تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، تاج سوره‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870986745




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- انجام آخرین اصلاحات قبل ازواگذاری سرخابی ها / قیمت تغییر نکرده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مشاور رییس سازمان خصوصی سازی: انجام آخرین اصلاحات قبل ازواگذاری سرخابی ها / قیمت تغییر نکرده است تهران - ایرنا - مشاور رییس سازمان خصوصی سازی از انجام آخرین اصلاحات قبل از واگذاری باشگاه های استقلال و پرسپولیس خبر داد وگفت: هر چند واگذاری این دو باشگاه بدون هیچ تغییری فردا انجام می شود اما اصلاحیه ای در خصوص واگذاری ساختمان های مرکزی این دو باشگاه انجام شده است.


جعفر سبحانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص آخرین تغییرات قبل از واگذاری سرخابی ها ، افزود: قرار است ساختمان مرکزی باشگاه استقلال واقع در سعادت آباد و ساختمان مرکزی پرسپولیس در سوول با قیمت مناسب چهار یا پنج سال قبل به فروش برسد و به خریدار واگذار شود.
وی ادامه داد: مالکیت ساختمان دفتر مرکزی «شرکت فرهنگی ورزشی استقلال ایران» و «شرکت ورزشی فرهنگی پیروزی (پرسپولیس)» به نام فدراسیون فوتبال است و شرایط و نحوه انتقال سند مالکیت این ساختمان ها قرار بود متعاقبا از طریق انتشار اطلاعیه تکمیلی به اطلاع متقاضیان برسد.
وی با اعلام جزئیات نشست مزایده، درباره آخرین زمان ارسال بسته های درخواستی متقاضیان و نیز باز کردن پاکت های مزایده گفت: آخرین فرصت برای ارسال درخواست ها آخر وقت اداری امروز یکشنبه است. براساس برنامه ریزی صورت گرفته پاکت های حاوی پیشنهادها راس ساعت 2بعدازظهر فردا، دوشنبه 27بهمن ماه در محل سازمان خصوصی سازی باز خواهد شد.
وی درباره اینکه گفته می شود این پاکت ها با حضور دوربین های تلویزیونی و پخش مستقیم بازخواهد شد، گفت: به طور کل ما برای امور واگذاری و مزایده یک گروه مزایده داریم که متشکل از نماینده دیوان محاسبات، نماینده سازمان بازرسی، نمایندگان سازمان خصوصی سازی وغیره هستند ولی استقلال و پرسپولیس به لحاظ اهمیتی که در جامعه دارند شرایط تازه ای را ایجاد کرده اند براین اساس در تلاش هستیم 20دقیقه اول مراسم مزایده را با حضور نمایندگان رسانه ها برگزار کنیم اما پس از آن همه چیز محرمانه خواهد بود.
مشاور رئیس کل سازمان خصوصی سازی توضیح داد:برای اینکه افکار عمومی در جریان ماوقع قرار گیرند بخش اول مراسم را با حضور نمایندگان رسانه ها برگزار می کنیم، اما طبق قانون محتوای پاکت ها کاملا محرمانه است و هیچ فرد غیرمسئولی نمی تواند در جلسه حضور داشته باشد.
وی تأکید کرد: برخلاف مزایده های قبلی که برنده را در همان نشست اعلام می کردیم، این بار نام افراد متقاضی و پیشنهادهای برتر را اعلام نمی کنیم زیرا باید قبل ازاعلام نام برنده اهلیت متقاضیان خرید در مراجع ذیربط تأیید شود و این روند حدود 10روز زمان لازم دارد.
سبحانی ادامه داد: نام سه پیشنهاد دهنده اول به طور محرمانه در اختیار نمایندگان وزارت ورزش، دادگستری و بانک مرکزی قرار می گیرد تا پیشینه افراد به لحاظ ورزشی، سوء پیشینه و نیز مسائل بانکی به تأیید نهایی برسد و پس از آن در یک مراسم رسمی نام فرد برنده اعلام خواهد شد.
وی در پایان گفت: قرار است پس از انجام بررسی ها نتایج آن در اختیار هیات واگذاری قرار می گیرد و در نهایت این هیات ظر مدت یک هفته نتایج آن را اعلام کند.
اقتصام(4) 9141 ** 1574



26/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن