واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عیادت مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران از محیط بان پناهگاه حیات وحش میانکاله ساری - ایرنا - مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران از محیط بان مصدوم پناهگاه حیات وحش میانکاله در بیمارستان امام بهشهر عیادت کرد.

به گزارش روز شنبه روابط عمومی محیط زیست مازندران " ناصر مهردادی" ضمن عیادت از مهدی دادار محیط بان پناهگاه حیات وحش میانکاله از آخرین وضعیت پزشکی وی نیز اطلاع حاصل کرد و اززحمات و تلاشهای ایشان قدردانی و ابراز امیدواری کرد تا وی هرچه زودتر سلامتی خود را بازیافته و به فعالیت خود ادامه دهد.
در این دیدار " زمان رضا احمدی " رئیس اداره حفاظت محیط زیست بهشهر گزارش دقیقی از وضعیت حادثه و پیگیری پرونده شکارچیان متخلف ارائه و اعلام داشت که شکارچیان شناسایی شده و پرونده آنها از سوی نیروی انتظامی در حال پیگیری می باشد.
شکارچیان متخلف و غیرقانونی در پناهگاه حیات وحش میانکاله بهشهر برای دومین بار در یک ماه اخیر، محیط بان این منطقه را با شلیک گلوله مجروح کردند .
در این حادثه شکارچیان که در منطقه آشوراده با 5 دستگاه قایق پارویی و یک دستگاه قایق موتوری قصد شکار غیرقانونی را داشتند به سمت محیط بانان این منطقه که با یک دستگاه قایق موتوری در حال گشت زنی بودند شلیک کردند که به دنبال این حمله ، یکی از محیط بانان این منطقه به شدت مصدوم شد .
به دنبال این شلیک ناجوانمردانه ، 19 گلوله ساچمه به ران پای راست و 5 گلوله ساچمه ای به ران پای چپ " مهدی دادار " محیط بان فداکار بهشهری اصابت کرد و وی را به شدت مجروح کرد .
ماه گذشته نیز شلیک شکارچی متخلف، " علیرضا یخکشی" مسوول پناهگاه حیات وحش میانکاله را با شلیک گلوگاه روانه بیمارستان کرده بود .
منطقه حفاظت شده میانکاله که محیطی بسیار مناسب برای حضور پرندگان مهاجر و کنار آبزی است ، به دلیل آرامش ناشی از ممنوعیت حضور مردم ، به محیطی امن برای شکارچیان متخلف تبدیل شده است .
ممانعت ماموران یگان حفاظت این منطقه ارزشمند از شکار توسط افراد متخلف، همواره موجب بروز مشکلات برای این افراد شده است اما عادت شلیک به سمت محیط بانان ، رفتار غلط و بسیار ناپسندی است که فقط برخورد قاطع و سختگیرانه مسوولان قضایی می تواند از تداوم آن جلوگیری کند.
شهرستان بهشهر در شرق استان مازندران واقع است.ک/1
6097
25/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]