واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۱۵ بهمن ۱۳۹۳ (۱۶:۶ب.ظ)
افتتاح سيستم هاي گرمايشي استانداردسازي شده شش واحد آموزشي شهرستان آبيک مديرکل آموزش و پرورش استان قزوين گفت: انقلاب اسلامي مديون زحمات امام خميني(ره) است.
به گزارش خبرگزاري موج، سالار قاسمي در مراسم افتتاحيه استانداردسازي سيستم هاي گرمايشي شش واحد آموزشي شهرستان آبيک اظهار کرد: انقلاب اسلامي مديون زحمات امام خميني(ره) است که نبايد در برنامههاي دهه فجر مورد غفلت واقع شود. امروز هنوز هم مردم عاشق امام خميني(ره) هستند و نبايد در برنامههاي دهه فجر نقش امام راحل کمرنگ ديده شود.
وي افزود: وظيفه آموزش و پرورش اين است که با تربيت ديني و اسلامي دانشآموزان، در راستاي تقويت معنوي و ديني آنها گامهاي مؤثري بردارند.
مديرکل آموزش و پرورش استان قزوين بيان کرد: امروز اگر دنيا از ايران اسلامي هراس دارد، به دليل انرژي هستهاي نيست، بلکه به دليل آرمانها و ارزشهاي ديني و وجود با برکت ولايت فقيه است.
قاسمي ادامه داد: ديانت، تقوا و دينداري ملت ايران سرمايه عظيمي است که دشمنان از اين سرمايه بيم دارند و انرژي هستهاي را بهانهاي براي دشمني قرار دادهاند.
اين مسئول بيان کرد: تداوم، پايداري و ماندگاري انقلاب اسلامي در گروي دينداري و حفظ آرمانها و ارزشهاي اسلامي و انقلابي است که با سرمايههاي بزرگي همچون جوانان، آرمانهاي انقلاب اسلامي بيش از پيش در دنيا تشعشع و نورانيت مييابد.
مديرکل آموزش و پرورش استان قزوين اضافه کرد: انقلاب اسلامي يکي از نعمتها و برکات بزرگي است که خداي متعال نصيب ملت ايران کرده و مطلوب است آحاد جامعه قدر اين نعمت را بدانند، گرچه با مشکلاتي هم مواجه هستيم، ولي با برنامهريزي و تدابير مناسب اين مشکلات رفع ميشود.
قاسمي عنوان کرد: امام راحل به اقامه نماز بسيار مقيد بودند و زماني که در روزهاي آخر عمر مبارکشان 10 دقيقه از زمان نمازشان گذشته بود، به مرحوم سيداحمد آقا فرزند برومندش گفته بود: احمد جان يک عمر من نماز اول وقت خواندم، چرا در پايان عمرم بايد 10 دقيقه به تاخير بيافتد که اين عمل امام بهترين درس بايد براي ما باشد.
اين مسئول خاطرنشان کرد: تدبير، نماز، شهامت و ابعاد شخصيتي امام خميني(ره) بايد براي نوجوانان و جوانان تبيين شود تا با الگوگيري از معمار کبير انقلاب راه امام و شهدا را ادامه دهند.
مهرداد يحيايي مدير آموزش و پرورش آبيک نيز در مراسم افتتاح سيستمهاي گرمايشي استانداردسازي شده شش واحد آموزشي شهرستان آبيک گفت: استانداردسازي شش واحد آموزشي شهرستان آبيک شامل کانون شيخحسني، مدارس روستاي جزمه، اتانک و مدارس متانت امام علي (ع)، سمائيان و کانون شيخحسني با 15 ميليارد ريال اعتبار صورت گرفته است.
وي افزود: امام راحل از اعتماد به نفس، عزت نفس و باور عميق برخوردار بود و به مردم اعتقاد قلبي داشت و معتقد بود حکومت اسلامي با همکاري مردم شکل ميگيرد.
مدير آموزش و پرورش شهرستان آبيک ادامه داد: دنيا ايران اسلامي را با نام امام خميني (ره) ميشناسند چراکه ايران اسلامي با نام امام راحل به عزت، بالندگي و خودباوري رسيده است.
يحيايي بيان کرد: امروز نيز ايران اسلامي با مديريت مدبرانه و توانمند مقام معظم رهبري اداره و به پيش ميرود و براي ديگر کشورها الگو و سرمشق شده است. به برکت وجود اسلام، ايران حرف اول و آخر را ميزند.
اين مسئول خاطرنشان کرد: مدرسه 12 کلاسه شهر خاکعلي 40 درصد، کانون فرهنگي شهرک قدس 30 درصد، سالن ورزشي سمائيان 30 درصد و مدرسه نودوز 90 درصد پيشرفت فيزيکي دارند.
مدير آموزش و پرورش شهرستان آبيک با اشاره به اينکه در شهرک بعثت و شهرک فردوس شهر آبيک و در روستاي گيلزور نيز نياز به ساخت مدارس جديد داريم، اضافه کرد: ؛ اين در حالي است که مدرسه روستاي عبدلآباد و روستاي قشلاق نيز از ديگر پروژههاي آموزش و پرورش است که براي احداث آن نياز به اعتبار است و در اين خصوص برنامههايي در دست اقدام داريم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]