تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860417401




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قیمت خودروی تازه وارد به بازار ایران


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: قیمت خودروی تازه وارد به بازار ایران

 قیمت خودروی تازه وارد به بازار ایران

همزمان با رونمایی از خودرو "ام.وی.ام ۵۵۰ "، قیمت مدل دنده‌ای این محصول ۵۰ میلیون تومان و مدل اتوماتیک آن ۵۷ میلیون تومان تعیین شد.

همزمان با رونمایی از خودرو "ام.وی.ام ۵۵۰ "، قیمت مدل دنده‌ای این محصول ۵۰ میلیون تومان و مدل اتوماتیک آن ۵۷ میلیون تومان تعیین شد. بهرام شریعت رئیس هیات مدیره مدیران خودرو در حاشیه مراسم رونمایی خودرو "ام.وی.ام ۵۵۰ " گفت: فروش و پیش فروش خودرو ام.وی.ام ۵۵۰ از اسفندماه امسال آغاز می‌شود و براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته، تولید ۲۰ هزار دستگاه از این محصول در برنامه سال آینده شرکت است.وی با بیان اینکه در سال گذشته موفق به تولید ۲۱ هزار دستگاه انواع خودرو شدیم، اظهار داشت: برنامه تولید امسال نیز حدود ۴۲ هزار دستگاه بوده که تا پایان سال به این میزان تولید دست خواهیم یافت.شریعت از برنامه تولید ۷۰ هزار دستگاه خودرو برای سال آینده خبر داد و تصریح کرد: با توجه به گذشت ۱۰ سال از عرضه ام.وی.ام ۱۱۰ در ایران طی سال آینده شاهد عرضه محصول کاملا تغییر یافته و به روز این خودرو خواهیم بود.وی همچنین با اشاره به اینکه در سال آینده شاهد عرضه ام.وی.ام۳۱۵ اتوماتیک خواهیم بود، از برنامه ریزی این شرکت برای تولید و عرضه یک خودرو الکتریکی در سال ۹۴ خبر داد.شریعت، زمانی تولید و عرضه خودروی الکتریکی توسط خودروسازان و مردم را دارای توجیه اقتصادی دانست که همراه با سیاست‌های تشویقی دولت باشد و متذکر شد: حدود ۶۰ درصد قیمت خودرو الکتریکی در چین را یا دولت و یا شهرداری‌ها پرداخت می‌کنند و تنها ۴۰ درصد باقی مانده برعهده مشتری است.همچنین، "ژانگ ژائو" مدیرعامل مدیران خودرو، ایران را یکی از مهمترین بازارهای جهان برای چری (شریک تجاری) دانست و مهمترین اولویت پیش روی چری را تولید و عرضه محصولات جدید در ایران اعلام کرد.وی با بیان اینکه در سال آینده شاهد معرفی و تولید خودروهای جدید همزمان با معرفی در چین خواهیم بود، اظهار داشت: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته، به دنبال افزایش داخلی سازی تولیدات در جهات جلوگیری از تحمیل هزینه ها به مشتریان هستیم.به گفته ژائو، شرکت چری در سال ۲۰۱۴ موفق به تولید ۴۵۰ هزار دستگاه انواع خودرو شد و در سال ۲۰۱۵ تولید ۶۵۰ هزار خودرو را در برنامه دارد. چری هم اکنون افزون بر ۸۰ کشور جهان از جمله برزیل، ونزوئلا، آرژانتین، مصر، استرالیا، ایتالیا و ... صادرات دارد.وی در رابطه با روند ارتقای سطح کیفی تولیدات این شرکت افزود: تمرکز چری در ایران همواره براساس بهبود مستمر کیفیت در تولید بوده و به همین دلیل بر اساس ارزیابی های ISQI محصولات ام وی ام در رتبه بندی های کیفی شاهد رشد بسیار مطلوب بوده ایم و خودرو ام وی ام ۱۱۰ نیز به تازگی بالاترین امتیازات را به دست آورده است.



1393/11/19





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن