاب و کشور کرد. سال بعد هم از دنیا رفت. سوال اینجاست که کار درست چه بود؟ کاری که ما کردیم یا اینکه میآمدیم میگفتیم: مجتهدی کیست؟ رئیس قبلی کیست؟ مردم همه این خودشیفتگیها را میفهمند. درست از همان وقتی که سخن از «من» به میان میآید شیطان به سراغ ما آمده است. برعکس هر جا سخن از «ما» است خدا همان جاست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
تجلی رنج مردم خوزستان بر چهره نمایندگان! |اخبار ایران و جهان
تجلی رنج مردم خوزستان بر چهره نمایندگان نمایندگان استان خوزستان در نشست علنی امروز یکشنبه ۲۶ بهمن مجلس شورای اسلامی در اعتراض به وضعیت نامناسب و آلوده هوا و عملکرد نامناسب دستگاههای ذیربط در حالی که ماسکهای ضدآلودگی بر چهره داشتند در صحن علنی حضور یافتند کد خبر ۴۷۵۵۹۸ تبنگاهداری بانکها و بدهكاری مردم |اخبار ایران و جهان
بنگاهداری بانکها و بدهكاری مردم ورود بانکها به نظام بنگاهداری سیاستی بوده که دولتها با سیاستهای دستوری تکلیفی و تصمیمگیریهای اقتصادی خود به آنها تحمیل کردهاند به عنوان مثال به بانک ملی بنگاه هایی از طرف دولت به عنوان رد دیون یا تکلیف برای سرمایهگذاری داده شده که حجم زرضایی: مردم جواب محکمی به مذاکرهکنندگان دادند |اخبار ایران و جهان
رضایی مردم جواب محکمی به مذاکرهکنندگان دادند کد خبر ۴۷۴۷۹۶ تاریخ انتشار ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۸ - 12 February 2015 دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت مردم با حضور در راهپیمایی 22 بهمن جواب محکمی به مذاکرهکنندگان دادند روند مذاکرات خوب است قدرتهای بین المللی ناچارند حقوق بین الملایحهای برای انتخاب شهردار توسط مردم |اخبار ایران و جهان
لایحهای برای انتخاب شهردار توسط مردم در دوره هاشمي اولويت كشور بعد از جنگ مسائل ديگري بود كه خود به خود تمركز بر چنين لايحهاي را از سوي دولت و وزارت كشور منتفي ميكرد در دوره خاتمي هم به دليل مخالفت وزراي دولت راه به جايي نبرد در دولت احمدينژاد هم به علت اينكه اصولا خود ويمردم برای «بختگان» آب آوردند |اخبار ایران و جهان
مردم برای بختگان آب آوردند مردم برای تالاب خکشیده بختگان در استان فارس آب آوردند و آن را بر روی بستر دریاچه ریختند تا نشان دهند هنوز به احیای تالاب امید دارند کد خبر ۴۷۴۱۹۲ تاریخ انتشار ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۱ - 09 February 2015 مردم برای تالاب خکشیده بختگان در استان فارس آب آوکار وزارتاطلاعات خفهکردن صدایمردمنیست |اخبار ایران و جهان
کار وزارتاطلاعات خفهکردن صدایمردمنیست وزیر اطلاعات گفت وزارت اطلاعات کارش را در خفهکردن صدای گلوله دشمن میبیند نه صدای مردم کد خبر ۴۷۴۳۳۸ تاریخ انتشار ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲ ۰۱ - 09 February 2015 وزیر اطلاعات گفت وزارت اطلاعات کارش را در خفهکردن صدای گلوله دشمن میبیند نهوضعیت امنیتی عراق با نیروهای مردمی تثبیت شد |اخبار ایران و جهان
وضعیت امنیتی عراق با نیروهای مردمی تثبیت شد کد خبر ۴۷۳۷۹۱ تاریخ انتشار ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۵ - 08 February 2015 سودانی با تمجید از همراهی نیروهای مردمی با ارتش عراق در جنگ با تروریست های تکفیری گفت لغو قانون تردد بغداد نشان دهنده تثبیت وضعیت امنیتی عراق می باشد و موجب ایجاد حسمردمآبادانخواستار اقدامفوریدرمورد ریزگردها شدند |اخبار ایران و جهان
مردمآبادانخواستار اقدامفوریدرمورد ریزگردها شدند حدود 200 تن از مردم شهرستان آبادان روز پنجشنبه با حضور روبروی بیمارستان امام خمینی ره در خیابان شهید منتظری این شهر اقدام فوری دولت برای حل مشکلات انتشار بیش از حدمجاز ریزگردها را خواستار شدند کد خبر ۴۷۴۸۹۴ تاریخ انتشار ۲۳رویکرد دولت یازدهم مشارکت مردم است |اخبار ایران و جهان
رویکرد دولت یازدهم مشارکت مردم است معاون رئیس جمهور گفت رویکرد دولت مشارکت با مردم در تمامی زمینه ها به ویژه مرمت اماکن مذهبی و تاریخی است کد خبر ۴۷۳۴۸۹ تاریخ انتشار ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۵۴ - 07 February 2015 معاون رئیس جمهور گفت رویکرد دولت مشارکت با مردم در تمامی زمینهرفتار ورزشکاران زیر ذره بین مردم است |اخبار ایران و جهان
رفتار ورزشکاران زیر ذره بین مردم است معاون فرهنگی آموزش و پژوهش وزیر ورزش و جوانان گفت رفتار ورزشکاران زیر ذره بین مردم است و آنها باید بدانند که الگوی جامعه محسوب می شوند کد خبر ۴۷۴۳۱۹ تاریخ انتشار ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹ ۵۷ - 09 February 2015 معاون فرهنگی آموزش و پژوهش وزدعوت از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن |اخبار ایران و جهان
دعوت از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن کد خبر ۴۷۴۲۱۴ تاریخ انتشار ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۲ - 09 February 2015 سازمان پدافند غیرعامل کشور بیانیهای را به مناسبت دهه مبارک فجر منتشر کرد که متن آن به شرح زیر است یک سال دیگر از انقلاب متکی به خداوند تعالی با سرافرازی و بلند قامتیخدمت صادقانه به مردم بهترین کمک به اعتلای نظام است - اخبار ایران و جهان |
دره وزمی خدمت صادقانه به مردم بهترین کمک به اعتلای نظام است شناسهٔ خبر 2487934 پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۳۰ استانها > کردستان سنندج - رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت کردستان گفت خدمت صادقانه به مردم بهترین امکان در راستای کمک به اعتلا و اقتدار بیشتر نظام اسلامی است به گزارشدیدار رییسجمهور با مردم شهر گرگاب |اخبار ایران و جهان
دیدار رییسجمهور با مردم شهر گرگاب رییسجمهور پیش از بازدید از شهرک گلخانهای پارادیس در توقف کوتاهی در شهر گرگاب اصفهان با گروهی از مردم این شهر دیدار و گفتوگو کرد کد خبر ۴۷۲۹۱۴ تاریخ انتشار ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۳ - 05 February 2015 رییسجمهور پیش از بازدید از شهرک گلخانهایبازی با احساسات مردم در موضوع ریزگردها |اخبار ایران و جهان
بازی با احساسات مردم در موضوع ریزگردها روزنامه ایران در یادداشتی با عنوان جعبه سیاه ریزگردها از بازی با احساسات مردم در موضوع ریزگردها انتقاد کرد کد خبر ۴۷۵۰۰۴ تاریخ انتشار ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲ ۰۰ - 13 February 2015 روزنامه ایران در یادداشتی با عنوان جعبه سیاه ریزگردها ازوزیر بهداشت: مردم سیب را با پوست نخورند |اخبار ایران و جهان
وزیر بهداشت مردم سیب را با پوست نخورند وزیر بهداشت گفت تعیین دقیق میزان سلامت میوه ها در سراسر کشور کار دشواری است اما می توانم به مردم توصیه کنم که سیب را با پوست نخورند زیرا باقیمانده سموم تنها روی پوست میوه ها وجود دارد کد خبر ۴۷۲۷۲۱ تاریخ انتشار ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۹ - 04کابوس یک سد برای مردم خوزستان |اخبار ایران و جهان
کابوس یک سد برای مردم خوزستان ششم مرداد 90سال سد گتوند در میان مخالفت های جدی کارشناسان حوزه های مختلف زیست محیطی زمین شناسی و اساتید دانشگاهی خوزستان با حضور محمود احمدی نژاد رئیس دولت وقت آبگیری شد و همانگونه که پیش بینی می شد کابوس این استان شده است کد خبر ۴۷۲۰۸۹ تاریخواکنش تند «مردمسالاری» به منتقدان خانم ابتکار |اخبار ایران و جهان
واکنش تند مردمسالاری به منتقدان خانم ابتکار لازم است اين نمايندگان عزيز که رئيس سازمان محيط زيست را به خاطر تکرار پديدهاي که طي ساليان گذشته بارها و بارها شاهد وقوع آن بودهايم ضعيف و ناکارآمد خطاب ميکنند و از رئيسجمهور عزلش را ميخواهند و به خود او توصيه ميکنند که در خانه-
گوناگون
پربازدیدترینها