تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اجابت دعایت را دیر مپندار، در حالی که خودت با گناه راه اجابت آن را بسته ای.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813292568




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمبود منیزیم عاملی موثر بر پوکی استخوان


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: کمبود منیزیم عاملی موثر بر پوکی استخوان
یک متخصص تغذیه با بیان اینکه کمبود منیزیم عاملی موثر بر پوکی استخوان است، تاکید کرد: تنها مصرف مکمل‌های کلسیم برای رفع پوکی استخوان کافی نیست، چراکه کلسیم مانع از جذب منیزیم می‌شود و کمبود آن باعث ایجاد پوکی استخوان است.
به گزارش نامه نیوز، دکتر علی اکبر سهیلی آزاد، با اشاره به اینکه منیزیم نقش مهمی در واکنش‌های بیوشیمیایی بدن دارد و باعث آزاد شدن انرژی از سلول‌ها می‌شود، گفت: منیزیم سبب پایداری ساختمان ژن‌های بدن، DNA و RNA می‌شود. بنابراین در ساخت مواد پروتئینی شرکت می‌کند و در صورت کمبود آن در بدن باعث عدم رشد مناسب می‌شود.


وی در ادامه افزود: پروتئین‌ها، قند شیر، ویتامین D و هورمون رشد سبب افزایش جذب منیزیم در بدن می‌شوند و در آرامش پذیری عصبی، ماهیچه‌ای و حرکتی موثرند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، خاطر نشان کرد: منیزیم به عنوان یک عنصر معدنی باعث هدایت تحریک عصبی، انقباض طبیعی عضلات، نگه داشتن متابولیسم پایه در حد طبیعی، تاثیر موثر بر ترشح هورمون تیروکسین و تنظیم حرارت بدن می‌شود و کمبود آن که بیشتر در افراد الکلی اتفاق می‌افتد که سبب تند مزاجی، تشنج و پرش عضلات است.

سهیلی آزاد با بیان اینکه اگر کودکان در سنین یک تا سه سالگی، منیزیم مورد نیاز را از طریق شیر مادر دریافت نکنند، دچار ورم بدن می‌شوند، تصریح کرد: گرفتگی عضلانی، تحریک‌پذیری عصبی، آهکی شدن بافت‌های نرم بدن مانند کلیه، گرفتگی شریان‌های بدن، اختلال رفتاری و ضعف بدن از نشانه‌های کمبود منیزیم است.

وی با اشاره به اینکه مقدار احتیاجات روزانه به منیزیم در شرایط مختلف فیزیولوژیکی متفاوت است، گفت: در نوزادان تا یک سالگی روزانه 60 میلی گرم، از یک تا هفت سالگی روزانه 150 میلی‌گرم و 10 تا 14 سالگی روزانه 250 میلی گرم احتیاج است. دریافت 450 میلی‌گرم روزانه این عنصر برای زنان باردار و شیرده نیز الزامی است.

این متخصص تغذیه در پایان با بیان اینکه منیزیم از طریق مواد غذایی بیشترین جذب را دارد، یادآور شد: قهوه، کاکائو، حبوبات، غلات به خصوص سبوس گندم، برنج، جو و سبزیجاتی مانند اسفناج، کاهو و گشنیز سرشار از منیزیم مورد نیاز بدن است و در صورت عدم دریافت آن عوارضی را برای افراد به دنبال دارد.



منبع: ایسنا


۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن