واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: قرچک شهرستانی فاقد بیمارستان تهران- ایرنا - گرچه دو سال از ارتقای شهر قرچک به شهرستان می گذرد اما نبود زیرساخت های لازم در این شهر بخصوص فقدان بیمارستان، معضل درمان ساکنین این شهرستان 300 هزار نفری را پیچیده تر کرده است.
به گزارش ایرنا، قرچک شهرستانی در جنوب شرق استان تهران است که از یک بخش مرکزی، دهستان «ولی آباد» و دهستان «قشلاقی جیتو» تشکیل شده است، این شهرستان در سال 1320 تنها 167 نفر جمعیت داشت که به علت ظرفیت مهاجرپذیری فراوان، رشد جمعیت بالایی را تجربه کرد و در سال 1355 به شهر تبدیل شد.
قرچک پیش از این یکی از توابع شهرستان ورامین بود که در آذرماه سال 1391 با تصمیم هیات دولت به شهرستان ارتقا یافته و مستقل شد، ارزانی مسکن نسبت به دیگر مناطق استان و کوتاهی مسافت برای رسیدن به تهران موجب جذب حدود یک سوم از سرریز جمعیت پایتخت به این منطقه شده است.
نکته قابل توجه اینکه این شهرستان با وجود داشتن ویژگی های فوق از فقدان یک بیمارستان رنج می برد و این در حالی است که به گفته «محمد آقاجانی» معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متوسط وجود تخت های بیمارستانی دولتی در کشور به ازای هر یکهزار نفر، یک تخت است.
نبود تخت بیمارستانی در قرچک نکته ای است که در بازدید ماه گذشته وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از این شهرستان مورد توجه قرار گرفت، «سید حسن قاضی زاده هاشمی» در این بازدید از تخصیص اعتبار مورد نیاز برای تکمیل و بهره برداری تنها بیمارستان دولتی این شهرستان که ساخت آن از سال 90 آغاز شده در دو سال آینده خبر داد.
استاندار تهران نیز پیش از این با انتقاد از نبود حتی یک بیمارستان در قرچک، از تلاش برای تسریع ساخت بیمارستان 64 تخت خوابی دولتی این شهر خبر داده بود.
علاوه بر بیمارستان دولتی در حال ساخت قرچک، «شرکت حیان طب زیبا» که در تارنمای آن عنوان سهامی خاص ذکر شده از اواخر سال 92 ساخت بیمارستان خصوصی «حیان» با ظرفیت 200 تخت خواب را در قرچک کلید زده است.
مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت حیان طب زیبا روز پنج شنبه در گفت وگو با ایرنا به تشریح جزییات ساخت این بیمارستان پرداخت و گفت: پروانه ساخت بیمارستان حیان در سال 1392 صادر شده که امید است تا پایان سال 1396 به بهره برداری برسد.
«غلامحسن آذری شاذ» با بیان اینکه طراحی بیمارستان حیان به نحوی انجام شده که امکان افزایش ظرفیت آن به 300 تخت خواب وجود دارد، افزود: زیر بنای ساختمان اصلی بیمارستان دوهزار و 761 مترمربع است که از دو بخش عمومی و جراحی قلب باز شامل واحدهای آنژیوگرافی، توانبخشی و اتاق جراحی تشکیل خواهد شد.
آذری شاذ با اشاره به کمبود شدید این شهرستان در حوزه تخت های مراقبت ویژه، تصریح کرد: 60 تخت این بیمارستان به بخش مراقبت های ویژه اختصاص یافته که شامل واحدهای ان آی سی یو (NICU)، اس آی سی یو (SICU) و سی سی یو (CCU) و ... خواهد بود.
مدیرعامل شرکت سازنده بیمارستان خصوصی شهرستان قرچک افزود: این بیمارستان از انواع پاراکلینیک و پلی کلینیک های درمانی، آزمایشگاه ها، بخش ام آر آی (MRI)، پزشکی هسته ای و سی تی اسکن برخوردار خواهد بود به نحوی که در صورت حضور بیمار در این مرکز درمانی، برای انجام درمان های موازی نیاز به خروج وی از بیمارستان نباشد.
وی با اشاره به روند اجرایی ساخت بیمارستان، گفت: تاکنون پی ریزی ساختمان اصلی ریخته و ستون ها زده شده و آماده سازی برای زدن سقف در حال انجام است.
آذری شاذ همچنین از ساخت یک ساختمان جانبی در کنار مرکز اصلی بیمارستان به منظور جانمایی رستوران، برخی درمانگاه ها و همچنین اسکان همراهان بیماران بستری خبر داد.
امید است با تلاش مسوولان شهری و استانی، هرچه زودتر تخصیص اعتبار برای تکمیل بیمارستان دولتی قرچک انجام شده تا پیش از بهره برداری از بیمارستان خصوصی حیان که قرار است تا سه سال دیگر تکمیل شود، شهروندان این شهرستان از وجود یک بیمارستان دولتی که حداقل نیاز این شهر را برطرف خواهد کرد، بهره مند شوند.
تهرام**2079/ 1625/1724
23/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 222]