تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر گاه بنده‏اى هنگام خوابش، بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم بگويد، خداوند به فرشتگان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832250744




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صاحب نظران کاهش تیراژ و کتاب خوانی را آسیب شناسی کنند/ اشکال را با زبان نرم بگویید/ خط قرمز هزار ضلعی نداریم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: روحانی در مراسم اهدای کتاب سال:
صاحب نظران کاهش تیراژ و کتاب خوانی را آسیب شناسی کنند/ اشکال را با زبان نرم بگویید/ خط قرمز هزار ضلعی نداریم
رئیس‌جمهور که صبح امروز در مراسم اهدای بیست و دومین دوره جایزه جهانی کتاب سال حضور یافت گفت: اندیشمندان باید وحدت را در سراسر کشورمان افزایش دهند و میزان تنش را با جهان کمتر کنند و همزیستی مسالمت آمیز را برای سراسر جهان به ارمغان آورند.

فرهیختگان باید شیوه نقد و نقادی را به ما نشان دهند/ مشورت نکردن با نقادان جفا در حق این کشور است
به گزارش خبرنگار دولت باشگاه خبرنگاران، حجت‌‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور صبح امروز یکشنبه در مراسم بسیت و دومین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و بیست و دومین دوره جایزه جهانی کتاب سال حضور یافت.

رئیس‌جمهور در این مراسم گفت: به ظاهر به نظر می‌رسد از 150 سال پیش به این طرف که رسانه‌های دیگر به رقابت کتاب آمده‌اند، مطبوعات، رادیو، سینما، تئاتر، تلویزیون و در نهایت اینترنت و شبکه‌های اجتماعی و انواع ابزار و وسایل برای ارتباط انسان‌ها و انتقال اندیشه‌ها امروز به صحنه آمده‌اند
 
وی افزود: شاید به نظر برسد که دوران کتاب تا حدی به سر آمده و رسانه‌های دیگر به ویژه رسانه‌های دیجیتال می‌توانند جایگزین کتاب شوند، اما واقعیت امر این است که کتاب به هیچ عنوان ارزش و جایگاه خود را از دست نداده است.
 
روحانی خاطرنشان کرد: همه آن ابزار و وسایل برای انتقال سریع‌تر مفاهیم و ارتباط سریع‌تر جایگاه ویژه دارند، اما اصل اندیشه و فکر و دانش هنوز هم در اوراق کتاب نهفته است.
 
رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه رادیو و تلویزیون و سینما و همه ابزار امروز ارتباطی در واقع ریشه آن از کتاب است، گفت: فیلم و تئاتر هم که یک هنر نمایشی است و فیلم‌نامه که اساس است از کتاب اقتباس می‌شود.
 
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه در بسیاری از امور دقت و ظرافت و حتی گاهی لذت فقط در کتاب است، تصریح کرد: گاهی آدم از خواندن یک کتاب آن قدر مشعوف و لذتمند و سیراب می‌شود که هیچ چشمه سار دیگری نمی‌تواند جایگزین کتاب شود، البته کتاب به معنای عام کلمه، یعنی همه خلقت و همه موجوداتی که خداوند آفریده کلمة الله هستند و همه سرنوشت عالم دیروز و امروز و فردا در ام الکتاب است و در روز قیامت هم باز با کتاب مواجه می‌شویم که اقرأ کتابک؛ کفی بنفسک الیوم علیک نصیبا.

رئیس جمهور افزود: فرهیختگان باید شیوه نقد و نقادی را نشان دهند. گاهی اوقات برخی از نویسندگان و ناشران در زمینه تخصصی‌شان بهتر از دولت نظر می‌دهند، این را باور کنیم. اصحاب قلم و کتاب راجع به کتاب بهتر از یک مدیر وزارتخانه نظر خواهند داد. چرا نباید باور کنیم راجع به هنر، اصحاب هنر بهتر می‌توانند حرف بزنند.
 
رئیس جمهور تأکید کرد: چرا نباید با آنان مشورت نکنیم. این چه مبنایی است که بر علم و توسعه قرار دادیم مگر آن‌ها که عمری در اقتصاد کار کردند و هزاران ساعت درس دادند، اقتصاد را بهتر از مدیر معمولی که او هم یک نفر از صاحب‌نظران است،‌جمع او از یک نفر بهتر نمی‌تواند تشخیص دهد.
 
روحانی با بیان این که در این راستا باید سوظن را کنار بگذاریم اظهار داشت: نباید هر کسی را با یک بهانه کنار بگذاریم اندیشمندان، تصحیل‌کردگان، کتاب‌خوان‌ها جواهر و معادن ماهستند با کوچک‌ترین بهانه می‌شود یک معدن طلا را بست؟ اشکال را با زبان نرم بگویید، چرا سوظن پیدا کرده‌اید؟ چرا باید سرمایه‌ها برای یک نقص کوچک تعطیل شود؟‌این چه خاصیتی دارد؟
 
رئیس جمهور اضافه کرد: من نمی‌گویم بر کتاب ممیزی باشد یا خیر. یک اصل درست این است که برای یک ممیزی دو الی چهار اصل باید قرار داد. اخلاق، مقدسات و ارزش‌ها،‌امنیت و مصالح ملی به عنوان یک اصل است. خط قرمز یا مثلث یا مربع یا پنج ضلعی است ولی دیگر هزار ضلعی نداریم.
 
وی تأکید کرد: ما باید نظارت کتاب را قدم به قدم به صاحبان امر واگذاریم و ناشران و نویسندگان و اساتید برجسته نظارت کنند و اگر کتابی چاپ شد و خواندند، برای چاپ دوم از هفت خوان رستم بگذارند.
 
روحانی تأکید کرد: روزی تنها رسانه موجود کتاب بود اما امروز هزاران و ده‌ها هزار رسانه وجود دارد و هر روز یک رسانه جدید متولد می‌شود.
 
وی افزود: این قدر مته به خشخاش نگذاریم و تحریک نکنیم.
 
رئیس جمهوری خطاب به بزرگان گفت: شما به ما بگویید که چگونه به مسائل فرهنگی نظارت کنیم و شما بگویید تا گفته شما به قانون و آیین‌نامه تبدیل شود، نه این که ما بگوییم!
 
روحانی با بیان این که اگر قانونی برپایه نظر صاحب‌نظران نوشته شود، مستحکم و پایدار خواهد بود، اظهار داشت: قوانینی که نوشته صاحب‌نظران نیست هر چند وقت یک بار نیاز به بازنویسی دارد.
 
وی خاطرنشان کرد: ما باید برای این که بیشترین جوانان‌مان کتاب بخوانند، جشن بگیریم.
 
وی در ادامه با طرح چند پرسش گفت: چرا جوان ما کتاب نمی‌خواند و شرح آن تراژدی شده است؟ آیا کتاب ما جاذبه ندارد؟ یا جوانان ما تشویق نشده‌اند و یا ارزش کتاب پایین است؟
 
روحانی با بیان این که شما باید بگویید مشکلات کتاب چگونه باید حل شود،‌ تصریح کرد: آموزش و پرورش چه باید بکند، زیرا در کشورهای اروپایی دانش‌آموز اول دبستان آن قدر تشویق به کتاب خواندن می‌شود که در آخر باید خلاصه چند کتاب خوانده شده را ارائه دهد.
 
رئیس جمهور با طرح یک پیشنهاد گفت: چه اشکالی دارد که یک نمره ما به این صورت باشد که دانش‌آموزی خلاصه سه کتابی را که خوانده ارائه دهد و نکات آن را بگوید.
 
وی با ابراز گلایه از فرهنگ کتابخوانی ادامه داد: چرا در مترو کشورهای دیگر در مسیر راه این همه کتاب خوانده می‌شود و چه بسیار افرادی که ده‌ها جلد کتاب را در ماشین، هواپیما و قطار خوانده‌اند و چرا ما این کارها را نمی‌کنیم؟
 
روحانی در ادامه حاضرین را دعوت به تشویق جامعه برای نوشتن کتاب‌های لازم کرد و گفت: کتاب‌هایی باید نوشته شود که مشکلی را از جامعه حل کند و در راستای زدودن ابهامات و تاریکی‌ها باشد.
 
رئیس جمهوری اظهار داشت: خودمان فکر کنیم چه کتابی نوشتن آن آسان‌تر است ومشکل ناشر و ویراستار چیست.
 
وی با تأکید بر این که باید کتاب‌هایی در مورد انقلاب اسلامی نوشته شود، خاطرنشان کرد: باید در این کتاب‌ها به شبهات و سوالات جوانان در خصوص وقایای انقلاب اسلامی پاسخ داده شود.

رئیس جمهور افزود: زبان خارجی به معنای بازشدن باب جدید فرهنگ و فهم و علم است، ما باید استقلال، ازادی، نه شرقی و نه غربی را معنا کنیم.  
 
روحانی با مورد خطاب قراردادن اصحاب اندیشه اظهار داشت: شما باید برای جوانان انقلاب را تبیین کنید، شما اندیشمندان باید واقعیت انقلاب، شعار‌ها و مسیرهای انقلابی را برای نسل جوان ما تبیین کنید، چرا که برای یک دنیا یک ضرورت است. ما اسلام رحمانی را برای دنیا تبیین کرده‌ایم. افراط، آدم کشی و تروریست نه تنها از اسلام نیست، بلکه هیچ رابطه‌ای با اسلام محمدی ندارد.  
 
روحانی اضافه کرد: فرهیختگان باید با نوشته‌های زیبای خود امید و تدبیر را بیشتر کنند و راه آن را به دولت و ملت نشان دهند.  
 
رئیس جمهور در پایان خاطرنشان کرد: اندیشمندان باید وحدت را در سراسر کشورمان افزایش دهند و میزان تنش را با جهان کمتر کنند و همزیستی مسالمت آمیز را برای سراسر جهان به ارمغان آورند.  
 
انتهای پیام/




اخبار مرتبط

اعلام حمایت غرضی از سیاست‌های ضد تورمی دولت یازدهم
حصری که انجام گرفته قانونی و شرعی است / اختلاف نظر با روحانی/ نیاز اهالی فرهنگ به ارشاد و گشت ارشاد/ ناگفته‌ها از روز رحلت امام(ره)
انتقاد صریح آیت‌الله سبحانی از وزیر فرهنگ و ارشاد/ آقای وزیر! تو اهل فتوا هستی؟ استغفار کن
همه موظفیم اسلام واقعی را به دنیا معرفی کنیم/اسلام دین خشونت نیست/حوزه علمیه اصفهان از دیرباز جامعه محور بوده است




کد خبر: ۵۱۲۶۳۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن