واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: اهتراز پرچم «محمد رسولالله» در دهکده جهانی مقاومت
مسئول مجتمع فرهنگی شهید مصطفی محمود مازح از اهتزار پرچم محمد رسولالله در دهکده جهانی مقاومت در روستای کیاپی خبر داد.
به گزارش ناهم نیوز، حجتالاسلام محمداسماعیل زارعی، امروز در ساری، درباره برگزاری همایش بررسی بینالمللی پیامهای انقلاب اسلامی و نظم آینده جهان، گفت: این همایش با حضور مهمانان خارجی از شبهقاره و قارههای آفریقا و آمریکای لاتین برگزار میشود.
وی اظهار کرد: اهداف برگزاری این همایش میثاق مردم و نخبگان با فتوای تاریخی امام خمینی (ره) در تجلیل از پیامبر اعظم (ص)، تعقیب مولف کتاب موهن آیات شیطانی و اعلام انزجار از نقشه مشترک ضددینی آمریکا، فرانسه، رژیم صهیونیسیتی و داعش در پرونده ننگین شارلی ابدو است.
مسئول مجتمع فرهنگی شهید مصطفی محمود مازح اضافه کرد: قرار است در این همایش رونمایی از پرچم محمد رسولالله (ص) در دهکده جهانی مقاومت در روستای کیاپی، محل یادمان شهید مصطفی محمد مازح مجری فتوای امام خمینی (ره) مبنی بر ترور نویسنده کتاب آیات شیطانی، انجام گیرد.
زارعی بیان کرد: رونمایی از سایت 25 بهمن، سالروز پیام تاریخی امام راحل مبنی بر ارتداد سلمان رشدی نیز از دیگر برنامههای این همایش است.
وی با بیان اینکه دو سال قبل از مزار نمادین شهید محمود مصطفی مازح، در دهکده جهانی و یادمان فتوا، با حضور پدر و مادر شهید مازح پردهبرداری شد، خاطرنشان کرد: در پایان آن مراسم باری دیگر، خانواده شهید مصطفی محمود مازح، به همراه یکی از فرزندان شیخ حسین زراعی، به حضور مقام معظم رهبری شرفیاب شدند.
به گزارش فارس، مرحوم شیخ حسین زارعی، مؤسس شبکه مردمی پیگیری فتوای تاریخی امام خمینی (ره)، علیه مولف کتاب موهن آیات شیطانی، متولد 1312 در عنفوان جوانی و دوران استبداد حاکمیت طاغوت با وجود ضعف شدید مالی از روستای کیاپی با کسب اجازه از محضر پدر، برای کسب معارف اسلامی به حوزه علمیه عباسقلیخان مشهد مقدس مهاجرت کرد و دروس خود را تا اتمام سطوح درسی به پایان رساند.
چندین مرتبه پای سخنرانی مرحوم نوابصفوی نیز به روایت خودشان حضور داشتند و با مراجعت به ساری، مرحله جدیدی از زندگیشان آغاز شد.
کار تبلیغ دستکم چهار روستای مجاور علاوه بر کیاپی و منبری ثابت در شهر ساری، قریب به 40 سال در ماههای محرم، صفر و غیره از اقدامات انقلابی و فرهنگی مرحوم زراعی بوده است.
شیخ حسین زارعیکیاپی، ضمن اینکه نیمقرن در سنگر خطابه و تعالیم دینی به عاشقان و علاقهمندان دین مبین اسلام به دلیل در اختیار گذاردن یک دستگاه تراکتور به وی، مسئولیت آمادهسازی اراضی کشاورزان را هم برعهده داشت.
وی خارج از طاقتهای رایج کشاورزان، در منطقه کار میکرد و قریب به اتفاق کار کشاورزیاش را توأم با کسوت روحانیت انجام میداد.
بیان مواضع ابهامآمیز اولیه دولت وقت درباره فتوا، اختصاص زمینهای زراعی یک کشاورز در هنگام حیاتش، یک موضوع عادی نیست، همسرش هم به تبعیت از او، پس از رحلت مرحوم شیخ حسین، 2 هزار متر از اراضی کشاورزی خود را وقف فتوا و جایزه مجری فتوا کرد.
یکی از فرزندان مرحوم شیخ هم، 2 هزار متر زمین ارثیهاش را همانند پدر و مادر بهعنوان جایز برای مجری فتوی اختصاص داد.
جمع این اراضی در سالهای اخیر به این نام تجمیع و سنددار شده و عواید آن سالانه برای یادمان فتوا و تجلیل از پیامبر اعظم (ص) هزینه میشود.
-
منبع: فارس
۲۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]