محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830035263
- «22 بهمن»؛ روزی برای وحدت ملی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/سه شنبه 21 بهمن 1393 «22 بهمن»؛ روزی برای وحدت ملی تهران-ایرنا-روزنامه های امروز در آستانه ی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، با تاکید بر سخنان اخیر «حسن روحانی» رییس جمهوری کشورمان، 22 بهمن را روز همدلی و همبستگی و متعلق به همه ی ملت، نه جناح یا گروه خاصی دانستند.
این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز پنجشنبه 16 بهمن 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.
*** 22 بهمن؛ روزی ملی
حسن روحانی دیروز و در آستانه ی سی و ششمین بهار انقلاب اسلامی در سخنانی بر تعلق یوم الله 22 بهمن به همه ی آحاد ملت تاکید کرد. به گفته ی وی «هیچ کس حق ندارد این روز را که متعلق به ملت ایران است به نفع یک جناح یا حزبی مصادره کند و مردم باید همانند سال 57 قدرت خود را در برابر استعمار به رخ بکشانند. شعارهای این روز باید شعار وحدت و همدلی باشد و شعارهای جناحی، گروهی و حزبی شایسته 22 بهمن نیست.»
این سخنان محور بسیاری از یادداشت هایی بود که امروز درباره ی 22 بهمن در روزنامه ها منتشر شد. بیشتر روزنامه ها در یادداشت های خود بر لزوم همدلی مردم و تعلق روز 22 بهمن بر ملت و نه گروه خاصی تاکید کردند.
«روز ملت» عنوان گزارش خبری نخست روزنامه ی «اعتماد» است که در آن با اشاره به سخنان رییس جمهوری آمده است: حسن روحانی دیروز با لحن همیشگی خود این جملات را بر زبان جاری ساخت تا تلنگری باشد بر ذهن و فکر آنانی که فراموش کرده اند ٢٢ بهمن نه یک روز «جناحی» که یک روز «ملی» است. اما به واقع چرا حسن روحانی در مقام رییس دولت و یک انقلابی شناسنامه دار باید ازملی بودن این روز سخن بگوید و بر پرهیز از شعارهای جناحی تاکید کند؟
به نوشته ی اعتماد،٢٢ بهمن یک روز ملی است. روزی است که چپ و راست، اصلاح طلب و اصولگرا، ملی و مذهبی برای پیشبرد اهداف و آرمان های انقلاب باید به میدان و خیابان بیایند و بار دیگر وحدت ملی را، مشق کنند.
روزنامه ی «ایران» نیز در یادداشــــت ستون «اول دفتر» خود با عنوان «میراث اصلی انقلاب بهمن 57» با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران متعلق به آحاد مردم است، نوشت: بنیانگذار انقلاب با الهام از آموزه های دین مبین غلبه اراده افراد یا تفوق منافع یک طبقه بر جامعه را با قاطعیت رد می کند. او در این راستا مناسبات مردم و حکومت را بر پایه اصل تساوی و نفی تمییز و تبعیض پایه ریزی می کند به گونه ای که شهروندان در برابر قدرت سیاسی هیچ گونه ترس و تبعیضی به دل راه ندهند.
روزنامه ی «جمهوری اسلامی» نیز در سرمقاله ی خود با عنوان «22 بهمن و سه نکته مهم» با تاکید بر اینکه 22 بهمن متعلق به جناح و یا گروه خاصی نیست به بازگویی نکاتی درباره ی اهمیت راهپیمایی 22 بهمن پرداخت و نوشت: در 36 سال گذشته، دولت های مختلف عملکردهای مختلفی داشتند. مردم از بعضی از مسئولین رضایت نداشتند و در مواردی به خاطر فشارهای خارجی از قبیل تحریم ها دچار مشکلاتی شدند، ولی هیچیک از این عوامل نتوانستند اراده مردم را برای شرکت در راه پیمائی 22 بهمن و حمایت از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی سست کنند.
جمهوری اسلامی افزود: نکته دوم اینست که انقلاب و نظام جمهوری اسلامی به همه مردم ایران تعلق دارند و هیچ فرد یا جمع و گروه و جناحی حق ندارد آن را مصادره نماید. برهمین اساس، حضور مردم در راه پیمائی 22 بهمن نیز به قشر یا گروه یا گرایش و جناح خاصی تعلق ندارد.
«روز غیرت ایرانی» هم عنوان نخست روزنامه ی «خراسان» است که در آن بر این مطلب که در آن آمده است: «22 بهمن؛ روزی که همه جناح ها رنگ می بازند و همه می آیند» این گزاره ای است که امسال مورد تأکید اکثر کارشناسان، چهره های سیاسی و مسئولین است. در شرایطی که مجموعه دستگاه دیپلماسی کشورمان در کوران یک نبرد تمام عیار برای حراست از منافع ملی مان قرار دارند و درعین حال سخن از «گزینه های روی میز» و «تروریسم دولتی ایران» از سوی رئیس جمهور آمریکا هنوز پابرجاست، شاید این تأکید خالی از وجه هم نباشد. کما این که ملت ایران همیشه در مهم ترین بزنگاه های تاریخ انقلاب با زمان شناسی و درک صحیح شرایط، ثابت کرده اند، آن جا که پای عزت ملی ایران در میان باشد، مردم عزتمندانه و مقتدرانه پای آرمان های انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) ایستاده اند.
«فردا همه می آیند» هم عنوان «یادداشت روز» روزنامه ی «کیهان» است که در آن می خوانیم: فردا سی و ششمین فجر انقلاب شکوهمند اسلامی از سپیده دم بی کران ایران اسلامی خواهد دمید. جوی های کوچک امت عاشق، از کوچه پس کوچه های شهرها به هم می پیوندند تا دریای خروشان و مواج بیداری ایرانیان عاشق اسلام و انقلاب را پس از سی و شش سال دیگر بار و پرشکوه تر از همیشه به رخ جهانیان بکشد و ثابت کند که نهضت اسلامی ما زنده و پویاست و گذر ایام نه تنها از اوج و بلندی آن نکاسته، که بلوغ و بالندگی آن را در پی داشته و نویدبخش فرداهایی روشن تر و امیدبخش تر شده است.
روزنامه ی «حمایت» اما در حالی که بیشتر روزنامه ها بر لزوم همدلی ملت در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی تاکید دارند، در سرمقاله ی خود با عنوان «میدان داران انقلاب» با لحنی کنایه آمیز نوشت: از مهمترین دلایل دیگر مشارکت مردم، نقشی است که آنان به صورت دقیق و عملی در عرصه های سرنوشت ساز خود دارند و این انقلاب را جزیی از پوست و گوشت خود می دانند؛ هر چند که بعضی از دولت ها مطالبات نظام را پیگیری نکرده و نمی کنند اما مردم نظام را به عنوان قله مطالبات خود دانسته و اگر دولتی کج روی یا انحراف داشته باشد، تلاش می کنند در چارچوب نظام و پایبندی به قانون در رفع مشکلات آن، جدّ و جهد نمایند.
روزنامه ی «شرق» هم در یادداشتی متفاوت به قلم «رسول منتجب نیا» قایم مقام حزب اعتماد ملی، به تحلیل شعار انقلاب اسلامی ایران پرداخت.
در این یادداشت آمده است: شعار سه بخشی «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی»، محور اصلی خواست رهبر فقید انقلاب و همه نیروهای مبارز بود که به تدریج به عنوان خواسته ای ملی در میان آحاد مردم مطرح و در هر راهپیمایی اعتراضی یا سخنرانی و دیوارنویسی ای، بر آنها تاکید شد.
در ادامه آمده است: استقلال» به مفهوم نداشتن وابستگی و دخالت سایر کشورها در امور داخلی ماست. این واژه با اهمیت هرگز به مفهوم قطع ارتباط با سایر کشورها و عدم حضور در معادلات و تعاملات جهانی نبوده و نیست. مردم از یک سو خواهان به دست گرفتن ابتکار عمل و از سوی دیگر علاقه مند به مبادلات فرهنگی، سیاسی و اقتصادی بر اساس عزت، منافع، سربلندی ملت و کشور با همه ملت ها به جز رژیم اسراییل هستند.در این حوزه تفاوتی میان «شرق» و «غرب» نیست و مردم نشان داده اند «معیار دوگانه» برای آنها قابل پذیرش نخواهد بود.
به نوشته ی شرق، در زمینه آزادی، هم مفاهیم فلسفی و هم دینی پیرامون آن وجود دارد. امیرالمومنین تاکید دارند «خداوند انسان را آزاد آفریده تا بنده کسی نباشد.» در این سال ها این نکته بارها بیان شد که امنیت و اقتدار امری متناظر با آزادی است و اتفاقا هرچه امکان بیان نظرات در چارچوب قانون بیشتر فراهم شود، پایه های نظام مستحکم تر خواهد شد.
در این میان برخی روزنامه ها از راهپیمایی 22 بهمن ماه به عنوان نمادی برای تحقیر و به زانو در آمدن آمریکا یاد کردند.
روزنامه ی «سیاست روز» در سرمقاله ی خود با عنوان «آمریکا فردا تحقیر می شود» نوشت: آمریکایی ها با کشورهایی که زیر سلطه خود می گیرند دو گونه رفتار دارند، یک گونه آن به این شکل است که بررسی می کنند و می سنجند، مردم کشوری که آن را به سلطه درآورده اند، آیا اهل مدارا هستند یا این که با سلطه مقابله می کنند.
این روزنامه افزود: مردم کشورهای اهل مدارا را ببینید شاید از لحاظ ظاهری وضعیت اقتصادی مناسبی داشته باشند، صنعت و تولید بالایی دارند، اما عزت و شرف و ... خیلی موارد دیگر آنها زیر چکمه های سربازان آمریکا «له» شده است، این وضعیت را پذیرفته اند و تن به این ذلت داده اند، اما در مقابل کشوری مانند ایران، مردمی همچون مردم ایران هستند که علی رغم سلطه آمریکایی ها، تحمل آنها را ندارند. مبارزه می کنند تا پیروز شوند. آمریکا به کشورهای نوع اول همه چیز می دهد اما عزت و استقلالشان را می گیرد، به کشورهای نوع دوم، تا زمانی که سلطه همچنان باقی است، به واسطه حکومت وابسته می دوشد و می برد چون می داند، مردم این نوع کشورها، انقلاب خواهند کرد و آنها را از سرزمینشان بیرون خواهند انداخت.
«فردا مردم ایران آمریکا را به زانو درمی آورند» هم عنوان یادداشت روزنامه ی «جوان» است که در آن از راهپیمایی مردمی 22 بهمن به عنوان ابزار شکست آمریکا یاد شده و آمده است: در میان راهپیمایی ها و حضور مردم در عرصه های انقلاب، حضور امسال مفهومی متفاوت دارد چرا که این حضور در شرایطی صورت می گیرد که دشمنان از استراتژی های براندازی نظام ناامید شده و مبتنی بر استراتژی تغییر محاسبات، تغییر باور مسئولان و مردم، کارآمدی و قابلیت نظام را دنبال می کنند و به همین دلیل است که در ماه های اخیر دشمنان در این حوزه متمرکز شده و با سرمایه گذاری روی شبکه های رسانه ای و مجازی، ایجاد تردید در قابلیت های نظام در عرصه هایی نظیر هسته ای، توان دفاعی و... را دنبال کرده و می کنند.
*** ادامه ی بحث های هسته یی
حمایت آیت الله «سیدعلی خامنه ای» رهبر معظم انقلاب از گفت و گوهای هسته یی و تیم مذاکره کننده ی کشورمان در روز یکشنبه نوزدهم بهمن ماه در جمع فرماندهان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی، ضمن بازتاب گسترده در رسانه ها، همچنان تعبیرها و تفسیرهای مختلفی را از سوی روزنامه ها در پی دارد.
برخی روزنامه ها در یادداشت های خود با یادآوری بیانات ایشان در حمایت از مذاکرات هسته یی، بر ادامه ی برخی تلاش ها برای زیر سوال بردن تیم مذاکره کننده ی کشورمان تاکید کردند.
«وقتی قافیه تنگ آید» عنوان یادداشت روزنامه ایران است که در همین چارچوب در آن آمده است: درست همان روز که افکار عمومی مهم ترین راهبرد هسته ای را از زبان سکاندار انقلاب برگرفتند، حلقه مخالفان، خود را به نشنیدن و ندیدن زدند. آنها نشنیدند که رهبری انقلاب تأکید کردند موافق «توافق بد» نیستند و موافق «توافق خوب» اند. آنها باز هم نوشتند که دولت در تدارک توطئه ای برای واگذاری امتیاز های بی شمار است. این مخالفان شاید باور ندارند که این مذاکرات تحت هدایت عالی رهبری انقلاب و با مجوز ایشان صورت گرفته و می گیرد.
به نوشته ی ایران، از روز آغازین مذاکرات هسته ای، مخالفان در پوستین منتقدان پا به پای تیم مذاکره کننده برای تحریف و تخریب نتایج آن، نفس زده و عرق ریخته اند. مخالفان مذاکره حق دارند که چنگ به هر ریسمانی بزنند و مدام از وجود شواهد مستند علیه دیپلماسی اعتدال سخن بگویند اما مشروط به اینکه جامه منتقد به تن نکرده و با صراحت بگویند که منافع سیاسی و اقتصادی آنها در مذاکره و توافق نیست.
«فرصت سوزی بی بهانه» هم عنوان یادداشتی در روزنامه ی «آرمان» است که در آن با اشاره به اهمیت مذاکرات هسته یی آمده است: مذاکرات هسته ای به حساسترین مرحله خود نزدیک می شود. سیگنال های موجود و ادبیات حاکم بر اخبار سیاسی بازیگران پرونده هسته ای در هر دو سوی میز مذاکره نیز نمایانگر رسیدن پرونده هسته ای به حساس ترین بخش آن است. لذا صبر، دقت و درعین حال کوشش در جهت گذار از این بافت موقعیتی لازمه رسیدن به یک وضعیت مناسب است.
در ادامه می خوانیم: دکتر ظریف در خصوص پرونده هسته ای در حال انجام تلاشی بی شائبه با همراهی همکارانش برای شفاف سازی در مواضع ایران و ایجاد هماهنگی بین قدرت های جهانی با تهران است. آنچه ظریف در روزها ی اخیر بر آن پافشاری می کند هم حاوی پیامی درونی به کسانی است که وی و همکارانش را زیر بار انتقاد خود قرار داده اند و هم پیامی بیرونی دارد که فرصت بسیار کم است.
در این میان «جان کری بلوف می زند/ آمریکا به میز مذاکره نیاز دارد» عنوان گزارش نخست روزنامه ی کیهان است که در آن به صورت تلویحی احتمال هرگونه توافق هسته یی رد شده است.
در این گزارش آمده است: همه شواهد و اسناد موجود حکایت از آن دارد که از نگاه آمریکا و متحدانش چالش هسته ای فقط بهانه ای برای تحریم هاست و دقیقاً به همین علت آمریکا شدیداً نیازمند ادامه این چالش است .
روزنامه ی «قانون» اما در سرمقاله ی خود با عنوان «آمریکا و سیاست خرید زمان در بلند مدت» فرضیه یی متفاوت با فرضیه ی روزنامه ی کیهان در خصوص سیاست آمریکا در قبال ایران و گفت و گوهای هسته یی مطرح کرد و نوشت: آمریکا تمایلی به از دست دادن شرکای راهبردی خود در منطقه چون سعودی و اسرائیل ندارد. اما فشار قدرت ایران به معادلات منطقه آمریکایی ها را متوجه این نکته کرده است که فراتر از موهومات و ایده آل های سیاست خارجی آمریکا این واقعیات هستند که تعیین کننده اند. نزدیک شدن به ایران می تواند هم بخشی از منافع آمریکا را تأمین کند و هم وزنه ای متعادل کننده دربرابر شرکایی باشد که گاه هزینه های گزافی بر دولت ایالات متحده تحمیل می کنند.
قانون افزود: اما مهم تر از آن این نکته است که عدم توافق با ایران و تضعیف آن می تواند به هرج و مرج مطلق منطقه منجر شود. از نظر آنها تا آینده و زمانی مناسب در حال حاضر حفظ برخی چیزها اولویت دارد؛ اما در شرایط کنونی تأکید غیر واقع بینانه بر به چنگ آوردن همه چیز می تواند منجر به از دست رفتن همه چیز شود.
روزنامه ی جوان هم در مطلبی با عنوان «اکسیر عزت»، سخنان روز یکشنبه ی رهبری را دلیلی براین ادعا دانست که مذاکرات هسته یی مغایر با عزت ملی است.
جوان نوشت: بدون تردید تأکید رهبری روی کلید واژه «عزت ملی » در جایی که ایشان بایسته های رویکرد هسته ای را برای دیپلمات های کشورمان تشریح می کنند، سؤالات فراوانی را به همراه دارد؛ از جمله اینکه ارتباط معنایی «مذاکرات هسته ای » با «عزت نفس ملی» چیست؟چرا معظم له اصرار دارند که یکی از مولفه های مهم سیاست خارجه کشورمان را در این مقطع زمانی باردیگر تکرار کنند و مورد تأکید قرار دهند؟آیا می توان این تلقی را داشت که «عزت ملت ایران» تا حدودی مورد خدشه قرار گرفته و رهبری لازم دیده اند بار دیگر این اصل بدیهی را برای هوشیاری جمعی مورد یادآوری قرار دهند؟
*** خودکفایی در تولید ریزگردها!
افزایش ریز گردها در هوای شهرهای مختلف استان خوزستان که زندگی و تنفس راحت را در این استان مختل کرده است، به نوشته ی روزنامه ها منشا داخلی دارد و لزوم توجه بیشتر مسوولان را می طلبد.
این در حالی است که این روزها گرد و غبار شدید، به غیر از استان خوزستان، گریبان استان های نیمه غربی، شرقی و مرکزی کشور، از جمله آذربایجان های غربی و شرقی، کردستان، کرمانشاه، همدان، ایلام، بوشهر، مناطقی از یزد، کرمان و حتی مناطق کویری اصفهان را نیز گرفت.
به گفته ی «مرتضی اکبرپور» معاون امور آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور در مصاحبه با رسانه ها، با وجود اینکه کشور حدود 7-6 سالی است که با پدیده ریزگردها مواجه شده؛ اما این پدیده هر سال نسبت به سال های گذشته وضعیت شدیدتری را تجربه می کند و سازوکارهایی هم که اعمال شده نتوانسته به طور کامل این پدیده را مهار کند.
«معصومه ابتکار» رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در تازه ترین گفت و گوی خود از ادامه ی بررسی ها در خصوص تاثیر پاشیدن مالچ نفتی برای مقابله با ریزگردهای اهواز خبر داده است.
روزنامه ی ایران امروز در گزارشی در همین ارتباط نوشت: برخی کارشناسان از جمله دکتر «علی محمد بیرگانی» رئیس گروه مطالعات مناطق بیابانی سازمان جنگل ها در گفت و گو با روزنامه ایران مالچ پاشی را برای حل معضل ریزگردها رد می کند. او هم مانند بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارد که بسیاری از ریزگردها منشأ تالابی دارند.
این روزنامه در یادداشتی با عنوان «ریزگردها از کجا می آیند» هم یادآور شد: معضل ریزگردها وقتی حل می شود که ریشه آنها خشکیده شود. با وجود همه وعده ها تا به امروز هیچ اقدامی برای حل این معضل نشده است. فکر نکنید که با تشکیل کمیته مبارزه با ریزگردها، ریزگردها درمان می شود. ما پیش از هرچیزی باید بدانیم که ریزگردها از کجا می آیند؟ یک پسوند عربی به آنها نچسبانید تا بتوانیم از زیر بارمسئولیت ها شانه خالی کنیم. باید پذیرفت که منشأ ریزگردها دور نیست. منشأ آنها را باید شوره زارهای تالاب های استان خوزستان و جنوب عراق جست.
روزنامه ی اعتماد هم در گزارشی در همین زمینه نوشت: پس از ناپدید شدن اهواز در سونامی خاک، هفت استان در غبار گم شدند. گرد و خاک بلند شده از غرب و جنوب غربی کشور، بیشتر شهرهای غرب کشور را در برگرفت، شهرهایی از گوشه شمال غرب، غرب تا جنوب غرب. ساکنان خوزستان، روز یکشنبه، در گردو خاک بی نظیری که بیشتر شهرهای شان را دربرگرفته بود، در حالی به سختی نفس می کشیدند که از همه امکانات برای کمک گرفتن از مسوولان ساکن تهران استفاده کردند. عکس ها و شرح هایشان که در صفحات مجازی و شبکه های اجتماعی از زندگی اهوازی ها منتشر شد، شاهدی بر این ماجرا بود. ریزگردها، مدت هاست زندگی مردم غرب ایران را زیر سایه سنگین خود متاثر کرده است؛ سایه ای که اگر شبیه آن در تهران هویدا شود، همه دستپاچه می شوند و می خواهند هرچه سریع تر، رنگ خاکستری را از آسمان تهران بزدایند. متولیان هوای وارد شده به ریه مردم، همگی ساکن تهرانند. شهروندان شهرهای مرز غربی کشور که بیش از بقیه نقاط، تحت تاثیر این پدیده قرار می گیرند، همگی معتقدند اگر یک چندم این هجمه ریزگرد در تهران اتفاق بیفتد، شاید مسوولان به فکر مردم دیگر نقاط کشور هم بیفتند.
«در ریزگردسازی خودکفا شده ایم!» هم عنوان سرمقاله ی روزنامه «ابتکار» است که در آن می خوانیم: این پدیده از همان ابتدا و در اواسط دهه هشتاد «ریزگرد عراقی» و گاهی «ریزگرد عربی» نام گرفت و انگشت اتهام در داخل کشور همواره متوجه همسایه غربی و دیگر کشورهای عربی منطقه بود. هرازگاهی هم که ردپاهایی از گردو غبارهای با منشاء داخلی در خوزستان مشاهده شد، باز هم دیوار حاشا بلند شد و اصلا کسی به روی خودش نیاورد که به مدد سیاست های وزارتخانه های نیرو و نفت، بیش از دو سوم تالاب های هورالعظیم و شادگان و... بی آب شده است.
به نوشته ی ابتکار، با توجه به منشاء و مسیر جدید ریزگردها و جهت باد، احتمالا این بار علاوه بر این که در ساخت ریزگرد خودکفا شده ایم با عبور موج زمستانه ریزگردها از مرز، احتمالا برای اولین بار به عراق هم ریزگرد صادر کرده ایم!
*گروه پژوهش و تحلیل خبری
*پژوهشم**9282**2054
21/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]
صفحات پیشنهادی
امام خمینی(ره) در جمع اعضای کمیته استقبال در ۱۴ بهمن مطرح کردند: پاسداری از منافع امریکا با شعار «ملیت
امام خمینی ره در جمع اعضای کمیته استقبال در ۱۴ بهمن مطرح کردند پاسداری از منافع امریکا با شعار ملیت وحدت کلمه کلید پیروزیاینهایند که باز منافع امریکا را به اسم ملیت به اسم اسلام به اسم قومیت به اسم ملت به اسم ـ نمیدانم ـ خدمتگزاری میخواهند منافع امریکا را حفظ بکنند میمعاون فرماندار بیجار: یومالله 22 بهمن تجلی وحدت ملی در ایران است
معاون فرماندار بیجار یومالله 22 بهمن تجلی وحدت ملی در ایران استمعاون فرماندار بیجار گفت حضور مردم در یومالله 22 بهمن تجلی وحدت اقتدار و همکاری ملی و خاری در چشم دشمنان است به گزارش خبرگزاری فارس از بیجار حمیدرضا همایی دوشنبه شب در جشن انقلاب شهر بابارشانی با تبریکفرماندار ایلام: شرکت در راهپیمایی 22 بهمن انسجام و وحدت ملی را نشان میدهد
فرماندار ایلام شرکت در راهپیمایی 22 بهمن انسجام و وحدت ملی را نشان میدهدفرماندار ایلام گفت شرکت پرشور در راهپیمایی 22 بهمن انسجام و وحدت ملی را نشان میدهد ناصر خوشخبر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت انقلاب اسلامی با پیروی از رهبر فرزانه و پشتیحضور پرشور مردم در راهپیمایی 22 بهمن تجلی وحدت، اقتدار و همکاری ملی
در بیانیه حزب وحدت و همکاری ملی تاکید شد حضور پرشور مردم در راهپیمایی 22 بهمن تجلی وحدت اقتدار و همکاری ملی حزب وحدت و همکار ملی با صدور بیانیهای مردم را به حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن فراخواند به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای باشگاه خبرنگاران حزب وحدت و همکار ملی با صدور بدر بیانیه حزب وحدت و همکاری ملی مطرح شد مردم با حضور در راهپیمایی 22 بهمن وحدت و اقتدار خود را به رخ دشمنان ان
در بیانیه حزب وحدت و همکاری ملی مطرح شدمردم با حضور در راهپیمایی 22 بهمن وحدت و اقتدار خود را به رخ دشمنان انقلاب میکشنددر بیانیه حزب وحدت و همکاری ملی آمده است مردم انقلابی و هوشیار ایران اسلامی امسال هم چون سنوات گذشته با حضور گسترده خود در راهپیمایی 22 بهمن وحدت و همبستگی وسی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب/ آغاز مراسم یومالله ۱۲ بهمن
سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب آغاز مراسم یومالله ۱۲ بهمن ویژه برنامه های سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی صبح امروز همزمان با لحظه ورود تاریخی حضرت امام ره به میهن اسلامی در دوازدهم بهمن ۵۷ در سراسر کشور آغاز شد در نخستین روز از دهه مبارک فجر ساعت 9 و 33 دقیقه آوایبرگزاری طرح نوروزی رسانه ملی با محوریت حفظ سوره «ملک»
برگزاری طرح نوروزی رسانه ملی با محوریت حفظ سوره ملکطرح نوروزی رسانه ملی با محوریت سوره مبارکه ملک همزمان با ایام فاطمیه برگزار میشود به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن سیما جلسه هماندیشی طرح نوروزی حفظ سوره مبارکه «ملک» و طرح تابستانیبهمن کشاورز از خاطراتش در زمان انقلاب گفت از حضور خانوادههای همافران در حصن وکلا و بمب گذاری در دفتر کار وکلا
بهمن کشاورز از خاطراتش در زمان انقلاب گفتاز حضور خانوادههای همافران در حصن وکلا و بمب گذاری در دفتر کار وکلای انقلابی تا تشکر امام از این صنف قبل از پیروزی انقلاببهمن کشاورز از محافظت وکلا از خانوادههای همافران نیروی هوایی تشکر امام راحل از وکلا و بمبگذاری در دفاتر برخی از وکمسکن امید بهمن عملیاتی میشود/ تبدیل وضعیت از قراردادی به رسمی پرداختی نخواهد شد
نوربخش به باشگاه خبرنگاران خبر داد مسکن امید بهمن عملیاتی میشود تبدیل وضعیت از قراردادی به رسمی پرداختی نخواهد شد مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی از امضاء تفاهم نامه بین وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و وزارت مسکن در خصوص مسکن امید خبر داد سید تقی نوربخش مدیر عامل سازمان تأمی- فرماندار خرمشهر:وحدت مردم، عامل پیروزی انقلاب ایران بود
فرماندار خرمشهر وحدت مردم عامل پیروزی انقلاب ایران بود آبادان- ایرنا- فرماندار خرمشهر وحدت و تعامل مردم ایران و رهبری مقتدر و هوشنمد را دو عامل پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 57 عنوان کرد به گزارش ایرنا ولی الله حیاتی شامگاه یکشنبه همراه با جمعی از مسوولان دستگاههای اجراییغرضی در جلسه فردای حزب وحدت و همکاری ملی از خاطرات امام(ره) میگوید
راهچمنی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران غرضی در جلسه فردای حزب وحدت و همکاری ملی از خاطرات امام ره میگوید دبیرکل حزب وحدت و همکاری ملی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران از حضور محمد غرضی در جلسه فردای شورای مرکزی حزب متبوعش سخن گفت محمدرضا راهچمنی دبیرکل حزب وحدت و همک- ثبت نام نوروزی عتبات از 18 بهمن ماه آغاز می شود
ثبت نام نوروزی عتبات از 18 بهمن ماه آغاز می شود تهران - ایرنا - مدیر کل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت کشور اعلام کرد ثبت نام متقاضیان اعزام به عتیات عالیات در ایام تعطیلات نوروز از روز شنبه 18 بهمن ماه امسال آغاز می شود به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی حجف محسن نظافتیدر 150 نقطه استان مرکزی صورت میگیرد نمایش انسجام و اقتدار ملی با اجرای راهپیمایی 22 بهمن
در 150 نقطه استان مرکزی صورت میگیردنمایش انسجام و اقتدار ملی با اجرای راهپیمایی 22 بهمنرئیس ستاد دهه فجر استان مرکزی گفت راهپیمایی غرورآفرین و حماسهساز 22 بهمن و جشن پیروزی انقلاب اسلامی با حضور پر شور و گسترده آحاد مردم در 157 نقطه شهری و روستایی استان برگزار خواهد شد حجت&zwفرمانده نیروی انتظامی: 22 بهمن و روز قدس، نماد ملی جمهوری اسلامی ایران است
فرمانده نیروی انتظامی 22 بهمن و روز قدس نماد ملی جمهوری اسلامی ایران استفرمانده نیروی انتظامی از 22 بهمن و روز قدس به عنوان نماد ملی نظام جمهوری اسلامی ایران نام برد و گفت حضور میلیونی مردم در چنین مراسمی نشانگر وحدت سیاسی و پیوند حاکمیت با مردم است به گزارش خبرنگار انتظامی خگزارش کامل از مراسم گرامیداشت یومالله 12 بهمن در حرم بنیانگذار کبیر انقلاب تجدید میثاق مردم با امام راحل در
گزارش کامل از مراسم گرامیداشت یومالله 12 بهمن در حرم بنیانگذار کبیر انقلابتجدید میثاق مردم با امام راحل در سالگرد پیروزی انقلاب ابوترابیفرد آمریکا در موضع ضعف قرار داردآیین گرامیداشت یومالله 12 بهمن همزمان با سراسر کشور و ورود معمار کبیر انقلاب اسلامی به کشورمان در حرم مطشریعتی در گفتوگو با فارس مطرحکرد برگزاری نخستین دوره جایزه ملی مدیریت انرژی/مهلت ثبتنام تا ۳۰ بهمن ۹۳
شریعتی در گفتوگو با فارس مطرحکردبرگزاری نخستین دوره جایزه ملی مدیریت انرژی مهلت ثبتنام تا ۳۰ بهمن ۹۳دبیر اجرایی جایزه ملی مدیریت انرژی با اشاره به برگزاری نخستین دوره جایزه ملی مدیریت انرژی گفت مهلت ثبت نام در طرح ملی جایزه ملی مدیریت انرژی تا 30 بهمن ماه 1393 تمدید شده است- نماینده مجلس: 22بهمن روز تجلی همبستگی و اقتدار ملی ایرانیان است
نماینده مجلس 22بهمن روز تجلی همبستگی و اقتدار ملی ایرانیان است گچساران - ایرنا - رییس کمیسیون برنامه وبودجه مجلس شورای اسلامی گفت حضور پرشور مردم در راهپیمایی22 بهمن تجلی همبستگی و اقتدار ملی ملت رشید ایران اسلامی خواهد بود غلامرضا تاجگردون روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ا-
سیاسی
پربازدیدترینها