تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868601177




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- انقلاب اسلامی بر اساس ارزش ها شکل گرفته است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: انقلاب اسلامی بر اساس ارزش ها شکل گرفته است تهران – ایرنا – مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه سیدالشهداء استان تهران گفت : انقلاب اسلامی ملت ایران بر اساس ارزش ها و آموزه های اسلامی شکل گرفته و راه خود را بر پایه همین ارزش ها به سوی تعالی طی می کند.


حجت الاسلام مختار نظری روز دوشنبه به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی ایران، در همایش طلاب و روحانیون شهرستان ورامین در گلزار شهدای گمنام این شهرستان گفت: انقلاب اسلامی ملت ایران در حالی حرکت خود را آغاز و به پیروزی رسید که هیچ یک از اندیشمندان سیاسی جهان تصوی نمی کردند که باورهای دینی یک ملت بتواند با ایجاد تحول در ایران نظام سلطه ای را ساقط کرده و نظام جدیدی را در کشور پایه ریزی کنند.
وی افزود: استکبار جهانی بیش از 200 سال در گوش ملت ها خوانده بود که نگرش دینی ملت ها هنر ایجاد تحول در هیچ جامعه ای را ندارد و نمی تواند هدایت یک جامعه را در شکل گیری انقلابی تأثیر گذار بر عهده بگیرد.
وی اظهار داشت: مارکسیست ها دین را افیون ملت ها می خواندند و دنیای غرب نیز معتقد بود که تنها هنر دین ایجاد ارتباط معنوی انسان ها با خدا است و مسوولیت دیگری را بر عهده ندارد ، تفکر سکولاریسم مبنای حرکت دنیای غرب است و آنها باور نداشتند که در سایه دین ، قرآن و مکتب آسمانی اسلام بتوان حرکتی را آغاز و آن را به سرانجام رساند.
نظری تصریح کرد: برخی از افراد و گروه ها ماهیت انقلاب ملت ایران را اقتصادی ، برخی دیگر خواسته های آزادیخواهانه و برخی دیگر به ماهیت دینی حرکت انقلابی مردم ایران اعتقاد داشتند .
مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه سیدالشهداء استان تهران گفت: اگر به تحولات حرکت انقلابی ملت ایران نگاهی ژرف اندیش داشته باشیم در می یابیم که خاستگاه انقلاب اسلامی حوزه های علمیه بوده و تحرکات سیاسی ضد استکباری از این نقطه آغاز شده است ، در این حرکت طلاب و روحانیون پرچمدار بودند ، مساجد به عنوان پایگاه های دینی جامعه ، مرکز جوشش حرکت انقلابی مردم به شمار می رفتند و رهبری این انقلاب را مرجع تقلیدی برخاسته از حوزه های علمیه بر عهده داشت.
حجت الاسلام سیدمهدی محمودی مدیر حوزه علمیه امام صادق (ع) ورامین نیز در این همایش اظهار داشت: تمامی افتخارات به دست آمده در انقلاب اسلامی به برکت ایثار و ازخودگذشتگی امام راحل و هدایت های پیامبر گونه ایشان می باشد و همواره باید قدردان این ایثار بود.
وی اظهار داشت :در کنار امام راحل ، آیات عظام دیگری همچون آیت الله نجفی مرعشی ، خوانساری و دیگر آیات عظام نیز حضور داشتند که در جهت دهی به حرکت انقلابی ملت ایران نقش به سزایی داشتند ولی نقش رهبری سیاسی و دینی امام خمینی(ره) مانند خورشیدی بود که ستارگان با وجود درخشندگی نمی توانند خود را نمایش دهند.
محمودی گفت: علاوه بر آیات عظام ، روحانیونی که برخاسته از حوزه های علمیه بودند با حضور در شهرها و جای جای ایران اسلامی اقدام به روشنگری کرده و حرکت مردم در مبارزه با رژیم منحوس پهلوی را سامان دادند.
رئیس حوزه علمیه امام صادق (ع) ورامین تصریح کرد: راهپیمایی ها و حرکات ضد ستم شاهی مردم ایران در نهضت امام خمینی از مساجد و با حضور روحانیون و علما شکل گرفت که این نشان از اهمیت حضور ارزش های دینی در نهضت انقلابی ملت ایران دارد.
وی تصریح کرد: همانطور که نبی مکرم اسلام و اهل بیت عصمت و طهارت دین مبین اسلام را برپا کردند و با شهادت خویش اسلام را حفظ نمودند، حوزه های علمیه نیز باید به عنوان عامل شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی ، در حفظ و حراست آن کوشیده و آن را از آسیب ها و تهدیدات مختلف حفظ کنند.
تهرام/7254/1348



20/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن