تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر که خدا را، آنگونه که سزاوار اوست، بندگى کند، خداوند بیش از آرزوها و کفایتش ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842959824




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درخواست دیدار فرهنگیان با رئیس‌جمهور |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: درخواست دیدار فرهنگیان با رئیس‌جمهور
اوج این ناخرسندی سال 85 و در هنگامی بود که دولت وقت نمی‌خواست زیر بار اجرای لایحه خدمات کشوری برود و ماه‌های پایانی این سال با رویدادهای تلخی برای خانواده آموزش و پرورش همراه شد.
کد خبر: ۴۷۴۳۹۸
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۱ - 10 February 2015


محمدرضا نیک‌نژاد، عضو کانون صنفی معلمان ایران در آرمان نوشت: 
 
این روزها خبرهای وابسته به آموزش و پرورش دست‌کم از سوی فرهنگیان بیش از هر زمان دیگری پیگیری و خوانده می‌شود. دل‌نگرانی از مقدار بودجه، ادامه روند تحمل سنگینی خط فقر و... دوباره بلای جان فرهنگیان شده است. به گفته فرادستان، بودجه این نهاد با بیش از یک میلیون کارمند و نزدیک به 13 میلیون دانش‌آموز 23 درصد افزایش داشته که به باور بسیاری از فرهنگیان افزایش درخوری نیست و برای وزارتخانه‌ای که تنها کسری بودجه سال گذشته‌اش پنج هزار میلیارد تومان بوده است- یعنی 25 درصد بودجه کل سال– چنگی به دل نمی‌زند.


بودجه 94، سه هزارمیلیارد تومان نسبت به سال گذشته افزایش نشان می‌دهد به این معنی که آموزش و پرورش سال 94  را با کسری دوهزار میلیارد تومانی آغاز خواهد کرد! به گفته فرادستان 99 درصد بودجه صرف پرداخت دستمزدها می‌شود و این درحالی است که سال‌هاست این گروه گسترده از کارمندان دولت همواره از  دریافتی خویش ناخشنود بوده و بارها و به روش‌های گوناگون این ناخرسندی را به رخ دولتمردان کشیده‌اند.


اوج این ناخرسندی سال 85  و در هنگامی بود که دولت وقت نمی‌خواست زیر بار اجرای لایحه خدمات کشوری برود و ماه‌های پایانی این سال با رویدادهای تلخی برای خانواده آموزش و پرورش همراه شد. گرچه رویارویی سال 85 دولت اصولگرا را نواخت اما صابون اعتراض‌های معلمان تن اصلاح‌طلبان را هم بی‌نصیب نگذاشت و سال آموزشی 82-81 دورانی بود که بازهم فرهنگیان صدای انتقادات خویش را به گوش فرادستان رساندند. این رویدادهای تاریخی از این‌رو بازخوانی شد تا یادآورده شود که جنس خواسته‌های معلمان هیچ‌گاه سیاسی نبوده و گرچه گروه‌های سیاسی همواره به دنبال مصادره این امر بوده‌اند اما چندان در این راه کامیاب نشده‌اند. اما در هفته‌های گذشته و با لایحه بودجه 94 بازهم زمزمه‌هایی از دلخوری فرهنگیان از گوشه و کنار کشور به گوش می‌‌رسد.


گرچه در انتقادات بیش از یک دهه گذشته برخی تشکل‌های صنفی پرچمدار بودند اما در واپسین آنها این تشکل‌ها نقش چندانی نتوانسته‌اند ایفا کنند و انتقادات از مجاری صحیحی به گوش مسئولان نرسید. البته بیان انتقاد و ارائه راهکار برای رفع مشکلات آموزش و پرورش همیشه مورد پذیرش دولتمردان بوده است. اما در شرایطی که شیوه‌های مختلفی برای بیان انتقادات آمده، موجب شده انتقادات بدون اولویت‌بندی بیان شود وبرای رسیدن به راه‌حل دچار سردرگمی گردد و یا به آن مشکل یا مشکلات به تاخیر بپردازند. استفاده از تکنولوژی‌های نوین و یا بیان دیدگاه می‌تواند مسیر کم‌زمانبری باشد اما همین سرعت در بیان مسائل می‌تواند تلنباری از مشکلات را روی‌هم جمع و ارائه کند و بعد برای تفکیک مشکلات مهم‌تر از مشکلات کم‌اهمیت‌تر متغیری تعریف نشده لذا گاه یک مشکل کم اهمیت رفع می‌شود و بعد مسئولان تصور می‌کنند که یکی از مهم‌ترین معضلات بخش آموزش و پرورش را حل کرده‌اند بنابراین استفاده از تکنولوژی‌های جدید شیوه‌های خاص خود را دارد و در بیان انتقادات نباید موضوعات را پیچ در پیچ و متعدد مطرح کرد. بنابراین بهتر است هم دولتمردان حرکت را به‌گونه‌ای رصد کنند که ضمن دقت نظر در تفکیک مسائل بتوانند فضای مجازی را نیز به‌نوعی فضای ارتباط خود با زیرمجموعه آموزش و پرورش قرار دهند.


لذا بیان انتقادات صنفی معلمان نیازمند بازبینی از سوی تشکل‌ها و بازخوانی از سوی فرادستان است. آنچه از سوی فرادستان ضروری به نظر می‌رسد به رسمیت شناختن دقیق‌تر تشکل‌های مستقل و مورداعتماد فرهنگیان است تا شاهد حرکت‌هایی بدلی در این زمینه نباشیم. چراکه در غیراینصورت هم دولت و هم فرهنگیان آسیب خواهند دید. اما در هفته‌های گذشته و با بالاگرفتن انتقادها به بودجه آموزش و پرورش، شورای هماهنگی کانون‌های صنفی سراسر کشور در یک بیانیه خواستار دیدار با رئیس‌جمهور شده‌اند. فرهنگیان بر این باورند که افراد پرنفوذ دولت، چندان از ریز مسائل فرهنگیان و البته آموزش مطلع نیستند و از این‌روست که همچنان نگاه به نهاد آموزشی نگاهی آمیخته به اقتصاد و سازمانی مصرف‌کننده است.


گمانی نیست که حس تبعیض موجود در بدنه آموزش و پرورش و کمبودهای آن- چه مالی و چه ساختاری- خواسته‌های معلمان را متراکم کرده و بیم آن می‌رود که عدم رصد به‌موقع هزینه رفع مشکلات را بالا ببرد. از این‌رو بهتر است که رئیس‌جمهور به خواسته به‌حق و منطقی فرهنگیان سریع‌تر رسیدگی کند و اگر این مهم با دیداری نزدیک و صمیمی آغاز شود، فرآیند حل مشکلات فرهنگیان را شتاب می‌بخشد. باشد که در این دیدار فرهنگیان بتوانند دردهای کهنه خویش را با رئیس دولت مطرح کنند تا بتوان دست در دست یکدیگر به وضعیت آموزش و پرورش سروسامانی بهتر داد. بی‌گمان پیشگیری بهتر از درمان است.       
















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن