تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مبادا جز حق، با تو اُنس بگيرد و جز باطل، از تو بهراسد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860287659




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطرات بارداری زنان بالای ۳۵ سال |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: خطرات بارداری زنان بالای ۳۵ سال
عضو تیم تخصصی مرکز درمان ناباروری ابن سینا، گفت: امروزه توجه و آموزش تغذیه مناسب به مادران باردار برای پیشگیری از سوء تغذیه، کاهش عوارض بارداری و مرگ و میر ناشی از آن ضروری است.
کد خبر: ۴۷۲۸۲۹
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۲ - 05 February 2015


عضو تیم تخصصی مرکز درمان ناباروری ابن سینا، گفت: امروزه توجه و آموزش تغذیه مناسب به مادران باردار برای پیشگیری از سوء تغذیه، کاهش عوارض بارداری و مرگ و میر ناشی از آن ضروری است.


به گزارش مهر، دکتر ژاله ذوالقدری با اشاره به اینکه افرادی که از روش های کمک باروری استفاده کرده اند، در دوران بارداری به مراقبت های متفاوتی از دیگر زنان باردار نیاز دارند، گفت: در بیشتر موارد، این زنان در سنین بالاتر و بیش از 35 سال هستند و این خود سبب عوارض بیشتری برای این افراد در دوران حاملگی خواهد بود و شانس سقط بیشتری نیز برایشان وجود دارد و تولد نوزادانی با ناهنجاری های مادرزادی و کروموزومی در آنها بیشتر  وجود دارد که شایع ترین آنها سندرم داون یا منگلیسم است و از طرفی هم به صورت معمول عوارض دوران بارداری همچون سقط جنین، دیابت بارداری، مسمومیت حاملگی، زایمان زودرس و... در این افراد بیشتر از دیگر زنان باردار است.


جراح و متخصص زنان، فلوشیپ نازایی افزود: هیچ گاه به زنان باردار استراحت مطلق پیشنهاد نمی شود و چنانچه شرایط محیطی سالم باشد با انجام فعالیت های سبک به هیچ وجه سقط اتفاق نمی افتد و تنها به زنانی که دچار خونریزی شده باشند و یا سابقۀ سقط های مکرر داشته و به علت نارسایی دهانه رحم سرکلاژ شده اند، توصیۀ ما داشتن یک استراحت نسبی و انجام کارهای سبک می باشد.


ذوالقدری با بیان علت شیوع دیابت بارداری تشریح کرد: افراد مبتلا به دیابت در دوران حاملگی به دو گروه تقسیم می شوند، یک گروه زنانی هستند که پیش از شروع بارداری مبتلا به دیابت بوده و دارو مصرف می کنند که این افراد باید توجه داشته باشند حتماً 6 تا 8 هفته پیش از شروع بارداری، قندخون آنها کاملاً کنترل شود چرا که در صورت مثبت بودن قند خون، حتماً سبب بروز ناهنجاری های جنینی خواهد شد و گروه دوم زنانی هستند که در ظاهر سالم می باشند و قبلاً دیابت نداشته اند که معمولاً این افراد را غربالگری می کنیم و آزمایش قندخون آنها را بررسی می کنیم و به صورت معمول در زنانی که وزن بالا دارند و یا در بارداری های قبلی خود، نوزادی با وزن بالا به دنیا آورده و یا سقط های مکرر داشته اند و... نیاز به بررسی بیشتر وجود دارد.


دکتر لادن گیاهی متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو تیم تخصصی مرکز درمان ناباروری ابن سینا نیز با بیان اینکه نیاز تغذیه ای جنینی که با روش های کمک باروری شکل گرفته است با جنینی که به صورت طبیعی تشکیل شده است، تفاوتی ندارد ، تصریح کرد: در واقع اصول تغذیه در هر دو صورت متفاوت نیست و تنها حساسیت موضوع تغذیه در افرادی که با استفاده از روش های کمک باروری، باردار شده اند به جهت نکات ذکر شده در قسمت فوق بیشتر است.


این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در ادامه تأکید کرد: در واقع وزن مادر در ابتدای دوران بارداری تعیین کنندۀ آن است که در طی دوران بارداری چه روند افزایش وزنی باید وجود داشته باشد و در سه ماهۀ اول مادر با اینکه مادر نباید وزن زیادی بگیرد حساس ترین دوران شکل گیری ساختار ژنتیکی و متابولیکی فرزند در آینده می باشد یعنی با وجود آنکه در سه ماهۀ اول بارداری نباید وزن گیری به مقدار زیاد اتفاق بیفتد، اما کیفیت و روند تغذیه ای اثری بسیار مهم و غیرقابل برگشتی را بر روی سلامت جنین و فرزند در آینده خواهد داشت.


گیاهی با اشاره به وزن گیری مادر به صورت صحیح افزود: وزن گیری مادر تابع عوامل ژنتیکی،  سلامت عمومی مادر، میزان فعالیت فیزیکی، باورهای فرهنگی، موقعیت اجتماعی، اقتصادی و ... می باشد که همگی بر روی وزن گیری مادر تأثیرگذار هستند، بنابراین با توجه به وزن شروع بارداری باید در سه ماهۀ اول، دوم و سوم بارداری، روند وزن گیری کنترل شود.


عضو تیم تخصصی مرکز درمان ناباروری ابن سینا با اشاره به تغییرات تغذیه ای مادر در دوران بارداری تأکید کرد: تغییرات تغذیه در دوران بارداری به آن صورتی که خانواده ها غالباً تصور می کنند نبوده و در سه ماهۀ اول دوران بارداری، نیازی به افزایش انرژی دریافتی توسط مادر نمی باشد و از سه ماهۀ دوم و سوم ، ما به تدریج افزایش دریافت انرژی را داریم که چیزی در حدود 300 کالری و نهایتاً 500 کالری می باشد،ه شروع مکمل ها نیز معمولاً از سه ماهۀ دوم شروع می شود اما مصرف اسیدفولیک از دو تا سه ماه قبل از بارداری از اهمیت بسیاری برخوردار می باشد.


وی در ادامه تصریح کرد: اساس ایجاد بسیاری از بیماری های مزمن همانند برخی بیماریهای عروقی و سرطان ها در دوران جنینی شکل می گیرد و ما ازهمان ابتدای شکل گیری جنین در قبال سلامت نسل آینده مسئول هستیم.


گیاهی در تشریح عللی که سبب تشدید حالت تهوع در دوران بارداری می شود، گفت: گرسنگی کشیدن و فاصلۀ زیاد در بین وعده های غذایی می تواند به شدت حالت تهوع را تشدید کند، بنابراین اگر زنان باردار بتوانند از همان ابتدای روز و اوایل صبح، تغذیه خود را به صورت صحیح و بدون مایعات شروع کنند و از خوردن غذاهای چرب و یا خیلی شیرین در وعده های اصلی پرهیز کنند، می تواند به کاهش حالت تهوع دوران بارداری بسیار کمک کننده باشد.


جهت آشنایی زوجین بامشاوره ژنتیک و انتظاراتی که از این مشاوره در جهت یک بارداری سالم باید داشت، برنامه ای با عنوان پایان ناباروری با همکاری مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا، روز شنبه 18 بهمن ماه جاری، ساعت 19 از شبکه چهار پخش می شود.


افزایش آگاهی زوجین درباره ناباروری، حفظ باروری و بررسی مشکلات پیش روی درمان در کشور، اعم از مراجعه به مراکز غیر تخصصی درمان و باورهای غلط در درمان ناباروری از مهم ترین اهداف این مرکز است.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن