تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس مى خواهد دعايش مستجاب شود و غمش از بين برود بايد گره از كار گرفتارى باز كند....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871335755




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمریکا در مذاکرات هسته‌ای منطقی نیست/ به بخش‌های نهایی توافق رسیده‌ایم


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: آمریکا در مذاکرات هسته‌ای منطقی نیست/ به بخش‌های نهایی توافق رسیده‌ایم


رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران در مسئله هسته ای در موضع قدرت قرار دارد گفت: آمریکا در مذاکرات هسته‌ای منطقی نیست. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، شبکه تلویزیونی المنار در گفتگوی اختصاصی با علاء الدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ایران، به بررسی موضع ایران در خصوص روند تحولات در جبهه نبرد با دشمن صهیونیستی، آینده منطقه با توجه به ادامه درگیری ها در عراق، سوریه و ناآرامی ها در یمن و بحرین و دیگر مناطق درگیری بین ایران و دشمنان این کشور، آینده روابط بین ایران و عربستان سعودی و دوره جدید بین دو کشور پس از مرگ ملک عبدالله بن عبدالعزیز، مسئله هسته ای ایران و احتمال حل و فصل آن با واشنگتن و دیگر مسائلی که تهران در آن نقش محوری و موثر دارد پرداخت.
بروجردی با اشاره به صحبت های سید حسن نصرالله، دبیرکل جنبش مقاومت حزب الله لبنان، تاکید کرد: جبهه مقاومت، جبهه واحدی است که گروه های مقاومت حزب الله، حماس و جهاد اسلامی و هم کشورهای حامی مقاومت و در صدر آنها جمهوری اسلامی ایران را شامل می شود و علت حمایت ما از سوریه نیز حمایت از یک کشور حامی محور مقاومت در مقابله با رژیم صهیونیستی است.
بروجردی تاکید کرد رژیم صهیونیستی با حمله به نیروهای حزب الله و ایران در قنیطره که هیچ اقدام نظامی انجام نمی دادند وارد بازی خطرناکی شد و اگر بخواهد به این اقدامات ادامه دهد بهای آن را خواهد پرداخت و به نفع آن نخواهد بود.
وی افزود ما از طریق سفیر سوئیس در تهران به آمریکا اطلاع دادیم که رژیم صهیونیستی با این اقدام خطوط قرمز را نقض کرده است و در نتیجه ما حق داریم که به آن پاسخ دهیم و علاوه بر این از طریق کانالهای رسمی گفتیم که ما خواهان آرامش اوضاع هستیم و به دنبال تشدید اوضاع و درگیری نیستیم.
بروجردی در پاسخ به اینکه پاسخ به تجاوزات اسرائیل چه زمان بر روابط ایران با آمریکا و مسئله هسته ای آسیب نخواهد رساند گفت روابط بین ایران و آمریکا در واقع رابطه بین یک کشور مستقل با دشمن خود است. ما هیچ رابطه ای با آمریکا نداریم که بخواهد تحت تاثیر قرار بگیرد. درست است که وزیر امور خارجه ما دهها ساعت را با وزیر امور خارجه آمریکا برای مذاکره گذرانده است اما آمریکاییها دشمن ما به شمار می آیند و این مذاکره با دوست نیست بلکه با کشوری است که در سیاست خارجی ما دشمن تعریف شده است و همانطور که می دانید کنگره آمریکا بودجه زیادی را برای سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ایران اختصاص می دهد.
وی اضافه کرد ما بارها تاکید کرده ایم که مذاکراتی بین ایران و گروه پنج بعلاوه یک جریان دارد صرفا در خصوص مسئله هسته ای است و نمی پذیریم که در این مذاکرات به مسائل دیگر منطقه ای پرداخته شود و اجازه چنین چیزی را نخواهیم داد. ما در مسئله هسته ای در موضع قدرت قرار داریم و نیازی به استفاده از مسائل موجود در منطقه در جهت اهداف خود در مذاکرات هسته ای نداریم.
بروجردی درباره مذاکرات هسته ای نیز گفت ما در خصوص نتیجه دادن این مذاکرات خوش بین نیستیم چرا که آمریکاییها در این مذاکرات منطقی نیستند ، ما به بخشهای نهایی این توافق رسیده ایم اما موضع آمریکاییها تغییر نکرده است که این نشان می دهد آمریکاییها به دنبال توافق نیستند و تحت تاثیر رژیم صهیونیستی و لابی صهیونیستی قرار دارند و شاید برخی از کشورهای منطقه نیز در تاخیر در روند پیشرفت مذاکرات و دستیابی به توافق هسته ای تاثیر گذار بوده اند.
وی درباره احتمال تکرار توافق صورت گرفته بین کوبا و آمریکا در خصوص ایران گفت من در این خصوص خوش بین نیستم چرا که آمریکا قابل اعتماد نیست ، آمریکا منهای رژیم صهیونیستی و لابی صهیونیستی داخل کنگره و دولت قابل تعریف نیست. تا زمانی که سیاستهای آمریکا بر ضد ما وجود دارد در مسائل مختلف مانند تحریمها ، مسئله هسته ای و اختصاص بودجه برای سرنگونی نظام ما ، امکان توافق و تفاهم با آمریکا وجود نخواهد داشت.
بروجردی تاکید کرد بر اساس اطلاعاتی که ما داریم آمریکاییها در ارتباط مستقیم با داعش هستند و حضور جبهه النصره در سوریه و در جولان نشان دهنده حمایت آمریکا و اسرائیل از داعش است و نشان می دهد آنها از هر وسیله ای برای رسیدن به اهداف و منافع خود استفاده می کنند.
وی افزود ما ترکیه را یک کشور اسلامی می دانیم و رجب طیب اردوغان رئیس جمهور این کشور نیز به زودی به تهران سفر خواهد کرد اما در عین حال سیاست ترکیه را خصوص سوریه به ضرر منطقه و حتی خود ترکیه می دانیم.
وی در خصوص رابطه بین ایران و عربستان نیز گفت ما اقدامات زیادی در این خصوص انجام داده ایم و از جمله وزیر امور خارجه ما برای تسلیت مرگ پادشاه عربستان به این کشور رفت. معتقدم ریاض باید تصمیمات مناسبی در خصوص رابطه بین دو کشور اتخاذ کند چرا که ما دو کشور همسایه هستیم. شاید تغییراتی که در چند روز گذشته در عربستان سعودی صورت گرفته است موجب شود سیاست خارجی جدیدی را از ریاض ببینیم.   منبع: تسنیم


چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۲:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن