تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند مى‏فرمايد: بنده من با هيچ كارى پسنديده‏تر از انجام آن چه كه بر او فرض كردم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820905452




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- یک بام و دوهوای جذب سرمایه گذار در بهشت گمشده ایران !


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک بام و دوهوای جذب سرمایه گذار در بهشت گمشده ایران ! پایگاه خبری و تحلیلی شمال نیوز در مطلبی با عنوان یک بام و دو هوای جذب سرمایه گذا در بهشت گمشده ایران به بحث سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذاری خارجی در کلاردشت و همراهی نشدن سرمایه گذار توسط نهاد شورای شهر و دلایل عدم این همراهی پرداخت.


شمال نیوز نوشت : آب و هوای خوب،جنگل های انبوه،دشت های سرسبز،قله های زیبا،رودخانه ای خروشان و البته بسیاری دیگر، از جمله جاذبه هایی هستند که وجود هریک از آنها در هر منطقه ای چشم اندازی بی نظیر را ترسیم می کنند. و حال آنکه خداوند بزرگ با در کنار هم قرار دادن همه این ها پدیده ای را بر قاموس هستی آویخت که نامش کلاردشت است.
همین اوصاف بهشت گونه است که با تبدیل کردن کلاردشت به یکی از محبوب ترین مقاصد سفر گردشگران، فرصت های سرمایه گذاری در این خطه ی زیبا را توسعه داده است؛
اما دلایل بسیاری دست به دست هم داده اند تا بهشت گمشده ایران نتواند لقب بهشت سرمایه گذاران را نیز به خود اختصاص دهد. از همین روست که این روزها مسئولین مازندران، از سر تا ذیل، بر حمایت از سرمایه گذاری و ایجاد شرایطی برای احساس امنیت سرمایه گذاران تاکید می کنند.
از میان این سرمایه گذاران، سرمایه گذاری ایرانی-کویتی وجود دارد که با حمایتی ویژه از سوی مسئولین استانی روندی را پیگیری می کند که ظاهراً خیلی به مذاق مدیران شهری کلاردشت خوش نمی آید.
ماجرا از این قرار است که جاسم اشکنانی(سرمایه گذار ایرانی-کویتی) در راستای تفاهم نامه سرمایه گذاری در استان مازندران که چندی پیش بین او و استاندار مازندران منعقد شد، می خواهد تا در شهرستان کلاردشت نیز سرمایه گذاری کند.
اشکنانی می گوید قصد دارد تا در قالب ساخت هتلی 10 طبقه و احداث خط تله کابین در این شهرستان سرمایه گذاری نماید اما از جانب مدیران شهری کلاردشت حمایت نمی شود و ظاهراً این همان چیزی است که باعث شده تا مسئولین استانی طی یکی دو ماه گذشته از در تهدید با مدیران شهری کلاردشت سخن بگویند.
اما اعضای شورای اسلامی شهر کلاردشت با قبول وجود مشکلات و موانعی بر سر راه سرمایه گذاری در این شهرستان دلایل خاص خود را برای عدم اجرایی شدن سرمایه گذاری آقای اشکنانی دارند.
اعضای شورا می گویند: حضور آقای اشکنانی در کلاردشت به چند ماه گذشته بر نمی گردد، بلکه وی برای اولین بار شش سال پیش به کلاردشت آمد و همان موقع مسئولین وقت زمین شهرداری واقع در جنب تفرجگاه رودبارک را برای مشارکت در ساخت مجموعه تفریحی-گردشگری پیشنهاد دادند اما ایشان قصد مشارکت نداشته و اصرار دارند تا شهرداری زمین مورد نظر را به صورت قطعی واگذار نماید یا به عبارت دیگر به او بفروشد.
اعضای شورا معتقد هستند واگذاری قطعی این زمین که با قرار گرفتن در یکی از بهترین نقاط کلاردشت از پتانسیل های بالایی برای اجرای پروژه های گردشگری برخوردار است، شهرداری را از دستیابی به عواید و درآمد های پایدار دور می کند، در حالی که در صورت مشارکت با سرمایه گذار می توان یکی از مشکلات شهرداری که همان نداشتن درآمدهای پایدار و اتکا به صدور پروانه و فروش تراکم است را تا حد بسیار زیادی حل کرد و نباید اوضاع فعلی شهرداری را که به خاطر عدم تخصیص اعتبار خسارات به جامانده از سیل سال 90 تعریف چندانی ندارد، دستمایه ای برای فشار آوردن به شهرداری در جهت فروش این زمین و واگذاری قطعی آن قرار داد.
مسئولین شهری کلاردشت در خصوص پروژه تله کابین نیز،که از سوی آقای اشکنانی مطرح شده است، اما و اگرهایی دارند و تاکید می کنند: با در نظر گرفتن شرایط ترافیکی در تعطیلات و فصول گردشگر پذیر این مسیر مکان مناسبی برای احداث ایستگاه ابتدایی خط تله کابین نیست، ضمن اینکه ظاهراً یکی از پیش شرط های آقای اشکنانی آسفالت مسیر جنگلی مازیچال برای دستیابی به ایستگاه پایانی خط تله کابین است و این در صورتی است که علاوه بر وجود حساسیت های به جای مردم منطقه در این خصوص، این مسیر به عنوان یکی از بهترین مسیرهای گردشگری طبیعت،گردشگری ورزشی،گردشگری هیجانی و گردشگری سلامت در کشور است و بایستی با حفظ وضعیت موجود برای آن برنامه ریزی و به بهترین شکل از آن بهره برداری کرد، که البته ظاهراً سرمایه گذارانی نیز هستند که در همین راستا پیشنهاداتی به مراجع ذیصلاح ارائه داده اند و اینکه چرا تاکنون پاسخ مثبتی دریافت نکرده اند موضوعی است که باید بررسی شود.
اعضای شورای اسلامی شهر کلاردشت ادامه می دهند: به هرحال ما با احداث خط تله کابین در کلاردشت مخالفتی نداریم اما به نظر می رسد مسیرهای بهتر و مقرون به صرفه تری برای این پروژه وجود دارد و اینکه بخواهیم سرنوشت احداث مجموعه تفریحی-گردشگری در رودبارک را به لزوم واگذاری قطعی زمین برای احداث خط تله کابین گره بزنیم آن چیزی نیست که منافع مردم کلاردشت را تامین کند.
مدیران شهری کلاردشت همچنین از مسئولین استانی می خواهند تا از یک سو حمایت از سرمایه گذاری را تنها در این پروژه خلاصه نکنند و دغدغه های سرمایه گذارانی که ضمن اخذ موافقت اصولی در حال هزینه کرد در اراضی شخصی خود هستند را نیز جدی بگیرند، و از سوی دیگر عدم تخصیص اعتبار سیل سال 90 که یکی از دلایل اصلی عقب ماندن شهرداری در ترمیم خسارات است را مورد توجه قرار دهند تا اگر ادعایی در مورد دفاع از حقوق مردم به میان می آید مورد قبول افکار عمومی قرار بگیرد.
با وجود انتقاداتی جدی به رویه ی حاکم بر عملکرد شورای اسلامی شهر کلاردشت در خصوص استفاده بهینه از جایگاه شورا در نظام مند ساختن جذب مشارکت های مردمی، به عنوان عاملی مهم در برون رفت کلاردشت از مشکلات موجود، وجود دراد اما با نگاهی به گفته های اعضای این شورا در این گزارش به نظر می رسد که دیدگاه آن ها در خصوص نحوه صحیح سرمایه گذاری در حوزه گردشگری در این شهرستان خیلی هم از قافله عقب نیست و به تنها چیزی که نیاز دارند این است که با اشراف کامل بر تمام ظرفیت ها و استاندارهای گردشگری کلاردشت،آگاهی دقیق از مجموعه قوانین و نظامات موجود در حوزه گردشگری و همچنین بهره گیری از مشاوران خبره در مسیری گام بردارند تا در کوتاه ترین زمان ممکن این پتانسیل های بالقوه را به بالفعل تبدیل نمایند.
در تایید این مدعا می توان اشاره داشت به اظهارات دبیرکمیته گردشگری طبیعت و همچنین دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری کشور که معتقد هستند کلاردشت یکی از قطب های اصلی گردشگری طبیعت و گردشگری سلامت در کشور است و لذا بایستی سرمایه گذاری ها در این منطقه را به سمت بوم گردی سوق داد.
حال باید منتظر ماند و دید که آیا مسئولان کلاردشت تصمیماتی عملیاتی در این راستا می گیرند و یا اینکه مسئولین استانی نیز در جهت ادعاهای خود در حمایت از گردشگری سلامت در مازندران، ظرفیت ها و پتانسیل های بالای کلاردشت را که از قضا مورد تایید کارشناسان نیز هست را مدنظر قرار می دهند یا آنکه معیارهای خاص خود را در این خصوص دارند؟
به هرحال امیدواریم تصمیماتی که گرفته می شود آن چیزی نباشد که فارغ از توجه به ظرفیت های منطقه و نظرات کارشناسی تنها در بوته ی آزمون و خطا و یا رفع مسئولیت قرار بگیرد و در نهایت نه تنها باری از مشکلات کلاردشت نکاهد بلکه بر آن بیافزاید.ک/1
6097



25/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن