تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 18 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذير...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851609169




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علائم ابتلا به ایدز در دهان


واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:
اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت



ایدز, علائم ایدز, بیماری ایدز
علائم ابتلا به ایدز در دهان
بيماري ايدز سه مرحله دارد؛ مرحله اول زماني است که ويروس وارد بدن مي ‏شود، فرد را مبتلا مي‏ کند و عفونت حادي نشان مي‏ دهد. پس از مدتی بيماري وارد مرحله نهفتگي مي ‏شود. در مرحله نهفتگي بيمار يا حتي جامعه پزشکي از وجود ويروس در بدن خبر ندارند. اين دوره، «دوره انتقال» نام دارد و اگر بيمار بتواند علائم هشداردهنده بيماري خود را جدي بگيرد و به پزشک مراجعه کند، با آزمايش‏هايي که درخواست مي‌شود، بيماري شناسايي مي‏شود و تحت‌درمان قرار مي ‏گيرد. خوشبختانه درمان‏هايی که امروزه براي بيماران مبتلا به ايدز وجود دارد، مي‏ تواند ساليان سال بيمار را زنده و سالم نگه‌دارد.» دکتر منصوريان، دندان‌پزشک و متخصص بيماري‏هاي دهان و فک و صورت مطالبی را درباره علائم هشداردهنده دهاني بيماري ايدز مي‏ گويد.   با ديدن چه علائمي در دهان بايد به اچ‌آي‌وي/ ايدز شک کرد؟
همانطور که مي‏ دانيد بيماري ايدز سيستم ايمني بدن را هدف قرار مي‌دهد و آن را تضعيف مي‏ کند. در واقع وقتي ويروس ايدز وارد بدن مي‏ شود به سلول‏هايي که مسئول دفاع بدن هستند حمله مي‏ کند و آنها را از بين مي‏ برد. در نتيجه بدن به‌تدريج در برابر عوامل بيماري‏زا ضعيف مي ‏شود و علائم بيماري در فرد بروز مي‌کند. در دهان هم اين اتفاق مي ‏افتد. هر چند ممکن است با از بين رفتن تعدادي از سلول‏هاي دفاعي، بدن هيچ واکنش خاصي نشان ندهد و بيمار هم متوجه ابتلا به عفونت نباشد، اما وقتي تعداد بيشتري از سلول‏هاي دفاعي از بين مي‏ روند، برخي علائم در بدن ظاهر مي‏ شوند که ممکن است بسيار مشکوک و مبهم باشند.   البته علامت‏‏هايي هم در دهان بروز مي‏ کنند. يکي از اين علائم ظاهر شدن آفت‏هاست. البته آفت بيماري شايعي است و بسياري از افراد در اثر استرس‏هاي روزانه به آن مبتلا مي‌شوند اما وقتي آفت متعدد و چند بار در دهان ايجاد شود و دوره‏ هاي آن 6-5 يا 7 بار در ماه تکرار شود، اعمال فيزيولوژيک فرد را تحت‌تاثير قرار دهد و با هيچ روشي نتوان آن را کنترل کرد، مي ‏تواند علامت هشداردهنده بيماري ايدز باشد. در اين صورت دندان‌پزشک بيمار را براي انجام برخي آزمايش‏هاي تکميلي ارجاع خواهد داد تا علت بروز آفت‏هاي متعدد و مکرر پيدا شود.   علت‏‏هاي متعددي باعث بروز اين مشکل مي ‏شود که يکي از آنها نقص سيستم ايمني بدن است. توجه داشته باشيد که از لحاظ ظاهري آفت‏هاي ناشي از نقص سيستم ايمني کاملا شبيه آفت‏‏هاي معمولي هستند. تنها تفاوتشان مدت زمان طولاني بروزشان است که با هيچ روشي هم درمان نمي‏ شوند در حالي که آفت‏هاي معمولي بعد از چند روز کاملا از بين مي ‏روند.
به جز آفت چه علائم ديگري وجود دارد؟
در اثر کاهش مقاومت سيستم دفاعي بدن ممکن است بيماري‏هاي قارچي در دهان ايجاد شوند. البته اين بيماري هم نسبتا شايع است و افراد زيادي به‌خصوص کساني که دندان مصنوعي دارند، افرادي که به هر دليلي سيستم ايمني بدنشان ضعيف شده است، افرادي که داروهاي مختلفي مصرف مي‏ کنند و... به آن مبتلا مي‏ شوند اما اگر بيماري قارچي يا کانديديازيس مدت زمان طولاني در دهان بيمار باقي بماند و درمان‏هاي ضدقارچ مفيد نباشند، دندان‌پزشک يا پزشک بايد به بيماري‏هايي که مي‏ تواند سيستم ايمني بدن را ضعيف کند، شک کند و درخواست آزمايش‏هاي تکميلي‏ بدهد يا بيمار را به مراکز تخصصي‏تر ارجاع دهد بنابراين به همه مردم توصيه مي‏کنم در صورتي که در دهانشان ضايعات قرمز يا سفيدرنگي مشاهده کردند که با سوزش يا بدمزه شدن دهان همراه بود و مدت زمان زيادي طول کشيد و درمان نشد، حتما براي بررسي علت به دندان‌پزشک مراجعه کنند.   آيا تبخال هم مي‏ تواند يک علامت هشدار دهنده باشد؟
تبخال هم يک بيماري ويروسي است اما انواع مختلف و خاصي دارد. نوعي از تبخال داخل دهان ايجاد مي‏ شود و لثه را درگير مي‏ کند و باعث قرمزي و درد لثه مي‏ شود. نوع ديگري از تبخال که به آن نوع عودکننده مي‌گويند هم روي لب ايجاد مي‏ شود و بسياري از افراد به آن مبتلا مي ‏شوند. اين تبخال‏ها معمولا خيلي مهم نيستند و پس از مدت کوتاهي از بين مي‏روند اما اگر تبخال داخل دهاني‌اي که با هيچ داروي ضدويروسي کنترل نشود، مدت زمان طولاني در دهان بماند و بيمار مکرر به آن مبتلا شود، مي‌تواند نشانه اين باشد که سيستم ايمني بدن دچار مشکل شده است و پزشک بايد با آزمايش‏هايي بررسي کند که آيا اين مشکل از نقص سيستم ايمني ناشي از بيماري‏هاست يا تهاجم ويروس اچ‌آي‌وي.
خونريزي از لثه ‏ها چطور؟
بيماري‏های لثه هم مي‌توانند هشداردهنده باشند ولي برخي بيماري‏های لثه بسيار شايع‌اند و حدود 70 تا 80 درصد افراد جامعه به دليل رعايت نکردن بهداشت و... به آنها مبتلا هستند؛ مثل خونريزي لثه‏ ها هنگام مسواک زدن، اما وقتي در سنين خاصي دندان‏هاي فرد به طورکلي يا در حد چند دندان همزمان با هم لق ‏شوند، لثه‏ ها بي‏ جهت و مکرر خونريزي ‏کنند يا قرمز باشند، بايد اين موضوع را جدي گرفت و به دندان‌پزشک مراجعه کرد.
علائم حتمي بيماري ايدز در دهان کدام‏ها هستند؟
با سرکوب سيستم ايمني، علائم به‌تدريج در سرتاسر بدن ظاهر مي‏ شوند که دهان هم يکي از آنهاست. در اين مرحله ضايعات سفيدرنگي در کناره ‏هاي دوطرف زبان به‌وجود مي ‏آيد. اين ضايعات ارتباط بيشتري با بيماري ايدز دارند اما مي ‏توانند به دلايل ديگري هم ايجاد شوند بنابراين نمي ‏توان قبل از مشاهده نتيجه آزمايش به طور قطع گفت وجود اين ضايعات حتما دليل ابتلا به بيماري ايدز است.
منبع : salamatnews.com
 مرتبط با سلامت تغذیه و ایدز (HIV) اقدامات لازم در صورت مواجه با ویروس ایدز ایدز و تغذیه با شیر مادر چه زمانی بعد از رفتار خطرناک بایستی آزمایش اچ. آی. وی. داد؟





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن