واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: کوچک ترین حرکت از نگاه پدافند دور نمی ماند/ برای ده ها سال برنامه داریم
فرمانده پایگاه هوایی شهید سرلشگر حبیبی گفت: کوچک ترین حرکتی، از چشمان تیزبین پدافند هوایی دور نمی ماند. نیروی هوایی ارتش، بازویی قدرتمند برای تامین امنیت آسمان جمهوری اسلامی ایران است و هم اکنون آسمان شمال شرق، زیر رصد چشمان تیزبین این پدافند است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر از «فارس»، سرهنگ علیرضا نصرالله نژاد، گفت: کوچک ترین حرکتی، از چشمان تیزبین پدافند هوایی دور نمی ماند و امروز می توانیم به جرأت بگوییم که آسمان شمال شرق کشور زیر رصد چشمان تیزبین پدافند هوایی قرار دارد و جای هیچ گونه نگرانی نیست. تنها نیروی نظامی که در هر کشوری می تواند به صورت مستقل در یک نبرد و جنگ تمام عیار شرکت کند، نیروی هوایی هر کشوری است.
وی افزود: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی دارای قدرت حرکت و مانور بالایی است و چه در زمان جنگ و چه در دیگر وقت ها، این بخش دارای وظیفه و رسالت سنگینی در مقابله با هر نوع تهدید احتمالی دشمن است.
سرهنگ علیرضا نصرالله نژاد گفت: نباید فراموش کنیم که نیروی هوایی ارتش، نخستین نیروی نظامی بود که به صورت رسمی جدایی خود از رژیم پهلوی اعلام و در حرکتی نمادین همزمان با 19 بهمن 57 در محضر حضرت امام خمینی (ره) در مدرسه علوی رژه رفت و مجموعا همه این عوامل به روند پیروزی انقلاب سرعت داد.
سرهنگ نصرالله نژاد افزود: بزرگ ترین عامل در پیوستن ارتش به مردم، وجود رهبری فرزانه و عالمی دینی بود و بی تردید اگر امام خمینی (ره) نبودند، انقلاب ما با این سرعت و کیفیت به پیروزی نمیرسید. همانطور که امروز شاهدیم بسیاری از کشورهای منطقه دست به انقلاب زدند، اما انقلاب آنان به ثمر نرسید زیرا از داشتن رهبری مدبر، آگاه و هوشمند محروم هستند.
فرمانده پایگاه هوایی سرلشگر حبیبی در پاسخ به سوالی درباره دستاورهای نیروی هوایی پس از انقلاب نیز گفت: اعتماد به نفس و خودباوری نخستین دستاورد نیروی هوایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی است، زیرا طبق آمار رسمی در سال 1355 حدود 25 هزار مستشار آمریکایی در نیروی هوایی فعالیت میکردند. پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی خیلیها گمان می کردند که تجهیزات هوایی و پروازی به علت کنار گذاشتن آمریکاییها، مختل شود؛ اما این اتفاق نیفتاد و کارکنان و متخصصان داخلی نیروی هوایی با اتکاء به دانش و توانی که تا آن لحظه کسب کرده بودند، توانستند پا به پای کشورهای صنعتی و نظامی، شاخص تمام جنگنده ها و تجهیزات مرتبط را عملیاتی کرده و رشد دهند.
ما توانستیم شاخص رشد و پیشرفت کشور در بخش نیروی هوایی را در زمان هشت سال دفاع مقدس نیز شاهد باشیم طوری که در آن زمان هیچگاه توان نیروی هوایی از ابتدا تا انتها کاهش نیافت.
جنگنده اف 14 در سال های قبل از پیروزی انقلاب در رده عملیاتی قرار گرفت، اما آموزشهای کامل آن و آشنایی با سامانهها و تجهیزات این پرنده به طور کامل توسط آمریکاییها آموزش داده نشده بود؛ با این حال، تمام این سیستمها و عملیات پروازی مانند سوختگیری هوایی در سالهای ابتدای دفاع مقدس به دست پرتوان خلبانان تیزپرواز و کارکنان متخصص فنی در حوزه تعمیرات و نگهداری صورت گرفت.
فرمانده پایگاه هوایی شهید سرلشگر حبیبی، درباره توان و آمادگی نیروی هوایی در برابر تهدید احتمالی دشمن گفت: مطابق تدابیر فرمانده معظم کل قوا و متخصصان نظامی جمهوری اسلامی ایران؛ راهبردها در ارتش و سیاستهای کلان دفاعی کشور برای ده ها سال آینده برنامهریزی شده است؛ بنابراین پیش از هرگونه تهدیدی، تمهید لازم را فرماندهان نیروهای مسلح اندیشیده اند و تا چند سال آینده توانمندیهای نظامی تامین خواهد شد و میتوانیم با قدرت تمام در برابر تهدیدهای احتمالی، مقابله موثری داشته باشیم.
همچنین فرمانده پایگاه هوایی شهید سرلشگر حبیبی درباره تاثیر تحریم ها بر صنعت هوایی کشور گفت: تحریمها بی تاثیر نبوده، با این حال، متخصصان نیروی هوایی، تهدیدها را به فرصت تبدیل کردند و توانستند نیاز به تأمین قطعات را با همکاری مراکز علمی رفع کنند.
وی افزود: تحریمها باعث شد که ما خود را باور کرده و تمام نیازمندیهای دفاعی کشور را به صورت پایه و بنیادین تولید کنیم. امروز ما نه فقط نیازهای دفاعی خود را تامین میکنیم، بلکه میتوانیم دانش فنی آن را به عنوان یک متخصص ویژه به رخ جهانیان بکشانیم؛ به عنوان نمونه ساخت جنگافزارهای نظامی در اختیار چندین کشور بزرگ دنیاست و تمام کشورها این توان را ندارند، اما این اتفاق در کشور ایران افتاده و توانستهایم تا در تعمیر و ساخت ابزار جنگی خودکفا شویم.
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]