تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رجب نام نهرى است در بهشت از شير سفيدتر و از عسل شيرين‏تر هركس يك روز از ماه رجب ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827035230




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- الوقت: راهبرد جدید آمریکا خودداری از درگیر شدن در خاورمیانه است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: الوقت: راهبرد جدید آمریکا خودداری از درگیر شدن در خاورمیانه است تهران - ایرنا - پایگاه خبری "الوقت" نوشت: سیاستگذاران آمریکایی در تدوین سند جدید راهبرد امنیتی این کشور با معرفی مفهوم "امنیت ائتلافی"، نقش واشنگتن را درباره امنیت کشورهای همپیمان در خاورمیانه و به ویژه خلیج فارس از "تامین کننده امنیت" به "ناظر امنیتی" تغییر داده اند.


به گزارش پایگاه خبری الوقت، "باراک اوباما" رییس جمهوری آمریکا در شرایطی تازه ترین راهبرد امنیت ملی آن کشور را ارایه کرده که در آن از درگیر شدن بیش از حد در مسایل کشورهای دیگر دوری می شود.
این سند ٢٩ صفحه ای که به کنگره آمریکا ارایه شده، اولویت های سیاست دولت اوباما را در دو سال باقیمانده از زمان ریاست جمهوری او را مشخص می کند.
اوباما در این سند آورده است که آنچه آمریکا به آن نیاز دارد، "بردباری راهبردی و ایستادگی" است و نمی توان همه مسایل را با توسل به زور حل کرد.
اوباما تاکید می کند که آمریکا باید همواره در مقابل درگیری بیش از حد، مقاومت کند.
به نوشته این منبع خبری، کارشناسان مسایل راهبردی آمریکا با تحلیل زوایای این سند، معتقدند که تاکید بر دوری از درگیر شدن بیش از حد در مسایل کشورها، تا حد زیادی در خصوص خاورمیانه مصداق پیدا می کند.
تامین امنیت اعضای شورای همکاری خلیج فارس، حضور نظامی و سیاسی در افغانستان و عراق، مبارزه با تروریسم و مداخلات فراوان در امور منطقه، همگی از عواملی است که سبب شده آمریکا، درگیری بیش از حدی در خاورمیانه داشته باشد و این منطقه اولویت زیادی در سند راهبرد امنیت ملی واشنگتن ایفا کند.
زمزمه های خروج آمریکا از ساختار امنیتی - سیاسی خلیج فارس و توجه به شرق آسیا، باعث شده تا کارشناسان غربی و عربی از آینده امنیت در خلیج فارس در چارچوب "امنیت ائتلافی" سخن به میان آورند.
بر اساس آنچه که از سوی مقامات آمریکایی اعلام می شود و در تحلیل سیاستگذاران و همچنین کارشناسان بروز کرده، شرق آسیا در سال های آینده تمرکز راهبردی آمریکا را به خود اختصاص خواهد داد.
حال این گذاره تا چه حد و در چه بازه ای تحقق پیدا کند، به متغیرهای زیادی بستگی دارد، اما آنچه که مشخص است، این انتقال صورت خواهد گرفت و خاورمیانه را با دوران جدیدی از تعاملات مواجه خواهد کرد.
باید گفت که یکی از پایه های اصلی راهبرد خاورمیانه ای آمریکا، همپیمانی سیاسی - نظامی با دولت های عربی خلیج فارس است که محور اصلی آن را "امنیت منطقه ای" تشکیل می دهد.
در چارچوب موضوع امنیت منطقه ای، مساله تامین امنیت دوجانبه و چندجانبه و همچنین فروش تسلیحات، کانون این معادله را تشکیل می دهد و در مقابل هم دولت های عربی با فروش نفت و همچنین در اختیار قرار دادن پایگاه های دریایی، زمینی و هوایی، میزبان ناوگان نیروهای آمریکایی خواهند بود.
از سوی دیگر آن چه "دغدغه ادراکی" و همچنین راهبردی آمریکا در این منطقه را تشکیل می دهد، نقش دولت های شورای همکاری در تامین امنیت انرژی جهانی، موازنه منطقه ای و ایجاد موازنه در مقابل "نیروهای تجدیدنظر طلب" و همچنین توجه به موضوع سازش اعراب و رژیم صهیونیستی است.
الوقت نوشت: تصمیم گیرندگان آمریکایی با بیان اینکه امنیت کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس به امنیت کل منطقه بستگی دارد و هیچ کشوری نمی تواند به تنهایی امنیت خود را تامین کند، در واقع به موضوع "امنیت ائتلافی" و تاکید بر آن بر می گردد.
بدین معنا که در چارچوب امنیت ائتلافی، آمریکا از نقش تامین کننده امنیت به نقش حمایت کننده و ناظر امنیتی، تغییر کرده، بخشی از نگرانی های خود را در این چارچوب از طریق دولت های ساحلی تامین خواهد کرد.
این مساله به آمریکا فرصت می دهد تا ضمن کاهش هزینه های حضور خود، از درگیر شدن بیش از حد در موضوعات منطقه ای جلوگیری کند، در این چارچوب بحث فروش تسلیحات می تواند با شتاب بیشتری نیز تحقق پیدا کند.
بنابر این توجه به سند راهبرد امنیت ملی آمریکا و پرهیز از عدم درگیر سازی، نشان می دهد که چشم انداز امنیت در خلیج فارس، در فرآیندهای تغییر قرار خواهد گرفت و این مجموعه در چارچوب امنیت ائتلافی ایفای نقش خواهد کرد.
خاورم**9156**7074**1651



26/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن