تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد، هر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872192266




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تکلیف نامشخص آمریکا نسبت به گروه‌ها تروریستی/ ایجاد جریان‌های تکفیری جدید برای خلاص شدن از شر القاعده


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: بخش سوم/ رویوران در گفتگوی تفصیلی با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد؛
تکلیف نامشخص آمریکا نسبت به گروه‌ها تروریستی/ ایجاد جریان‌های تکفیری جدید برای خلاص شدن از شر القاعده
یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: ایالات متحده برای این که از شر القاعده خلاص شود از داعش و جبهه النصره حمایت کرد.

رویوران
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران؛ "حسین رویوران" در رابطه با رفتار غرب در قبال گروه‌های تروریستی و افراطی اظهار داشت: غرب رفتارش نژادپرستانه است زیرا در بعضی کشورها هزاران نفر کشته می‌شوند اما واکنشی از آن‌ها بروز نمی‌کند.
 
وی در ادامه افزود: غرب در واکنش نژاد پرستانه نسبت به کشته شدن چند نفر در فرانسه بازتاب گسترده‌ای در جهان انجام داد که این نشان می‌دهد غربی‌ها چه قدر نژادپرست هستند، که انسان غربی را انسان می‌بینند و انسان در خاورمیانه را انسان نمی‌بینند.
 
رویوران با تاکید بر اینکه این نگاهی که در غرب وجود دارد واقعا ضد انسانی است، گفت: غرب صحنه‌سازی می‌کند و تروریسم را دولت اسلامی می‌نامد و در چارچوب اسلام ستیزی (اسلام فوبیا) علیه مسلمانان اقداماتی را انجام می‌دهد.
 
این کارشناس مسائل غرب آسیا تصریح کرد: دو حمله‌ در پاریس اتفاق افتاد اما در روز بعد از این حمله، 50 مرکز اسلامی و مسجد مورد هجوم قرار گرفت اما در رسانه‌های انعکاسی نداشت که این آپارتاید خبری است که در غرب وجود دارد.
 
وی با اشاره به اینکه تروریسمی که در منطقه شکل گرفته و گسترش پیدا کرده و اقداماتی مانند سربریدن از خود نشان داده، تولید غرب است، بیان کرد: غرب با استفاده ابرازی از اسلام گرایان در افغانستان با کمک عربستان به عنوان سربازان خودش علیه شوروی سابق اقداماتی انجام داد که این در نهایت منجر به شکل گیری القاعده شد.
 
رویوران تاکید کرد: اولویت القاعده جهاد علیه کفر جهانی شد و آمریکا را نماد کفر جهانی قرار داد و 11 سپتامبر محصول آن چه که آمریکا کاشته بود برداشت شد و ربطی به منطقه نداشت. 
 
این کارشناس مسائل غرب آسیا اظهار داشت: اما آمریکا این واقعیت را نادیده گرفت و افغانستان و عراق را اشغال کرد و در این دو کشور جنایت‌هایی را انجام داد و در عراق در زمان اشغال نزدیک به یک میلیون نفر کشته شدند.
 
وی تصریح کرد: در حال حاضر آمریکا برای این که از شر القاعده خلاص شود در سوریه از همه مخالفین حمایت کرد، همچنین از داعش و جبهه النصره در 1 سال و نیم ابتدای بحران سوریه حمایت کرد اما بعد از این مدت وارد لیست تروریسم خودش قرار داد.
 
رویوران با بیان اینکه آمریکا جریان‌های تکفیری جدیدی را به وجود آورد که اولویتش تضادهای داخلی، کشتار شیعه واقلیت‌های دینی است تا بتواند القاعده را که اولویتش تضاد با آمریکاست مهار کند، افزود: در واقع آمریکا این حیوان وحشی را در منطقه به وجود آورده است و در حال حاضر در چند کشور پخش شده و به دلیل حضور بسیاری از اروپایی‌ها در این گروه‌ اقدامات وحشیانه آن‌ها اروپا را هم در بر گرفت. 
 
این کارشناس مسائل غرب آسیا تصریح کرد: در حال حاضر آنچه که در منطقه اتفاق افتاده هیچ ربطی به اسلام ندارد و آمریکا از اسلام به عنوان ابزار استفاده کرده و برای پیگیری منافع و اهدافش در منطقه از این گروه‌ها حمایت کرده است و این نتیجه رفتار غرب است.
 
 وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در غرب افراد منصفی پیدا شده‌اند مانند نخست وزیر سابق فرانسه "دومینیک دو ویلپن" معتقد است این آن غولی است که ما بزرگ و وحشی و درنده کردیم و الان به جان خودمان افتاده است، گفت: چه کسی از آن‌ها حمایت کرد و چه کسی  به آن‌ها سلاح به اصطلاح غیرکشنده می‌داد و چه کشورهایی به آن‌ها زمین و آموزش و پول داد، پاسخ تمامی این سوالات غرب است.
 
رویوران با اشاره به اینکه هم پیمانان غرب از جمله ترکیه، عربستان، قطر، اردن مسلماً بدون دستور غرب کاری انجام نمی‌دهند،افزود: اگر آدم منصفی وقایع 4 سال گذشته را بررسی کند قطعاً به این نتیجه خواهد رسید که تمامی این اتفاقات نتیجه رفتار غرب است و ربطی به اسلام ندارد. در واقع اسلام مورد سواستفاده قرار گرفته و براساس اهداف شوم بعضی از افراد بد تعریف شده است.

وی در رابطه با گسترش روابط ایران با کشورهای دیگر اظهارداشت: یکی از مبانی روابط بین‌الملل استقلال کشورهاست و نباید دیگر کشورها به امور داخلی کشورهای دیگر دخالت کنند، ایران و عراق رابطه همواره داشته‌اند البته روابط‌شان در مقطعی کم و در مقطعی دیگر زیاد است.

 
این کارشناس مسائل غرب آسیا در ادامه افزود: افزایش و کاهش رابطه ربطی به کشور ثالث ندارد البته تا زمانی که تهدیدی برای کشور ثالثی نباشد.
 
رویوران بیان کرد: عربستان سعودی رابطه ایران با کشورهای عراق، سوریه، لبنان را تهدیدی برای خودش به حساب می‌آورد و گاه مسئولین سعودی به خودشان اجازه می‌دهند و از ایران می‌خواهند که این روابط را محدود کند.
 
این کارشناس مسائل غرب آسیا تاکید کرد: دخالت‌های عربستان در امور داخلی کشورهایی مانند سوریه و لبنان است که می‌خواهد در این روابط تاثیراتی بگذارد.

وی با اشاره به این که عربستان سعودی با نظام پادشاهی که بدون هیچ نهاد انتخابی برقرار شده نمی‌تواند به جای مردم عراق که یک حکومت را انتخاب کردند نظر دهند افزود: مشکل در نوع نگاه عربستان است زیرا عربستان سعودی تاکنون سعی نکرده به نظر مردم عراق و انتخابات مردم عراق احترام بگذارد.
 
رویوران گفت: مردم عراق این حکومت را انتخاب کردند و این حکومت همواره با ایران ارتباط دارد اما تا زمانی که عربستان سعی می‌کند تفکراتش را به کشورهای دیگر دیکته کند بسیار بعید است که راه حلی برای بسیاری از این ناهنجاری‌ها و تنش‌های منطقه به وجود آید.
 
این کارشناس مسائل غرب آسیا اظهار داشت: زمانی که عربستان سعودی به تفکرات دیگر کشورها احترام بگذارد و آزادی آن‌ها را محترم بداند امکان گفتگو و حل بحران‌ها در منطقه به وجود می‌آید.

انتهای پیام/




اخبار مرتبط

مقاومت تنها راهکار جامعه فلسطین/ بحران غرب آسیا محصول تجاوزگری اسرائیل
حل بحران سوریه با عدم کارشکنی غرب/ راه حل بحران، سیاسی _ امنیتی
درخواست مضحک مسئولان سعودی از ایران/ دیکتاتوری ریاض مانع از حل بحران‌های منطقه
تعمیم پیام "از غزه تا کرانه باختری" و تغییر در معادلات رژیم صهیونیستی
ترکش‌های داعش در راه رسیدن به پایتخت‌های اروپایی
قرابت سیاسی قاهره_دمشق/ موضع "السیسی" تابعیت تام از آل سعود نیست
تحولی جدید در موضع‌گیری برخی کشورها در قبال سوریه
کشته شدن"البغدادی" پایان کار نخواهد بود/ جنایات داعش ادامه خواهد داشت
جنبش انصارالله در شناسایی فساد حکومت در یمن پیشتاز بود/امروز مردم یمن اجازه حکومت به خارجی ها، نیروهای مزدور و تروریست ها را نمی دهند
فروش هرگونه سلاح در منطقه، مسابقه تسلیحاتی ایجاد می‌کند/ عربستان یکی از خریداران عمده سلاح‌های آمریکایی و انگلیسی




کد خبر: ۵۱۲۲۷۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن