تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس خشمش را برطرف سازد، خداوند كيفرش را از او بردارد و هر كس زبانش را نگه دار...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835409626




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هتلی که در آن برنامه جنگ طراحی می‌شود/ آنچه در پس پرده کنفرانس مونیخ می‌گذرد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: باشگاه خبرنگاران گزارش می‌دهد
هتلی که در آن برنامه جنگ طراحی می‌شود/ آنچه در پس پرده کنفرانس مونیخ می‌گذرد
سیاستمداران، دیپلمات‌ها، افسران ارتش، فرماندهان نظامی و کارشناسان امنیتی در این دو روز دربارۀ جدیدترین مسائل امنیتی و دفاعی دنیا باهم به بحث و تبادل نظر پرداخته و سیاست‌های خود را به‌روز کردند.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران؛ بار دیگر هتل بایریشرهوف شهر مونیخ آلمان محل بزرگ‌ترین گردهمایی جهانی در نوع خودش است. امسال طبق روال هرساله 6 الی 8 فوریه کنفرانس امنیتی مونیخ (به اختصار MSC) پذیرای 400 میهمان بین‌المللی بود. در کنفرانس امسال  حدود ۲۰ نفر از سران کشورها، ۶۰ وزير خارجه و دفاع، ۳۰ نفر از رؤسای سازمان‌های برجسته جهانی و هيأت‌های پارلمانی حضور داشتند.


سیاستمداران، دیپلمات‌ها، افسران ارتش، فرماندهان نظامی و کارشناسان امنیتی در این دو روز دربارۀ جدیدترین مسائل امنیتی و دفاعی دنیا باهم به بحث و تبادل نظر پرداخته و سیاست‌های خود را به‌روز کردند.


***شرکت‌کنندگان، موضوعات و برنامه‌های کنفرانس پنجاه و یکم (فوریه 2015)


در پروتکل رسمی سایت "کنفرانس امنیتی مونیخ"، آمده است که این کنفرانس به صورت خصوصی اداره می‌شود و کانونی مستقل با هدف حمایت از حل مسالمت‌آمیز بحران‌ها و همچنین همکاری‌های بین‌المللی در مواجهه با چالش‌های کنونی و آینده به شمار می‌آید. اولویت مسائلی که باید در این کنفرانس‌ها رسیدگی شود، مشارکت فراآتلانتیکی (بین دو سوی آتلانتیک: آمریکا-اروپا) است.


با وجود این هدف اصلی، فقط نمایندگان کشورهای اروپایی و آمریکایی نیستند که در کنفرانس امنیتی مونیخ حضور می‌یابند. حضور سیاستمدارانی از کشورهای اروپای شرقی و میانی، ‌روسیه، هند، ژاپن و چین باعث شده تا علاوه بر همکاری‌های فراآتلانتیکی، موضوعات دیگری نیز در این کنفرانس به بحث گذاشته شود.


امسال اوکراین و داعش، دو موضوع اصلی کنفرانس مونیخ بودند. "سباستین رانگه" نویسنده و تحلیلگر آلمانی 30 ژانویه در مطلبی نوشت: «چرا در گزارش کنفرانس مونیخ، هیچ سخنی از عملکرد خود غرب در دو موضوع اوکراین و داعش به میان نیامد، انگار این دو بحران از آسمان نازل شده‌اند! انگار نه انگار که دخالت نظامی در عراق و لیبی، و همچنین آتش‌افروزی‌های مداوم در جنگ نیابتی سوریه بود که سنگ بنای امارت "دولت اسلامی داعش" را بنا نهاد.»



هتل شهر مونیخ و میزی برای چیدن پازل جنگ



همچنین امسال یکی از حاشیه‌های مهم کنفرانس امنیتی مونیخ، مذاکرات دو و چندجانبۀ محمدجواد ظریف، وزیرخارجه کشورمان با 5+1 بود.


*** نشستی برای مدیریت جنگ‌ها


میعادگاه سالانۀ نخبگان در مونیخ، اغلب با اعتراضاتی نیز همراه است. منتقدان، کنفرانس امنیتی مونیخ را به نظامی‌گری متهم می‌کنند؛ مثلاً احزاب چپ‌گرا این کنفرانس را محلی برای مشورت کسانی دانستند که به طور مثال مانند کشورهای عضو ناتو، حق مداخله نظامی در تمام دنیا را برای خود قائلند.



هتل شهر مونیخ و میزی برای چیدن پازل جنگ



تظاهرات چند هزار نفری روز شنبه 7 فوریه با شعار "با وجود ناتو، هرگز صلح نمی‌آید"


کنفرانس مونیخ در حقیقت همان اتاقی است که جنگ‌های ضدّبشری به یوگسلاوی و عراق، برنامه‌ریزی شد و همان جمع، بعدها کوشید بدان مشروعیت بدهد. به طور کلی، ایدۀ تشکیل چنین کنفرانس جهانی،‌ایدۀ خوبی بود اگر:


1. سیاستمدارانی که جنگ‌های متعددی را در دنیا کلید زده‌اند (افغانستان، عراق، لیبی) به آن دعوت نشوند.
2. سیاستمدارانی که به دنبال جنگ‌های آینده (اوکراین، ایران، سوریه، عراق) هستند هم دعوت نشوند.
3. سیاستمدارانی که هدایت پهپادها در مناطق ناآرام را برعهده دارند (یمن، سومالی، پاکستان) حضور نیابند.


اگر قرار بود واقعاً عده‌ای برای برقراری صلح دورهم جمع شوند (و نه به منظور تجارت تسلیحاتی)، نیازی به گردهمایی اعضای کنفرانس در سالنی به عظمت سالن فعلی در هتل بایریشرهوف نبود و یک اتاق کوچک برای این نشست کافی می‌بود. 


سه‌شنبه گذشته برخی از اعضای شرکت‌کننده کنفرانس مونیخ به عنوان پیش‌جلسه در برلین دور هم جمع شده بودند و سرفصل‌هایی را که قرار است شش تا هشت فوریه روی میز بحث بگذارند، با هم چک کرده و نهایتاً پیش‌گزارش با عنوان " Collapsing Order, Reluctant Guardians" چاپ کردند. دراین گزارش، کنفرانس مونیخ به عنوان جرقه‌ای برای شروع یک طرح مدون معرفی شده که اجراکنندگان این طرح، بازیگران عرصه سیاست خارجی دنیا هستند.


در بخشی از پیش‌گزارش برلین، ذیل "آمادگی برای مدیریت"، آلمان اعلام آمادگی کرد که می‌تواند مسئولیت مدیریت بحران‌ها را بپذیرد. به گزارش بیلد، خانم "فون در لین" وزیر دفاع آلمان وقتی به عنوان نخستین سخنران از نخستین روز کنفرانس پشت تریبون رفت، اعلام داشت برلین، آماده هدایت بحران‌های جهانی است.



هتل شهر مونیخ و میزی برای چیدن پازل جنگ



گاوک، رئیس جمهور آلمان، فون‌در‌لین وزیر دفاع و اشتاین‌مایر وزیر خارجه این کشور در کنفرانس مونیخ پارسال نیز بر تقویت روابط بین‌المللی و در صوت لزوم، شراکت‌های نظامی با آلمان تأکید کرده بودند.


فرقی نمی کند این مسئولیت به عهده آلمان محول شود یا آمریکا یا اتحادیه اروپا؛ مهم این است که بهر حال در این کنفرانس دو روزه علناً عنوان شد که سیاست خارجی غرب در قبال دنیا، با "مدیریت نظامی" گره خورده است؛ هرچند در پروتکل رسمی کنفرانس، قرار بوده بحران‌ها به طرق مسالمت‌آمیز و غیرنظامی حل و فصل گردند.


جای تعجب است که مسئولیت تأمین امنیت و ثبات، به دست کسانی سپرده شود که بر اساس منافع هژمونیک دو سوی آتلانتیک، شاخص امنیت در دنیا را میزان کنند.


دکتر "یورگن تودن‌هوفر" نماینده سابق مجلس آلمان از حزب CDU (حزب آنگلا مرکل) و فعال رسانه‌ای، کنفرانس امنیتی مونیخ را "کنفرانس ناامنیتی" نامید و 6 فوریه در صفحه فیسبوکش نوشت: «کنفرانس مونیخ جایی است که به جای "کبوترصلح"، "پهپاد و موشک" به اقسی‌نقاط دنیا می‌فرستند و می‌آیند تا به کمک همدیگر کشتارهایشان را توجیه کنند.»



هتل شهر مونیخ و میزی برای چیدن پازل جنگ



انتهای پیام/






کد خبر: ۵۱۲۷۲۹۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن