تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند اِبا دارد از اين كه باطلى را حق معرفى نمايد، خداوند اِبا دارد از اين كه حق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804090923




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سئوال هنری کسینجر از سناتورهای آمریکا: اگر تهران و واشنگتن به توافق هسته ای برسند، آن‌وقت چه می‌شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: سئوال هنری کسینجر از سناتورهای آمریکا: اگر تهران و واشنگتن به توافق هسته ای برسند، آن‌وقت چه می‌شود؟
کسینجر گفته است: "هیچکس نمی‌تواند به طور کامل به سیستم بازرسی اعتماد داشته باشد، یا حداقل بعضی [کشورها] نمی‌توانند."
به گزارش نامه نیوز وال استریت ژورنال نوشت: یکی از سئوالات اصلی در کنفرانس امنیت مونیخ این بود که آیا ایران و آمریکا می‌توانند تا پایان مهلت تعیین شده، که احتمالا آخرین هم خواهد بود، به توافق هسته‌ای برسند یا خیر. اما سئوال بهتر این است که اگر به توافق برسند، آن‌وقت چه می‌شود؟


 این سئوالی است که اخیرا هنری کیسینجر در جلسه سنا مطرح کرده است. وزیر خارجه اسبق آمریکا، مدیر استراتژیست‌های آمریکایی‌ست که در دهه ۱۹۷۰ با شوروی مذاکره هسته‌ای کردند.


کیسینجر روز ۲۹ ژانویه به همراه دو تن از وزرای خارجه پیشین، جورج شولتز و مادلین آلبرایت، در کمیته سرویس‌های مسلح سنا حاضر شد. آن‌چه در زیر می‌آید بخشی از اظهارات او در آن جلسه است:


"مذاکرات هسته‌ای ایران به عنوان یک تلاش بین‌المللی آغاز شد و به ضرب شش قطعنامه سازمان ملل سعی کردند از دستیابی ایران به توانایی هسته‌ای نظامی جلوگیری کنند. حالا این مذاکرات به گفتگویی دوجانبه تبدیل شده تا تعیین شود ایران تا چه حد می‌تواند با ساخت سلاح هسته‌ای فاصله داشته باشد. نتیجه این رفتار این است که از ممانعت از تکثیر سلاح هسته ای، به سمت مدیریت آن پیش می رویم."


خبرهایی که از دولت نشت کرده حاکی از آن است که جان کری وزیر خارجه آمریکا در مذاکرات عنوان کرده که ایران نباید کمتر از یک سال با دستیابی به سلاح فاصله داشته باشد. اما همانطور که  کیسینجر به سنا گفته است، این موضوع اهمیت بازرسی‌ها را بسیار بیشتر می‌کند. وی گفت: "فاصله زمانی یک سال، مشکلات بازرسی بزرگی ایجاد می‌کند، اما نظراتم در این باره را به زمان دستیابی به توافق موکول می‌کنم. اما همچنان مسئله تکثیر سلاح را مورد تاکید قرار می‌دهم. بر فرض این‌که بازرسی‌ها تایید شود و ذخیره مواد هسته‌ای مورد توجه قرار گیرد، سئوال این است که کشورهای دیگر منطقه چکار می‌کنند؟ اگر بقیه کشورهای منطقه به این نتیجه برسند که آمریکا توانایی هسته‌ای با فاصله یک سال تا دستیابی به سلاح را مورد تایید قرار می‌دهد، آن ها هم خواهند خواست به چنین توانایی دست یابند. آن وقت در جهانی زندگی خواهیم کرد که همه –ـ حتی با وجود یک توافق ـ–به نقطه بحرانی بسیار نزدیک می شوند."


کیسینجر از کشوری نام نبرده، اما این کشورها می‌تواند شامل عربستان سعودی باشد که یک بمب از پاکستان خواهد خرید؛ ترکیه که نخواهد نشست تا ایران منطقه را اشغال کند؛ مصر که مدت‌هاست خود را کشور پیشروی جهان عرب می‌پندارد و احتمالا یک یا دو امیرنشین حاشیه خلیج فارس که به سعودی‌ها اعتماد ندارند. علاوه بر این‌ها اسرائیل است که بدون ایجاد تهدیدی در منطقه، تصور می‌شود که سال‌هاست بمب هسته‌ای در اختیار داشته باشد.


کسینجر گفته است: "هیچکس نمی‌تواند به طور کامل به سیستم بازرسی اعتماد داشته باشد، یا حداقل بعضی [کشورها] نمی‌توانند."


به نظر می‌رسد اوباما می‌خواهد به هر قیمت که شده با ایران به توافق برسد. در هر صورت، نگرانی‌های آقای کسینجر نیاز به موشکافی کنگره و به رای گذاشتن هرگونه توافق با ایران را مورد تاکید قرار می‌دهد.




منبع: تیک


۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن