تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ جلسه قرآنى براى تلاوت و درس در خانه‏اى از خانه‏هاى خدا برقرار نشد، مگر اين...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845265488




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- ستاری: تامین درآمد پژوهش های کاربردی از طریق بخش خصوصی ضروری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ستاری: تامین درآمد پژوهش های کاربردی از طریق بخش خصوصی ضروری است تهران- ایرنا- معاون علمی وفناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه در دانشگاه های دولتی کشورعدد قابل توجهی از هزینه ها توسط بودجه دولتی تامین می شود، بر ضرورت تامین درآمد پژوهش های کاربردی از طریق بخش خصوصی تاکید کرد.


به گزارش ایرنا ازروابط عمومی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، دکتر سورنا ستاری در بازدید از مراکز تحقیقاتی دانشگاه علم وصنعت ایران، عدم وجود مشتری برای پژوهش ها را عمده ترین مشکل این بخش عنوان کرد و افزود: شاید تا تحقق تامین درآمد پژوهش ها از بخش خصوصی وتجاری سازی دستاوردهای فناوری دانشگاه ها فاصله زیادی داشته باشیم اما با این جهت گیری باید کسب هزینه ها در دانشگاه ها از طریق شرکت های دانش بنیان شکل گیرد.
وی بیان کرد: باید قوانین را درجهت حرکت دانشگاه ها به سمت ایجاد شرکت های دانش بنیان اجرایی کنیم چرا که دانشگاه ها بستر بسیارمناسبی برای تحقق اقتصاد دانش بنیان هستند.
ستاری افزود: درپژوهش ها غالبا یک مساله فرضی داریم که پژوهش راه حل آن را ارائه می کند اما برای این مساله فرضی، مشتری حقیقی وجود ندارد، این مشکل چه در حوزه پژوهش های مرز دانش و چه در حوزه پژوهش های تجاری، مشاهده می شود.
وی با بیان اینکه پژوهش تجاری با پول بلاعوض تحقق نمی یابد، ابرازکرد: پژوهشی که به فروش ومشتری منجر شود، سازو کارهای خاص خود را دارد و در این میان سازمان های دولتی صرفا مشتری پژوهش های مرز دانش هستند، در پژوهش های تجاری، فکر می کنیم که می توان با پول دولت محصول تجاری به بخش صنعت تحویل دهیم اما تا زمانی که سرمایه دولتی صرف بخش پژوهش تجاری شود، این اتفاق رخ نخواهد داد.
وی با اشاره به اینکه زمینه ورود دانشگاه ها به عرصه تجاری از طریق نهادهای واسط همچون پارک ها و شرکت های دانش بنیان امکان پذیرمی شود، بیان کرد: در معاونت علمی تلاش می شود تا اثبات کنیم پژوهش درآمدزا است ودرآمد پژوهش می تواند شامل ارقام بسیار بالایی باشد، نخستین گام برای تحقق درآمدزایی از پژوهش، داشتن مشتری و شناخت نیازهای واقعی جامعه و بازار است.
وی با تاکید بر ریزش فناوری های تولید و انباشت شده در پژوهش های دولتی از جمله حوزه دفاعی اظهارکرد: باید این فناوری ها به سمت تجاری شدن و استفاده در زندگی مردم حرکت کند و این امرتنها از طریق بخش خصوصی تحقق می یابد، نتیجه بسیاری از پژوهش های کلان مورد استفاده قرار نمی گیرند در حالی که می توانند با ورود به حوزه تجاری تاثیرات مهمی در زندگی مردم داشته باشند.
رییس هیات امنای صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی با اشاره به اینکه تجربه های قبلی نشان داده است پژوهشگاه ها نسبت به هزینه های صرف شده، عملکرد و برون داد پایینی داشته اند، گفت: ضعف اغلب پژوهش ها این است که کاربردی در حوزه تجاری ندارند در صورتی که تاکید دریافت خروجی از این تلاش ها می تواند موجب سودآوری، ایجاد اشتغال و تامین بخش عمده ای از هزینه های پژوهشگاه ها و دانشگاه های کشور شود.

*** انتخاب نخبگان توسط دانشگاه ها
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اصلاحات صورت گرفته در آیین نامه های این بنیاد، بیان کرد: تغییر آیین نامه های بنیاد درجهت سهیم کردن دانشگاه ها درحمایت و ارائه تسهیلات به نخبگان، موجب تسریع روند پیوستن افراد برجسته به جمع نخبگان خواهد شد.
وی بیان کرد: انتخاب افراد نخبه به دانشگاه ها سپرده شده است و ظرفیت افزایش سهمیه دانشگاه ها در آیین نامه پیش بینی شده است، بنیاد ملی نخبگان، عضو نداشته است و نخواهد داشت بلکه با ارائه تسهیلات از نخبگان حمایت خواهد کرد، زیرا فردی که رتبه برتری در دانشگاه به دست آورده است باید وارد چرخه کارآفرینی شود و نباید به واسطه رتبه اش حقوق بگیرد.

*** ضرورت ارزش گذاری نیروی انسانی از حیث توانمندی فناوری و دانش
دبیر هیات امنای صندوق نوآوری وشکوفایی با بیان اینکه تکیه اقتصاد دانش بنیان به نیروی انسانی کارآمد و توانمندی افراد است یادآورشد: باید ساز وکاری ایجاد شود تا بتوانیم افراد را از حیث توانمندی فناوری و دانش ارزش گذاری کنیم. بانک های کشور با این مفاهیم آشنا نیستند از همین رو، صندوق نوآوری و شکوفایی می تواند این ارزش گذاری را به خوبی انجام دهد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با تاکید بر اینکه دانشگاه ها محل زایش شرکت های دانش بنیان هستند، افزود: باید بتوانیم قوانین را در جهت حرکت دادن دانشگاه ها به سوی توانمند شدن در ایجاد این شرکت ها اجرایی کنیم چرا که دانشگاه ها صاحب بستر بسیار خوبی برای تحقق اقتصاد دانش بنیان هستند.
براساس این گزارش، ستاری در این بازدید از مرکز تحقیقات ماهواره و دستاوردهای بومی کشور در زمینه تولید ماهواره های تحقیقاتی، مرکز فناوری های عصبی ایران ، موسسه کامپوزیت ایران که با بهره گیری از دانش بومی نانو به تولید الیاف کامپوزیتی و سازه های مقاوم و الیاف شیشه می پردازد دیدن کرد.
بنا بر این گزارش، همچنین ظرفیت حمایت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از دستاوردهای تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ایران در جهت تجاری سازی ارزیابی و بررسی شد.
در این بازدید، دکتر محمدعلی برخورداری رییس دانشگاه علم وصنعت ایران، دکتر علی وطنی معاون توسعه فناوری معاونت علمی، دکتر محمود شیخ زین الدین معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی، جمعی از اعضای هیات علمی و اساتید دانشگاه علم و صنعت دکتری ستاری را همراهی کردند.
علمی ** 9340**1599



25/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن