واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس کمیسیون فرهنگی مجلس: مجلس برای رفع خلاء قانونی مبارزه با مواد مخدر آماده است تهران - ایرنا - رییس کمیسون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر مسوولان مبارزه با مواد مخدر خلاء قانونی در این رابطه احساس می کنند، مجلس می تواند برای رفع این خلاء کمک کند.
به گزارش ایرنا از ستاد مبارزه با مواد مخدر، حجت الاسلام و المسلمین «احمد سالک» رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر را یک ضرورت دانست و افزود: موضوع مبارزه با مواد مخدر در کشور، مفاد قانونی دارد و در حال حاضر هم ضوابط قانونی مقابله با اعتیاد، عوامل موجود در جهت ترک اعتیاد، پیشگیری و برخوردهای لازم از جمله فرهنگی و اجتماعی در این زمینه وجود دارد.
وی با بیان اینکه اعتیاد به مواد مخدر صنعتی و روانگردان ها، نابودکننده وجود افراد بویژه قشر جوان کشور است، اظهار داشت: با دقت زیاد و انجام برنامه های هدفمند از سوی مسوولان فرهنگی، اجتماعی و غیره باید جلوی هجمه های وسیع دشمنان را که در تلاش هستند، جوانان را از طریق مواد مخدر صنعتی و روانگردان ها به انحراف بکشانند، گرفت.
سالک، اقدامات فرهنگی را در بحث مبارزه با مواد مخدر مهم دانست و ادامه داد: کانون های فرهنگی، مساجد، مدارس، دانشگاه ها بهترین مکان برای ترویج اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر هستند، زیرا مردم در این مکان ها بیشتر رفت و آمد دارند.
وی تاکید کرد: افرادی که در راس مبارزه با موادمخدر هستند، باید بدانند پیشگیری اولیه از اعتیاد را می توان در برنامه های فرهنگی جستجو کرد.
رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، درباره نقش مردم و احساس مسوولیت در افکار عمومی در مقابله با اعتیاد گفت: مردم کشورمان همواره در عرصه های مختلف، همدلی و مشارکت خود را با مسوولان نشان داده اند، در راه مبارزه با مواد مخدر نیز می توانند همیار دست اندرکاران باشند، آنان نسبت به مسایل درون جامعه و تهدیدهایی که مورد توجه است اعم از اعتیاد، بیش از گذشته احساس مسوولیت دارند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه افزایش مصرف مواد مخدر صنعتی و روانگردان ها در بین جوانان نگران کننده است، تصریح کرد: برای مبارزه با پدیده اعتیاد و جلوگیری از شیوع آن در جامعه اجرای کارهای بنیادین و عملیاتی از سوی مردم، رسانه ها، مراکز آموزشی و مسوولان ضروری است.
سالک با بیان اینکه باید همه آحاد جامعه هر کاری که از دستشان بر می آید برای مقابله با اعتیاد انجام دهند، خاطرنشان کرد: برای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر سه رکن مهم درمان ، آموزش و پیشگیری مدنظر قرار گیرد و نمایندگان مجلس نیز راهکارهای قانونی را در این زمینه هموار می کنند.
به گفته وی، از سال های گذشته تاکنون، سیاست ها و اقدامات خوبی در برخورد با پدیده قاچاق مواد مخدر، انهدام مراکز تولید مواد مخدر صنعتی و روانگردان ها و بررسی آسیب های ناشی از اعتیاد در کشور انجام شده است، اما باید هم اکنون تمام توجه به موضوع پیشگیری و مدیریت کاهش تقاضا برای مصرف مواد مخدر صنعتی و روانگردان ها معطوف شود و ما نیز مسوولان و مردم را در این زمینه همیاری می کنیم.
اجتمام**7268 ** 1418
21/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]