واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل میراث فرهنگی: خاستگاه اولیه استان اصفهان در «سیلک» است کاشان– ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: بواسطه تمدن هفت هزار ساله "سیلک" ریشه و خاستگاه استان اصفهان را می توان در کاشان پیدا کرد.

به گزارش ایرنا، "فریدون الهیاری" روز سه شنبه در آیین افتتاح شهرداری منطقه ویژه تاریخی کاشان در خانه "طباطبایی ها" افزود: تمدن سیلک بعنوان شناسنامه ملی در این شهرستان واقع شده که این موضوع انتظارات ویژه ای را برای حمایت و توجه بیشتر به آثار تاریخی این شهر بدنبال دارد.
وی اظهار داشت: امروز میراث فرهنگی و صنایع دستی به عنوان یکی از محورهای اصلی توسعه کشور در برنامه ششم شناخته و معرفی می شود.
وی بافت های تاریخی و فرسوده در شهرها را یکی از سرمایه های اصلی در تبیین سیاست های کشور در رونق صنعت گردشگری دانست و گفت: برای بهسازی و حفظ آنها باید همه دستگاه ها همکاری کنند.
وی شهر کاشان را یکی از شهرهای پیشرو در برنامه ریزی و بهسازی بافت های تاریخی و فرسوده دانست و خاطرنشان کرد: حفظ اینگونه بافت ها نیازمند سیاستگذاری و برنامه های جامعی است که خوشبختانه کاشان توانسته این اقدام ارزشمند را انجام دهد.
الهیاری خاطرنشان کرد: درحالی که مدیران شهری خود را متولی توسعه شهری می دانند و بافت های تاریخی و میراث فرهنگی را مانع کار خود عنوان می کنند، اما در کاشان رویکرد مردم و مدیرانش باید الگوی بقیه شهرها معرفی شود.
شهردار کاشان نیز در این آیین اظهار داشت: باید سیاستگذاری های مناسبی ایجاد کنیم تا بافت های ارزشمند و تاریخی شهر را حفظ کرده و آنها را انسجام بخشیم.
"سیدمحمد ناظم رضوی" با بیان اینکه حدود 700 هکتار بافت سنتی و تاریخی در کاشان وجود دارد، افزود: خوشبختانه بافت های فرسوده این شهرستان در این قسمت قرار گرفته تا روند بهسازی آنها با سرعت و اهتمام بیشتری انجام گیرد.
ناظم رضوی خاطرنشان کرد: باید یک الگوی ناملموس طراحی شود تا با ایجاد مدلهایی در هنگام نوسازی در بافت های فرسوده مقیاس های انبوه سازی را فراهم آوریم.
آیین کلنگ زنی پروژه اقامتی و گردشگری شرکت "نشاط آوران سیلک"، بازدید از محورهای فرهنگی تاریخی احیا شده در سال 93 توسط شهرداری کاشان، افتتاح اقامتگاه سنتی "صادقی"، اقامتگاه سنتی "کمال الملک" و هتل آپارتمان "نائب" به مناسبت سی و ششمین سال پیروزی انقلاب اسلامی از جمله برنامه های مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان در کاشان بود.
7565/6021
21/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]