واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: حريم خصوصي در دنياي ديجيتال وجود خارجي ندارد
روابط عمومي- همشهريآنلاين:
همزمان با گسترش روزافزون اينترنت و شبكهي تارنماي جهاني بايد چگونگي تاثير اين رسانهها و واسطهها بر زندگي روزمرهمان را همواره مورد ارزيابي قرار دهيم
به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پروفسور يحيي كماليپور- رييس دپارتمان ارتباطات و هنرهاي زيباي دانشگاه پوردوي آمريكا - در سومين همايش روابط عمومي الكترونيك با بيان اين مطلب اظهار كرد: رشد و گسترش روزافزون اينترنت و تكنولوژيهاي هوشمند ديجيتال هر روز از پديدهاي تازه در حوزههاي ارتباطي، فرهنگي، اقتصادي و سياسي نويد ميدهند.
وي از در راه بودن نسل آينده اينترنت خبر داد و افزود: بيش از 200 دانشگاه روي اين طرح كار ميكنند و به مرحلهاي از موفقيت رسيدهاند كه يك دانشمند آلماني بو را از يك رايانه به رايانهي ديگر منتقل ميكند.
او تصريح كرد: همانگونه كه تلفن، راديو و تلويزيون در قرن 19 ميلادي زندگي روزمره مردم را عوض كردند، امروز انقلاب ديجيتالي و يا انقلاب اينترنتي ما را با چالشها و فرصتهاي جديدي روبهرو كرده است.
وي همچنين خاطر نشان كرد: بدون ترديد تكنولوژيهاي ارتباطي ذهن ما و فضاهاي كاري، خصوصي و عمومي ما را احاطه و كليه شئون زندگي را منقلب كرده و ما انسانهاي عصر ارتباطات را عملا و به طور داوطلبانه وابسته و حتي برده خود كرده است.
او در پايان تاكيد كرد: در دنياي ديجيتالي چشم و گوش الكترونيك همه جا حضور دارد؛ چيزي به نام حريم خصوصي وجود خارجي ندارد و مفهوم مرز (جغرافيايي و فيزيكي) اگر بيمعنا نشده باشد، كم رنگ ميشود.
به گزارش ايسنا در ادامه اين همايش شهيندخت خوارزمي - نايب رييس انجمن ايراني مطالعات جامعه اطلاعاتي - با بيان اينكه به روابط عمومي الكترونيك از دو زاويه مي توان نگاه كرد، اظهار كرد: روابط عمومي الكترونيك فعاليتي است كه با استفاده از تكنولوژيهاي نوين اطلاعات و ارتباطات، سعي دارد اثربخشي فعاليتهاي روابط عمومي را در رابطه با اهداف سازمان و به ويژه جلب رضايت ذينفعان به حداكثر برساند.
او ادامه داد: در اين معنا، روابط عمومي الكترونيك در مقايسه با روابط عمومي سنتي از نظر هدف و نقش و جايگاه در سازمان، تغييري نكرده اما از توانمندي به مراتب بالاتري برخوردار شده است.
وي افزود: در نگاه ديگر، روابط عمومي الكترونيك نه تنها به دليل مجهز شدن به تكنولوژيهاي نوين توانمندتر شده، بلكه به دليل الزام حضور مستمر و فعال و موثر در فضاي سايبر، نقش و جايگاهش در سازمان از بنيان تغيير كرده و به مديريت دانايي نزديك ميشود.
او گفت: در چنين معنايي است كه اين تحول اهميت مييابد و روابط عمومي را از ايفاگر نقش تبليغات و تشريفات، به عامل تحول استراتژيك در سازمان تبديل ميسازد.
خوارزمي با بيان اين كه سازمانهاي ايراني به دليل عقب ماندگي زيرساختها و فرايندهاي مديريتي از يك سو و نياز شديد به اجراي برنامههاي تحول از سوي ديگر، در جريان راهاندازي روابط عمومي الكترونيك بهتر است رويكرد دوم را برگزينند، تصريح كرد: به اين ترتيب از همان آغاز راه را براي استمرار نظامي هموار ميسازند كه سازمان را به سمت كسب قابليت هاي لازم براي حضور موثر در محيطهاي پرتحول و بحران خيز ملي و جهاني هدات كند.
وي تاكيد كرد: شكي نيست كه چنين رويكردي طراحان و مجريان برنامه استقرار اين نظام را افزون بر چالشهاي الكترونيك كردن روابط عمومي، با چالشهاي تازه و جديتري مواجه مي سازد.
تاريخ درج: 27 ارديبهشت 1387 ساعت 14:38 تاريخ تاييد: 27 ارديبهشت 1387 ساعت 14:47 تاريخ به روز رساني: 27 ارديبهشت 1387 ساعت 14:50
جمعه 27 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: همشهری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 207]