واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: درجلسه ای باحضورمعاون اول رییس جمهوری مطرح شد/ دولت اختیارات بیشتری به شهرداری ها بدهد تبریز - ایرنا - شهردار تبریز گفت: بار زیادی از روی دوش دولت با دادن اختیارات بیشتر به شهرداری ها برداشته می شود و شهرداری ها در امر ساماندهی بافت حاشیه نشین و فرسوده نیازمند حمایت دولت هستند.
«صادق نجفی» عصر روز شنبه در شورای اداری آذربایجان شرقی که با حضور«اسحاق جهانگیری» معاون اول رییس جمهوری و هیات همراه برگزار شد، اظهار کرد: هرچند مدیریت واحد شهری در کشور اتفاق نیافتاده است، اما در تبریز و آذربایجان شرقی این هماهنگی بین مدیران وجود دارد که بتوانند طرح های بزرگ را در کمتر از شش ماه به بهره برداری برسانند.
وی افزود: بهره برداری از یک هزار و 400 میلیارد ریال طرح در دهه فجر توسط شهرداری تبریز نمونه ای واقعی از مدیریت جهادی است و در تداوم همین مدیریت و اقتصاد مقاومتی بیش از 14 هزار میلیارد ریال طرح عمرانی و خدماتی در این کلانشهر در حال اجراست.
نجفی گفت: خدمات خوبی نیز در حوزه حمل و نقل درون شهری صورت گرفته و دو رینگ کامل در این شهر بدون چراغ قرمز در حال تردد خودروهاست.
وی به آماده بودن فاز اول خط یک قطار شهری تبریز اشاره کرد و گفت: در صورتی که دولت دو رام قطار دیگر در اختیار شهرداری تبریز قرار دهد این فاز تا خرداد ماه سال آینده در اختیار مردم قرار می گیرد.
شهردار تبریز همچنین به وجود دو هزار و 500 هکتار بافت فرسوده و همین اندازه بافت حاشیه نشین در تبریز اشاره کرد و گفت: شهرداری به تنهایی قادر به ساماندهی این بافت ها نخواهد بود و هرچند طرح اسکان پایا به صورت پایلوت در تبریز اجرا می شود، اما باز نیازمند کمک و همراهی بیشتر دولت در این خصوص هستیم.
نجفی همچنین به تردد 3.4 میلیون نفر در تبریز اشاره کرد و افزود: برای بهبود وضعیت ترافیکی این شهر ایجاد دو کمربند شمالی و جنوبی در این شهر احساس نیاز می شود که امیدواریم دولت در این زمینه نیز همکاری کند.
* نماینده مجلس: تضعیف مجلس و دولت، تضعیف انقلاب و اسلام است
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: تضعیف مجلس و دولت در واقع تضعیف انقلاب و اسلام است.
«میرهادی قره سید رومیانی» عصر شنبه در شورای اداری آذربایجان شرقی که با حضور«اسحاق جهانگیری» معاون اول رییس جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: نگاه کلانی که در مجلس وجود دارد، این است که دست به دست دولتمردان، در آبادانی میهن اسلامی بکوشیم.
وی افزود: پیاده کردن از قطار انقلاب کار بسیار آسانی است و هنر این است که بتوانیم تعداد بیشتری را سوار قطار انقلاب کنیم.
قره سید گفت: آذربایجان و آذربایجانی همواره نگاه ویژه ای به حفاظت و نگهداشت انقلاب اسلامی داشته و امروز به برکت جمهوری اسلامی، تصمیمات درست مجلس و اقدامات خوب دولت، شاهد اتفاقات خوبی در زندگی مردم به خصوص بخش سلامت هستیم.
وی به نقشه راه توسعه استان که از سوی مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی تدوین شده است، اشاره کرد و گفت: با کمک دولت تدبیر و امید، نتایج خوبی از این نقشه راه گرفته ایم و در آینده ای نزدیک شاهد توسعه همه جانبه استان خواهیم بود.
قره سید همچنین به احیا دریاچه ارومیه به عنوان نخستین خواسته مردم آذربایجان از دولت اشاره کرد و افزود: این موضوع هم از سوی دولت و هم از سوی مجلس باید مورد عنایت ویژه قرار گیرد هرچند مصوبات و بودجه خوبی برای این طرح در گذشته داشتیم.
وی افتتاح خط دوم تولید کنسانتره مس در معدن مس آذربایجان را اتفاقی مهم در توسعه استان عنوان کرد و گفت: البته باید تلاش شود از خام فروشی این ماده به داخل و خارج جلوگیری و فناوری های لازم برای بهره برداری بهینه از این معدن فراهم شود.
قره سید همچنین خواستار توجه دولت به کریدور شمال غرب کشور و جاده های تبریز - بازرگان و تبریز - اهر- کلیبر شد.
معاون اول رییس جمهوری صبح روزشنبه برای شرکت درآیین بهره برداری از چند طرح عمرانی، صنعتی و عمران شهری در سطح استان آذربایجان شرقی وارد تبریز شد و عصر امروز با حضور در جلسه شورای اداری استان مسایل و مشکلات مطروحه توسط مسوولان این استان را مورد بررسی قرار داد.
استان آذربایجان شرقی یکی از استان های 31 گانه جمهوری اسلامی و بزرگ ترین و پرجمعیت ترین استان ناحیهٔ شمال غربی ایران محسوب می شود که از شمال به جمهوری های آذربایجان و ارمنستان، از غرب و جنوب غرب به استان آذربایجان غربی، از شرق به استان اردبیل و از جنوب شرق به استان زنجان محدود شده است.
وسعت این استان 45 هزارو491 کیلومتر مربع است که از این جهت یازدهمین استان بزرگ ایران محسوب می شود.
مرکز آذربایجان شرقی کلان شهر تبریز است و از شهرهای مهم و اقماری آن می توان به مرند، مراغه، میانه اشاره کرد.
برپایهٔ سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 1390 خورشیدی، جمعیت این استان سه میلیون و 724 هزار و 620 نفر بوده که حدود پنج درصد جمعیت ایران را به خود اختصاص داده است.
در سرشماری همین سال، کلانشهر تبریز با یک میلیون و 695 هزارو 94 نفر پرجمعیت ترین و چاراویماق با 32 هزار و 745 نفر کم جمعیت ترین شهر استان آذربایجان شرقی بوده است.
/1756/7233 / 1539
18/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 6]