واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اتحاد و اقتدار در فجر93/ همزمان با سالگرد شهادت سردار شاطری بهره برداری از 3 طرح توسعه اجرا شده توسط ایران درجنوب لبنان شروع شد بیروت – ایرنا – سه طرح توسعه جاده ای اجرا شده توسط ستاد ایرانی بازسازی لبنان همزمان با سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دومین سالگرد شهادت سردار« حسین شاطری» درجنوب لبنان افتتاح و بهره برداری از آنها شروع شد.
به گزارش ایرنا، « محمد فتحعلی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در بیروت برای شرکت در مراسم افتتاح و بهره برداری از این طرح های توسعه عصر شنبه به جنوب لبنان رفت و مورد استقبال گرم و صمیمانه مقامات و مردم خطه مقاومت قرار گرفت.
نمایندگان حزب الله و جنبش امل در مجلس لبنان و شخصیت های دینی ، سیاسی و حزبی و همچنین نمایندگان گروه های مقاومت و ملی فلسطین مقیم جنوب لبنان و مردم منطقه از سفیر جمهوری اسلامی ایران استقبال کردند.
همزمان با حضور سفیر ایران در جنوب لبنان ، جاده های راهبردی و مهم الناقوره - کفرکلا – مرجعیون با نام « امام موسی صدر» ، الحوش – قانا – تبنین با نام « شهید سیدعباس موسوی دبیرکل سابق حزب الله» افتتاح شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.
« محمود مهدی» شهردار الناقوره در سخنانی از جمهوری اسلامی ایران برای اجرای طرح های توسعه در این منطقه و کمک به مردم لبنان در بازسازی ویرانه های ناشی از جنگ 33 روزه سال 2006 و بعداز آن قدردانی کرد.
نمایندگان طوایف مسلمان و مسیحی نیز با اهدای لوح سپاس به سفیر ایران، قدردانی خود را از جمهوری اسلامی ایران برای ایستادن در کنار مردم و مقاومت لبنان اعلام کردند.
براساس این گزارش، سفیر ایران همچنین در مراسم افتتاح و بهره برداری از یک طرح توسعه جاده ای دیگر در برج قلاویه حضور یافت و در سخنانی در حسینیه این شهرک از تلاش های ستاد ایرانی بازسازی لبنان و ساخت و آماده سازی جاده های بین شهرهای جنوب لبنان قدردانی کرد.
فتحعلی، سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی(ره) را به همه مسلمانان و آزادگان جهان تبریک گفت.
وی، مهندس حسام خوشنویس (سردار شاطری) را یکی از فرزندان انقلاب اسلامی خواند و گفت که شهید خوشنویس با حضور در جنوب لبنان برای خدمت به اهالی مقاومت و جهاد در مقابل دشمن صهیونیستی لحظه ای درنگ نکرد و در این راه جان خود را فدا کرد.
سفیر ایران دربیروت تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بر عهد خود برای حمایت از کشور برادر لبنان درهمه شرایط به ویژه با توجه به سختی ها و مشکلات بعداز جنگ 33 روزه سال 2006 پایبند است و برای بازسازی ویرانه های ناشی از تجاوز وحشیانه صهیونیست ها اقدام کرده است.
فتحعلی خاطرنشان کرد:جمهوری اسلامی ایران بسرعت برای التیام جراحت های مردم مقاوم لبنان و بازسازی مدارس، عبادتگاه ها، بیمارستان ها ، راه ها و پل ها ، شبکه های انتقال برق و دیگر تاسیسات زیربنایی به عنوان قدردانی از این مردم اقدام کرده است.
وی تصریح کرد: به فضل الهی و خون های برزمین ریخته شده مجاهدان، امروز با افتخار و عزتمندانه طرح های توسعه و شبکه های راه بازسازی و یا ساخته شده توسط ستاد ایرانی بازسازی لبنان را افتتاح می کنیم و آن را نشانه ای از محبت و احترام مردم ایران به مردم عزیز و برادر لبنان می دانیم که در مبارزه با دشمن صهیونیستی قربانیانی را تقدیم و از مقاومت حمایت کرده است.
سفیر ایران در بیروت با درود به روح شهید مهندس خوشنویس و دیگر شهدای عزیز لبنانی و فلسطینی تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران با رهبری حکیمانه خود همواره از ملت های مظلوم جهان حمایت می کند و بر موضع ثابت خود در رویارویی با توطئه های صهیونیستی استکباری که سوریه را به دلیل حمایت راهبردی از مقاومت هدف گرفته است، پایبند خواهد بود.
سردار حسین شاطری که در لبنان با نام مهندس « حسام خوشنویس» شناخته می شود، ریاست ستاد ایرانی بازسازی لبنان را برعهده داشته و تا پیش از شهادت منشا خدمات بزرگی در این کشور بوده است.
سردار شهید شاطری یکی از فرماندهان سپاه قدس بعداز پایان جنگ 33 روزه رژیم صهیونیستی علیه لبنان در سال 2006 که به تخریب زیرساخت ها از جمله جاده ها و پل ها منجر شد، ماموریت یافت تا ستاد ایرانی بازسازی لبنان را تشکیل دهد.
وی در دوران دفاع مقدس در حوزه مهندسی جنگ، جاده سازی و راهسازی مناطق جنگی فعالیت داشت و با پایان یافتن جنگ در بازسازی کردستان و افغانستان به فعالیت پرداخت.
از جمله اقدامات شهید شاطری می توان به بازسازی کلیساهای جنوب لبنان و بازسازی و ساخت راه ها و پل ها ، ساخت مسجد قدس در مرز لبنان با فلسطین اشغالی اشاره کرد.
وی اواخر سال 91 در مسیر دمشق به بیروت و در جریان رسیدگی به کارهای ستاد بازسازی به دست عوامل رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
از دیگر تلاش های خستگی ناپذیر شهید شاطری که از محبوبیت زیادی بویژه در جنوب این کشور برخوردار است، ساختن باغ ایران در مارون الراس نزدیک شهر بنت جبیل و جاده های مواصلاتی در جنوب و شرق و شمال این کشور است که نام او و جمهوری اسلامی ایران را برای همیشه در لبنان زنده نگه داشته است.
آخرین روزهای پاییز امسال نیز بزرگراه اصلی 45 کیلومتری که منطقه نبطیه در جنوب لبنان را به شهرک مشغره در بقاع غربی پیوند می زند و رژیم صهیونیستی در جریان جنگ 33 روزه سال 2006 آن را تخریب کرده بود، افتتاح و به پاس خدمات گسترده و جان فشانی های شهید خوشنویس در لبنان به نام او مزین شد.
خاورم ** 1324
25/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]