واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون استاندار: ذخیره سازی خوبی برای نوروز انجام شده است کرمان - ایرنا - معاون برنامه ریزی استاندار کرمان گفت: پیش بینی های خوبی برای ایام نوروز صورت گرفته است و با توجه به آمار اعلام شده در زمینه ذخیره سازی کالا، کمبود کالای اساسی نخواهیم داشت.

به گزارش ایرنا، محمدرضا فتوت عصر یکشنبه در حاشیه جلسه ستاد تنظیم بازار در جمع خبرنگاران افزود: گزارشی از وضعیت ذخیره سازی تامین و توزیع کالاهای اساسی توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت در این جلسه ارایه شد و با توجه به این گزارش امیدواریم در ایام عید مشکل خاصی در ارایه کالاهای اساسی صورت نگیرد.
وی خاطرنشان کرد: کنترل قیمت ها و نظارت بر آن در پایان سال زیر نظر سازمان تعزیرات حکومتی به صورت فعال صورت می گیرد و این نهاد با نظارت و کنترل خود از افزایش احتمالی قیمت ها در پایان سال جلوگیری خواهد کرد.
وی درباره تامین و ذخیره سازی گوشت مرغ گفت: پشتیبانی امور دام سازمان جهاد کشاورزی ذخیره سازی کاملی از گوشت مرغ منجمد دارد که توزیع آن شروع شده و قرار بر این شد با اطلاع رسانی بیشتر تا پایان سال این کار را ادامه دهد و مکان توزیع رسما اعلام شود تا مردم با قیمت مناسب خریداری کنند.
معاون استاندار کرمان تصریح کرد: قیمت گوشت مرغ برای فروشگاه حدود 55 هزار ریال تعیین شده است و با قیمت 60 هزار و 500 ریال به دست مردم خوهد رسید.
وی گفت: تعداد جایگاه های عرضه گوشت مرغ هنوز مشخص نشده است و گوشت مرغ به اندازه کافی وجود دارد.
فتوت تاکید کرد: منجمد شدن گوشت مرغ از لحاظ کیفیت به مراتب از نوع گوشت مرغ گرم بهتر است و رسانه ها در این خصوص اطلاع رسانی کنند.
وی افزود: با توجه به اینکه وزارت جهاد کشاورزی در خصوص تامین میوه شب عید دستورالعملی را به تعاون روستایی داده است، سازمان تعاون روستایی در استان کرمان میوه شب عید را خریداری و در انبارها و سردخانه ها ذخیره سازی کرده اند و در ایام عید در محل هایی که با هماهنگی شهرداری در اختیار آنها قرار خواهد گرفت توزیع می شود.
وی تصریح کرد: تیم بازرسی استانداری با همکاری نهادهای مردمی و حضور مردم در نوروز بر مواردی که مطرح شد نظارت خواهند کرد.
معاون استاندار کرمان گفت: در خصوص عرضه کالا در نمایشگاه ها قرار شد در فروشگاه های بزرگ شهر کالاها با قیمت فوق العاده و همچنین توسط بازاریان و فروشندگان هم یک فروش فوق العاده در شب عید صورت گیرد.
وی افزود: حدود 23 فروشگاه در این خصوص با هماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای کرمان در نظر گرفته شده است و دستورالعمل این موارد برای فرمانداران هر شهرستان ابلاغ خواهد شد.
7439/3028
26/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]