تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در حقيقت خداوند جهاد را واجب گردانيد و آن را بزرگداشت و مايه پيروزى و ياور خود قرارش ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830229938




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- خودکفایی نیروی هوایی، ثمره ی انقلاب اسلامی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: در گفت و گو با خلبانان دفاع مقدس تبیین شد: خودکفایی نیروی هوایی، ثمره ی انقلاب اسلامی تهران- ایرنا- نوزدهم بهمن سالروز اعلام همبستگی همافران و کارکنان نیروی هوایی با انقلاب اسلامی است، تیزپروازان شجاعی که در راه دفاع از مام وطن رشادت های فراوانی از خود نشان دادند و در دفاع از حریم هوایی کشور بدون وابستگی بیگانگان به آرزوی دیرینه ی، دستیابی به خودکفایی در این صنعت دست یافتند.


نیروی هوایی در جریان انقلاب اسلامی با تاسی از حرکت های مردمی و با پی بردن به ظلم و جور حکومت به صفوف انقلابیون پیوست تا در راه برقراری عدل و داد سهیم باشد.
ورود امام خمینی رهبر فرزانه ی انقلاب اسلامی در دوازدهم بهمن 1357 هجری خورشیدی به خاک کشور و اوج گرفتن اعتراض های مردمی برای واژگون کردن حکومت پهلوی، سبب پیوستن قشرهای مختلف ملت به موج عدالتخواهی ایرانیان شد که در این میان همافران و کارکنان نیروی هوایی ارتش کشور با تصمیمی سرنوشت ساز در نوزدهم بهمن 1357 هجری خورشیدی با حضور در اقامتگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی در مدرسه ی رفاه به ملت آزادی خواه ایران پیوستند و با آرمان های امام خمینی پیمان بستند.
نظامیان متعهد نیروی هوایی با این بیعت قاطعانه، ضربه ی جبران ناپذیری را بر پیکر رژیم پهلوی وارد ساختند و این حکومت را از داشتن ارتش به عنوان پشتوانه ای مهم، ناامید کردند.
امام خمینی در این روز در جمع کارکنان نیروی هوایی فرمودند:«... درود بر شما سربازان امام عصر سلام الله علیه، همانطور که فریاد زدید، تاکنون در خدمت طاغوت بودید، طاغوتی که همه هستی ما را ساقط کرد، طاغوتی که ما را برده خارجی ها کرد و از امروز در خدمت امام عصر سلام الله علیه و در خدمت قرآن کریم هستید...»
روز پس از این دیدار، روزنامه های کشور، پیمان پرسنل نیروی هوایی ارتش ایران به هنگام سلام نظامی در محضر امام خمینی را به تصویر کشیدند؛ این امر سبب برانگیخته شدن خشم نیروهای استبدادی شد و بر همین پایه ستاد ارتش، عکس چاپ شده در روزنامه ی کیهان را تکذیب کرد در صورتی که دیده بان همیشه بیدار انقلاب این دیدار را تایید کردند.
حضور مقتدرانه و قاطعانه ی نیروی هوایی ارتش و بیعت آنان با امام خمینی، موجب در هم شکستن مقاومت دولت بختیار شد و امیدهای حکومت را پوچ و واهی ساخت.
نیروهای گارد شاهنشاهی پس از این همبستگی به یادماندنی، در شامگاه بیستم بهمن همان سال به یکی از پادگان های نیروی هوایی در تهران حمله کردند. با انتشار این خبر مردم به یاری بزرگمردان نیروی هوایی شتافتند و با گشودن اسلحه خانه ها و ساختن سنگرهای خیابانی به رویارویی با نیروهای رژیم پرداختند و در نهایت به پیروزی در برابر آنان دست یافتند.
نیروی هوایی ارتش با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی همچون دیگر سازمان ها و نهادها از وجود نیروهای غیرمتعهد پاکسازی شد و نیروهای مخلص و آزادی خواه، نقش آفرینی در این عرصه ی مهم را عهده دار شدند.
تیزپروازان نیروی هوایی همچنین نقش بزرگ و مهمی را در دوران دفاع مقدس ایفا کردند؛ آنان با پایمردی و دلاوری های خود در برابر دشمن بعث ایستادند و از ورود دشمن به خاک ایران جلوگیری کردند.
این نیرو در عملیات هایی همچون شکست حصر آبادان، طریق القدس و فتح المبین حضور یافتند و با رشادت های فراوان از مام وطن پاسداری کردند.
اینک نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران با حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و کسب تخصص و آموزش نیروهای متعهد به پیشرفت های روز افزونی دست یافته و به جایگاه شایسته ای رسیده است. نوزدهم بهمن 1358 خورشیدی، سالروز حضور مقتدرانه و رژه ی مستحکم همافران و کارکنان نیروی هوایی در برابر امام خمینی، روز نیروی هوایی نام گرفت تا نقش این نیروهای وفادار به ملت ایران و انقلاب اسلامی هر ساله، پاس داشته شود.
پژوهشگر گروه اطلاع رسانی ایرنا به بهانه ی روز نیروی هوایی، با «امیر سرتیپ خلبان والی اویسی» از خلبانان دوره ی دفاع مقدس و فرمانده ی پیشین منطقه ی هوایی مهرآباد و «امیر سرتیپ خلبان حسین چیت فروش» جانشین سازمان موزه ی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و از خلبانان نیروی هوایی ارتش در جنگ تحمیلی به گفت و گو پرداخته است.
**امیر سرتیپ خلبان والی اویسی نقش نیروی هوایی را در پیروزی انقلاب اسلامی کلیدی و با اهمیت خواند و گفت: پرسنل نیروی هوایی هفت روز پس از ورود امام خمینی به خاک میهن برای بیعت با امام امت و رهبر بزرگ انقلاب اسلامی در مدرسه ی رفاه حضور یافتند و با این کار، جهانیان را در حیرتی بزرگ فرو بردند. آنان با این حرکت تاریخی پشتیبانی خویش را از انقلاب و رهبری امام خمینی اعلام کردند و با سرعت بخشیدن به روند این نهضت، سبب شدند انقلاب مردم ایران با کمترین تلفات جانی به پیروزی برسد.
وی افزود: رژیم پهلوی که برنامه ریزی های لازم را برای آموزش پرسنل نیروی هوایی در خارج از کشور انجام داده بود و آن را پشتوانه ای محکم برای خود می دانست، هیچ گاه تصور نمی کرد که پرسنل نیروی هوایی به موج انقلاب بپیوندند. یکی دیگر از دلیل هایی که باور انقلابی شدن این افراد را برای درباریان سخت می کرد این بود که کارکنان نیروی هوایی همیشه در رفاه کامل به سر می بردند و رژیم پهلوی علتی را برای انقلابی شدن آنان تصور نمی کرد.
این خلبان دوره ی دفاع مقدس ادامه داد: با پیروزی انقلاب اسلامی و خروج نیروهای آموزش دهنده ی آمریکایی، آنان تصور می کردند که نیروی هوایی ایران بدون کمک بیگانگان قادر به ادامه ی فعالیت نخواهد بود و برای همیشه نیازمند کمک آمریکایی ها خواهد ماند؛ اما با همت بالا و تخصص های نیروی هوایی ارتش کشور نه تنها این اتفاق به وقوع نپیوست بلکه پیشرفت های پی در پی ایران اسلامی جهانیان را حیرت زده کرد.
وی درباره ی ویژگی های پرسنل نیروی هوایی گفت: این افراد همیشه از همت بالایی برخوردار بوده اند و با جهادگری های خود توانستند در آن دوره بدون ارتباط علمی با دنیا هر روز به دانش خویش بیفزایند و همگام با تکنولوژی های روز دنیا پیش بروند. راه اندازی دانشگاه های مربوط به نیروی هوایی و آموزش خلبان و متخصصان فنی از جمله اقدام هایی است که با تلاش غیورمردان نیروی هوایی در کشور انجام شد.
امیر سرتیپ خلبان اویسی تصریح کرد: تیز پروازان نیروی هوایی در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران نیز مانند نوک پیکان برای دفاع از میهن اسلامی گام برمی داشتند و در هشت سال جنگ تحمیلی از حریم هوایی کشور محافظت کردند. آنان در این سال ها با وجود تحریم ها و سختی های بسیار، با حضور در عملیات های گوناگون در کوتاه ترین زمان ممکن جواب های دندان شکنی به نیروهای رژیم بعث دادند و نقش حیاتی و بی همتایی را در جنگ تحمیلی ایفا کردند.
وی درباره ی میزان آمادگی پرسنل نیروی هوایی ارتش گفت: این افراد پیش از انقلاب اسلامی، پس از آن و بعد از جنگ تحمیلی همیشه در آماده باش کامل به سر برده اند تا به هر متجاوزی که کوچکترین چشم داشت و تعرضی به حریم هوایی جمهوری اسلامی ایران داشته باشد، پاسخ دندان شکنی بدهند.
فرمانده ی پیشین منطقه ی هوایی مهرآباد با اشاره به جایگاه بالای نیروی هوایی ایران اسلامی در سطح منطقه بیان داشت: کشور ما توانست با تکیه بر تخصص نیروهای داخلی، هواپیماهایی همچون آذرخش و صاعقه را با موفقیت بسازد و نیاز کشور را در این زمینه تامین کند.
امیر سرتیپ خلبان اویسی دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی را برای نیروی هوایی بسیار بزرگ خواند و اظهار کرد: خود اتکایی بالاترین دستاورد این نهضت مردمی بود، چرا که با وجود آن دیگر احساس وابستگی به بیگانگان نداریم و خود برای تجهیزات و نیروهایمان برنامه ریزی های لازم را به عمل می رسانیم.
وی از دیگر دستاوردهای انقلاب 1357 هجری خورشیدی به دستیابی نیروهای جوان و متخصص کشور به نانو، تکنولوژی های روز دنیا، غنی سازی و موفقیت های علمی و ورزشی اشاره کرد و افزود: کشور ایران در این زمینه ها توانسته است به پیشرفت های خوبی در سطح منطقه دست یابد و ایران اسلامی را به جهانیان معرفی کند.
**امیر سرتیپ خلبان حسین چیت فروش جانشین سازمان موزه ی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز درباره حرکت انقلابی همافران گفت: زمزمه ها و حرکت های انقلابی که به وسیله ی کارکنان نیروی هوایی در پایگاه های مختلف کشور صورت گرفت سبب بازداشت و زندانی شدن تعدادی از آنان به وسیله ی رژیم پهلوی در زندان خاش در شهر زاهدان شد. روزنامه ها به صورت گسترده این خبر را بازتاب دادند و مردم نیز در حمایت از این دلاورمردان در برابر وکلای دادگستری تجمع و اعتراض کردند. اسناد این پشتیبانی ها در موزه ی جنگ هوایی و کتاب های گوناگونی که درباره ی انقلاب اسلامی ایران به نگارش درآمده، موجود است.
وی با اشاره به ورود بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در دوازدهم بهمن 1357 هجری خورشیدی به خاک وطن تصریح کرد: در آن روز نیروی هوایی ارتش به عنوان نخستین گروه با تدبیرهای خردمندانه، حمایت های هوایی لازم را از هواپیمای امام خمینی انجام داد و پس از فرود هواپیما، حفاظت نیروی هوایی نیز گاردهای آموزش دیده ی خود را برای ایجاد آرامش در زمان پیاده شدن امام امت در اطراف وی مستقر کرد و مسوولیت انتقال ایشان به بهشت زهرا برای سخنرانی و مراقبت از ایشان را به عهده گرفت.
این خلبان نیروی هوایی ارتش، درباره ی فعالیت های کارکنان نیروی هوایی در پشتیبانی از انقلاب اسلامی ایران گفت: نیروی هوایی که خود از میان مردم مسلمان کشور بودند همگام و همراه با معترضان به حکومت پهلوی، ندای آزادی خواهی را پس از قطع شدن پخش تلویزیونی ورود امام خمینی به خاک میهن، در میان پایگاه های آموزشی نیروی هوایی به گوش دولتیان رساندند که این امر سبب درگیری در این مرکزها و حمایت های مردم از آنان شد.
وی یادآور شد: خفقان خاصی در فضای آن روز حاکم و امکان کارگروهی در حمایت از انقلاب اسلامی بسیار مشکل بود اما با این وجود همافران و پرسنل نیروی هوایی گروه گروه به هم پیوستند و با گام های استوار خود با حضور در محضر امام خمینی، با آرمان های ایشان پیمان بستند.
امیر سرتیپ خلبان چیت فروش با اشاره به نقش و اهمیت حمایت های نیروی هوایی از انقلاب اسلامی اظهار کرد: اگر پیوستگی نیروی هوایی در نوزدهم بهمن اتفاق نمی افتاد، شکستن غول نظامی و ارتش رژیم پهلوی بسیار سخت به نظر می رسید.
وی افزود: تخصص و نظم نظامی نیروی هوایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی سبب شد، کاخ های رژیم پهلوی و کاخ نخست وزیری، صدا و سیما و سران رژیم پیشین را که بازداشت شده بودند به این نیروها سپرده شود تا پس از تشکیل دولت، برای اجرای عدالت به مسوولان نظام اسلامی تحویل داده شوند.
جانشین سازمان موزه ی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، درباره ی ویژگی های پرسنل نیروی هوایی گفت: افراد شاغل در این عرصه، نیروهایی با کنش سریع هستند که با انعطاف پذیری و تاکتیک ها و آموزش هایی که کسب کرده اند، در هر زمان از شبانه روز و در شرایط جغرافیایی مختلف، آمادگی لازم را برای دفاع از حریم هوایی کشور دارند. خلبانان نیروی هوایی دارای قدرت کوبندگی بالایی هستند تا در هر زمانی که لازم باشد به دشمن حمله ور شوند و خاک کشور را حفظ کنند.
امیر سرتیپ خلبان چیت فروش در پایان با به کار بردن ویژگی فصل الخطاب برای نیروی هوایی تصریح کرد: تلاشگران این عرصه در کنار وظایفی که برای آنان تعریف شده، در زمان ورود متجاوزانه ی دشمن به خاک کشور، نیروی زمینی و دریایی ارتش جمهوری اسلامی را حمایت می کنند که نمونه ی این امر به روشنی در دوران هشت سال دفاع مقدس بارها مشاهده شده است.
اکنون در سی و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، نیروی هوایی کشور همچون گذشته با رشادت و دلاوری نیروهای کاردان و توانمند خویش مام وطن را در برابر تهدیدهای گوناگون محافظت می کند و در راه برقراری امنیت مرزهای هوایی ایران از هیچ کوششی فرو گذاری نمی کند.


از: مرضیه دهقانی
گروه اطلاع رسانی
پژوهشم**2002**9131



19/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن