محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1854560997
نبايد به نظر «کمدان»ها در ديپلماسي توجه کرد |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نبايد به نظر «کمدان»ها در ديپلماسي توجه کرد
من به کساني که حساسيت رابطه با عربستان و هر کشور همسايه را نميدانند ميگويم "انسان کم دان" و ضرورتي ندارد که به نظرات "انسان هاي کم دان" توجه کرد چون فرهيختگان درهر موضوعي به نظرات متخصص مربوطه توجه ميکنند.
کد خبر: ۴۷۵۸۲۴
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۴ - 16 February 2015
سياست خارجي يکي از مهم ترين اولويت هاي دولت روحاني اين روزها با بهانه جويي هاي مختلف مورد حملات داخلي و خارجي قرار ميگيرد. دستگاه ديپلماسي کشورمان از يک طرف پرونده سنگين هسته اي را دنبال ميکند و از طرف ديگر تلاش ميکند منافع ايران را در مسائل منطقه اي و بينالمللي حفظ کند. اما تلاش هاي ظريف براي پيشبرد اهداف کشور با نظرهاي مختلفي در داخل کشور رو به رو است که بعضا وزير خارجه را تحت فشار قرار ميدهد. اما سيد محمد صدر به عنوان يکي از ديپلمات هاي با سابقه کشور و همچين مشاور وزير خارجه معتقد است که اين فشارها جاي نگراني ندارد چون تأثيري بر تصميم گيري نهايي نخواهد داشت.
بهبود رابطه با عربستان سعودي و آينده سياسي دولت روحاني در صورت شکست يا توافق نهايي مذاکرات محور گفتگويي است که روزنامه ابتکار با سيد محمد صدر انجام داده است که در ادامه ميخوانيد.
در حال حاضر بحث گسترش روابط با عربستان مطرح است مسئله اي که بعضا با مخالفت هاي داخلي مواجه است و روحاني و ظريف باتوجه به صداهاي مختلفي که در اين باره شنيده ميشود مورد انتقاد قرارمي گيرند. از طرفي فکر ميکنيد باوجود مرگ پادشاه عربستان روابط ما با اين کشور بهبود پيدا ميکند يا اگر بهبود پيداکند کمکي به حل مشکلات منطقه خواهدکرد؟
بهبود پيداکردن روابط ايران و عربستان قطعاً به حل مسائل منطقه کمک ميکند. يعني اگر روابط ايران و عربستان مثل زمان دولت اصلاحات شود قطعا کمکي به حل مشکلات منطقه خواهد کرد و اين نکته را نه تنها ما حتي کشورهاي ديگر هم توصيه ميکنند که روابط ايران و عربستان بهبود يابد. اگر روابط دو کشور بهترشود طبيعتا درمورد بحران هاي منطقه باهم بحث خواهند کرد و به تفاهماتي ميرسند و اين مسئله به نفع منطقه است و حتما درجهت منافع هردو کشور و منطقه خواهدبود. منتها اين به مقدمه نيازدارد. اين مسائل سياسي است حتي درمورد نفت هم همينطور است. اگر عربستان و ايران باهم تفاهم داشته باشند قطعا بر قيمت نفت نيز تأثير ميگذارد. زمان روي کارآمدن دولت اول آقاي خاتمي که هنوز روابط ايران و عربستان خيلي خوب نبود؛ قيمت نفت بين بشکه اي 7 تا 8 دلار بود. به مرور زمان خوب شدن روابط آثار زيادي داشت که يکي از آن همين افزايش قيمت نفت بود. بنابراين رابطه بين دوکشور بسيار مهم و تأثيرگذار و به نفع دو کشور و حل بحران هاي منطقه است. اما بايد در اين زمينه اقدامات زيادي صورت گيرد. عربستان درمورد عراق، سوريه، لبنان، يمن و بحرين با ايران اختلاف نظردارد و طبيعتا وقتي روابط دوکشور بهبوديابد درهمه اين زمينه ها ميتواند تأثيرگذارباشد و مشکلات منطقه را حل کند.
براين مبنا توصيه شما به دستگاه ديپلماسي کشور چيست؟
توصيه من بيشتر بايد به عربستان باشد. چون دستگاه ديپلماسي و جمهوري اسلامي ايران انصافاً به صورت جدي به دنبال برقراري رابطه با عربستان بود. علتش هم اين است که آقاي روحاني در ابتداي کار رياست جمهوري؛ يکي از کشورهايي را که به عنوان اولويت در سياست خارجي دولت خود مطرح کرد، عربستان سعودي بود. متأسفانه عربستان سعودي آنطور که بايد و شايد اين پيام را نگرفت و من در مصاحبه ديگري هم گفتم که عربستان سعودي هنوز در حال و هواي دولت آقاي احمدي نژاد است. چون برمبناي عملکرد هشت ساله احمدي نژاد رابطه اين کشور با ايران کاهش پيداکرد وخوب نبود. اما با روي کار آمدن دولت روحاني تحولي درايران صورت گرفته است و استراتژي و انديشه هاي دولت جديد با دولت قبل متفاوت است اما عربستان آنچنان که بايد و شايد اين تحول را درک نکرده است.
شايد آن ها فکر ميکنند که تحولي رخ نداده چون ايران در هيچ کدام از مواضع بينالمللي خود درمقابل عربستان کوتاه نيامده است.
اصلا بحث کوتاه آمدن نيست. تحول قطعا رخ داده است.
به هرحال آن ها يکسري پيام هاي ديگر را نيز از ايران دريافت ميکنند.
به هرحال تصميم گيردولت است. پيام هاي ديگر همه غيررسمي است. هيچ کس در داخل، موضع گيري آقاي جنتي در نمازجمعه را مورد تأييد قرارنداد. بلکه درخيلي از موارد تقبيح هم شد و اصلا اين بحث مطرح شد که نه تنها اين موضع براي تريبون نمازجمعه مناسب نيست بلکه يک روحاني نبايد اين گونه سخن بگويد. اين را جدي ميگويم، روحاني در شيعه داراي يک ويژگي هايي است که همين ويژگي ها باعث شده هزارسال مرجع و پناه مردم باشد. ما ميگوييم روحاني يعني کسي که با روح مردم سروکارداشته باشد. ولي وقتي يک نفر نسبت به مرگ يک شخص ديگر آن هم رهبر يک کشور اظهارخوشحالي کند اين نه با اصل اسلام، نه با اصول انساني، نه با اصول سياسي و اخلاقي همخواني ندارد. ما دستوراتي از قرآن و اسلام داريم که نبايد حتي نسبت به کفار و سران آن ها بدگويي کرد چون آن ها هم به سران شما بدگويي خواهندکرد. متأسفانه در برخي موارد دستورات اسلام دراينجا زيرپا گذاشته ميشود. بنابراين بحث آقاي جنتي اصلا بحثي نيست که مورد تأييد دولت و حتي رهبري باشد. رهبري در سخنراني خود که فکر ميکنم در اجلاس وحدت بود عنوان کردند که استراتژي جمهوري اسلامي در سياست خارجي برقراري ارتباط با کشورهاي اسلامي است. که البته عربستان هم کشور اسلامي هست.وقتي کشوري ميخواهد با کشور ديگري ارتباط برقرارکند، براي مرگ رهبر آن کشور اظهار خوشحالي ميکند يا تبريک ميگويد؟! ولي دولت در واقع در اين جهت حرکت نميکند و من اميدوارم آن راديکاليزم حاکم بر سياست خارجي عربستان با تغييراتي که در اين دولت ايجاد شده تغيير پيداکند. کسي که با برقراري رابطه با عربستان که کشور همسايه مسلمان و داراي بيت الله و مسجد النبي است حتي بدون توجه به تأثيرگذاري اين کشور در قيمت نفت، اقتصاد و امنيت منطقه، مخالف است دليلي ندارد به نظرش توجه کرد. چرا؟ چون اين گفته ها ضد نظريات امام است. امام پايه گذار وحدت اسلامي بود. امام دستوراتي داد که اختلاف شيعه و سني که پايه گذار آن انگليسي ها بودند را ازبين ببرد و پيام انقلاب همين است. درچنين شرايطي اگر کسي با اين مسئله مخالفت کرد دليلي ندارد که به نظراتش توجه کنيم.
بحث اين است که امکان کارشکني در سياست هاي دولت وجود دارد يانه؟
نه. اصلا. زماني که شما درمورد کارشکني صحبت ميکني يعني زمينه شکل گيري يک ديکتاتوري را فراهم کرده اي. چون هر ديکتاتوري ميگويد مخالف من کارشکني ميکند، او ضد نظام است، بنابراين شرايطي فراهم ميکند که همه مجبور شوند تمام دستورات کسي که در رأس قدرت را اطاعت کنند و حق مخالفت نداشته باشد. بنابراين مخالفين حق مخالفت دارند و دولت هم هر اقدامي را که در جهت منافع ملي ببيند، انجام ميدهد. بنابراين همانطور که گفتم نبايد به نظرات کسي که اين قضيه را مطرح ميکند، توجه کرد. چرا ما ميگوييم انقلاب اسلامي؟ مگر اکثريت ايرانيان شيعه نبودند؟ مگر اين انقلاب شيعي نبود؟ مگر رهبر اين انقلاب يک مرجع تقليد شيعه نبود؟ چرا امام نگفت انقلاب شيعي ايران؟
حالا که بيش از سي سال از انقلاب گذشته است؛ آيا ممکن است عده اي از انديشه اوليه انقلاب فاصله گرفته باشند؟
صد سال بگذرد. مبناي جمهوري اسلامي ايران، انقلاب اسلامي است. من خودم را انقلابي ميدانم. و فکر ميکنم بايد شعارهاي اصلي انقلاب را دنبال کنيم. آن گروهي که مخالف برقراري رابطه با عربستان است شعارهاي اصلي انقلاب يا پيام وحدت امام را درک نکرده اند. من به کساني که حساسيت رابطه با عربستان و هر کشور همسايه را نميدانند ميگويم "انسان کم دان" و ضرورتي ندارد که به نظرات "انسان هاي کم دان" توجه کرد چون فرهيختگان درهر موضوعي به نظرات متخصص مربوطه توجه ميکنند.
مي گويند با مرگ پادشاه قبلي و روي کارآمدن پادشاه جديد فرصتي براي برقراي روابط فراهم ميشود. چون پادشاه جديد براي تثبيت جايگاه خود سياست هاي خود را تعديل ميکند، باتوجه به مواردي که گفته شد، به نظرشما ميتوان گفت اين شرايط فرصت برقراري رابطه را فراهم ميکند؟
اين شرايط قطعا فرصتي براي برقراري رابطه ايجاد ميکند. چون پادشاه تغيير کرده و پادشاه جديد تعداد زيادي از مقامات اين کشور را تغييرداده و خيلي از اين تغييرات معناداراست. همچنين حضور دکتر ظريف در مراسم ترحيم ملک عبدالله اقدام خيلي خوبي بود. چون اين يک مسئله انساني است. به نظر من اين اتفاق ميتواند زمينه ساز برقراري روابط درآينده باشد. البته من اميدوارم تغييراتي در راهبردهاي سياست خارجي عربستان من جمله در رابطه با ايران نيز صورت گيرد.
دولت روحاني در اين مدت روي سياست خارجي و مذاکرات هسته اي بسيار سرمايه گذاري کرده است و اين مذاکرات با تهديدهايي از داخل و خارج مواجه است، فکر ميکنيد اگر مذاکرات شکست بخورد چه اتفاقي ميافتد؟
بنده به هيچ وجه نگران فشارهاي داخلي نيستم. چون اينها تأثيري در تصميم گيري نهايي ندارد.
اما روحاني در کتاب خاطرات خود به اين نگراني ها اشاره ميکند و فاکتورهايي وجود دارد که به نوعي نشان دهنده نگراني وي از تأثير فشارهاي داخلي در ايران است.
ما طرفدار دموکراسي و آزادي هستيم. يکي از شعارهاي آقاي خاتمي " زنده باد مخالف من" بود.بنابراين من اعتقاد دارم مخالفان دولت آقاي روحاني حتي همان دلواپسان هم بايد آزاد باشند و حرفشان را بزنند. اصلا دموکراسي يعني همين که کسي که مخالف است و در قدرت نيست بتواند حرفش را بزند. اما من نگران اين نيستم چون فکر ميکنم که اين مخالفت ها تأثيري در تصميم گيري ها ندارد.چون وزارت خارجه و دولت برمبناي منافع ملي عمل ميکند و به هر برنامه اي که درجهت تأمين منافع ملي باشد، عمل ميکند. بنابراين آن ها ميتوانند حرفشان را بزنند و وزارت خارجه هم ميتواند عمل خود را انجام دهد.
اين حرف شما يک معناي ديگري هم ميدهد. يعني اگر يک زماني دولت ديگري سرکارباشد و مردم منتقد باشند اين مسئله هيچ تأثيري در تصميم گيري ها ندارد.
بله چنانچه مخالفت هاي مردم با فسادي که در دولت احمدي نژاد بود تأثير عملي نداشت. الان ميبينيد که بخش قابل توجهي از سرمايه هاي ملي، مملکت غارت شده است. اگر تأثير داشت که شاهد اين گونه مسائل نبوديم. اما مخالفت ها بي تاثير هم نيست منتها تاثير خود را در انتخابات بعدي و در صندوق راي نشان ميدهد که اينگونه شد. يک زماني من تصميم گيرنده هستم و شما مخالفي. شما مخالفت خود را ابراز ميکني و من هم تصميم گيري ميکنم. اما يک زمان شما مرا قانع ميکني که اين تصميم تو درجهت منافع ملي نيست، اينجا تأثيرگذاري وجود دارد.از اين رو بايد پرسيد چرا يک مملکت بايد چند حزب داشته باشد و آزادي احزاب چرا مطلوب است؟ چون يک يا دو حزب دولت تشکيل ميدهند و چند حزب مخالف ديگر، دولت و قدرت را کنترل ميکنند.
اگر مذاکرات به نتيجه برسد تا حدودي نتايج مشخص است اما اگر شکست بخورد چه ميشود؟
اگر مذاکرات شکست بخورد بازهم شرايط مشخص است. تحريم ها افزايش مييابد و يکسري مشکلات ايجاد ميشود.
شما فکر نميکنيد که دولت روحاني بيشتر تحت فشار قرار بگيرد؟
در اثر عملکرد احمدي نژاد 100 ميليارد دلار پول بلوکه و تحريم ها به ايران تحميل شد و همچنين موقعيت ايران در عرصه بينالمللي نزول پيداکرد. دولت آقاي روحاني وارث چنين شرايطي است. يکي از مسائلي که در شرايط کنوني به آن توجهي نميشود اين است که چه کسي اين بلاها را به سر مملکت آورد؟ چه کسي باعث شد 4 قطعنامه تحريمي که تمام اقتصاد ما را بلوکه کرد تصويب شود؟ اين تحريم ها در کنار آن مديريت اقتصادي ضعيف و فسادهايي که حالا يکي يکي آشکار ميشود باعث شد مملکت به اينجا برسد. بايد به اين نکته توجه کرد. زماني که ما براي مذاکرات با طرف مقابل روبرو ميشويم دست طرف مقابل پراست چون 100 ميليارد دلار از پول ايران را بلوکه کرده است. به همين دليل مذاکره دشوار است و تيم مذاکراه کننده واقعا کار سخت و طاقت فرسايي را دنبال ميکند. اما هيچ کس به اين نکته توجه نميکند که چه کسي اين تحريم ها را براي ايران به وجود آورد؟ آيا دولت آقاي روحاني اين تحريم ها را به وجود آورد؟ اين از جمله ظلم هايي است که به اين دولت ميشود و کسي به آن توجه نميکند.
ظريف در جايگاه حساسي قراردارد و او هرحرکتي که ميکند برخي مخالفان دولت، رفتار او را به منزله امتياز دادن تلقي ميکنند. امتيازدادن چه معنايي ميدهد؟ اصلا اين امکان وجود دارد که او بتواند بدون توجه به دستورالعمل اصلي کاري انجام دهد و امتيازي بدهد؟
آنهايي که مدعي هستند ظريف امتياز ميدهد دقيقا بگويند او چه امتيازي ميدهد؟ بنده ميگويم هيچ امتيازي به اين معنا که منافع جمهوري اسلامي ايران در خطر قرار بدهد داده نميشود. چون تمام حق و حقوق ايران که استفاده صلح آميز از انرژي هسته اي است تأمين ميشود و هيچ مشکلي ايجاد نميکند. از طرفي به سمتي حرکت ميکند که آن بلاهايي که در اثر سياست هاي دولت احمدي نژاد از جمله تحريم و بد شدن موقعيت بينالمللي ايران بر سر اين مملکت آمد به مرور زمان از بين ميرود. اصلا اين سياست هاي نابجا بود که ايران را به اينجا رساند و دولت فعلي را مجبور کرد که براي پس گرفتن سرمايه مملکت بر سر ميز مذاکرات بنشيند و پاسخگوي مشکلاتي باشد که ايجاد کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]
صفحات پیشنهادی
نظر وزیر خارجه اسبق آمریکا درمورد مذاکرات |اخبار ایران و جهان
نظر وزیر خارجه اسبق آمریکا درمورد مذاکرات جورج شولتز وزیر خارجه اسبق آمریکا در کمیته سنای این کشور گفته است ایرانی ها تا همین حالا در مذاکرات از ما پیش افتاده اند کد خبر ۴۷۳۶۳۸ تاریخ انتشار ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳ ۳۷ - 07 February 2015 جورج شولتز وزیر خارجه اسبق آمریکا در کمیته سنبی توجهی بودجه 94 به اشتغال و رفع بیکاری |اخبار ایران و جهان
بی توجهی بودجه 94 به اشتغال و رفع بیکاری کد خبر ۴۷۵۵۶۹ تاریخ انتشار ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۹ - 15 February 2015 عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از بودجه به عنوان رکن بزرگ سیاست گذاری و بالاترین سطح گفتگوی قوه مقننه و مجریه یاد و تصریح کرد با هزار میلیارد تومانی که در بودجه در نظر گرفته شباهنر: در اظهارنظر نمایندگان منافع شخصی وجود ندارد |اخبار ایران و جهان
باهنر در اظهارنظر نمایندگان منافع شخصی وجود ندارد کد خبر ۴۷۲۷۰۸ تاریخ انتشار ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۰ - 04 February 2015 نایب رئیس مجلس در پاسخ به اخطار نماینده اردبیل که گفته بود متأسفانه برخی نمایندگان به جای پرداختن به کار تخصصی همکاران خود را به خاطر منافع شخصی تخریب میکنندنظر روحانی درباره نامه رهبری به جوانان غربی |اخبار ایران و جهان
نظر روحانی درباره نامه رهبری به جوانان غربی کد خبر ۴۷۲۸۸۴ تاریخ انتشار ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۹ - 05 February 2015 رئیس جمهور گفت نامه مقام معظم رهبری به جوانهای دنیا فهماند که اسلام با آنچه که غرب به دروغ اسلام معرفی کرده است تفاوت دارد به گزارش مهر حجت الاسلام و المسلمین حسنشروع تغییرات در دستگاه دیپلماسیعربستان |اخبار ایران و جهان
شروع تغییرات در دستگاه دیپلماسیعربستان منابع خبری از وقوع تغییرات کلی در دستگاه دیپلماسی عربستان سعودی خبردادند که نخستین این تغییرات دامن سفیر عربستان در واشنگتن را خواهد گرفت کد خبر ۴۷۴۳۰۳ تاریخ انتشار ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸ ۵۰ - 09 February 2015 منابع خبری از وقوع تغییرات کلی دکلوپ: نباید دائما به روزهای خوب مان فکر کنیم |اخبار ایران و جهان
کلوپ نباید دائما به روزهای خوب مان فکر کنیم کد خبر ۴۷۱۶۵۸ تاریخ انتشار ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۱۳ - 01 February 2015 يورگن کلوپ سرمربي بروسيا دورتموند پس از تساوي مقابل بايرلورکوزن در اولين ديدار در نيم فصل دوم بوندس ليگا از عملکرد شاگردانش ابراز رضايت کرد به گزارش ورزش سه درکلاهکج: نباید به باختن عادت کنیم |اخبار ایران و جهان
کلاهکج نباید به باختن عادت کنیم کد خبر ۴۷۳۷۵۰ تاریخ انتشار ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۹ - 08 February 2015 هافبک تيم فوتبال راهآهن گفت نه پول داريم و نه امکانات اما اينها نبايد بهانه نتيجه نگرفتن ما باشد عادل کلاهکج در مورد شکست 3 بر صفر راهآهن مقابل ذوبآهن در هفته نوزدهم لیگ برانتقاد از بيتوجهي به خريد دوگانهسوز |اخبار ایران و جهان
انتقاد از بيتوجهي به خريد دوگانهسوز کد خبر ۴۷۵۴۵۶ تاریخ انتشار ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷ ۳۵ - 15 February 2015 خراسان نوشت بر اساس گزارش يک نهاد نظارتي در حالي که مطابق بند ۷ تصويب نامه مورخ 7 شهريور سال 87 هيئت دولت در شهرهايي که داراي جايگاه عرضه گاز مي باشند دستگاههاي دولتي موتأکید اوباما بر اختلافنظر با نتانیاهو بر سر موضوع ایران |اخبار ایران و جهان
تأکید اوباما بر اختلافنظر با نتانیاهو بر سر موضوع ایران اظهارات رئیس جمهور آمریکا درباره احتمال تمدید دوره زمانی مذاکرات هسته ای و همچنین اختلاف نظرهای وی با نتانیاهو در موضوع ایران تأکید دوباره نتانیاهو بر تصمیم خود برای سخنرانی در کنگره آمریکا توسعه نفوذ ایران در یمن به واسطچرا مبنای جرایم ترخیص مشمولان سربازی واژگونه در نظر گرفته شده؟! |اخبار ایران و جهان
چرا مبنای جرایم ترخیص مشمولان سربازی واژگونه در نظر گرفته شده با ردیف کردن اشکالاتی که متوجه این طرح میشود میتوان دریافت فروش خدمت سربازی به رغم محاسنی که دارد به چنان اشکالاتی مبتلاست که از کارشناسی نشدن آن نشات گرفته است اشکالی بنیادی که در کنار تقویت شائبه های مالی در پچهرهها در تبلیغات مسائل حاشیهای را در نظر بگیرند |اخبار ایران و جهان
چهرهها در تبلیغات مسائل حاشیهای را در نظر بگیرند کد خبر ۴۷۳۷۵۹ تاریخ انتشار ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۷ - 08 February 2015 یک مدرس دانشگاه تبلیغات توسط چهرههای هنری و ورزشی را گامی موثر در ارتقای صنعت و اقتصاد دانست و تاکید کرد اصل عمل کار خوبی است به شرط اینکه با رعایت ملاحظات وپرتاب ماهواره «فجر» همه چیز را تغییر داد؛ حتی نظرات منتقدان را! |اخبار ایران و جهان
پرتاب ماهواره فجر همه چیز را تغییر داد حتی نظرات منتقدان را پرتاب ماهواره فجر علاوه بر آنکه بار دیگر ثابت میکرد به فناوری ساخت ماهواره پرتاب آن به فضا و قرار دادنش در مدارهای دلخواه زمین دست یافتهایم نشان میداد که توسعه این فناوری برای ساخت ماهواره های پیچیده تر در دستورتوجه به رونق اقتصادی و اعتبارات عمرانی در کمیسیون تلفیق |اخبار ایران و جهان
توجه به رونق اقتصادی و اعتبارات عمرانی در کمیسیون تلفیق کد خبر ۴۷۵۵۶۴ تاریخ انتشار ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۵ - 15 February 2015 گزارش کمیسیون تلفیق توسط سخنگوی این کمیسیون در صحن علنی محجلس قرائت شد به گزارش خانه ملت محمد مهدی مفتح سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در جلسه عاعمال نظر بر انتخابات روسای فدراسیونها سم است |اخبار ایران و جهان
اعمال نظر بر انتخابات روسای فدراسیونها سم است کد خبر ۴۷۴۶۸۳ تاریخ انتشار ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۷ - 11 February 2015 عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید روسای فدراسیونها با نظر مجامع ورزشی و رای اعضا انتخاب شود گفت اعمال نظر دولت بر انتخابات روسای فدراسیوروحانی:اختلافنظرهادرپروندههستهایکمشدهاست |اخبار ایران و جهان
روحانی اختلافنظرهادرپروندههستهایکمشدهاست رییس جمهوری با بیان این که غرب احساس می کند حقوق مردم ایران را باید به رسمیت بشناسد گفت در برخی موارد فاصله ها و اختلاف نظرهای زیادی وجود داشت که این اختلاف نظرها در حال حاضر کاهش یافته است کد خبر ۴۷۲۴۸۳ تاریخ انتشار ۱۴ بهمن ۱نظر معاون وزیر ورزش درباره پرسپولیس |اخبار ایران و جهان
نظر معاون وزیر ورزش درباره پرسپولیس معاون پارلمانی و حقوقی وزارت ورزش و جوانان گفت با وجود ۲۰ میلیارد هزینهای که در باشگاه پرسپولیس صورت گرفته نتایج و ماحصل آن مناسب نبوده است و هیات مدیره باید فکری به حال پرسپولیس بکند کد خبر ۴۷۳۶۲۸ تاریخ انتشار ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲ ۳۲ - 07 Fمسئولان به جذب توریست بی توجهاند |اخبار ایران و جهان
مسئولان به جذب توریست بی توجهاند کد خبر ۴۷۳۲۳۹ تاریخ انتشار ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۰۳ - 07 February 2015 عضو کمیسیون تلفیق مجلس با انتقاد از بی توجهی مسئولان به حذب توریست گفت حضور مسافران خارجی در کشور علاوه بر رونق صنعت ارزآوری مناسبی را نیز برای کشور به همراه دارد سید عبدالک-
سیاسی
پربازدیدترینها