تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ما اهل بيت، وعده‏هاى خود را براى خودمان، بدهى و دِين حساب مى‏كنيم، چنانكه رسول اكر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820094212




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توصیه هایی برای انجام پروژه های فشرده


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
توصیه هایی برای انجام پروژه های فشرده




بسیاری افراد طی دوران فعالیت خود با پروژه های بسیار فشرده ای مواجه می شوند، پروژه هایی که نیازمند تحقق اهدافی نسبتا مشکل در مدت زمانی نسبتا کوتاه است.











روزنامه هفت صبح - پوریا عطاریان: بسیاری افراد طی دوران فعالیت خود با پروژه های بسیار فشرده ای مواجه می شوند، پروژه هایی که نیازمند تحقق اهدافی نسبتا مشکل در مدت زمانی نسبتا کوتاه است. برای مثال فردی که مهندس معمار است شاید مجبور شود که طی چند هفته، نقشه یک مجتمع مسکونی را برای یک کارفرما آماده کند یا اینکه یک نویسنده مجبور شود متن کتابش را در مدت زمانی بسیار کوتاهآماده کرده و به ناشر بسپارد.

کار کردن در چنین شرایطی ویژگی های خاتصی دارد بخصوص که اگر فرد چاره ای نداشته باشد جز اینکه چند هفته را به طور فشرده کار کند، احتمالا نمی تواند روزی 18 ساعت کار کرده و انتظار داشته باشد که بهره وری اش در انتهای دوره نیز به اندازه روزهای نخست باشد.

برای اینکه بتوانید در چنین شرایط فشرده ای وظیفه ای که بر دوش دارید را با موفقیت به انجام برسانید، توصیه های زیر را به خاطر بسپارید. این توصیه ها توسط نیکولاس کارلسون ارائه شده اند، نویسنده ای که کتاب «ماریسا مایر و نبرد برای نجات یاهو» را طی تنها شش هفته نوشت و روانه بازار کرد.


توصیه هایی برای انجام پروژه های فشرده



1- برنامه ای منظم داشته باشید

ممکن است تصور کنید که باید شب ها تا آنجا که می توانید بیدار بمانید و کار کنید و بعد کمی بخوابید و دوباره کار را آغاز کنید اما این شیوه، بهره وری شما را به شدتکاهش می دهد. به جای آن بهتر است برنامه منظمی داشته باشید و به آن برنامه وفادار باشید. برای مثال هر روز صبح در ساعت مشخصی از خواب برخیزید و شب ها نیز در ساعت مشخصی به تختخواب بروید.

2- کار را سریع آغاز نکنید

صبح ها که بیدار می شوید پیش از آنکه کار را آغاز کنید، کمی وقت خود را تلف کنید. برای مثال روزنامه ها را مرور کنید یا در اینترنت چرخی بزنید. چنین اقدامی باعث خواهد شد که در ادامه روز انگیزه کمتری برای عدم تمرکز بر روی کار داشته باشید.

3- روز قبل را مرور کنید

پیش از آنکه فعالیت اصلی روز را شروع کنید به طور خلاصه آنچه روز گذشته انجام دادید را مرور کنید. چنین اقدامی باعث می شود که ذهن شما در مسیری درست قرار بگیرد تا بتواند ادامه آنچه پیش تر انجام داده را پی بگیرد. در این صورت ذهن شما برای اینکه درگیر کار شود نیازمند زمان و انرژی کمتری خواهد بود.

4- زمان استراحت را جدی بگیرید

قانون 10 دقیقه استراحت برای هر یک ساعت کار شاید کمی کلیشه ای به نظر برسد اما هنوز بسیار مفید است چرا که اگر بدون استراحت چند ساعت مداوم کار کنید، سپس ذهن شما برای ادامه روز کارایی چندانی نخواهد داشت اما کیفیت زمان استراحت هم اهمیت دارد.

بهترین توصیه برای زمان استراحت این است که کمی پیاده روی کنید حتی اگر باعث شود که زمان استراحت شما افزایش یابد باز هم احتمالا ارزشش را دارد. اگر فعالیت کم تحرکی دارید در نتیجه پیاده روی برای شما اقدامی ضروری است و البته علاوه بر آن به افزایش تمرکز شما نیز کمک می کند.


توصیه هایی برای انجام پروژه های فشرده



5- ورزش کنید

برای پروژه های فشرده چند روزه می توانید از بسیاری فعالیت های جانبی صرف نظر کنید اما یک پروژه فشرده چند هفته ای نیازمند این است که برای مدتی طولانی آمادگی ذهنی قابل قبولی داشته باشید و بی تردید ورزش کردن در این میان نه تنها برای حفظ سلامتی بلکه برای کاهش استراس نیز مفید است.

ورزش خارج از خانه معمولا مفیدتر است به شرطی که آلودگی هوا در سطح خطرناکی نباشد. البته لازم نیست هر روز ورزش کنید بلکه حتی سه روز در هفته هم کافی است.








تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن