تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان خوش اخلاقى و از بدبختى انسان بد اخلاقى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870513852




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درمورد سیگار «مارلبرو» دولت حرف آخر را بزند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: درمورد سیگار «مارلبرو» دولت حرف آخر را بزند
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی معتقد است که برخی از دستگاه‌ها بر سر صهیونیستی بودن یا نبودن سیگار «مارلبرو» همچنان اختلاف نظر دارند و ضروریست که دولت یک جا حرف آخر را در این رابطه بزند.
کد خبر: ۴۷۳۸۳۷
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۰ - 08 February 2015


 نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی معتقد است که برخی از دستگاه‌ها بر سر صهیونیستی بودن یا نبودن سیگار «مارلبرو» همچنان اختلاف نظر دارند و ضروریست که دولت یک جا حرف آخر را در این رابطه بزند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛حسین طلا نماینده مردم تهراندر مورد آخرین اخبار از موضوع صهیونیستی بودن سیگار مارلبرو در کمیته‌های مربوطه رسیدگی به این موضوع گفت: در مورد صهیونیستی بودن سیگار مارلبرو بین دستگاه‌ها اختلاف نظر وجود دارد.
 

* اگر سیگار «مارلبرو» صهیونیستی است، چرا توزیع می‌شود؟
وی افزود: اگر سیگار مارلبرو صهیونیستی باشد، قطعا نباید هیچ مجوزی برای صادرات به کشور داشته باشد ولی این جای سوال دارد که با این وجود، چرا این سیگار به راحتی در کشور توزیع می‌شود.
 
طلا ادامه داد: سوال دوم اینکه که چرا رژیم صهیونیستی و قاچاقچیان از محل فروش این سیگار در حال کسب سود و درآمد هستند، ولی ما پشت سر هم تکرار می‌کنیم که اجازه واردات به این سیگار را نمی‌دهیم. پس این چه قانونی است؟
 
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ادامه متذکر شد: اگر واقعا این نوع سیگار صهیونیستی است، ضروری است و بهتر است قوانین سخت گیرانه و کنترل مناسبی در این رابطه اعمال کنیم، چرا که ما تنها در حال حاضر فقط با برخی حرکات تنها فضا را برای شرکت رقیب و قاچاقچیان باز می‌کنیم.
 
طلا در ادامه تصریح کرد: موضوع صهیونیستی بودن سیگار مارلبرو اگر محل اختلاف نظر دستگاه هاست، ضروری است این دستگاه‌ها به سرعت به نتیجه برسند و به کش و قوس در این رابطه خاتمه دهند.
 
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: چرا وقتی یک برند سیگار آنقدر محل اختلاف دستگاه‌هاست، باید بر سر آن نزاع شود، مسئولین اگر به این نکته رسیدند که این سیگار صهیونیستی است، باید از ورود آن به کشور جلوگیری کنند.
 
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سیگار با اهداف ناامنی به کشور‌ها قاچاق می‌شود، اظهار داشت: بی‌شک مسئله  ورود سیگار به کشور‌ها از نوعی نگاه امنیتی برخوردا است لذا باید از واردات هر نوع سیگاری به کشور جلوگیری شود.
 
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: دولت اگر به این نتیجه رسیده که سیگار مارلبرو صهیونیستی نیست، یک جا باید حرف آخر را بزند در غیر این صورت باید از واردات و قاچاق این کالا به سرعت جلوگیری کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن