واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: راهپیمایی 22 بهمن نمایش عظمت ملت در دفاع از ارزش های انقلاب است ایلام - ایرنا - سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و رییس ستاد دهه فجر استان ایلام گفت: حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن نمایش عظمت ملت ایران در دفاع از ارزش ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

حجت الاسلام ˈعلی چراغی پورˈ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگا ایرنا افزود: پشتوانه مردمی نظام اسلامی ایران همواره به عنوان ویژگی منحصر به فرد انقلاب اسلامی در اذهان مطرح بوده است.
وی ادامه داد: امروز ایران اسلامی در شرایط حساسی از حیات خود به سر می برد و بر این اساس حضور همیشگی مردم در صحنه های نظام و انقلاب به ویژه راهپیمایی 22 بهمن بسیار مهم و تاثیر گذار است.
چراغی پور با اشاره به پیشرفت های تازه ایران اسلامی در زمینه های مختلف علمی به ویژه پرتاب ماهواره گفت: ملت های جهان جمهوری اسلامی ایران را به عنوان کشوری که لحظه به لحظه در حال پیشرفت است، می شناسند و ایران را الگوی خود قرار داده اند.
رییس ستاد دهه فجر ایلام بیان کرد: بی تردید ایران اسلامی به عنوان نظامی مبتنی و متکی به اسلام و ولایت فقیه هیچ گاه از مسیر پیشرفت منحرف نخواهد شد و پشتوانه و حمایت های عمیق مردمی نیز از عوامل انکارناپذیر توسعه روزافزون این نظام الهی محسوب می شود.
سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ایلام با اشاره به حضور فعال و با نشاط اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان و نوجوانان در برنامه های دهه فجر امسال گفت: آیین های سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سطح مناطق مختلف استان با شکوه و شایستگی هر چه تمام تر در حال برگزاری است.
وی افزود: تمهیدهای لازم نیز برای انجام باشکوه راهپیمایی یوم الله 22 بهمن در روز چهارشنبه هفته جاری همزمان با سراسر کشور در استان ایلام اندیشیده شده است.
رییس ستاد دهه فجر ایلام از گروه های مختلف مردم ایلام دعوت کرد تا با حضور حماسی خود یک بار دیگر بصیرت مثال زدنی مردمان این استان غیور و مرزدار را به نمایش گذارند.
راهپیمایی 22 بهمن چهارشنبه هفته جاری ساعت 9:30 دقیقه صبح همزمان با سراسر کشور در مناطق مختلف شهری و روستایی ایلام برگزار می شود.
این آیین در شهر ایلام، مرکز استان از میدان 22 بهمن تا میدان شهید کشوری برگزار خواهد شد.
سخنران این مراسم ˈمهدی چمرانˈ رییس شورای اسلامی شهر تهران است.
7171/6033
18/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]