تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816969769




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- بازتاب راهپیمایی 22 بهمن در روزنامه های ایران


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/پنجشنبه 23 بهمن 1393 بازتاب راهپیمایی 22 بهمن در روزنامه های ایران تهران-ایرنا- روزنامه های امروز، راهپیمایی 22 بهمن امسال را، تجلی همبستگی ملت در بزنگاه های تاریخی و نشانه ی پشتیبانی مردم از تیم مذاکره کننده ی هسته یی دانستند.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز پنجشنبه 23 بهمن 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

*** بازتاب راهپیمایی 22 بهمن در روزنامه های ایران
راهپیمایی پرشور روز گذشته ی ملت ایران در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، بازتاب گسترده یی در روزنامه های صبح امروز کشور داشت. بسیاری از روزنامه ها در بازتاب خبری راهپیمایی، بر وحدت ملت ایران در بزنگاه های تاریخی از جمله اکنون که مذاکرات هسته یی کشورمان با 1+5 به حساس ترین نقطه ی خود رسیده است تاکید کردند و همزمان یادداشت هایی را در همین زمینه منتشر کردند.
در این میان برخی روزنامه ها سخنان روز گذشته ی «حسن روحانی» رییس جمهوری در جمع راهپیمایان 22 بهمن درباره ی اهمیت حمایت از مذاکره کنندگان را در عنوان های خبری خود برجسته کردند.
«22 بهمنی با شکوه تر» عنوان گزارش خبری روزنامه ی «آرمان» در ارتباط با راهپیمایی روز گذشته بود که در آن آمده است: بار دیگر صدای ملت از خیابان های سراسر کشور به گوش می رسد. تنها برای دیدن و درک برق شادی در چشمان مردم کافی است از خانه خارج شد و چند قدمی در میان جمعیت راه رفت. زمانی که مردم خطه جنگ و از خودگذشتگی بی توجه به غبار و طوفانی که می تواند سلامت تن را درنوردد با ماسک خود را به خیابان می رسانند تا سرود استقلال بخوانند و باهم بودن و یکپارچگی را فریاد بزنند، تنها می توان سر تعظیم در برابر چنین ملتی بزرگ فرود آورد.
آرمان در ادامه، 22 بهمن امسال را با رنگ و بوی مذاکرات توصیف کرد و نوشت: شاید راهپیمایی امسال را در یک مورد بتوان متفاوت تر از گذشته دانست و آن حضور پلاکاردها و شعارهایی در حمایت از تیم مذاکره کننده هسته ای و البته دستاوردهای هسته ای است. درحقیقت درحالی که طرفین مذاکره سخت مشغول چانه زنی هستند و بر اساس برخی اظهارنظرها مراحل پایانی را طی می کنند راهپیمایی 22 بهمن امسال رنگ مذاکرات به خود گرفت که البته این مسئله در پایتخت بیشتر به چشم آمد.
«ایستادگی مردم در برابر تفرقه انگیزان» هم عنوان یادداشتی در همین روزنامه به قلم «محمدرضا خباز» معاون امور تقنینی و پارلمانی رییس جمهوری، درباره ی راهپیمایی 22 بهمن روز گذشته است که در آن آمده است: از آنجایی که انقلاب اسلامی یک انقلاب کاملاً مردمی و درنتیجه حضور و مبارزات آنها در 36 سال پیش بود و اگر آن روز مردم به صحنه نمی آمدند انقلاب به پیروزی نمی رسید هنوز این انقلاب مدیون مردم است و همچنان ملت برای ماندگاری اش به صحنه می آیند.
در ادامه آمده است: اگرچه عده ای از چند ماه پیش خط ونشان می کشیدند که در 22 بهمن با رقبای سیاسی خود تسویه حساب خواهند کرد و به اصطلاح خودشان را آماده کرده بودند اما سیل جمعیت و آگاهی فوق العاده مردم اجازه چنین استفاده ای را به سوءاستفاده کنندگان نداد.
«پشتیبانی هسته ای ملت» هم عنوان خبری روزنامه ی «اعتماد» در بازتاب جشن ملی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بود. این روزنامه حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز گذشته را در دفاع از مذاکره کنندگان هسته یی کشورمان توصیف کرد و نوشت: زیر باران و این هوای زمستانی به خیابان ها آمدند و کیلومترها پیاده روی کردند تا دست دولتمردان شان در صحنه بین المللی پر باشد. فارغ از گرایش های سیاسی، بی توجه به دعواهای حزبی که شاید در ٣٦٤ روز دیگر سال پیگیری شود دیروز ایرانی ها یک هدف داشتند و آن هم نمایش استقامت و وحدت شان بود. رییس جمهورشان از آنان دعوت کرده بود که در این جشن ملی حضور پیدا کنند و آنان نیز دعوت او را لبیک گفته بودند.
روزنامه ی «شرق» نیز در بازتاب راهپیمایی 22 بهمن امسال سخنان روحانی درباره ی لزوم همکاری با تیم هسته یی کشور را برجسته کرد و در عنوان خبری خود در این ارتباط به نقل از رییس جمهوری نوشت: «خیانت پشت جبهه، بدترین خیانت است/ تنها دشمنان ملت ایران مخالف مذاکره هستند»
شرق همچنین سرمقاله ی خود با عنوان «راهپیمایی حمایت از تیم هسته ای» را به این موضوع اختصاص داد و در آن نوشت: ١٢سال پس از آغاز مذاکرات نفس گیر هسته ای، در شرایطی قرار گرفته ایم که شاهد اجماع ملی و اجماع نخبگان در راهبردها و روش های برون رفت از پرونده هسته ای هستیم.
به نوشته ی شرق، روز گذشته شاهد راهپیمایی میلیونی مردم در سالگرد انقلاب اسلامی بودیم. این همان مردمی هستند که در سخت ترین شرایط دوران جنگ و زیر موشک باران رژیم بعث عراق، هرگز پشت رزمندگان را خالی نکردند و روز گذشته نیز بی توجه به برخی پوستر ها و جملات غرض ورزانه، در حمایت از دولت و نظام به صحنه آمدند. کافی بود که فردی منصف به میان مردم رفته و از نظرات آنان در مورد مسایل کلان کشور به ویژه کارزار دیپلماتیک هسته ای پرس و جو کند. اگرچه شاید این کار توسط همان عده ای که بر طبل تهی شعارها می کوبند انجام شده، اما بیان آن به سود اغراض آنها نیست؛ شاهد مثال آن نظرسنجی هایی است که رییس دستگاه دیپلماسی را از موفق ترین وزرای دولت از نظر مردم نشان می دهد.
شرق همچنین در یادداشت ستون «حرف اول» خود با عنوان «مواهب حضور» با اشاره به حضور گسترده ی مردمی در راهپیمایی روز گذشته، این حضور را مهم تلقی کرد و نوشت: حضور در راهپیمایی های عمومی را نیز باید فارغ از برخی تصویرهای وحدت شکن و القا کننده منافع باندی دید که ممکن است با چاشنی بی انصافی هم همراه شده باشد. همراهی حداکثری مردم در بزنگاه هایی که اقتدار ملی در سطح جهانی را تقویت می کند، تنهاوتنها به سود منافع ملی است. اینکه گفته شود «حضورمان را مصادره می کنند»، حداقل برای نگارنده قابل درک نیست.
روزنامه ی «ایران» نیز در عنوان خبری برای بازتاب راهپیمایی 22 بهمن امسال سخنان روحانی درباره ی اهمیت حمایت از مذاکره کنندگان را برجسته کرد و به نقل از او نوشت: «دنبال توافقی برای تامین منافع ملت ایران هستیم/خیانت پشت جبهه دیپلماسی بالاترین خیانت است»
روزنامه ی «شهروند» هم در عنوان خبری در همین ارتباط، سخنان رییس جمهوری درباره ی مذاکرات را برجسته کرد و به نقل از وی نوشت: «فقط صهیونیست ها مخالف مذاکرات هسته ای هستند»
«حضور مقتدرانه» هم عنوان خبری نخست روزنامه ی «جام جم» بود که با عکسی بزرگ از جمعیت حاضر در مراسم 22 بهمن ماه امسال همراه بود.
«تاکید ملت بزرگ ایران بر عزت استقلال و اقتدار ملی» هم عنوان خبری نخست روزنامه ی «اطلاعات» در این زمینه بود.
اطلاعات در یادداشتی با عنوان «شکرانه وفاداری» نوشت: این حماسة حضور دیدنی بود. حضور یک تکلیف بود. باید می آمدیم، تا آنها که دل به تفرقة ما بسته اند تا ترکه های سخت تر بر تنِ خیس ما به هزار ظلم و جور و ستم بزنند دست از سودای خام خویش بردارند. این مردم خوب نیز می دانستند. شاید با صدها درد در دل و هزاران گلایه از سختی ها و دشواری ها و ناملایمات. اما می دانستند و می دانند که اینجا نه جای گلایه است و نه امروز وقت آن.
این روزنامه، ملت ایران را ملتی توصیف کرد که حساب جفای چند دولتمرد و کارگزار و بی وفایی و کوتاهی و غفلت و گمراهی و دنیازدگی فلان و بهمان را به پای نظام و رهبری و ولایت نمی نویسد و معنای وفا را درک می کند.
به نوشته ی اطلاعات، این وفا و وفاداری نعمت بزرگی است که خداوند به این کشور و انقلاب ارزانی داشته است. ما باید شرمسار این همه وفاداری باشیم و ذره ای از خدمت به این مردم خوب کوتاهی نورزیم. شکرانه این وفا و ایستادگی و صبوری خدمت مدام به آنان (ملت ایران) و پرهیز از هرگونه کوتاهی و کم کاری و غفلت است.
«جشن فراجناح» نیز عنوان گزارش خبری روزنامه ی «فرهیختگان» در این زمینه است که در آن به برخی اقدام های صورت گرفته از سوی گروهی که به دلواپسان معروف شده اند، در مراسم روز گذشته ی 22 بهمن ماه اشاره شده و آمده است: برخی با توزیع پلاکاردهایی که روی آنها شعارهای هدف دار نوشته شده بود تلاش کردند نگرانی دلواپسان را در سطح وسیع به عنوان نگرانی و دغدغه مردم مطرح کنند. در این میان توزیع انبوه پلاکاردهای مزین به عکس امام(ره) و مقام معظم رهبری که زیر آن نوشته شده بود، «توافقات ننگین مایه ذلت ماست»، از سوی یک نهاد وابسته به شهرداری تهران، بیشتر از سایر اقدامات تعجب برانگیز بود.
«موج غیرت» هم عنوان خبر نخست روزنامه ی «خراسان» درباره ی راهپیمایی 22 بهمن امسال بود.
خراسان همچنین «یادداشت روز» خود با عنوان «با انقلاب می مانیم؟» را هم به راهپیمایی روز گذشته اختصاص داد و در آن نوشت: همیشه روزها و شرایط سخت، نقاط عطف تاریخ شده اند. مردمی که دیروز به خیابان ها آمده بودند همه شان هم مشکلات اقتصادی را درک کرده و می کنند و هم اگر سرصحبت با آن ها بازکنیم، از یک سری از فشارها و رفتارها ناراضی اند اما می دانند که شرایط امروز و ایستادگی مقابل زیاده خواهی های غرب، به خصوص در جریان مذاکرات هسته ای، به مثابه بیدار ماندن در شب قدر است و ماندن شان پای استقلال کشور، سرنوشت انقلاب را رقم می زند. به همین خاطر در سخت ترین شرایط اقتصادی و فشارهای سیاسی به کشور پس از انقلاب اسلامی، مردم نشان دادند که پای هزینه استقلال، امنیت و عزت خود ایستاده اند.
«ضربه متقابل ملت» هم عنوان نخست روزنامه ی «جوان» بود که در آن در توصیف راهپیمایی دیروز آمده است: امسال راهپیمایی از منظری دیگر اهمیت یافته بود و آن فشارهای بیش از پیش نظام سلطه بر ملت ایران در مسیر مذاکره برای وادارسازی به پذیرش زیاده خواهی های غرب بود؛ مذاکراتی که از یک سال و نیم پیش از سر گرفته شده و امید طرف غربی آن بود که فشار جنگ اقتصادی علیه جمهوری اسلامی ایران، مسیر تحمیل خواسته هایش را هموار سازد.
«ملت آرزوهای آمریکا را لگدمال کرد» هم عنوان نخست خبری روزنامه ی «کیهان» ویژه ی راهپیمایی روز گذشته بود.
«این هم رفراندوم!» نیز عنوان «یادداشت روز» روزنامه ی «کیهان» به قلم «حسین شریعتمداری» مدیر مسوول این روزنامه بود که در آن، در تحلیل نتایج راهپیمایی روز گذشته آمده است: اکنون می توان به وضوح و بدون کمترین ابهامی نتیجه گرفت که؛حتی اگر رسانه های غربی و عبری و عربی هم واقعیت حماسه بزرگ دیروز و خواسته ها و مطالبات صریحا اعلام شده مردم را برای افکارعمومی ملت های خود سانسور کنند، مقامات سیاست ساز آمریکا و متحدانش به یقین پیام دیروز ملت را دریافت کرده و از این واقعیت غیرقابل انکار باخبر شده اند که مردم ایران یکپارچه و یکصدا در مقابل زورگویی ها و باج خواهی های آنان ایستاده و خواهند ایستاد. این واقعیت بایستی از سوی مسئولان محترم کشورمان در هر سطح و جایگاهی که هستند مورد توجه قرار گرفته و عملیاتی شود و از موضع برتر در مقابل حریف ظاهر و حاضر شوند.
روزنامه ی «سیاست روز» هم عنوان اصلی صفحه ی نخست خود را به راهپیمایی 22 بهمن اختصاص داد و این راهپیمایی را روز «عزت ملی» توصیف کرد.

*** گمانه زنی های هسته یی
«باراک اوباما» رییس جمهوری آمریکا روز دوشنبه ٢٠بهمن، در کنفرانسی مطبوعاتی پس از دیدار با صدراعظم آلمان در کاخ سفید گفت: ما هم اکنون می دانیم که در مذاکرات هسته یی با ایران، مسایل دیگر فنی نیستند. مساله هم اکنون این است که آیا ایران اراده سیاسی و تمایل به دستیابی به توافق هسته یی را دارد یا خیر؟ اوباما افزود: نیازی به تمدید مذاکرات هسته یی با ایران نیست و تهران باید الان تصمیم بگیرد.
این اظهارات واکنش مقام های داخلی را به دنبال داشته است.
«مرضیه افخم» سخنگوی وزارت امور خارجه ی کشورمان در خصوص اظهارات اخیر رییس جمهوری آمریکا اظهار داشت: ایران با توجه به ماهیت صلح آمیز برنامه هسته یی خود، با رویکرد تعامل سازنده وارد مذاکرات هستهیی شده است تا به این بحران ساختگی پایان دهد.
همزمان با اظهارنظرهای اخیر مقام های آمریکایی و ایرانی درباره ی موضوع هسته یی کشورمان، بازار گمانه زنی ها در خصوص رویکرد دو طرف و نتیجه ی احتمالی مذاکرات داغ شده است.
روزنامه ی آرمان امروز در یادداشتی با عنوان «ظریف و دیپلماسی حضور» با اشاره به حضور فعالانه ی وزیر خارجه ی کشورمان در اجلاس امنیتی مونیخ و بیان دیدگاه ها و مواضع سیاست خارجی کشور در این اجلاس درباره ی مذاکرات هسته یی نوشت: مطالبی که دکتر ظریف در اجلاس امنیتی مونیخ ایراد کرد را نباید به عنوان مطالبی جدید و با لحنی جدید از سوی وزیر امور خارجه کشور تفسیر نمود بلکه استنباط و تحلیل بر این است که وی همان رویه ای را که در طول این 18ماه گذشته داشته است را در آنجا نیز پی گرفته و در مونیخ بر همان سیاق و به همان سبک صحبت کرده است.
آرمان افزود: اما این نیز طبیعی است که به هر حال هر چه مذاکرات به مراحل سخت تر خود یا همان جزئیات نزدیک تر می شود اختلاف نظرها تا حدی بروز بیشتری پیدا می کنند یا حداقل باید گفت که رسیدن به توافق درخصوص جزئیات تا حدی مشکل تر و دشوارتر است و نیازمند چانه زنی های بیشتر از سوی دو طرف است. به همین دلیل مطالب دکتر ظریف در اجلاس مونیخ را باید در این سیاق دید، نه این که موضع تهدید یا تغییر در مواضع قبلی.
در مقابل روزنامه ی جوان در مطلبی با عنوان «خزان مذاکرات در بهار 94 هم شکوفا نمی شود» چشم انداز توافقنامه ی هسته یی را مبهم توصیف کرد و نوشت: مبالغه نیست اگر بگوییم آینده مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 مبهم و غیرقابل پیش بینی است. مذاکراتی که طی یک سال و نیم اخیر سبک و سیاقی تازه به خود گرفت و از همان نخستین روزهایش دو طرف درگیر، رسیدن به یک توافق نهایی و جامع را قریب الوقوع عنوان می کردند و با خوش بینی پایان تنش های چندساله در این حوزه را نوید می دادند.
به نوشته ی این روزنامه، حال امروز پس از برگزاری دهها جلسه در شهرهای مختلف دنیا با حضور وزاری خارجه، معاون آنها و همچنین کارشناسان، ایران و شش کشور مقابل هنوز هیچ نتیجه مشخص و ملموسی از مذاکرات به دست نیامده و همچنان همه چیز به روزها و هفته های پیش رو موکول می شود.

*** دولت و تشکیل ستاد مبارزه به بحران ریزگردها
با افزایش بی سابقه ی ریزگردها در هوای استان خوزستان و اوج گیری بحران آلودگی هوا در این استان که بی تردید زندگی و سلامت ساکنان شهرهای مختلف آن را با تهدید روبرو ساخته است، به دستور رییس جمهوری، ستاد ویژه ی رفع بحران آلودگی هوای خوزستان در دولت تشکیل شده است.
کارگروه رفع آلودگی هوا در دولت به ریاست «معصومه ابتکار» رییس سازمان محیط زیست و حضور عده یی از وزیران تشکیل شده است و «اسحاق جهانگیری» معاون اول رییس جمهوری هم بر روند اقدام ها نظارت دارد.
این در حالی است که به گفته ی «کوروش بهادری» مدیرکل هواشناسی استان خوزستان دیروز، بر اثر وزش باد شدید با سرعت بیش از 60 کیلومتر و بروز مجدد پدیده گرد و غبار، شعاع دید در اهواز به 100 متر کاهش یافت.
در همین چارچوب امروز روزنامه ی ایران در ستون «اول دفتر» خود یادداشتی را با عنوان «جعبه سیاه ریزگردها» منتشر کرد که در آن با اشاره به این مطلب که آلودگی هوا در استان خوزستان به محملی برای مانور عده یی علیه دولت تبدیل شده، آمده است: فرقی نمی کند آلودگی هوا باشد یا ریزگردها؛ هدف تضعیف رقیب است و اگر ریزگردها هم بتوانند به این موضوع کمک کنند چه بهتر؛ این متأسفانه تفکر و منش رفتاری بخشی از مخالفان دولت است که در روزهای اخیر و در شرایطی که میلیون ها نفر در استان های غربی کشور و بویژه شهرهای استان خوزستان با مشکلات فراوان ناشی از گرد و خاک و ریزگردها مواجه اند سعی دارند از این نمد برای خود کلاهی بدوزند. با ساده سازی مسأله و بحران فعلی، ریزگردها را به پدیده ای یک شبه تقلیل داده اند که با چند دستور حکومتی و از بالا به پایین قابل حل بود و نشده است.
به نوشته ی ایران، این مخالفان گویی نمی دانند یا نمی خواهند که بدانند پدیده ریزگردها سابقه ای 10 ساله در استان خوزستان دارد، عوامل متعدد داخلی و خارجی در وقوع آن دخالت دارد که سوای از خشکسالی و منشأ خارجی، سوء مدیریت های گذشته از جمله خشک کردن هورالعظیم در دولت قبل و بی توجهی به حقابه تالاب ها را نباید نادیده گرفت.
در این میان روزنامه ی شهروند در گزارشی از درمان رایگان بیماران تنفسی اهواز با تداوم پدیده ی گرد و غبار و آلودگی هوا در شهرهای مختلف خوزستان خبر داد و نوشت: تداوم گرد و غبار و هوای آلوده در اهواز و دیگر شهرهای جنوب غربی کشور شرایطی بحرانی را در این منطقه ایجاد کرده است. دیروز اکثر شهرهای خوزستان از جمله اهواز، آبادان، خرمشهر، بندرماهشهر، دزفول و اندیمشک با پدیده گرد و غبار گسترده و کاهش دید مواجه شدند. خبرگزاری ها به نقل از خبرنگاران محلی، وضع طوفان و گرد و غبار در شهرهایی مثل اهواز و ایلام را شدید توصیف کرده اند.

*** تحلیل ها از پایان جشنواره ی فیلم فجر
سی و سومین جشنواره ی فیلم فجر، شب گذشته همزمان با 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی با معرفی برگزیدگان در بخش های مختلف این جشنواره پایان یافت.
در مراسم اختتامیه ی این جشنواره سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد به «سعید آقاخانی» اهدا شد. هیات داوران جشنواره، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را به «بـاران کـوثـری» برای فیلم «کوچه بی نام» اهدا کرد. سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی به «ابوالحسن داوودی» کـارگردان فیلم «رخ دیوانه» اهدا شد. سیمرغ بلورین بهترین فیلم نیز به «رخ دیوانه» . بهترین فیلمنامه به «دوران عاشقی» رسید.
روزنامه ها ضمن بازتاب خبری مراسم اختتامیه ی سی و سومین جشنواره فیلم فجر، نگاه هایی را در این ارتباط مطرح کردند.
روزنامه ی آرمان در عنوان خبری مربوط به پایان جشنواره ی فیلم فجر امسال اهدای سیمرغ بلورین نقش اول زن به باران کوثری را برجسته کرد و نوشت: «سیمرغ در دستان باران کوثری»
آرمان در متن این گزارش با اشاره به اینکه داوران جشنواره سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را به بـاران کـوثـری برای فیلم «کوچه بی نام» اهدا کردند، نوشت: رخشان بنی اعتماد (مادر باران کوثری) و کارگردان سینمای ایران هم هیات داوران را در اهدای این جایزه همراهی می کرد.
روزنامه ی شرق هم در مطلب با عنوان «هت تریک رُخ دیوانه در جشنواره» با اشاره به برندگان سیمرغ، نوشت: اگر کف و سوت زدن های حاضران را در میانه صحبت های وزیر ارشاد «حاشیه» ندانیم؛ دیشب نه کسی دلواپس شد، نه عصبانی؛ نه کارگردانی فیلمش را کنار کشید، نه تهدیدی در کار بود. جشنواره سی و سوم یکی از ضعیف ترین دوره های خود را پشت سر گذاشت و حتی دبیرش اعتراف کرد در قد و قامت سینمای ایران نبوده.
روزنامه ی جوان هم در گزارشی، سی و سومین جشنواره فیلم فجر را به نوعی عقبگرد سینمای ایران دانست و نوشت: فیلمسازان با نمایش دغدغه های شخصی سینمای ایران را 40سال عقب بردند.
جوان افزود: با پایان یافتن جشنواره زمان خوبی برای یک فلاش بک سینمایی برای مرور فجر 33 به وجود آمده است. اینک بسیاری را عقیده بر این است که فیلمسازان جشنواره 33 با پرداختن به موضوعاتی مثل خیانت یا برخی دغدغه های شخصی خود سینمای ایران را 40سال به عقب بردند! 40سال پیش هم سینماگر ما فقط می توانست فیلم مبتذل بسازد؟!
*گروه پژوهش و تحلیل خبری
پژوهشم**9282**2054



23/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 6]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن