واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرمانده پایگاه شکاری حبیبی: در تامین نیازمندیهای حوزه هوایی خودکفا هستیم مشهد - ایرنا - فرمانده پایگاه شکاری شهید سرلشگر خلبان حبیبی خراسان رضوی گفت: امروز مدعی هستیم تمامی نیازمندیهای خود را در حوزه هوایی تامین می کنیم ضمن آنکه می توانیم دانش هوایی را نیز منتشر کنیم.
سرهنگ ستاد ˈعلیرضا نصراللهیˈ در سخنان پیش از خطبه های آیین عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته مشهد به مناسبت دهه مبارک فجر و در آستانه روز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: نیروی هوایی ارتش در سالهای پس پیروزی انقلاب اسلامی و دوران هشت سال دفاع مقدس به ایجاد زیرساختها پرداخت و هواپیماها و تجهیزات خود را تعمیر، بازسازی و نوسازی نمود تا جایی که امروز می توانیم ادعا کنیم تمامی نیازمندیهای خود در حوزه هوایی را تامین می کنیم.
این فرمانده نظامی با اشاره به نقش مهم و اثرگذار نیروی هوایی در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و نیز دفاع مقدس گفت: این نیرو از زمان ورود امام خمینی(ره) به کشور این نقش مهم را در انتقال و حفاظت از بنیانگذار کبیر انقلاب در جریان ورود به فرودگاه مهرآباد و عزیمت ایشان به بهشت زهرا تهران و بازگشت از آنجا به خوبی ایفا کرد.
وی افزود: اقدام کارکنان و افسران نیروی هوایی با پوشیدن لباس فرم و رژه نمادین مقابل محل اقامت امام خمینی(ره) در روز 19 بهمن ماه 57 نیز خود عامل مهمی در ناامیدی رژیم طاغوت از ارتش و طلیعه پیوستن ارتشیان به مردم و انقلاب شد.
او ادامه داد: در واقع ارتش نشان داد که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به صفوف انقلابیون مسلمان پیوسته و با آرمانهای امام همپیمان شده بود.
سرهنگ نصرالهی افزود: از این رو امام خمینی(ره) نیروی هوایی را پیشقراول نیروهای مسلح در وحدت با انقلاب اسلامی خواندند.
وی گفت: اگر ارتش در کنار مردم قرار نمی گرفت روند پیروزی انقلاب شکل دیگری به خود می گرفت چنانکه همان زمان آمریکاییها با رژیم و همراهی بختیار یک کودتای نظامی را طراحی کرده بودند که با پیوستن ارتش به مردم عملا ناکام ماندند.
او در ادامه اظهارداشت: آموزشها و تامین تجهیزات ارتش ایران توسط آمریکا انجام می شد و همان زمان 25 هزار مستشار آمریکایی در ایران بودند اما حضور مردم و ارتش در کنار یکدیگر بیانگر همراهی، همدلی و همسویی با آرمانهای امام راحل و ارزشهای الهی و اسلامی بود.
فرمانده پایگاه شکاری شهید سرلشگر خلبان حبیبی خراسان رضوی با اشاره به نقش نیروی هوایی و ارتش در دوران دفاع مقدس نیز گفت: امروز با بهره گیری از انواع هواپیماهای جنگنده و تعدد و تنوع آنها جزو قویترین نیروهای هوایی منطقه هستیم حال آنکه در زمان جنگ فقط سه نوع جنگنده در اختیار داشتیم اما با همه وابستگیهای پیش از انقلاب توانستیم به خوبی با استفاده از توان متخصصان داخلی روی پا خود بایسیتم.
وی افزود: در فاصله بین پیروزی انقلاب اسلامی تا آغازین روزهای جنگ تحمیلی جمعی از نیروی بسیجی و مخلص کار را بر عهده گرفته بودند و نماد آنها سرلشگر جواد فکوری بود که با نخبگی و هوش خود نیروی هوایی را احیا کرد و در دولت شهید رجایی وزیر دفاع شد.
وی با اشاره به حملات هوایی دشمن بعثی در 31 شهریور 1359 گفت: تنها نیرویی که توانست دو ساعت پس از حمله دشمن، عملیات انجام دهد نیروی هوایی بود که جنگده های اف پنج و اف 14 با 140 ساعت پرواز بر فراز عراق در کمتر از 10 ساعت صدمات سنگینی به دشمن وارد کردند تا جایی که به اذعان خود آنها 56 درصد توان عملیاتی نیروی هوایی عراق در همان عملیات اول مهر 59 توسط نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران منهدم یا از رده عملیاتی خارج شد.
سرهنگ نصرالهی افزود: نیروی هوایی در تمامی رشته عملیات در طول دفاع مقدس حضوری مستمر و موثر داشت.
وی گفت: شهدایی چون دوران، سپهبد صیاد شیرازی، بابایی، ستاری و دهها و صدها شهید دیگر نمونه های بی بدیلی از نخبگی، شجاعت، تخصص، دانش و دیانت در ارتش و نیروی هوایی هستند که با تفکر بسیجی نشات گرفته از روح قدسی امام(ره) در دوران دفاع مقدس و قبل و بعد آن زمینه پیشرفت و توسعه انقلاب اسلامی را فراهم کردند.
این فرمانده نظامی تاکید کرد: امروز هم این نقش در قالب حرکت رو به جلو، ارتقا دانش هوایی و توان و تخصص در این حوزه ادامه دارد.
1906/1858
17/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]