محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843206289
نحوه شکلگیری فساد در صندوقهای بیمهای |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نحوه شکلگیری فساد در صندوقهای بیمهای
در دولتهای نهم و دهم پس از ادغام وزارت رفاه و تامیناجتماعی در وزارت کار نگرشی در وزارتخانه بهاصطلاح جدیدالتاسیس حاکم شد که نحوه اداره صندوقهای بیمهای را از شرکتی به ریاستی سوق داد و تقریبا هیاتمدیرهها را در حاشیه قرار دادند و از منظر وزارت متبوع هیاتمدیرههایی مقبول بوده که بسترساز دستورات مقامات ذیربط به مدیرعامل صندوقها جهت اجرا باشد و بسیاری از تخلفاتی که در سازمان تامیناجتماعی در زمان مرتضوی انجام گرفته بسترساز آن هیاتمدیره سازمان بوده و آنهایی که ناسازگار بودند بهتدریج کنار گذاشته شدند.
کد خبر: ۴۷۴۷۶۷
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۴ - 12 February 2015
مبارزه با فساد با اشکال مختلف آن همواره پس از شکلگیری دولتها یکی از دغدغههای حاکمان بوده است. پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و فسادهای گستردهای که از دوران پهلوی برجا مانده بود، معماران اولیه انقلاب اسلامی بر آن شدند که به هنگام تدوین قانون اساسی، بهعنوان مهمترین سند بالادستی بهمنظور حاکمیت الهی در جامعه، وظایفی را برای دولتهای جمهوریاسلامی مشخص کنند بهطوری که به صراحت آمده است: دولت جمهوریاسلامیایران موظف است برای تحقق حاکمیت الهی در جامعه همه امکانات خود را در زمینههای زیر به کار گیرد: ایجاد محیطی مناسب برای رشد فضایل اخلاقی بر اساس ایمان، تقوا و مبارزه با تمامی مظاهر فساد و تباهی.
به گزارش شرق، بهتدریج با استقرار بیشتر حاکمیت جمهوری اسلامی و تدوین برنامههای بلندمدت و ضرورت توجه بیشتر به سلامت و مبارزه با فساد اداری بار دیگر در سند چشمانداز ١٤٠٤ بهویژگی جامعه ایرانی اشاره میکند: برخورداری از سلامت، رفاه، امنیت غذایی، تامیناجتماعی، فرصتهای برابر، توزیع مناسب درآمد، نهاد مستحکم خانواده بهدور از فقر، فساد، تبعیض و بهرهمندی از محیطزیست مطلوب را بخشی از سند چشمانداز در این زمینه میداند.
در همین راستا مقاممعظمرهبری نیز به مناسبتهای مختلف تذکرات لازم را به کارگزاران نظام درخصوص مبارزه با فساد اقتصادی صادر کردهاند و این حساسیت و توجه تا جایی است که مبارزه با فساد و ایجاد توجه به این مساله را در نظام عالی تصمیمگیری به کانون اصلی توجهات بدل میکند تا ایشان در سال١٣٨٠ با صدور فرمان هشتمادهای، مبارزه با مفاسد اقتصادی را به سران سه قوه ابلاغ فرموده و دولتمردان برای اجراییکردن این دستورات در عالیترین سطح و به مسوولیت معاونان اول روسایجمهوری ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل میشود.
اما آنچه که در عمل باوجود اینهمه حساسیتها و تشکیل ستادها در سالهای اخیر رخ داده و متاسفانه ابعاد گستردهتری به خود گرفته، تعمیق و گسترش فساد اقتصادی بوده است و درواقع سلامت اداری نشانه گرفته شده است و امروز شما محفلی را اعم از خانوادگی، سیاسی و اجتماعی پیدا نمیکنید که فسادهای اقتصادی در کشور نقل آن مجالس نباشد.
براساس آخرین گزارشات سازمان شفافیت بینالمللی، به علت گسترش فساد، ایران به پلههای پایینتری سقوط کرده است و آنچه که بسیار نگرانکننده شده، نهادینهشدن این فساد و بهصورت سیستمیعملکردن آن است که ادامه این روند بههیچعنوان در شأن جمهوری اسلامی آنهم با توجه به تاکیداتی که همواره مقاممعظمرهبری و سران قوا برای مبارزه با فساد و ایجاد سلامت اقتصادی دارند نیست.
یکی از کانونهایی که بیتوجهی به آن میتواند منشأ بسیاری از رانتها و فسادها شود، حوزه رفاه و تامیناجتماعی بهویژه نحوه اداره و نظارت بر صندوقهای بیمهای است و گزارش تحقیقوتفحص مجلس اصولگرا از سازمان تامیناجتماعی و بیانضباطیهای شدید مالی صورتگرفته و بسیاری از رویههای غلط و غیرقانونی به یادگار مانده است و هر لحظه باید این احتمال را داد که خدای ناکرده کانون فساد دیگری کشف شده و شایسته نیست دولتی که شعار و برنامهاش تدبیر و عقلانیت و امید است و در سختترین شرایط اقتصادی و تحریم دولت را تحویل گرفته و یکتنه در مقابل این قدرتها درخصوص حلوفصل مسایل هستهای ایستاده است، مشکلات جدیدی به آن اضافه شود. بنابراین بر این اساس و از خیرخواهی و بهمنظور داشتن یک نظام تامیناجتماعی سالم و کارآمد توجه به نکات ذیل از سوی نظام عالی تصمیمگیری کشور اجتنابناپذیر است.
١ـ چارچوب کلی قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامیناجتماعی باوجود دستکاریهایی که توسط مجلس بهمنظور وادارکردن دولت گذشته به اجرای آن صورت گرفته است هنوز قابلیت آن را دارد که در قالب یکحکمرانی خوب بتوان در قالب نظارت و شفافسازی، دخالت شرکای اجتماعی و پایداری منابع مالی بر صندوقهای بیمه در کنار حفظ استقلال اداری، مالی و حقوقی آنها را اداره کرد. متاسفانه دولت گذشته و بهویژه وزارت متبوع رویههای غلطی را پایهگذاری کرد که همچنان راهنمای عمل این دولت نیز قرار گرفته است و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بهجای اینکه در چارچوب قانون ساختار، نظارتهای راهبردی داشته باشد و بسترهای لازم را به منظور فعال کردن شورایعالی رفاه و تامیناجتماعی فراهم کند در جزییات و وظایف و اختیارات صندوقها دخالت کرده تا جایی که عملا استقلال بعضی از صندوقها مخدوش شده، بدون آنکه مسوولیتی متوجه مقام دستوردهنده باشد.
٢ـ هیاتامنا عالیترین مرجع رسیدگی به برنامه، بودجه، بررسی حسابها و عملکرد صندوقهای تحت پوشش است و طبق قانون باید انتخاب و پیشنهاد اعضای هیاتمدیره، مدیرعامل و هیات نظارت با آنها باشد. متاسفانه ترکیب فعلی که اکثریت آن برگزیدگان وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی است به علت مسوولیتهای ملی و مشغلههای فراوان وقت کافی و وافی بهاین منظور ندارند و تقریبا دسترسی به اکثر این عزیزان غیرممکن است این تحدید منجر به آن شده که جلسات هیاتامنا هدایت شده و بهلحاظ اینکه دبیرخانه هیاتامنا نیز از استقلال کافی برخوردار نمیباشد و تحت انقیاد وزارت متبوع است تقریبا به جز مدیران عامل ارتباط سایر ارکان با هیاتامنا قطع است و این شایسته چنین نهاد مهم و تاثیرگذاری نیست.
٣ـ هیاتامنا باید بیش از دیگران پاسدار دستورات و مصوبات خود باشد و در چارچوب وظایف و تصمیمات و تقسیم کار اجازه ندهد خارج از اختیارات قانونی به صندوقها، دستوراتی دیکته شود که نتیجه آن تنزل جایگاه هیاتامنا و تشریفات تلقیشده این نهاد باشد و نباید مجموعه هیاتامنا آنچنان در حال انفعال و بیخبری باشند که وقتی بعضی از صندوقهای بیمهای اصرار به اجرای مصوبات هیاتامنا درخصوص نحوه سرمایهگذاریها و حساسیت نسبت به حقوق بیمهشدگان و رعایت اصول محاسبات بیمهای دارند با آنها در خارج از مدارهای اخلاقی رفتار شود.
٤ـ به هنگام تجمیع صندوقهای بیمهای در قالب وزارت رفاه و تامیناجتماعی، یکی از دغدغههای صاحبنظران این حوزه انباشت دههاهزارمیلیاردتومان ثروت و ذخایر این صندوقها در قالب این وزارتخانه بود و همواره این نگرانی وجود داشت که این تجمیع میتواند دوخطر بزرگ برای صندوقها باشد. اول اینکه دولتها بتوانند راحتتر و بیدغدغه به این سرمایهها چشم داشته باشند و دوم اینکه این قدرت و پتانسیل موجب شود که این وزارتخانه از سوی سایر قوا از جمله مجلس شورای اسلامی و نظام اجرایی و سیاسی کشور تحت فشارهایی قرار گیرد که نتیجه غیرکارشناسی آن نوعی توزیع رانت و تقسیم پست و مسوولیتهای هیاتمدیره به افراد معرفیشده باشد که متاسفانه به نحوی حتی در این دولت اتفاق افتاده است، تحمیل خرید صدهامیلیاردتومان از سهام شرکتها وابسته به صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد با قیمتهای دستوری و بالاتر از قیمت تابلو بورس به سازمان تامیناجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر بهمنظور تامین کسری درآمدی این صندوق و با نگاه به فهرست اعضای هیاتمدیره و مدیران عامل شرکتهای تحت پوشش صندوقهای بیمهای بهویژه شستا و سرمایهگذاری صندوقهای بازنشستگی از نمونههای رفتارهای مورد اشاره است.
٤ـ در دولتهای نهم و دهم پس از ادغام وزارت رفاه و تامیناجتماعی در وزارت کار نگرشی در وزارتخانه بهاصطلاح جدیدالتاسیس حاکم شد که نحوه اداره صندوقهای بیمهای را از شرکتی به ریاستی سوق داد و تقریبا هیاتمدیرهها را در حاشیه قرار دادند و از منظر وزارت متبوع هیاتمدیرههایی مقبول بوده که بسترساز دستورات مقامات ذیربط به مدیرعامل صندوقها جهت اجرا باشد و بسیاری از تخلفاتی که در سازمان تامیناجتماعی در زمان مرتضوی انجام گرفته بسترساز آن هیاتمدیره سازمان بوده و آنهایی که ناسازگار بودند بهتدریج کنار گذاشته شدند.
متاسفانه این اندیشه از دولت گذشته با توجه به جذابیتهایی که میتواند داشته باشد، مقبول مقامات مسوول وزارتخانه واقع شده است و تغییرات شتابزده در هیاتمدیره صندوق بیمه روستاییان و عشایر در این قالب است و همین مساله میتواند خدای ناکرده بسترساز نوعی فساد در صندوقهای بیمهای باشد.
٥ـ یکی از زمینههای گسترش فساد، بیتوجهی به اصل پذیرفتهشده تعارض منافع (conflict of interest) در نحوه اداره صندوقهای بیمهای و شرکتهای سرمایه گذاری وابسته به آن است و این به آن معنی است که یک شخص بین منافع شخصی و عمومی و مسوولیتهای چندگانهای که پذیرفته است دچار حیران میشود و اصل بیطرفی و حفظ منافع نهاد شخصی را خدشهدار میکند، اصولی که در دولتهای نهم و دهم بهشدت مورد بیتوجهی قرار گرفت و ادامه این روند باوجود دستورالعمل صادره از سوی وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی مورد بیاعتنایی قرار گرفته است.
درحالحاضر قائممقام و تعدادی از معاونان وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی که مسوولیت تدوین راهبردها و سیاستگذاریهای کلان اقتصادی و نظارت بر اجرای آن را برای صندوقها برعهده دارند، عضو شرکتهای سرمایه گذاری صندوقهای بیمهای هستند و به عبارت دیگر در وظایف اجرا و نظارت تداخل بهوجود آمده و منشأ ایجاد فساد خواهد شد.
چگونه میشود یک صندوق بیمهای را در راستای منافع ذینفعانش اداره کرد در حالی که مدیرعامل این صندوق حداقل در چهار یا پنج شرکت بازرگانی و سرمایهگذاری رقیب هم بهعنوان عضو هیاتمدیره فعالیت دارد و براساس اساسنامه و پیمانی که به امضا رسانده است به هر یک از این شرکتها تعهد داده است که پاسدار منافع آنها باشد.
آیا پذیرفته شده است که تعدادی از اعضای هیاتمدیره صندوقهای بیمهای، عضو هیاتمدیره هلدینگها و شرکتهایی باشند که خود قرار است به عنوان نمایندگان صاحبان سهام بر عملکرد آنها نظارت کنند؟ گرچه مقوله تضاد منافع در دنیای مدرن و در حوزه حقوق و اقتصاد مطرح شده اما همواره تضاد منافع موردتوجه علما و مراجع بزرگی دینی هم بوده است. استاد شهیدمطهری نقل میکنند علامهحلی در قرنهفتم هجری برای اولینبار در تاریخ فقه شیعه معتقد شد که اگر نجاستی در چاه بیفتد برخلاف اجماع سایر مراجع واجب نیست به آن میزان آب از چاه کشیده شود.
از قضا این مساله در چاه خانه علامهحلی اتفاق افتاد و یکنجاستی در چاه افتاد و حراست نظر بدهد علامهحلی خواست دوباره بهصورت مستقل روی این مساله فکر کند، کتابها و مدارک را جلو خودش گذاشت که درباره این مساله قضاوت کند و فتوای واقعی خودش را به دست بیاورد که واقعا این کار واجب است یا واجب نیست، مطالعه کرد و یکدفعه دید آنگوشه دلش تمایل به این است که فتوایش این باشد که واجب نیست، چون الان منفعتش ایجاب میکرد که واجب نباشد نرسید که این منفعت طلبی فکرش را بدزدد و بعد فتوایی بدهد که این فتوا زبان فقه و فکر و استدلال و زبان یک فکر بی طرف نباشد بلکه زبان یک فکر طرفدار باشد. میگویند: دستور داد چاه را پر کنند و درواقع خودش را از این منفعتطلبی آزاد کرد. بنابراین بهمنظور جلوگیری از هرگونه فساد و فراهمشدن بسترهای آن لازم است بهشدت اعضای هیاتامنا، هیاتمدیره و مدیرانعامل قبل از آنکه خدای ناکرده دچار لغزشهایی شوند، با تمسک به سیره علامهحلیها خاک بر سایر منافع خود که مسوولیت اصلی آنها را خدشهدار میکند بپاشند.
٦ـ یکی از راههای مبارزه با فساد اقتصادی و بهبود سلامت اداری، افشای اطلاعات از سوی صندوقهای بیمهای و همچنین نظارت شرکای اجتماعی است بنابراین شایسته است علاوهبر اینکه صورتهای مالی برنامهوبودجه سالانه صندوقها هرساله در جراید کشور و رسانهها انتشار یابد، این فرصت برای شرکای اجتماعی و سایر ذینفعان نیز فراهم شود که بتوانند عملکرد مدیران صندوقها را رصد کنند، کاری که سالهاست کشورهای توسعهیافته به آن تن دادهاند و دیگر حیات خلوتی برای کسی وجود نخواهد داشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
نشانیهای غلط در مبارزه با فساد |اخبار ایران و جهان
نشانیهای غلط در مبارزه با فساد آفرین چیتساز اول کد خبر ۴۷۰۷۸۱ تاریخ انتشار ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷ ۴۹ - 28 January 2015 خبرهای دولت و مسئولان قضایی این روزها از آغاز مرحله تازه مبارزه با مفاسد اقتصادی حکایت دارد پروندههای بزرگ سوءاستفادهها تخلفها و رانت خواریها به فرجام رسیسیاسی شدن پروندهها مانع رسیدگی به فساد |اخبار ایران و جهان
سیاسی شدن پروندهها مانع رسیدگی به فساد کد خبر ۴۷۰۴۶۲ تاریخ انتشار ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۴۵ - 27 January 2015 نماینده مردم خرمآباد در مجلس شورای اسلامی گفت به عقیده من رحیمی صرفا یک فرصت طلب بود که از موقعیت ها بهره برد و کم کم خود را بالا کشید به گزارش خبرگزاری خانه ملت به نقل اوضعیت بیمهای افراد درصورت تغییر بیمه |اخبار ایران و جهان
وضعیت بیمهای افراد درصورت تغییر بیمه کد خبر ۴۷۳۰۸۴ تاریخ انتشار ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۰ - 06 February 2015 مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی وضعیت بیمهای افراد پس از انتقال از صندوقی به صندوق دیگر را تشریح کرد به گزارش ایسنا سید تقی نوربخش در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت بیمهای افرقبح فساد در جامعه ریخته شده است |اخبار ایران و جهان
قبح فساد در جامعه ریخته شده است رییس دفتر رییس جمهوری با اشاره به این که دولت تدبیر و امید پیشگام مبارزه با فساد است گفت در سال های گذشته قبح فساد در جامعه ریخته شده است و وظیفه دولت این است که با فساد اداری و مالی در همه وجوه مبارزه و برخورد کند کد خبر ۴۷۲۴۷۰ تاریخ انتشاربسته بیمهای لاغر، کارایی لازم را ندارد |اخبار ایران و جهان
بسته بیمهای لاغر کارایی لازم را ندارد کد خبر ۴۷۴۴۸۶ تاریخ انتشار ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۸ - 10 February 2015 مدیرعامل سازمان بیمه سلامت کشور گفت ارتقاء بخشی به دفترچههای بیمه سلامت از اولویتهای این سازمان است به گزارش ایسنا دکتر انوشیروان محسنی بندپی در مراسم جشن طرح ملی بیمهانتقاد مدیرعامل سایپا از نحوه واگذاری در سال 89 |اخبار ایران و جهان
انتقاد مدیرعامل سایپا از نحوه واگذاری در سال 89 مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه در سال 1389 شرکت سایپا در یک معامله نامقبول سهام خود را با رقم بالایی که بسیار غیر کارشناسی بود خریداری کرد خاطرنشان کرد در آن زمان نقدینگی هنگفتی از این شرکت خارج شد بنابراین برای جبراپورمختار: پرونده فساد فوتبال باید قرائت شود |اخبار ایران و جهان
پورمختار پرونده فساد فوتبال باید قرائت شود پرونده فساد در فوتبال بیش از یکسال است که کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی پرونده فساد در فوتبال را بررسی می کند پرونده ای که بارها اعضای کمیسیون از محتوایش سخن گفته اند اما رئیس این کمیسیون می گوید همه این گفته ها قابلیت استناد ندارنحوه پذیرش افراد در خانههای امن |اخبار ایران و جهان
نحوه پذیرش افراد در خانههای امن کد خبر ۴۷۲۶۰۸ تاریخ انتشار ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۵ - 04 February 2015 مدیرکل امور آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به کارکردهای خانههای امن گفت زنان و دخترانی که از طرف بستگان درجه یک اقوام و یا غیر دچار خشونت میشوند و بعضا امکروایت باقرزاده از نحوه شناسایی شهدای گمنام |اخبار ایران و جهان
روایت باقرزاده از نحوه شناسایی شهدای گمنام فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح گفت یک هزار نمونه DNA به مرکز تحقیقات پزشکی کوثر داده شده که امیدواریم به نتایج خوبی برسیم کد خبر ۴۷۱۷۳۱ تاریخ انتشار ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۶ - 01 February 2015 فرمانده کمیته جستجوی مفقونحوه پرداخت عیدیوپاداش پایان سال کارکنان دولت |اخبار ایران و جهان
نحوه پرداخت عیدیوپاداش پایان سال کارکنان دولت معاون اول رییس جمهوری مصوبه پرداخت سقف 603 هزار تومان به عنوان عیدی کارمندان دولت را برای اجرا ابلاغ کرد و براین اساس هیچ یک از مدیران دستگاه های دولتی اجازه پرداخت مبلغ عیدی بیش از این رقم را ندارند کد خبر ۴۷۴۵۲۴ تاریخ انتشار ۲۱اعلام نحوه پرداخت عیدی معلمان حقالتدریس |اخبار ایران و جهان
اعلام نحوه پرداخت عیدی معلمان حقالتدریس فرهنگیان امسال ۶۰۳ هزار و ۵۰۰ تومان عیدی و پاداش آخر سال میگیرند و معلمان حقالتدریس نسبت به ساعات تدریس عیدی دریافت می کنند کد خبر ۴۷۴۶۰۰ تاریخ انتشار ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۶ ۳۴ - 11 February 2015 مدیر کل دفتر وزارتی آموزش و پرورش گفت فرهرییس حسابرسی: تحریم ها بی تاثیر در فساد نبود |اخبار ایران و جهان
رییس حسابرسی تحریم ها بی تاثیر در فساد نبود رییس سازمان حسابرسی گفت هرچند سازمان حسابرسی باید فساد و جرم را به مجمع عمومی و مقامات قضایی سریعا گزارش کند اما مورد جدید و خاصی برای اعلام نبوده است کد خبر ۴۷۲۶۲۰ تاریخ انتشار ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۷ - 04 February 2015 رییس سازمان حپرونده رحیمی ماشين فساد را متوقف میکند؟ |اخبار ایران و جهان
پرونده رحیمی ماشين فساد را متوقف میکند هر کس که در جايگاه قدرت مرتکب تخلفي شود و حقي را ضايع نمايد و مرتکب حق الناس گردد دير يا زود در دادگاه افکار عمومي رسوا خواهد شد و بايد منتظر يوم الحسرت باشد روزي که با فرافکني و بهانه جويي و توجيه نميتوان از پيامد تخلف فرار کرد کد خبررسوایی ولیعهد بحرین در بزرگترین فساد مالی |اخبار ایران و جهان
رسوایی ولیعهد بحرین در بزرگترین فساد مالی با افشای اسناد بزرگ ترین عملیات فساد مالی بانک انگلیسی HSBC شعبه سوییس فساد مالی سلمان بن حمد آل خلیفه ولیعهد بحرین نیز رو شد کد خبر ۴۷۴۴۶۴ تاریخ انتشار ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۲ - 10 February 2015 با افشای اسناد بزرگ ترین عملیات فسادنادران: مبارزه با فساد جناحی نیست |اخبار ایران و جهان
نادران مبارزه با فساد جناحی نیست نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت مقابله با فساد جناحی نیست و نباید آن را به نزاع جناحی و جریانی تبدیل کرد کد خبر ۴۷۰۴۵۲ تاریخ انتشار ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۱ - 27 January 2015 نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت مقابله با فسبرکناری ۲۱ ژنرال ارتش چین به خاطر فساد مالی |اخبار ایران و جهان
برکناری ۲۱ ژنرال ارتش چین به خاطر فساد مالی مبارزه با فساد مالی در چین گریبان نیروهای نظامی این کشور را نیز گرفت و ۲۱ مقام عالیرتبه ارتش را از کار برکنار کرد کد خبر ۴۷۱۰۸۸ تاریخ انتشار ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۰۰ - 30 January 2015 مبارزه با فساد مالی در چین گریبان نیروهای نظامی این کنظام در مبارزه با فساد با هیچکس تعارف ندارد |اخبار ایران و جهان
نظام در مبارزه با فساد با هیچکس تعارف ندارد معاون رئیسجمهور گفت برخورد با مفسدان اقتصادی نشان داد که نظام در مبارزه با فساد با هیچ کس تعارف ندارد کد خبر ۴۷۲۷۸۸ تاریخ انتشار ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰ ۳۰ - 04 February 2015 معاون رئیسجمهور گفت برخورد با مفسدان اقتصادی نشان داد که-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها