تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871053388




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- بزرگترین کارخانه تولید پوشاک مردانه کشور در استان تهران افتتاح شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بزرگترین کارخانه تولید پوشاک مردانه کشور در استان تهران افتتاح شد تهران - ایرنا - بزرگترین کارخانه تولید صنعتی پوشاک مردانه در کشور و خاورمیانه روزدوشنبه در شهرک صنعتی پرند استان تهران افتتاح شد.


به گزارش خبرنگار ایرنا، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در مراسم افتتاح این کارخانه تولید صنعتی پوشاک در شهرستان رباط کریم، اظهار کرد: همزمان با نهمین روز از ایام الله دهه فجر، 24 واحد صنعتی تولیدی با ارزش سرمایه گذاری 928 میلیارد تومان در غرب و شرق استان تهران افتتاح و بهره برداری شد.
«محمدرضا مس فروش » در مورد اشتغال زایی در این واحدهای صنعتی گفت: در مجموع این واحدهای صنعتی، حدود 9 هزار و 115 نفر کارگر مشغول به کار شده اند.
وی با تاکید بر ارائه مدلی کامل برای رشد صنعت در کشور اظهار کرد: از مرحله سرمایه گذاری تا تولید و بهره برداری یک واحد صنعتی در گذشته حدود 10 تا 18 ماه و در برخی موارد تا چندین سال نیز به طول می انجامید.
این مقام مسوول در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران افزود: مشاوره متخصصان و فعالان بخش صنعت می تواند در ارائه برنامه ریزی مناسب و دقیق و رهایی از این مدل ناقص در این بخش، به دولت کمک کند.
وی همچنین بیان کرد: با وجود مشکلاتی مانند تحریم های اقتصادی، کاهش قیمت نفت، شرایط دشوار در بخش تولید و اشتغال اگر به درستی با این مسایل برخورد شود برکات قابل توجهی نصیب بخش های صنعتی کشور خواهد شد.
مس فروش با اشاره به فقدان پنجره ای واحد در بخش صنعت اظهار کرد: با وجود پنجره واحد، امکان دریافت تسهیلات و ارائه اطلاعات لازم به مشتریان، سرمایه گذاران و شرکت های درخواست کننده در قالب های استاندارد از یک نقطه واحد میسر می شود.
وی بیان داشت: در بیشتر کشورها آورده سرمایه گذاران فقط 10 تا 15 درصد است و مابقی سرمایه از طریق سیستم بانکی در اختیار بخش تولید قرار داده می شود.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در این کشورها سرمایه در گردش مورد نیاز بخش های تولیدی نیز به وسیله بانک ها تامین می شود.
آیین گشایش بزرگترین کارخانه تولید صنعتی پوشاک مردانه ظهر دوشنبه با حضور« سهیلا جلودارزاده » مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت و سرپرست امور بانوان این وزارتخانه،
« حسن کریمی» معاون عمرانی استانداری تهران، «ابراهیم نکو» نماینده رباط کریم و بهارستان، «علی بیگی» فرماندار شهرستان رباط کریم و جمعی از فعالان بخش صنعت پوشاک در کارخانه ال سی من واقع در شهرک صنعتی پرند شهرستان رباط کریم برگزار شد.
تهرام/1699/1348 / 1539



20/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 181]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن