تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيّت فاسد شود، بلا و گرفتارى پيش مى آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870941774




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- میدری:اگر اشتغال ایجاد نکینم باید هزینه آسیب های اجتماعی را بدهیم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: میدری:اگر اشتغال ایجاد نکینم باید هزینه آسیب های اجتماعی را بدهیم تهران - ایرنا - معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در صورتی که برای اشتغال هزینه نکنیم باید برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی نظیر اعتیاد، سرقت، بزهکاری هزینه پرداخت کرد.


به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، احمد میدری روز یکشنبه در نشست تخصصی توسعه اشتغال با تاکید بر اشتغال عمومی که در محل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور معاونان وزارتخانه، کارگروه اشتغال استان ها و همچنین کارشناسان اقتصادی برگزار شد، افزود: اشتغال عمومی می تواند در کوتاه مدت شغل ایجاد کند به شرط آنکه برنامه های بلند مدت را تخریب نکنند.
وی، با اشاره به استخدام 600 هزار نفر در سیستم دولتی که در سال های اخیر انجام شد، گفت: افزایش جمعیت در بخش دولتی فقط باعث می شود که ایستگاه های دولتی را افزایش دهیم و این در حالی است که برای تامین منابع، دولت به طور مدام با کسری بودجه مواجه خواهد شد.
میدری مهمترین برنامه های دولت تدبیر و امید را خروج از رکود و مهار تورم ذکر کرد و گفت: خوشبختانه دولت در مهار تورم اقدامات مثبتی را انجام داد و نرخ تورم را به حدود 15درصد تقلیل داد.
وی در ادامه بیان داشت: دولت همچنین برای خروج از رکود برنامه های خوبی را تنظیم کرده است که برای اجرای آن نیاز به درآمدهای ارزی دارد.
به گفته معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی،آیا با مهار نرخ تورم و رکود اقتصادی می توانیم بیکاری را مهار کنیم که پاسخ من به این پرسش منفی است.
وی یادآور شد: 15میلیون جمعیت 15تا24 ساله داریم که در دهه 90وارد بازار کار می شوند و این در حالی است که باید حداقل برای مهار بیکاری سالانه 1.2میلیون شغل ایجاد کنیم.
میدری گفت: هم اکنون در آمریکا افزایش 25درصدی تولید منجر به افزایش یک درصدی اشتغال می شود اما کشورهایی که زیر ظرفیت تولید می کنند شکاف بین تولید بالفعل و بالقوه باعث می شود که نرخ رشد اقتصادی تاثیری بر اشتغال نداشته باشد. درحال حاضر حدود 30 درصد از ظرفیت های بالقوه ای که در برنامه های سوم و چهارم ترسیم شده بود را تولید می کنیم.
میدری تاکید کرد: باید برنامه های مشاغل عمومی ارائه و این موضوع به سرفصل های دولت اضافه شود. بسیاری از کشورهای جهان این مسیر را طی کرده که می تواند تجارب خوبی برای ما شود. نخستین بار در سال 1817در کشور انگلستان که مهاجرت از روستا به شهر شروع شده بود دولت با برنامه ای توانست بخش عظیمی از جمعیت را به کار گمارد.
وی ادامه داد: دولت انگلیس به روستائیان اعلام کرد که هر کس بتواند بیل و کلنگ بردارد او را به کار می گیریم و این گونه شد که بسیاری از آبراهه ها و کانالهای آبی در این کشور از طریق جمعیت مهاجر احداث شد.
معاون وزیر کار با اشاره به بحران سال 1929 گفت: دولت امریکا در سال یاد شده جمعیت وسیعی را به کار جاده سازی گمارد. بعد از جنگ دوم جهانی تکنولوژی سرمایه بر، کنار گذاشته شد و بجای آن از فناوری کاربر استفاده شد و به این ترتیب جمعیت وسیعی اشتغال یافتند.
به گفته این مقام مسئول در وزارت کار ، کشور هند از سال 2006میلادی توانسته با در پیش گرفتن سیاست های اجتماعی اشتغال عمومی برای 56میلیون نفر شغل ایجاد کند. 4.5میلیون نفر طی هفت سال در افریقای جنوبی از طریق سیاست یاد شده شاغل شده اند.

** شوک های اقتصادی
میدری در خصوص شوک های اقتصادی گفت: طی سال های اخیر شوک های متعددی به اقتصاد ایران وارد شده است. شوک نرخ ارز طی شش ماه در دولت دهم باعث شد نرخ دلار از یکهزار و 200 تومان به سه هزارتومان افزایش یابد.
وی ادامه داد: طی سالهای 90تا 92 نرخ تورم در کشور بشدت افزایش یافت که تجربه خاصی در ایران بود. نرخ تورم در ایران شاید فقط در جنگ جهانی دوم به بیش از 20درصد رسید.
میدری در خصوص واردات کالا به کشور در سالهای اخیر گفت: سال 79 میزان واردات 19میلیارد دلار بود که در سال های اخیر این میزان به 60میلیارد دلار رسیده بود.
میدری در ادامه بیان داشت: این در حالی بود که عمده واردات کشور کالاهای مصرفی از کشور چین بوده است. این میزان واردات آسیب جدی به صنایع کوچک کشور وارد کرد.
به گفته وی، زمانی واردات از کشور آلمان انجام می شد که به طور عام فناوریهای نوین بود اما واردات چینی حتی صدمه جدی به بخش کشاورزی کشور وارد کرد.
وی یکی دیگر از شوکهای اقتصادی در سالهای اخیر را موضوع تحریم ها عنوان کرد و افزود: از سال 1979 اقتصاد ایران با موضوع تحریم مواجه بود اما روند آن کند بود در سال 2006 میلادی روند تحریم ها بر علیه اقتصاد ایران افزایش یافت .
میدری معتقد است: وضعیت اقتصاد ایران خاص است و باید پیشنهادهایی را برای حل معضل بیکاری به دولت پیشنهاد کنیم.متاسفانه برخی از دستگاه های کارشناسی تاکنون بسته خاصی را برای توسعه اشتغال ارائه نداده اند.

** تجارب کارهای یدی در ایران نمی تواند انجام شود
میدری با اشاره به تجارب کارهای یدی در انگلیس و هند گفت: تجارب کشورهای یاد شده برای ایران قابل اجرا نیست. هم اکنون حتی در بخش کارگری ساختمان در ایران افغانها فرصت های شغلی را از کارگران ایرانی گرفته اند.

**اشتغال در بخش خدمات
میدری معتقد است: باید مشاغل را در بخش خدمات معرفی کنیم که می تواند بسیار متنوع باشد.
به گفته معاون رفاه اجتماعی وزارت کار، دولت باید بازار سازی و تامین مالی کند و بعد از پا گرفتن اشتغال، مسئولیت ها را واگذار کند.
وی با اشاره به تجربه کشور امریکا گفت: در این کشور بعد از جنگ دوم جهانی که با سیل مهاجران از کشورهای اروپایی مواجه بود دولت آن کشور از موسسات زبان خواست که برای آموزش زبان انگلیسی استاندارد سازی کنند که آزمون تافل از این تعامل شکل گرفت.
معاون رفاه اجتماعی وزارت کار، به نمونه دیگر اشتغال در بخش خدمات اشاره کرد و گفت: سالانه 800هزار ازدواج و 180هزار طلاق در کشور رخ می دهد که می توان با ایجاد مشاوره های پیش از ازدواج میزان طلاق را در کشور کاهش داد.
وی گفت: در صورتی که تست روانی نظیر تست اعتیاد برای ازدواج اجباری شود، شاید بتوان 25هزار نفر مشاور را در این بخش به کار گرفت. با ایجاد چنین مشاغلی هم شغل ایجاد کرده ایم و هم توانسته ایم آسیب های اجتماعی را کاهش دهیم.
به گفته میدری، جامعه ایران در حال تغییر از جامعه سنتی به مدرن است و نیاز به مشاوره پیش از ازدواج دارد.
وی در ادامه بیان داشت: در صورتی که آسیب های اجتماعی کاهش یابد رضایتمندی در جامعه ایجاد می شود که در نهایت منجر به تغییر رفتار مردم خواهد شد.
وی همچنین دیگر مشاغل بخش خدمات را اشتغال در تهیه غذاهای آماده ذکر کرد و گفت: با اینکه رستوران در جامعه ایران زیاد است اما بسیاری از مردم ترجیح می دهند که غذای خود را به شکل آماده از برخی از مراکز پخت غذا تهیه کنند.
به گفته میدری ، هم اکنون جامعه ایران 6میلیون سالمند دارد که می توان با انجام تست های گوناگون برای سالمندان نظیر تستهای آلزایمر، عروق و یا آرتوروز از بسیاری از بیماریهای پرهزینه جلوگیری کرد.
وی معتقد است: از جمله بخش های مغفول مانده در بخش خدمات گردشگری است که اشتغال بالایی را در کشور می تواند ایجاد کند.
معاون وزیر کار تاکید کرد: باید به سمت مشاغل عمومی خدمات اجتماعی برویم .بخش خدمات در کوتاه مدت می تواند اشتغالزا باشد.
وی یادآور شد: سیاست های دولت در زمینه یاد شده نیازمند بازنگری است که این مهم بر عهده وزارت کار است.
اقتصام (3) 9123 ** 1574



26/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن