محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843585186
مسعود فراستی همه فیلم های جشنواره فجر را کوبید!
واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: مسعود فراستی همه فیلم های جشنواره فجر را کوبید!
نظرات مسعود فراستی درباره کلیت جشنواره و شش فیلم مطرح از دید او.
ضد یادداشتهای مسعود فراستی درباره کلیت جشنواره و فیلمهای رخ دیوانه، دوران عاشقی، ناهید، شیفت شب، خداحافظی طولانی و اعترافات ذهن خطرناک من را این جا بخوانید:
مسعود فراستی: جالب است امسال، جالبتر از هر سال. دوستان فیلمساز درجا نزدهاند؛ فرورفتهاند. بیارتباط با مخاطب بودن، پول دولتی و رفاهزدگی به اعلا درجه چنین میکند: طلبکارتر، بیهنرتر و بیسوادتر، پرمدعاتر و…
استیصال را نمیشود پنهان کرد. هر چقدر در مصاحبهها به جای منتقد و مردم از خودتان و فیلمتان ستایش کنید و جو راه بیندازید – و خود حال کنید – با تلنگری باد هوا میشود.
به این دوستان توصیه میکنم: حال که «شاهکار»تان را از جیب ما میسازید و هر کاری که دلتان میخواهد میکنید و به مردم همهگونه توهینی روا میدارید: خیانت را به جای عشق، ضد اجتماع را به جای اجتماعیگرا، روشنفکربازی را به جای مردمی بودن و پرت و پلا، دیوانه بازی و عصبیت و خشونت عنان گسیخته و بزهکاری را به جامعه و مردم نسبت میدهید، کمی آرام باشید و ساکت و این همه لاطائل نگویید و از هنر نداشتهتان خجالت بکشید و از مخاطب.
دوران عاشقی
فیلمی مثالزدنی است. فیلمی عقبمانده – عقب ماندهتر از فیلم قبلی – ۴۰ سالگی – گویا ۵۰ سالگی دوستان بدجوری رقتانگیز است. این دوران عاشقی است یا «عاشقی نوبتی»؟ این قصه خیانت است یا عشق؟
فیلم با نمای اکستریم لانگشات زنی شروع میشود و با همان پایان مییابد. آه، چه هنری! خب، این یعنی چه؟ چشمان کیست؟ کیم نواک «سرگیجه»؟ از نمای «شاهکار»ی که دوربین از پشت پردهکرکره اتاق تصویری راه راه میگیرد؛ به چه باید رسید؟ به این میگویند فرم؟ با دوربین رودستهای ابتدایی و احمقانه در اتاق و در آشپزخانه و در راهرو… شوخی نکنید.
دوربین رودستهای دوستان، باید نابلدی، بازی نگرفتن، میزانسن نداشتن و استیصال را بپوشاند. اگر دوربین ثابت بود، این فیلمسازان مدرننمای ما چه کار ی میتوانستند بکنند؟ نمیرفتند دنبال کاری دیگر؟ کاری آبرومندتر؟
ناهید
گناه دارد. فیلم اولی است. کمی هم فمینیست. خوبیاش فقط این است که کنار دریاست. چقدر مستاصل است این فیلم عاشقانه اجتماعیگرا!
شیفت شبآن هم فیلم اولی است (؟!). گناه دارد. دوربین روی دستش دیگر معرکه است. چقدر استیصال؟ مجبورید مگر فیلم بسازید. این همه کار در عالم هست، مثلا بازیگری. براستی چرا به یک شخصیت زن فیلم – که اتفاقا کارگردان هم هست – توهین میکنید. نمیکنید؟ این چه نقشی است به او دادهاید؟ بگذریم. این هم قصه عشق است یا اجتماعیگراست و رئالیست؟
خداحافظی طولانی
از موتمن بعید است و از اصغر عبداللهی. این قصه عشق است؟ یا نظربازی روشنفکرانه؟ این چه عشق یک کارگر است که بعد از آنکه زن مریضش را در یک نما میکشد – به سبک عزیز میلیون دلاری، یا بیشتر عشق هانکه – مرتب او را در خانه فقیرانه میبیند و صبحاش مدام به زن جوان کارگری که در کنار دستش در حال کار است – واقعا اینها کار میکنند یا نظربازی و عشوهگری؟ – زوم میکند؟
رئیس جان، خانه فقیرانه، کار در کارخانه ریسندگی، بیابان و… نمیدهد فیلمی مردمی – کارگری؛ حتی اگر فیلمساز، مرفه نباشد و از طبقه متوسط باشد. مهم نگاه است که متاسفانه همچنان روشنفکرانه است و مستاصل.
رخ دیوانهدیوانهبازی جوانانه نیمه اجتماعیگراست. حداقل در یک ربع اولش، سرپاست و سرگرمکننده؛ کمی هم آسیبشناسانه. پسرک کامپیوتربازش خوب است. مرگش اما هومن سیدی بازی است که به فیلم نمیخورد. خردهقصههایش جملگی فیلمفارسیاند: قصه دختر و مادر آمریکاییاش، قصه دختر معتاد و مادر و تجاوز، قصه دخترک آخر و خانه پولداریاش. به جای اینها بهتر بود قصه جدیتر ۲ پسر اول را میگفت که نمیگوید. فیلم زیادی کشدار است و بازیهای رواییاش لقاند و کسلکننده و گاهی از سر استیصال. فیلم جابهجا تلویزیونی میشود. خرده قصهها، فیلم را از ریتم میاندازند. برای فیلمساز که سالهاست دست به دوربین نبرده، بدک نیست اما فقط همین.
من دیه گو مارادونا هستمبه نظرم بهترین فیلم توکلی است. فیلمی متوسط، غیر روشنفکرانه، کم ادا و سرگرمکننده با چند بازی خوب. سیدی، بهترین خودش است و گلاب آدینه و آقاخانی نیز. ابر، همچنان بد است.
خلبازیها، دعواها و تنشها بد نیستند و قابل فهماند و منطق دارند اما فیلم بسیاری لحظات تلهفیلم است. پایانش – در پرداخت و نه در قصه – نه هپیاند که استیصال است.
ارغوان
فکر میکردم نتوانم بیشتر از چند دقیقه تحمل کنم – با توجه به فیلمکلیپها و فرم بازیهای قبلیشان – اما بالاخره این دو فیلمساز دغدغهدار فرم – دقیقتر: کادر فقط – جلو رفتهاند و قصه میگویند؛ هر چند بسیار با لکنت و گاهی رادیویی. یک قصه ساده عشق که ملوث نیست. قصه دومی – احمدی کرامتی – اما باسمهای است. قصه دخترک اهل موسیقی گفته نمیشود. موسیقی کلاسیکش خوب است و کمی مساله فیلمساز. لهجه شیرازی به فیلم نمیخورد. کلوزآپها زیاد است و خارج از حس فیلم. حرکتهای راست به چپ و چپ به راست دوربین آزاردهنده است. فیلم کمی طولانی است و از ریتم میافتد.
اعترافات ذهن خطرناک من
واقعا ذهن مریض و بزهکاری دارد فیلم؛ و کلاهبردار. ادای مبتذل نولان و تارانتینو در فیلمی سیاه و سفید، خود به خود فضای خشن موادی نمیسازد. توهم شاید.فقط با یک ذهن شبه خطرناک میشود چنین لاطائلی ساخت و با همان ذهن، فیلم را تحمل کرد و تهوع نگرفت.در دنیای تو ساعت چنده؟
فیلم کوچک آدمیزادی آرام و بیادا است اما با حس. حسی از یک عشق قدیمی و تمیز انسانی. عشق یکطرفه و بیپاسخ اما امکانپذیر و باورپذیر.
در هجمه این همه تنش و عصبیت، بزهکاری، خیانت و فساد و خلبازی فیلمهای این جشنواره، در دنیای تو...، غنیمتی است کمیاب که به کل از این جشنواره و سینمای مریضش جدا میایستد و چه خوب.
تنها فیلم جشنواره است که وقتی از سینما بیرون میآییم - بویژه که باران هم نمنم میبارد– حالمان خوب میشود و حس نرم انسانیای داریم. این، اولین فیلم نوستالژیک زنده – نه مرده - عاشقانه سینمای پس از انقلاب است که اصلا بد نیست. میتوانست بهتر باشد. کمی قصه کم دارد: قصه حمید، قصه علی و فرهاد و...
یادآوریهایش، گاهی مخدوش است و معلوم نیست خاطره از نگاه کیست.
فیلم زمان ندارد. میتوانست متعلق به 20سال پیش باشد یا 20سال آینده. این، خوب نیست. هر چه زمانمندتر و مکانمندتر، بهتر و ملموستر.
خانه، کوچه و خیابان از کار در آمدهاند؛ بازار رشت اما گاهی توریستی شده.
بازی مصفا، خیلی خوب است و اندازه. حاتمی هم به فیلم میخورد.
پایان فیلم درست است و متناسب؛ بدون اداهای رایج. تدوین خوب نیست و بعضی حرکتهای دوربین.
موسیقی اما خوب است و دل انگیز که به فیلم و فضای نوستالژیک آن میآید. چه ترکیب خوبی از موسیقی کلاسیک با محلی و چه ترانه قشنگی در آخر فیلم. آفرین به کریستف رضاعی.
کوچه بینام
فیلم خیلی بدی نیست. خانه سنتی شلوغ نسبتا خوبی دارد. یکی، دو رابطه – رابطه خواهرها- تا حدی درآمده است و یکی، دو نگاه کوچک عاشقانه. تنش مرگ هم که در لحظاتی معدود داشت کار میکرد، با بازی بد پانتهآ بهرام – و باران کوثری- بهکل از بین میرود. اصلانی که میتوانست خوب باشد، به دلیل فیلمنامه بسیار ضعیف و سرسری و ساخته نشدن شخصیت رو هواست؛ همچون پایان فیلم.
راستی این پایان متعلق به کدام فیلم است؟ - رئال است یا سوررئال؟ - اصلا پایان است؟
روباه
یک تلهفیلم سفارشی آماتور مضحک ما قبل بد و ماقبل نقد.
طعم شیرین خیال
یک سخنرانی فیلم شده – نه حتی تلهفیلم – زیست محیطی سفارشی با یک ساعت اضافی. طعم شیرین خیال بود یا طعم تلخ کابوس؟ شبهکابوس ارادی و شعاری ویژه بزرگسالان عقب نگه داشته شده.
مزار شریف
فیلمی سفارشی – سیاسی اما مفلوک که از پس هیچچیز برنمیآید. گویی فیلم، در اواسط دهه 60 قبل از دکل ساخته شده. و علت ساختنش هم تا به آخر ناروشن میماند. پیام سیاسی فیلم این است؟ طالبان افغانستان خوبند و طالبان پاکستان بد؟ درست فهمیدیم؟
ایران برگر
فیلم بدی است؛ بسیار بد. از یک فیلمساز معتبر و محترم. یک کمدی سخیف است که اجتماعی مینماید، که نیست. سعی بسیار دارد که ما را یاد برخی حوادث انتخاباتیمان بیندازد و آن را به نقد بکشد، که نمیتواند. فیلم گویی در ناکجاآباد میگذرد و زمانش هم. بیشتر ما را یاد «برره» میاندازد – منهای توان و شوخیهای مدیری – و اخراجیهای 3 و ابتذالش.
چرا؟ فیلمساز، کمدی ساز نیست. در شخصیتش اصلا کمدی نیست. شوخطبعی درونیاش، نوعی عرفانی است که به کمدی تبدیل نمیشود. دستیار نویسندهاش هم مطلقا کمدی نمیفهمد؛ شعار چرا. شعارهای اخلاقی و ایدئولوژیک.
کمدی، سخت است، خیلی سخت. شاید سختترین ژانر سینماست و کمدی موقعیت سختتر از همه. کمدی، اکتسابی نیست. درونی و ذاتی است. رشد فرهنگی و اجتماعی بسیار میخواهد، نه فقط رشد و تربیت فردی. کمدی، ظرفیت بالای فردی و بویژه اجتماعی میطلبد. دموکراسی اجتماعی جدی و نهادینه میخواهد، که ما نداریم. ما با خیلیها و خیلی چیزها نمیتوانیم شوخی کنیم؛ خط قرمزند. همین نتوانستنها و خط قرمزهای افراطی است که به جوکهای اساماسی تبدیل میشوند و سرریز. کمدی با جدیترین وجوه حیات اجتماعی و فردی انسان و معضلات آن سر و کار دارد.
کمدی، آگاهی شجاعانه و تیز میخواهد نسبت به فسادهای اجتماعی و گوش شنوا و تربیت شده.
کمدی، فرهنگ میخواهد و تمرین بسیار. تمرین نقد و پذیرش آن. کمدی فرهنگ انتقاد از خود میخواهد.
کمدی، فردیت میخواهد و خلق این فردیت روی پرده، قهرمان کمیک لازم دارد – که ما نه قهرمان تراژیک داریم و نه کمیک - فردی درگیر عدم تطابق با فرهنگ و جهان پیرامون خویش که ماجراهای خندهآورش، اساسا از عدم تواناییاش در همگامی با جامعهاش نشأت میگیرد. اغلب فرد – قهرمان – مورد نظر تمایل بسیار دارد عضوی از جامعه شود. ترکیبی از معصومیت – و حالت کودکانه – آرمانیاش با بیتفاوتی جامعه، او را از موفقیت دور نگه میدارد. پس کمدی، کودکی زنده میخواهد نه ادای آن.
کمدی، حیات میخواهد؛ حیات کمیک. دیدن و تجربه کردن مدامش.
کمدی را باید در حیات اجتماعی و فردی به رسمیت شناخت، آزادش کرد تا در بگیرد. رشد کند و اثر بگذارد. اگر کمدی را تجربه نکنیم و نشناسیم، به لودگی میافتیم و توهین؛ به خود، و به جامعه.
خانه دختر
فیلم خیلی بدی نیست اما الکن است در آخر ول. و این قطعا بخش مهمش به فیلمنامه بر میگردد. موضوع خوب است و تا اندازهای ملتهب اما فیلمنامه و کارگردانی ظرفیت آن را ندارد.
فیلم تا نیم ساعت آخر بیش و کم جلو میرود، هر چند با افت بسیار. از اینجا به بعد – نمای باران کوثری (با بازی بدش) در قطار و نگاه به موبایل که کات میشود به توضیح ماجرا - خراب است. کات غلط است. کلا سکانس طولانی آخر از نگاه او نمیتواند باشد؛ منطقا از نگاه بهداد است. همین جا بگویم بازی بهداد بعد از مدتها عمدتا – نه کاملا – کنترل شده است و اندازه.
فیلم، بیست سوالی نیست. «پیدا کنید پرتقال فروش را» نیست. فیلم، همچون زندگی است. سر و ته و وسط دارد. اتفاق میافتد، یا میتواند اتفاق بیفتد. باور کردنی است.
پایان خانه دختر رو هواست و هر کسی حدسی میزند. اینکه نشد فیلم. اینکه نمیشد یا نمیشود آن را – چی را؟ - گفت که نشد حرف.
چیزی را که نمیشود گفت، تا وقتی نمیتوانیم یا بلد نیستیم طوری بگوییم که بشود گفت، نگوییم. بحث باز باز دوباره بحث «چگونه» است، نه «چه». به اندازه دهان باید حرف زد. به اندازهای – و طوری – که بلدیم.
پس پشت موضوعات بزرگ و ملتهب پنهان نشویم؛ نابلدیمان لو میرود و قضیه به ضدش تبدیل میشود. ناتوانی – یا نابلدی – به توهین میانجامد. توهین به سوژه، توهین به مخاطب، توهین به خود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]
صفحات پیشنهادی
- همه چیز از گوشه و کنار مراسم پایانی جشنواره فیلم فجر
همه چیز از گوشه و کنار مراسم پایانی جشنواره فیلم فجر تهران - ایرنا - آیین پایانی سی وسومین جشنواره فیلم فجر در حالی آغاز شد که تاخیر یک ساعته باران شدید و ازدحام مردم جلوی در ورودی از نخستین حاشیه های این مراسم به شمار می آید به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا آیین اختتامیه سی وسوهمراه با افتتاحیه سیوسومین جشنواره فیلم فجر همراهی «کشاورز» بر روی صحنه توسط فرخنژاد و رادان/امید
همراه با افتتاحیه سیوسومین جشنواره فیلم فجرهمراهی کشاورز بر روی صحنه توسط فرخنژاد و رادان امید همه ما به جوانهاستمحمدعلی کشاورز در مراسم تجلیل از 6 دهه فعالیت هنری خود گفت ای جوانها امید خود را از دست ندهید امید همه ما به جوانهاست به گزارش خبرنگار سینمایی فارس بخش انتهای- همه چیز از گوشه و کنار گشایش جشنواره فیلم فجر
همه چیز از گوشه و کنار گشایش جشنواره فیلم فجر تهران-ایرنا- سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر با حاشیه هایی از جمله نرسیدن عزت الله انتظامی به مراسم و تجلیل از هنرمندان پیشکسوت همراه بود به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا آیین افتتاحیه سی و سومین جشنواره فیلم فجر با حواشی جالب وحواشی سومین روز جشنواره فیلم فجر در کاخ جشنواره صبحانهای با طعم «مرگ ماهی» که به «شکاف» م
حواشی سومین روز جشنواره فیلم فجر در کاخ جشنوارهصبحانهای با طعم مرگ ماهی که به شکاف منجر شد همه چیز تحت تاثیر آقای رئیسدر حالی که اهالی رسانه در سومین روز از جشنواره فجر برای اهالی رسانه با مرگ ماهی اثر نچندان امیدوارکننده روحالله حجازی شروع شد اما حضور حجتالله ایوبی رئیس ساهمه برگزیدگان جشنواره فیلم فجر مشخص شدند
همه برگزیدگان جشنواره فیلم فجر مشخص شدند تاریخ انتشار چهارشنبه 22 بهمن 1393 ساعت 22 45 | شماره خبر 1829443581305513918 تعداد بازدید 16 پ پ سایت جشنواره فیلم فجر همه برگزیدگان جشنواره را اعلام کرد بخش فیلمنامه سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه به رویا محقق برای نگارش فیلمنامه فیلچگونه میشود دشمنی کرد؟/ متنی که در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر همه را تحت تاثیر قرار داد
چگونه میشود دشمنی کرد متنی که در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر همه را تحت تاثیر قرار داد فرهنگ > کتاب - مراسم افتتاحیه سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر امسال با یک اتفاق جدید همراه بود و آن قرائت متن زیبایی در رثای پیامبر اعظم ص بود که با استقبال فراوان حاضران«آزادی مشروط» برای حضور در جشنواره فیلم فجر
برنامه هفتمین روز جشنواره فیلم فجر آزادی مشروط برای حضور در جشنواره فیلم فجر فیلم سینمایی آزادی مشروط اولین فیلم سینمایی حسین مهکام در هفتمین روز از جشنواره فیلم فجر بخش نگاه نو به نمایش درمیآید به گزارش خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران هفتمین روز از سی و سومین جشنواره فیلمزمان اکران «جامهدران» در کاخ جشنواره فیلم فجر
زمان اکران جامهدران در کاخ جشنواره فیلم فجر فیلم جامه دران به کارگردانی حمیدرضا قطبی دوشنبه 20 بهمن ماه سال جاری ساعت 14 در کاخ جشنواره اکران می شود به گزارش حوزه سینما باشگاه خبرنگاران فیلم جامه دران به کارگردانی حمیدرضا قطبی دوشنبه 20 بهمن ماه سال جاری ساتقلب در نتایج آرای جشنواره فیلم فجر33 !!
تقلب در نتایج آرای جشنواره فیلم فجر33 وز گذشته چهارشنبه 15 بهمن 14 بلیت یکی از فیلمهای جشنواره فیلم فجر توسط یک نفر خریداری شد روز گذشته چهارشنبه 15 بهمن دیده شده که یک نفر 14 بلیت یکی از فیلمهای سی و سومین جشنواره فیلم فجر را خریداری کرده است فیلمی که در بین آرچهار دورهمی کتاب در روزهای جشنواره فیلم فجر
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۴ دورهمیهای کتاب و ادبیات در روزهای جشنواره فیلم فجر که از دوشنبه 13 بهمن آغاز شده تا 21 بهمنماه ادامه دارد به گزارش ایسنا سومین دورهمی از مجموعه دورهمیهای نشر چشمه به مراسم جشن امضا و رونمایی کتاب سرش را گذاشت روی فلز سرد اختصاص دارد که با حضور نویحاشیهنگاری فارس از ششمین روز جشنواره فیلم فجر آقای رئیس «ماهی سیاه کوچولو» را دید/ آرزوی باران کوثر
حاشیهنگاری فارس از ششمین روز جشنواره فیلم فجرآقای رئیس ماهی سیاه کوچولو را دید آرزوی باران کوثری برای بازی در نقش پدر و دختر در کنار فرهاد اصلانیدر ششمین روز از جشنواره فیلم فجر رئیس سازمان سینمایی به تماشای فیلم سینمایی ماهی سیاه کوچولو نشست به گزارش خبرنگار سینمایی فارس ششمضدیادداشتهای جشنوارهای مسعود فراستی مرگ ماهی یا گربه؛ در جستوجوی میو
ضدیادداشتهای جشنوارهای مسعود فراستیمرگ ماهی یا گربه در جستوجوی میوفیلمساز عزیز اخیرا فیلمنامهنویس شده ما در مرگ ماهی – چرا ماهی و نه گربه میو – چه کرده واقعا باور دارد فیلمنامه نوشته یا فیلم ساخته و فضا آفریده شوخی نمیکند به گزارش خبرگزاری فارس مسعود فراستی منتقد سینادامه رقابت رخ دیوانه، عصر یخبندان و کوچه بینام؛ نتایج آرای تماشاگران در ششمین روز جشنواره فیلم فجر اعلام شد
ادامه رقابت رخ دیوانه عصر یخبندان و کوچه بینام نتایج آرای تماشاگران در ششمین روز جشنواره فیلم فجر اعلام شدنتایج آرای مردمی ششمین روز از سی و سومین جشنواره فیلم فجر اعلام شد به گزارش خبرگزاری فارس با شمارش ۴۹۱۴۴ برگ رای تماشاگران تا روز ششم جشنواره به ترتیب فیلم های رخ دیوانهاستقرار گشت ارشاد نیروی انتظامی ورودی جشنواره فیلم فجر
استقرار گشت ارشاد نیروی انتظامی ورودی جشنواره فیلم فجر فرهنگ > سینما - نسیم آنلاین نوشت گشت ارشاد در کاخ جشنواره فجر مستقر شد از صبح امروز و در هفتمین روز از برگزاری جشنواره فیلم فجر نیروی انتظامی در برج میلاد مستقر شد پوشش نامناسب میهمانان و ازدحام علاقهمند- فیلم فجر، جشنواره ای با امضای فرهنگی دولت یازدهم
فیلم فجر جشنواره ای با امضای فرهنگی دولت یازدهم تهران - ایرنا - سی و سومین جشنواره فیلم فجر با حذف بخش بین المللی و تجلی بخش ملی آن مشارکت حداکثری هنرمندان تولید اکران آثار سینمایی دغدغه مند با محور مطالبات عمومی مردم و درخشش و شکوفایی نسل جوان به عنوان اهداف کلان سیاست های فرنقد فیلمهای جشنواره فجر چرا باید «روباه» بهروز افخمی را دید
نقد فیلمهای جشنواره فجرچرا باید روباه بهروز افخمی را دیدگرچه ممکن است روباه در به نمایش گذاشتن ترور دانشمندان هستهای و پشت پرده سازمانهای جاسوسی خارجی و نقش وزارت اطلاعات در خنثی نمودن تعداد بسیاری از ناآرامیها و سوء قصدها کمتر از حد انتظار ظاهر شده باشد اما جسارت کارگردان دحاشیه های روز ششم جشنواره فیلم فجر در برج میلاد
حاشیه های روز ششم جشنواره فیلم فجر در برج میلادششمین روز جشنوارهی فیلم فجر در برج میلاد با حذف حضور عوامل آثار پیش از آغاز فیلم بر روی سن همراه بود حواشی روز ششم جشنواره فیلم فجر را بخوانید روز گذشته 17 مهر ماه جشنواره با نمایش آثار مستند آغاز شد که بخشی از تماشاگران ترجیح دادند-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها