واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده مردم بابل:مجلس مسئولیت حذف یارانه ثروتمندان را می پذیرد ساری - ایرنا - نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه به دولتمردان گفته شد که نگران حذف یارانه ثروتمندان نباشید, گفت: مجلس مسئولیت حذف یارانه ثروتمندان را می پذیرد.

حجت الاسلام "علی اکبر ناصری" روز یکشنبه در مراسم بهره برداری از بازسازی و توسعه پلی کلینیک تخصصی تامین اجتماعی بابل بیان داشت: ماهانه حدود پنج هزار میلیاردریال یارانه به حساب حدود 10 میلیون ثروتمند ایرانی واریز می شود که این با اصل هدفمندی یارانه ها منافات دارد.
وی افزود: با حذف یارانه پردرآمدها می توان در بخش درمان، اشتغال، تولید و یا حتی افزایش یارانه های افراد کم درآمد اقدام کنیم.
وی ضمن تبریک ایام دهه فجر گفت: جهان تشنه اسلام اعتدالی است و اگر تفکر ناب اسلامی به طور کامل اجرا شود، نباید در کشورهای مسلمان مشکلی داشته باشیم.
وی اظهارداشت: انقلاب اسلامی ایران یک فرصت استثنایی است که باید با عملکرد خوب خود در ابعاد مختلف علمی، بهداشتی، رفاهی و آموزشی الگوی مناسب را به جهانیان معرفی کنیم.
وی گفت: مجلس نگاه مثبت و حمایتی در بخش دارو و درمان دارد و همواره طرح هایی را که برای رفاه مردم باشد مورد پشتیبانی قرار می دهد.
طرح بازسازی و توسعه پلی کلینیک تخصصی تامین اجتماعی بابل امروز یکشنبه با حضور قائم مقام معاون درمان تامین اجتماعی کشور و تنی چند از مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران روز یکشنبه در مراسم بهره برداری از این طرح ، اعتبار بازسازی و توسعه پلی کلینیک تخصصی بابل را 27میلیاردو 500 میلیون ریال برشمرد.
"محمد خورشیدی" با اشاره به اینکه طرح توسعه پلی کلینیک بابل از اسفندماه سال 92 آغاز و امروز به بهره برداری رسید,افزود: از این مبلغ، 20 میلیاردریال در بخش ساختمان و پنج میلیاردریال در حوزه تجهیزات پزشکی و دو میلیاردو 500 میلیون ریال برای تجهیزات اداری هزینه شده است.
وی با بیان اینکه در 9 ماهه نخست امسال 300 هزار بیمار به پلی کلینیک تامین اجتماعی بابل مراجعه کردند؛ گفت: از این تعداد 150هزار بیمار به طور سرپایی درمان شدند .
وی افزود: شهرستان 511هزار نفری بابل حدود 240 هزار بیمه شده تامین اجتماعی دارد که تجهیز این پلی کلینیک یک ضرورت بود.
ک/2
7328 /1899
19/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]